Turkiye Gorme Engelliler Judo Sampiyonasi Haberleri

Aydın'da Görme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası düzenlendi

Aydın'da Görme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası düzenlendi

Yurthaber 2022-02-12 20:30:07

Türkiye İşitme Engelliler Judo Şampiyonası, Edirne'de yapılacak

Türkiye İşitme Engelliler Judo Şampiyonası, Edirne'de yapılacak

Yurthaber 2022-01-10 09:45:06

İşitme Engelliler Türkiye Judo ve Karate Şampiyonası, Ankara'da yapılacak

İşitme Engelliler Türkiye Judo ve Karate Şampiyonası, Ankara'da yapılacak

Yurthaber 2021-05-23 12:38:04

Görme engelli judocuların hedefi milli takım

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Judo Milli takım seçmelerine Manisa’dan 7 sporcu katılıyor.27-28 Mart tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek judo milli takım seçmelerine hazırlanan Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü’nün 7 sporcusu, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Judo Spor Salonu’nda Antrenör Nurşen Köse ve Belçim Çiçek gözetiminde çalışmalarını tamamladı.

Yurthaber 2021-03-24 17:04:36

Başarılı görme engelli sporculardan Başkan Kurt’a ziyaret

Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü (EGES) Başkanı Ercan Güner ve EGES’in başarılı sporcuları Nurbanu Helvacı ile Cemal Kömürcü Başkan Kurt’u ziyaret etti.Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü (EGES) Başkanı Ercan Güner ve EGES’in başarılı sporcuları; Judo Türkiye 3’üncüsü Nurbanu Helvacı, futbol forvette gol kralı Cemal Kömürcü ile bir araya geldi.

Yurthaber 19-01-21 13:13

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Judo ve Kick Boks dallarında ilimizi temsil eden ve derece yapan sporcuları ödüllendirdi.Sporcuları ayrı ayrı kabul eden Başkan Köse, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.“Bozokspor sporcu fabrikası olacak”İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda 81 kiloda Türkiye 3.’sü olan Muhammed Ali Eraslan, 90 kiloda Türkiye 3.’sü olan Hüseyin Can Susuz ve Okullar arası Kick Boks Turnuvası’nda Türkiye 1.’si olan Betül Zararsız, Türkiye 3.’sü olan Buse Deniz, Türkiye 3.’sü olan Salih Koçsoy’a hediyelerini takdim eden Başkan Köse başarılı sporcuları tebrik etti.Başkan Köse, “Hepsi bir birinden kıymetli sporcularımız elde ettikleri başarılar ile bizleri ziyadesiyle mutlu ettiler.

Yurthaber 13-02-20 20:03

Kağıtsporlu judocular turnuvaya damga vurdu

Almanya’da düzenlenen ve olimpiyatlara kota almış sporcuların mücadele ettiği Engelliler Judo Açık Turnuvası’na Kağıtsporlu milli judocular damga vurdu.2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyatlarına katılmayı garantileyen Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor’lu Zeynep Çelik Aydın ve Recep Çiftçi, Engelliler Judo Açık Turnuvası’na başarı ile döndü.

Yurthaber 11-02-20 14:23

İşitme engelli judocular Türkiye üçüncüsü oldu

Kilis’te yapılan İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonasında mücadele eden Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından Fırat Yıldırım 66 kiloda, Gamze Akhan ise 78 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.Türkiye Judo Federasyonu tarafından Kilis’te gerçekleşen İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonasına 21 ilden 57 sporcu katıldı.Şampiyonaya Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İşitme Engelliler Judo Takımı sporcularından Fırat Yıldırım ve Gamze Akhan da katıldı.

Yurthaber 31-01-20 14:14

Şampiyon judoculardan Fillikçioğlu’na ziyaret

Aydın’ı İşitme Engelliler Judo Şampiyonası’nda başarılı bir şekilde temsil eden, Aydınlı Judo sporcuları Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu ziyaret etti.Kilis’de düzenlenen İşitme Engelliler Judo Şampiyonası’nda +78 kiloda Türkiye birincisi olan Yadigar Talayhan ve 60 kiloda mücadele eden Mehmet Ali Fargan Türkiye üçüncüsü oldu.Aydın Judo Spor Kulüp Başkanı Mustan Şimşek ve Judo Spor Kulüp Başkanı Serdar Bakış’ın da bulunduğu ziyarette şampiyon sporcular, elde ettikleri başarılarının hikayesini İl Müdürü Fillikçioğlu’na anlattı.İl Müdürü Fillikçioğlu, başarılı sporcuları spor çantası ile ödüllendirip tek tek tebrik ederek, spora ve sporculara desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Yurthaber 31-01-20 08:39

Diyarbakırlı judoculardan üç madalya

Diyarbakırlı işitme engelli 3 sporcu, Kilis’te yapılan işitme engelliler Türkiye judo şampiyonasından üç gümüş madalya kazandı.Kilis’te 24-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen müsabakalarda Diyarbakırlı iki judocu büyükler, bir sporcu da gençler kategorisinde gümüş madalya elde etti.

Yurthaber 30-01-20 15:30

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinden sportif başarı

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Ahmet Türkmen, Kilis ilinde düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Judo Müsabakasında 2’nci olarak gümüş madalya kazandı.İşitme Engelliler Türkiye Judo Müsabakası Kilis’te gerçekleştirildi.

Yurthaber 29-01-20 17:06

Judoda Türkiye şampiyonu Şahinbey’den

Kilis’te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Elif Küçükarslan, büyükler 48 kg’da rakiplerini yenerek altın madalya kazandı.İşitme Engelliler Türkiye Judo Spor Federasyonu tarafından Kilis’te gerçekleştirilen İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Elif Küçükarslan, büyükler 48 kg’da Türkiye şampiyonu oldu.

Yurthaber 26-01-20 15:17

İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası Kilis’te yapıldı

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası, Kilis’te yapıldı.Kilis Beşevler Spor Salonu’nda yapılan Türkiye İşitme Engelliler şampiyonada büyükler kategorisinde 21 ilden yaklaşık 50 sporcu mücadele etti.

Spor 25-01-20 19:05

İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası Kilis'te yapıldı

İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası Kilis'te yapıldı

Spor 25-01-20 15:40

Judo Türkiye İşitme Engelliler Şampiyonası, Kilis’te başladı

Judo Türkiye İşitme Engelliler Şampiyonası, Kilis’te bulunan Beşevler Spor Salonu’nda başladı.Kilis Beşevler Spor Salonu’nda, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Judo Türkiye İşitme Engelliler Şampiyonası başladı.

Spor 25-01-20 12:56

İşitme engelli judocular engel tanımıyor

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Ocak ayında düzenlenecek Türkiye Judo Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Turgay Mahir Aksoy, Muhammed Ali Eraslan ve Hüseyin Susuz, milli takıma seçilerek uluslararası müsabakalarda Türkiye’yi temsil etmek istiyorlar.Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Judo kursuna katılan işitme engelli sporcular Turgay Mahir Aksoy, Muhammed Ali Eraslan ve Hüseyin Susuz, antrenörleri Veysel Gezergün öncülüğünde Ocak ayında düzenlenecek olan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Spor 24-12-19 08:54

Judo müsabakası gibi düğün

İşitme Engelliler Judo Milli Takımı oyuncusu Münife Doğan (24), kendisi gibi işitme engelli sporcu Rıza Doğan’la (24) dünya evine girdi. Çiftin düğününde gelin Münife Doğan ve milli takımdan arkadaşları judo gösterisi yaptı. Ardından nikah masasına geçen genç çift ise nikah memurunun sorusuna güçlü bir şekilde ‘evet’ cevabını verdi.

Trend 28-10-19 16:55

Antalya’da judo müsabakası gibi düğün

İşitme Engelliler Judo Milli Takımı oyuncusu Münife Doğan (24), kendisi gibi işitme engelli sporcu Kaan Doğan’la (24) dünya evine girdi.

Haber 28-10-19 11:11

Milli judocular Avrupa Şampiyonasına hazır

Türkiye İşitme Engelliler Kadın ve Erkek Judo A Milli Takımı, Belçika’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Manisa’nın Salihli ilçesindeki kamp ile tamamladı.

Yurthaber 09-10-19 12:30

İşitme Engelli judocular Avrupa Şampiyonası’na Manisa’da hazırlanıyor

İşitme Engelliler Judo Milli Takımı, Belçika’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda İstiklal Marşı’nı okutmak için hazırlıklarına Manisa’nın Salihli ilçesinde başladı.İşitme Engelliler Judo Milli Takımı, 10-14 Ekim tarihleri arasında Belçika’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na Manisa’nın Salihli ilçesinde hazırlanıyor.

Haber 12-09-19 14:03

Başkan Kayda, İşitme Engelli Judo Milli Takımını ağırladı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçede Avrupa Şampiyonasına hazırlanan İşitme Engelliler Judo Milli Takımını ağırladı.Avrupa Şampiyonası hazırlık kampı için Salihli’ye gelen Milli Judocular, Milli Takım Baş antrenörü Osman Gökcül, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz ile birlikte Başkan Zeki Kayda’yı ziyaret ederek kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi.10 - 14 Ekim tarihleri arasında Belçika’da yapılacak Avrupa Şampiyonasına yoğun bir şekilde Salihli’de hazırlandıklarını dile getiren milli judocular, Başkan Kayda’ya madalya sözü verdi.

Yurthaber 10-09-19 16:15

Şampiyonlardan Vali Ali Mantı’ya ziyaret

Okçuluk ve Görme Engelliler Judo şampiyonalarında önemli başarılara imza atan sporcular Aksaray Valisi Ali Mantı’ya ziyarette bulundu.

Yurthaber 01-08-19 15:30

Görme engelli judoculardan tarihi başarı

Türkiye Görme Engelliler Spor Fedarasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan: - "Avrupa Judo Şampiyonası'nda 2'si altın, 6 madalya kazandık. Tarihi bir başarı elde ettik" - "3-4 sporcumuzun 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları kotası alma ihtimali çok yüksek. Hedefimiz ise 6-7 sporcuyla oyunlara katılmak"

Spor 31-07-19 11:20

Görme engelli judocular Avrupa Şampiyonası’nda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu milli judocular Zeynep Çelik Aydın ve Şaban Mert Dolar görme engelliler judo milli takım kafilesi ile İtalya’nın Cenova kentinde 26-28 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere yola çıktı.

Yurthaber 24-07-19 17:22

Görme Engelliler Judo Avrupa Şampiyonası'na doğru

İtalya'da 26-28 Temmuz'da yapılacak şampiyonada Türkiye'yi 12 sporcu temsil edecek

Spor 23-07-19 15:40

Söke’nin işitme engelli şampiyon sporcusundan Başkan Tuncel’e ziyaret

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu İşitme Engelliler Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası Nisan ayının sonunda Mersin’de gerçekleşti.

Yurthaber 27-05-19 15:45

İşitme engelli sporcular Mersin’den madalyayla döndü

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu tarafından ilk kez Mersin’de düzenlenen şampiyonaya katılan Adıyaman Belediyesporlu sporcular, turnuvadan derece ve madalyalarla döndü.Mersin Servet Tazegül Spor Salonunda gerçekleşen ve 54 ilden yaklaşık 700 sporcunun judo, tekvando, karate, badminton, tenis, güreş ve atletizm branşlarından katıldığı şampiyonaya Adıyaman Belediyesi Kültürel ve Sportif Faaliyetler Derneği adına atletizm dalında katılan sporculardan Zeynal Kılınç ile güreş dalında katılan Hasan Korkmaz, elde ettikleri başarılarla Adıyaman’ın gururu oldu.Atletizm dalında mücadele eden Zeynal Kılınç turnuvada Türkiye 2.’liği elde ederken, Hasan Korkmaz ise güreş dalında Türkiye 3.’sü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Yurthaber 08-05-19 13:55

Diyarbakırlı işitme engelli sporculardan 3 madalya

Diyarbakırlı judocular, Mersin’de düzenlenen İşitme Engelliler Büyükler Türkiye Judo Şampiyonasında 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya elde ederek, kente döndü.29-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen şampiyona, Servet Tazegül Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Yurthaber 04-05-19 17:00

Şahinbeyli sporcu Türkiye şampiyonu oldu

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün işitme engelli sporcularından Zehra Özbey Türkiye Şampiyonu olarak Şahinbey’in gururu oldu.29-30 Nisan 2019 tarihlerinde Mersin’de yapılan İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonasında şehrimizi ve Şahinbey Belediyesini başarılı bir şekilde temsil eden Zehra Özbey, 57 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.

Yurthaber 01-05-19 16:10

Acıgöllü judocu Türkiye şampiyonu oldu

İşitme Engelliler Federasyonu 2019 faaliyet programın da yer alan İşitme Engelliler Türkiye Judo şampiyonasında Acıgöl Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Muhammed Ali Doğan Türkiye şampiyonu oldu.Mersin’de düzenlenen işitme engelliler Türkiye Judo şampiyonasına katılan Acıgöl Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Muhammed Ali Doğan 81 kilogramda Türkiye şampiyonu oldu.Acıgöl Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kadir Karaman yaptığı açıklamada, “İşitme engelliler de Acıgöl Gençlik ve Spor Kulübü olarak ilk defa katılmamıza rağmen 1 şampiyon çıkarmamız takdire şayandır.

Yurthaber 01-05-19 11:11

6 bin lira borç alıp gittikleri turnuvadan 11 madalyayla döndüler

DİYARBAKIR'ın Kayapınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları, judo turnuvasına katılmak ve yol, yemek, konaklama gibi ihtiyaçlarını karşılamak için yakınlarından 6 bin lira borç alarak yola çıktı.

Haber 26-04-19 12:52

6 bin lira borç alıp gittikleri turnuvadan 11 madalyayla döndülerı

DİYARBAKIR'ın Kayapınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları, judo turnuvasına katılmak ve yol, yemek, konaklama gibi ihtiyaçlarını karşılamak için yakınlarından 6 bin lira borç alarak yola çıktı.

Haber 26-04-19 12:52

DHA YURT BÜLTENİ -8

  6 bin lira borç alıp gittikleri turnuvadan 11 madalyayla döndüler (ÖZEL)  DİYARBAKIR'ın Kayapınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları, judo turnuvasına katılmak ve yol, yemek, konaklama gibi ihtiyaçlarını karşılamak için yakınlarından 6 bin lira borç alarak yola çıktı.

Haber 26-04-19 12:15

6 bin lira borç alıp gittikleri turnuvadan 11 madalyayla döndüler

DİYARBAKIR'ın Kayapınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları, judo turnuvasına katılmak ve yol, yemek, konaklama gibi ihtiyaçlarını karşılamak için yakınlarından 6 bin lira borç alarak yola çıktı.

Haber 26-04-19 12:05

EGES’den çifte madalya

Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü (EGES) sporcuları, katıldıkları turnuvadan madalyalarla ayrıldılar.Geçtiğimiz aylarda katıldıkları judo ve yüzme turnuvalarından, iki bronz madalya getiren Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü, son katıldığı atletizim turnuvasından da başarı ile ayrıldı.

