Üstünü tamamen çıkartıp göğüslerini peçeteyle kapatmak isteyince sosyal medyayı salladı! "Bu nasıl piknik?"

Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan sosyal medya fenomeni Julia Sandoval Instagram’dan yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Instagram hesabında 218 bin takipçisi bulunan fenomen isim üstünü tamamen çıkartarak piknik yaptığı anları paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları adeta paylaşıma akın etti.

Amerikalı sosyal medya fenomeni Julia Sandoval, ormanda yarı çıplak bir şekilde piknik yaptığı anları paylaşarak gündem yarattı. Çevresindekilere aldırış etmeden üstünü çıkartan Sandavol, çıplak göğüslerini kareli bir peçeteyle örtmeye çalıştı. Fenomen ismin peçete rengiyle uyumlu bir iç çamaşırı altı tercih etmesi dikkatli gözlerden kaçmadı.

Reklam
Reklam

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ormanlık bir alanda bir piknik masasının üzerine oturarak verdiği pozlara Sandavol, “Anneciğim” notunu ekledi. Sandavol’un cesur pozları kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Binlerce yorum ve beğeninin geldiği gönderilerde sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Sandavol’un güzelliğini öven yorumlarda birleşti.



Anahtar Kelimeler: