Fenomen Haberleri

Ölümcül hata! Rus fenomen Tatiana Ozolina'nın ölümünde kahreden detay... Yanındaki motorun sürücüsü anlattı

Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina Muğla Milas'taki kazada hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Aynı kazada yaralanan ve olayın ardından hastanede tedavisi tamamlanan Onur Obuk gözaltına alınıp serbest bırakılırken, kaza anını anlattı. Hatalı sollama detayı dikkat çekti.

Haber

Milyoner sosyal medya fenomeninden şaşkına çeviren açıklama! Erkekler hala bana para vermeye devam ediyor

Melbourne'de yaşayan sosyal medya fenomeni Grace Wears Lace, 2,4 milyon dolardan fazla kazandığını ve değeri 1,5 milyon doları aşan kazançlı bir gayrimenkul portföyüne sahip olduğunu iddia ederek manşetlerdeki yerini almıştı. Fenomen isim milyoner olmasına rağmen erkeklerin kendisine para vermeye devam ettiğini söyleyerek dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Trend

Çalışanlarına ödediği para dudak uçuklatmıştı... Rachel Araz’ın ultra lüks evini görenler hayran kaldı! 'Ev değil tatil köyü'

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen yüzlerinden biri olan Araz geçtiğimiz dönemde çalışanlarına ödediği para ile gündem olmuştu. Ünlü isim şimdi de lüks eviyle adından söz ettirdi. Ünlü fenomenin evini görenler hayran kaldı.

Magazin

Sosyal medya fenomeni 'İlahici Ali'ye silahlı saldırı! Kanlar içinde yerde kaldı

Sosyal medyada 'İlahici Ali' adıyla tanınan Ali Özdemir takipçileriyle görüşmek için Konya'dan İstanbul'a geldi. Esenler'de kalacağı yere girmek üzereyken silahlı saldırıya uğrayan Özdemir kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekiler ilk müdahaleyi yaparken Özdemir'e 4 kurşun isabet ettiği tespit edildi. Kaçan saldırgan ise her yerde aranıyor.

Haber

Fenomen

Fenomen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fenomen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kadın sürücü ve trafik polisi arasında ilginç diyalog! Sis lambası açık olduğu için ceza yedi... Sis lambası ne bilmiyordum ki

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popülerliğe ulaşarak viral oldu. Arabasını yeni aldığını söyleyen bir kadın sis lambası açık olduğu için trafik polisi tarafından durduruldu ve ceza yedi. O anlarda genç kadın kendisini, "Sis lambası ne bilmiyordum ki. Arabam yeni" diyerek savundu.

Trend

Sosyal medya fenomeni Cem Özkök, kimsesi olmayan yaşlı bir amcanın kaldığı depoyu temizledi... Keşke hayatımızı da foşur foşur yıkasan

Sosyal medyada temizlik fenomeni olarak ünlenen Cem Özkök, kimsesi olmayan yaşlı bir amcanın kaldığı depoyu temizledi. O anları sosyal medyadan paylaşan Özkök'ün gönderisi görenleri duygulandırdı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiyi yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Trend

Fenomen soruşturmasında gözaltına alınan Neslihan ve İnanç Güngen çifti tutuklandı!

'Kuyu-8' operasyonları kapsamında gözaltına alınan 43 şüpheliden Neslihan Güngen ile eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu 17 kişi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Haber

Yeniden gözaltına alınmıştı... Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut'un ifadesi ortaya çıktı

İzmir'de yasa dışı bahis oynatan internet sitelerinin teşvik edici reklamlarını paylaşarak, oyuncu kazandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 'Gaga Bulut' olarak bilinen sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ ile menajeri Harun Y., adliyeye sevk edildi. Gaga Bulut'un ifadesi ortaya çıktı.