Yurthaber 19-04-19 14:25

İşitme engellilerin 7 şampiyonası Mersin’de düzenlenecek

İşitme engelliler judo, karate, tekvando, güreş, badminton, tenis ve atletizm branşlarında Türkiye şampiyonaları 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de düzenlenecek.Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, şampiyona Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.Şampiyonanın açılış seremonisi 29 Nisan saat 16.00’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda yapılacak.

Yurthaber 03-04-19 13:27

Görme Engelliler Judo Milli Takım kampı Karaman’da devam ediyor

Görme Engelliler Spor Federasyonu 2019 yılı faaliyet takviminde yer alan ve sezonun ilk kampı olan Judo Kadın Milli Takım Kampı, Karaman’da devam ediyor.Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun Mayıs ayında Azerbaycan’da düzenlenecek Judo Grand Prix Turnuvasına hazırlık için ilk olarak Judo Erkek Milli Takımı ile başlattığı Karaman kampı, Kadın Milli Takımı ile devam ediyor.

Yurthaber 27-03-19 09:30

Görme engelli kızın şampiyonluk azmi engel tanımadı

Görme Engelliler Judo Şampiyonasında tüm rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu olan ve yine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Sahne Sırası Sende” ses yarışmasında ise il birincisi olan görme engelli Seyhan Bayat’ın azmi engel tanımadı.Judo şampiyonası ve ses yarışmasında birinci olan görme engelli Seyhan Bayat, Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve babasıyla birlikte Vali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret etti.Görme engelli Seyhan Bayat’ı makamında ağırlayan Vali Aykut Pekmez, “Kızımızı tebrik ediyorum.

Yurthaber 15-03-19 16:50

(Özel haber) Doğuştan görme engelli Ceren, görmediği rakiplerini yerden yere çarpıyor

Tokat’ta doğuştan görme engelli 16 yaşındaki Ceren Başaran, elde ettiği Türkiye şampiyonluğunu gören rakiplerle çalışmaya borçlu olduğunu söyleyerek, birlikte çalıştığı arkadaşlarını yerlere çarptığı için özür diledi.Geçtiğimiz şubat ayında Karaman’da düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 52 kiloda mücadele eden ve Türkiye şampiyonu olan Ceren Başaran, elde ettiği bu son derece sonrasında Avrupa ve dünya arenasında da Türkiye’yi temsil etmek istiyor.

Haber 14-03-19 11:43

Görme Engelliler Judo Milli Takımı Karaman’da enerji depoluyor

Görme Engelliler Judo Erkek Milli Takımı, Azerbaycan’da düzenlenecek Grand Prix Turnuvası için Karaman’da kampa girdi.Görme Engelliler Spor Federasyonu 2019 yılı faaliyet takviminde yer alan ve sezonun ilk kampı olan Judo Erkek Milli Takım Kampı Karaman’da bir otelde başladı.

Yurthaber 12-03-19 13:29

Görme engelli şampiyondan yeni şampiyonluk

Türkiye Görme Engelliler Federasyonunun düzenlediği ‘Ümit Gençler’ kategorisinin Judo alanında birinci olan Seyhan Bayat katıldığı ses yarışmasında ise Adıyaman birincisi oldu.Kahta Borsa İstanbul Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi görme engelli Seyhan Bayat, Judo alanındaki Türkiye başarısının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Sahne Sırası Sende’ ses yarışmasında ise il birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.Kahta Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programda Seyhan Bayat, başarılı olma yolundaki çalışmalarını arkadaşlarıyla paylaştı.Spor ve Müzik alanlarının yanında 2018-2019 1.

