Senetli Satis Haberleri

Taşıt kredisi almak zorlaşınca çareyi böyle buldular! Otomobilde senetle satış dönemi: Yüzde 30 peşinat karşılığında…

Fiyatların daha da artacağı beklentisi ile otomobil almaya yönelen tüketiciler şimdi de kredi tarafında sorun yaşıyor. Araç satın almak isteyenler finansman bulmakta zorlanınca oto galericiler eski usül sisteme geri dönmek zorunda kaldı. Otomobilde senetle satış dönemi başladı. Yüzde 30 peşinat ve 36 aya kadar vade imkanı sunulurken senetli satış sistemine ilişkin detaylar da netleşti.

Finans 2023-05-11 07:06:20

Senetli alışveriş yapanlar dikkat! E- devlet detayı bakanlığı harekete geçirdi...

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren e-Devlet şifresi ve T.C. kimlik numarası ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İhbar üzerine harekete geçen Adalet Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), kişisel verileri amacı dışında kullananlara ceza yağdırıyor.

Finans 2022-06-14 14:27:50

Senetli sepetli ne demek? Senetli sepetli birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle bambaşka bir anlama bürünen birleşik kelimeler, günlük konuşma dilinde basit kelimeler kadar sık kullanılırlar. Günlük yaşantıda, internette zaman geçirirken, televizyon izlerken ya da farklı aktiviteler esnasında birleşik sözcükler ile karşılaşmak mümkündür. Bu birleşik kelimelerden bazılarının anlamı bilinirken bazılarının anlamını öğrenmek için TDK sözlüğe başvurma ihtiyacı duyulabilir. Senetli sepetli ne demek, TDK sözlükte ne anlama gelir? Senetli sepetli TDK sözlük anlamı ve örnek cümleler…

Egitim 2022-05-18 23:55:54

Senetli ne demek? Senetli kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, tarih boyunca diğer pek çok dille etkileşime girmiş zengin bir dildir. Kendine has dilbilgisi kurallarının yanı sıra eşsiz bir kelime çeşitliliğine sahiptir. Özellikle kültürel yakınlıktan dolayı Arapça ve Farsça kelimelerden de kendi hazinesine pek çok kelimeyi katmıştır. Türkçe kelimelerden birçoğu merak uyandırmaktadır. Bu kelimelerden biri olan Senetli ne demek? Senetli kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 2022-05-18 23:55:53

Denizli'de senetli EFT dolandırıcılığı! 59 bin liralık aracından oldu

Denizli’de, noterin kapanmasına yarım saat kala kendisine EFT gönderiliyormuş gibi yapılan ve senet verilerek güveni kazanılan şahıs, dolandırıcıların tuzağına düşünce 59 bin liralık aracından oldu.

Haber 10-08-20 15:05

Senetli EFT dolandırıcılarının son kurbanı 59 bin liralık aracını kaptırdı

Denizli’de, noterin kapanmasına yarım saat kala kendisine EFT gönderiliyormuş gibi yapılan ve senet verilerek güveni kazanılan şahıs, dolandırıcıların tuzağına düşünce 59 bin liralık aracından oldu.Olay, Denizli’nin Çal ilçesinde meydana geldi.

Yurthaber 10-08-20 11:05

Tüketiciyi Destekleme Derneğinden senetli alışverişlerdeki gecikme faizine dair uyarı

Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Başkanı Süleyman Bakal, senetli alışverişlerde gecikme faizine ilişkin tüketici şikayetlerinin gün geçtikçe arttığını belirterek, uygulanan fahiş faiz oranlarının hukuk devleti kurallarına uymadığını söyledi.

Finans 26-02-20 14:48

Konutta yüksek faiz senetli satışı başlattı

Konut kredisi faiz oranlarının son 8,5 yılın en yüksek seviyesine ulaşması nedeniyle bazı inşaat firmaları, piyasayı canlı tutmak için peşin fiyatına 60 aya varan senetli konut satışına başladı - Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Çelebi: - "İnsanları nasıl daha az maliyetle mülk sahibi yaparız bunun hesabını yapıyoruz. Bu kapsamda büyük firmalar senetle satış gerçekleştirerek devamlılık sağlamaya çalışıyorlar" - İZEKO Başkanı Güleroğlu: - "Faiz oranları yükseldi, firmalar, karşısındaki kişinin garantilerini gördüğü andan itibaren senetli satışlara yöneliyorlar. Senetli satışlarda faiz oranı olmadığı için yatırımcıya da cazip geliyor"

Haber 16-04-18 11:16

Senetli alışveriş yapan kadın kâbusu yaşadı

İstanbul'da bir çeyiz mağazasından senet karşılığı aldığı ürünlerin borcunu ödediği halde avukatlık ofisinden borcu varmış gibi sürekli icra takibi yapılacağı yönünde telefonlarla taciz edilen Funda K. savcılığa suç duyurusunda bulundu. Avukatlık bürosunun sahibi avukat Y.B. hakkında "Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma" suçundan dava açıldı.

Haber 29-09-17 08:17

Yeliz Yeşilmen’in Kocasına Haciz Şoku

Adana’da eski ünlü sunucu Yeliz Yeşilmen’in kocasına 137 bin 500 lira senetli borcunu ödemediği ileri...

Yurthaber 16-07-16 09:41

'Senetli konut alırken mağdur olmayın'

TÜSODER Genel Başkan Yardımcı Kolçak, konut kredisinde faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle gayrimenkul piyasasında tüketicilerin senetli alıma yöneldiğini söyledi.

Finans 05-04-16 15:20

Altında Senetli Satışa Dönüş

İZMİR (AA) - TOLGA ALBAY - Kredi kartına taksit uygulamasına getirilen sınırlamalardan olumsuz etkilenmesi beklenen kuyumculuk sektörü tüketiciye farklı yollarla

Yurthaber 01-02-14 11:41

Krediler şirketten!

Bankalara borçlanmak istemeyen ya da kredi alamayanlara konut sektörü kredi musluklarını açtı, 'senetli günler' yeniden başladı.

Finans 03-02-12 09:46
Haber 24-03-04 11:31