Magazin

Neslim Güngen'in kasası, ünlü modacının eski sevgilisi çıktı! Fenomenler soruşturmasında şok bağlantı: Gökhan Göz firarda

Bir yandan suç işleyip bir yandan lüks yaşamlarını göstere göstere sergileyen sosyal medya fenomenlerine yönelik soruşturma devam ediyor. Son olarak Neslim Güngen ile eşi gözaltına alınmıştı. Güngen'in kasasının kim olduğu belli oldu: O isim ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz çıktı!

Magazin

Ünlü futbolcunun adını özel bölgesine dövme olarak yaptırdı! O anları sosyal medyadan paylaşınca çok konuşuldu

Sosyal medya fenomeni Tyffany Santos, İngiltere'nin Euro 2024'teki başarısını kutlamak için Jude Bellingham'ın adını özel bölgesinde dövme olarak yaptırdı. O anları sosyal medyadan paylaşan fenomen isim hayranlarını şaşkına çevirdi.

Trend

Kara para aklama, nitelikli dolandırıcılık... Neslim-İnanç Güngen gözaltına alınmıştı: Polisleri dans ederek karşılamış!

Sosyal medyada "Neslim Güngen" olarak bilinen Neslihan Güngen ile İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu 54 şüpheli dün gerçekleşen "Kuyu-8" operasyonlarıyla gözaltına alındı. Operasyona ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Güngen'in gözaltına alınırken polisi dans ederek karşıladığı, ancak emniyete götürülürken ağlama krizine girdiği belirtiliyor.

Haber

Saniye saniye canlı yayında! Sosyal medya fenomeni sokakta yemek yediği sırada saldırıya uğradı... Kimse bunu beklemiyordu

Tayland asıllı Fransız içerik üreticisi JustKeth, İtalya'nın Venedik kentindeki seyahatini anlatmak için Twitch'te yayın yaparken sokak ortasında sandviç yediği sırada hiç beklemediği bir saldırıya uğradı. Martı sürüsünün bir anda yemeğine saldırması üzerine şaşkına dönen fenomen isim dışarıda asla yemek yememesi gerektiğini takipçilerine anlattı.

Trend

Son dakika | O da güzellik merkezi sahibi! Dilan Polat'ı sektöre soktuğunu iddia eden fenomen Neslim Güngen eşiyle gözaltında

Son dakika haberi: Güzellik merkezi bir fenomen çift daha gözaltına alındı. Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen'in ifadeleri alınacak. Kendisi gibi güzellik merkezi sahibiyken tutuklanan Dilan Polat'ı sektöre soktuğunu iddia etmesiyle gündeme gelen Neslim Güngen para saçtığı videoları ve kocasının kendisini aldattığını ifşa etmesiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

Haber

Sosyal medya fenomeni Grace, bir erkeğin kendisinden istediği en çılgınca şeyi paylaştı! 6 milyon TL değerinde...

Avustralyalı sosyal medya fenomeni Grace, internet üzerinden kazandığı binlerce doların özgüvenini arttırdığını dile getirirken flört hayatını da ciddi derecede etkilediğini söyledi. Kazandığı paradan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Grace, insanların kendisinden ilginç isteklerde bulunduğunu söyledi.

Trend

Sosyal medya fenomeni Marul Kafa'nın annesi vefat etti! Acı haberi böyle duyurdu

Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Marul Kafa lakaplı Mehmet Yıldırım anne acısı ile sarıldı. Ünlü fenomenin bir süredir kanserle mücadele eden annesi Havva Yıldırım hayatını kaybetti.

Magazin

'Aha dayıya sor' sözleriyle fenomen olmuştu! Hacca gitti sanılıyordu: Hapisten çıkıp seslendi: “Gerçek ‘Gaspçı Hüseyin’ benim!”

Adanalı Hüseyin Taşkıran gerçekleştirdiği bir gasp sonrasında Türkiye'nin hafızasında '4 kere hacca gidip geldim, aha dayıya sor' cümlesiyle yer etmişti. Son günlerde sosyal medyada kendisine benzeyen bir kişinin yerine geçerek dolandırıcılık yaptığı haberini öğrenen Taşkıran, şahıstan şikayetçi olacağını ifade etti. 2015'ten beri hapiste olan Taşkıran, 'Yaso' lakaplı Yahya Karataş'a maddi manevi tazminat davası açacağını belirtti.