Yurthaber 10-03-19 10:00

Judoda şampiyonluklara ambargo koydu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çocuk yaşlarda kendisi gibi albino hastası ağabeyine özenerek judoya başlayan ve 4 yıl üst üste Türkiye şampiyonu olan yüzde 50 görme engelli 16 yaşındaki Ruken Adıgüzel, başarısıyla göz dolduruyor - Judo ile engelleri aşan ve sosyalleşen Mardinli sporcunun hedefi 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'na katılmak ve Türk bayrağını dalgalandırmak - Ruken Adıgüzel: "Judo insanlarla iletişimimi sağladı. Judo denilince kelimeler kifayetsiz kalıyor. Türkiye birincisi olmak ayrı bir şeref, ayrı bir gurur" - "Bazen çalıştıracak kimse bazen de malzemelerimiz olmuyor. Turnuvaya tekvando elbiseleriyle katıldım. Bence bütün engelliler spor yapmalı, topluma engellilerin gücünü göstermeliler"

Spor 06-03-19 11:50

Judoda şampiyonluklara ambargo koydu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çocuk yaşlarda kendisi gibi albino hastası ağabeyine özenerek judoya başlayan ve 4 yıl üst üste Türkiye şampiyonu olan yüzde 50 görme engelli 16 yaşındaki Ruken Adıgüzel, başarısıyla göz dolduruyor - Judo ile engelleri aşan ve sosyalleşen Mardinli sporcunun hedefi 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'na katılmak ve Türk bayrağını dalgalandırmak - Ruken Adıgüzel: "Judo insanlarla iletişimimi sağladı. Judo denilince kelimeler kifayetsiz kalıyor. Türkiye birincisi olmak ayrı bir şeref, ayrı bir gurur" - "Bazen çalıştıracak kimse bazen de malzemelerimiz olmuyor. Turnuvaya tekvando elbiseleriyle katıldım. Bence bütün engelliler spor yapmalı, topluma engellilerin gücünü göstermeliler"

Yurthaber 06-03-19 11:44

İnanmak başarmanın yarısıdır dedi, şampiyon oldu

Görme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Seyhan Bayat, başarılarını sürdürerek milli takıma seçilmeyi hedefliyor - Seyhan Bayat: "Ben bu yola 'İnanmak başarmanın yarısıdır' sözüyle çıktım. Yolu zaferle tamamladım. Bu yolda bana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" - Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş: "Engelli ya da engelsiz olmak önemli değil. Başarının tek sırrı çalışmak ve azmetmektir"

Spor 02-03-19 11:30

İnanmak başarmanın yarısıdır dedi, şampiyon oldu

Görme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Seyhan Bayat, başarılarını sürdürerek milli takıma seçilmeyi hedefliyor - Seyhan Bayat: "Ben bu yola 'İnanmak başarmanın yarısıdır' sözüyle çıktım. Yolu zaferle tamamladım. Bu yolda bana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" - Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş: "Engelli ya da engelsiz olmak önemli değil. Başarının tek sırrı çalışmak ve azmetmektir"

Yurthaber 02-03-19 11:29

Kağıtsporlu Judoculardan 3. kez kupa geldi

Karaman’da yapılan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası’nda Büyükşehir Kağıtsporlu Judocular üst üste 3’ncü kez Türkiye Şampiyonluğu’nu kazandı.Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı judocuları Karaman’da yapılan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonasında mücadele ettiler.

Yurthaber 28-02-19 12:54

Nilüferli sporcular Türkiye Judo Şampiyonası’na damga vurdu

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Karaman’da yapılan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası’na elde ettiği başarılarla damga vurdu.Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Haber 27-02-19 11:27

Görme Engelliler Judo Şampiyonası Karaman’da başladı

Karaman’da iki gün devam edecek Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası düzenlenen açılış töreni ile başladı.Yunus Emre Spor Salonu’nda minikler, yıldızlar, gençler, ümit gençler ve büyükler olmak üzere beş kategoride gerçekleşen şampiyonaya 35 ilden toplam 189 sporcu katılıyor.

Haber 23-02-19 15:18

Görme engelli judocular milli takım için mücadele edecek

Kütahyalı görme engelli, Nurbanu Helvacıoğlu ve Salih Cengiz 22-24 Şubat tarihlerinde Karaman’da düzenlenecek olan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası’na katılacaklar.

Yurthaber 20-02-19 20:15