Haber

Kaza yapan otobüsün sürücüsü fenomen çıktı! Aşırı hızdan ceza yedi

Zonguldak'ta bir otobüsle bir aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralanmıştı. Otobüsün sürücüsünün sosyal medyada 1 milyon takipçisi bulunan Serenay Göç olduğu tespit edildi. Göç'e aşırı hızdan ceza kesilirken araç sürücüsüne de hatalı manevradan işlem yapıldı.

Haber

Parasını isteyen personele tokat atmıştı! Ayhan Sicimoğlu hakkında suç duyurusu

Yaptığı gezi programlarıyla tanınan Ayhan Sicimoğlu olay görüntülerle gündeme bomba gibi düşmüştü. Sicimoğlu işini beğenmediği gerekçesiyle kovduğu personeli parasını istemeye geldiğinde ona tokat atmıştı. Sicimoğlu, görüntülere tepki yağınca "Kumpas, montaj, şantaj..." demişti. O görüntüler sonrasında Sicimoğlu hakkında işten çıkardığı çalışanına tokat attığı gerekçesiyle 'kasten yaralama' suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Magazin

Balkondan üst katında oturan Arap komşusunun halı silkelemesine İngilizce sitem etti! Ortaya eğlenceli anlar çıktı: Look at me, very importante

Sosyal medya fenomeni Almira Koçaklı'nın yaptığı paylaşımı 7 milyon izlenmeyi aştı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülerin kurgu olduğunu söylese de Koçaklı'nın üst katındaki Arap komşularının halkı silkelemesine yaptığı yarı İngilizce yarı Türkçe sitem izleyenleri gülümsetti.

Trend

Disneyland'ı gezmek için gitmişti! Kıyafet seçimi tüm gününü mahvetti: İnsanlar vücuduma bakmayı bırakmadı

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon Disneyland gezisi sırasında yaşadığı tuhaf bir durumdan söz ederek gündeme yerleşmeyi başardı. Fenomen isim gezisi sırasında ziyaretçilerin tüm gün boyunca kendisini izlediğini söyleyen Bon, "İnsanlar vücuduma bakmayı bırakmadı" dedi.

Trend

Gerçek yaşını duyan inanamıyor! Genç kızlara taş çıkartan fiziğinin formülünü anlattı... Genç erkekler motivasyon kaynağım

Sosyal medyadan yaptığı fitness ve spor içerikleri sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başararak fenomene dönüşen 52 yaşındaki antrenör Pam Campbell bu kez itirafıyla gündeme geldi. Fenomen isim spor yapmak için enerji eksikliği hissettiğinde genç erkeklerin kendisine motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Trend

Anne-kızı görenler ayırt etmekte zorlandı! 62 yaşında ama 30 yaşında gösteriyor... Yorum yağdı: Hangisi anne?

24 yaşındaki bir TikTok kullanıcısı 60'lı yaşlarında olmasına rağmen onlarca yıl daha geç gösteren annesiyle kıyafetlerini paylaştıklarını söyleyince sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü 62 yaşındaki annenin güzelliğini öven yorumlar yaparken "Hangisi anne?" yorumunda adeta birleşti.

Trend

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon, 'Vücudumu seviyorum' diyerek paylaştı! Selülitlerini, fazla kilolarını ve çatlaklarını gizlemedi

Sosyal medyada estetik operasyonlar sayesinde devasa boyutlara ulaşan kalça ölçüleri nedeniyle kısa sürede fenomene dönüşen Gracie Bon, son paylaşımında kendisini mükemmel olarak tanımlayarak beden pozitifliğine yönelik bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim diğer kişiler tarafından kusur olarak görülen selülit, fazla kilo ve çatlakları büyük bir gururla sergiledi.

Trend

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa'dan beden pozitifliği paylaşımı: 'Vücutlarımız mükemmel değil'

Ariella Nyssa, vücuduyla ilgili pozitif paylaşımları sayesinde Instagram'da büyük bir takipçi topladı. Genç model, tüm vücutların güzel olduğunu göstermek amacıyla 700 bini aşkın takipçiye sahip hesabından paylaşım yaptı.

Kadin

Anne adaylarına tedaviyi reddettiriyorlar! Sosyal medyada fenomen hale gelen eğitimsiz doğum koçlarına dikkat

Sosyal medya fenomenleri olarak tanınıp anne adaylarına tavsiyelerde bulunan eğitimsiz 'doğum koçları' son zamanlarda ön plana çıktı. Öyle ki yoğun rağbetten yeni gebe kabul edemeyen fenomen doğum koçları da var. Kazançları dudak uçuklatıyor. Ancak bilimden uzak telkinler anne adayları için büyük riskler taşıyor. Uzmanlardan halk sağlığını tehdit eden doğum koçları için uyarı geldi.

Manşet

Kendisini cinsel terapist olarak tanıtınca ceza gecikmemişti! Sosyal medyada olay yaratan sözlerine devam ediyor: Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadınlardan kaçın

Sosyal medyada sıklıkla cinsellik yönüyle alakalı paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a geçtiğimiz günlerde yetkisizlik cezasıyla vermişti ve fenomen isim 550 bin 59 TL para cezasına çarptırılmıştı. Sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Aydın bu kez kaçılması gereken kadınları anlatarak viral oldu.

Trend

Beden pozitifliği adımı attı! 'Vücudumu saklamaktan bıktım' dedi... Mini eteğiyle yaşıtlarına medyadan okudu

Fitness fenomeni Emily Skye son günlerde kendisine yönelik olarak yapılan eleştirilerden etkilendiğini ve özgüveninde bazı düşüşler yaşandığını itiraf etti. Beden pozitifliğini savunan Skye, "Vücudumu saklamaktan bıktım" diyerek mini eteğiyle verdiği pozları paylaştı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının beğenisini topladı.

Trend

Doğum günü hediyesi dolar banknotlarından oluşan devasa buket oldu! Sosyal medyadan paylaşınca tepki yağdı... Bu görgüsüzlük

Twitch yıldızı Pokimane, doğum günü hediyesi olarak aldığı dolar banknotlarından oluşan devasa bir buketi TikTok'ta sergilediği için tepkiyle karşılaştı. Doğum günü hediyesine gelen eleştirilere sinirlenen Pokimane yorumlara sert cevap verdi.

Trend

Sosyal medyada paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a yetkisizlik cezası! Kendisini cinsel terapist olarak tanıtmıştı...

Sosyal medyada sıklıkla cinsellik yönüyle alakalı paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a yetkisizlik cezası verildi. Sağlık alanında faaliyet gösterecek yetkisi olmamasına rağmen Aydın, kendisini “cinsel terapist” şeklinde tanıttığı gerekçesiyle 550 bin 59 TL para cezasına çarptırıldı.

Trend

Sosyal medyadan kazandığı parayla sevgilisiyle dünya turu yapıyor! Sanal erkek arkadaşlarım adına utanıyorum

Sosyal medya fenomeni Sharna Beckman, erkek arkadaşı olmasına rağmen internet üzerinden takipçileriyle sanal ilişki kuruyor. Sosyal medyadan kazandığı parayla gerçek hayattaki sevgilisiyle lüks bir hayat yaşadığını ve dünya turuna çıktıklarını ifade eden Beckman, "Sanal erkek arkadaşlarım adına utanıyorum" sözleriyle gündeme geldi.

Trend

Tablet Reis olarak tanınmıştı... Yeni imajını paylaşarak gündem oldu

Yıllar önce tablet kutusundan çıkardığı hıyar videosuyla tanınan ve Tablet Reis olarak hafızalara kazınan Onurcan Güzel son haliyle dikkat çekti. Daha önce yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Tablet Reis'in yeni imajı şaşırttı.

Kulis

Sosyal medya fenomeni Julia Lynn Sandoval güzel havanın tadını köpeğiyle çıkarttı! O pozlara yorum yağdı... Nasıl sevimli

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde popülerliğe ulaşan Julia Lynn Sandoval son olarak köpeğiyle birlikte güzel havanın tadını çıkarttığı anları paylaştı. Fenomen ismin pozu kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa yaz sezonuna hızlı başladı! Bikinisiyle sahilde dans ettiği anları paylaştı... Beden pozitifliği hatırlatması yaptı

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen Ariella Nyssa yaz sezonuna hızlı başladı. Fenomen isim siyah bikinisini giyip soluğu plajda aldı. Plajda dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Nyssa beden pozitifliği göndermesi yapmayı ihmal etmedi.

Trend

Sosyal medya fenomeni Kate Shumskaya'nın et yediği video bir anda viral oldu! Milyonlarca izlenmeye ulaştı... Erol Taş benzetmesi yapıldı

Sosyal medyada 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Kate Shumskaya isimli fenomen değişik yeme şekli sayesinde popüler oldu. Lüks restoranlarda yaptığı çekimlerde elleriyle yemek yediği anları paylaşan fenomen ismin et yediği videosu 36 milyon izlenmeyi geçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorumlar gecikmedi.

Trend

Suudi Arabistanlı sosyal medya fenomeni Manahel el-Otaibi 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Nedeni: Kıyafet seçimleri ve kadın haklarına destek

Suudi Arabistanlı bir fitness fenomeni olan Manahel el-Otaibi 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ocak ayında hapis cezası verilen şoke edici davaının ayrıntıları yeni yeni ortaya çıkmaya başladı. Fenomen ismin ülkedeki 'terörle mücadele' yasaları uyarınca hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilse de İngiliz basını cezasının nedeninin kıyafet seçimleri ve kadın hakları savunuculuğu olduğunu söyledi.

Trend

Sosyal medya fenomeni Shirley Rosemary Flynn kendisini öve öve bitiremedi! Çok güzel olduğum için benimle ilişki yaşamıyorlar

41 yaşındaki sosyal medya fenomeni Shirley Rosemary Flynn güzelliğinin ve özgüvenin erkeklerle sevgili olmayı imkansız hale getirdiğini söyleyerek duruma tepki gösterdi. Eski sevgililerinin büyük bir bölümün diğer erkeklerden ilgi gördüğü için onu kıskandığını dile getiren Flynn, "Çok güzel olduğum için benimle ilişki yaşamıyorlar" dedi.

Trend

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval sıcak havanın tadını çıkarttı! Pijamalarıyla soluğu bahçede aldı

Sosyal medyada 640 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Julia Sandoval sıcak havanın tadını çıkarttı anları takipçileriyle paylaştı. Kucağında köpeği, elinde kahvesiyle pijamalarıyla soluğu bahçesinde alan fenomen ismin paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend

Annesi Yunan, babası Türk, kendisi siyahi! Görenleri şaşkına çeviriyor, İzmitli olduğuna kimse inanmıyor

Sosyal medya fenomeni Zehra Özdemir, 'İzmit doğumlu bir Türküm' dese de kimse inanmıyor. Annesi Yunan, babası Türk olan Özdemir, kendisi ise bir siyahi. Her görenin Afrikalı sanıp İngilizce konuşmaya çalıştığı Özdemir, Türkiye'de yabancı değilken yabancı olmanın zorluklarını anlattı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber

Sosyal medya fenomeni Toni Camille itirafıyla sosyal medyada çok konuşuldu! Komşum beni bikinimle filme aldı; şimdi erkekler yan evde yaşamak için yalvarıyor

Galler'de yaşayan sosyal medya fenomeni Toni Camille bir komşusunun her anını filme aldığı bir Instagram hesabının popüler olmasından sonra erkeklerin yanında bulunan evde yaşamak için can attığını söyledi. Camille'nin itirafı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend

TikTok fenomeni Hülya Bingül, İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini iddia ederek ortalığı birbirine kattı! Yüzüne tükürdü: Dokunabilir miyim?

Sosyal medyada 'hülyamizgin' kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Hülya Bingül isimli fenomen İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini söyleyerek ortalığı birbirine kattı. Çevrede bulunan bir kişinin cep telefonuyla kaydettiği anlarda fenomen ismin kalçasına dokunmak istediğini iddia ettiği bir adamın yüzüne tükürerek ona saldırdığı görüntüler yer aldı.

Trend

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Kick fenomeni canlı yayında filin saldırısına uğradı! Korku dolu anları kaydetti: Çitlerden atlayarak zor kurtuldu

Kick yayıncısı ShakoMako, Sri Lanka'da bir hayvan barınağını ziyaret ettiği sırada o anları hayranlarıyla paylaşmak için Kick paltformu üzerinden canlı yayın başlamıştı. Ancak canlı yayın fenomen ismin planladığı gibi gitmedi. Aniden fillerin üzerine doğru koşması üzerine büyük bir panik yaşayan genç kadın çitlerden atlayarak koşmaya başladı. O anlarda canlı yayını kapatmayan kadının kaçış anları saniye saniye gözüktü.

Trend

Otel odasının penceresinin açık olduğunu fark etmedi! Tüm yatak odası sesleri duyuldu... Personelden uyarı aldım diyerek paylaştı

Sosyal medya fenomeni Dasha Daley, Tayland gezisi sırasında yaşadığı ilginç bir durumdan söz edince sosyal medyada bir anda gündem yarattı. Tayland'da kiraladığı otel odasında pencerenin açık olduğunu fark etmeyen kadın yatak odası seslerinin dışarı duyulması üzerine personel tarafından uyarıldığını anlattı. Çok utandığını dile getiren Daley, "Başıma ilk kez böyle bir şey geldi. Gerçekten çok utandım" dedi.

Trend

Sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğini kıyafetin uyması için pembe renge boyayınca tepkilerin odağına yerleşti! Kıyafetime uysun istedim

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğinin tüylerini pembe renge boyayınca sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Sosyal medyadan gelen olumsuz tepkilerin üzerine Low çareyi yorumları kapatmakta buldu. Fenomen isim kendisini "Kıyafetime uysun istedim. Onu modaya uygun hale getirdim" diyerek savundu.

Trend

Spor salonundaki taciz anları sosyal medya canlı yayınına saniye saniye yansıdı! Hayranları uyardı, fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' dedi

Kick yayıncısı Demisux bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada canlı yayın açtı. Canlı yayında olduğunu fark etmeyen bir adam fenomen isim fark etmeden elindeki cep telefonuyla onu kaydetmeye başladı. Hayranları Demisux'u tacize dair uyararak adamı şikayet etmesini istedi. Fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' diyerek taciz anlarının üstünü örttü.

Trend

Yakaladığı köpek balığının üzerine oturunca olanlar oldu! Köpekbalığı intikamını fena aldı: Kalçam kanıyor

Kick yayıncısı Natalie Reynolds arkadaşıyla birlikte köpekbalığı avlamak için sahile gitti. Kısa bir süre sonra oltasına köpekbalığı takılan kadın hayvanı etkisiz hale getirince üzerine oturdu. Ancak köpekbalığının keskin derisi fenomen ismin kalçasını adeta keserek kanamasına neden oldu.

Trend

Sosyal medya fenomeni Francia James, kalabalık caddede fotoğraf çekimi yapınca gündem oldu! Bir gören bir daha baktı

Francia James, sosyal medyadan sıklıkla yaptığı cesur paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip. Sosyal medyadan birbirinden ilginç paylaşımlara imza atan James bu kez hayranlarını sokakta şaşırttı. Kalabalık bir sokağın ortasında çekim yapan fenomen ismi görenler bir daha baktı.

Trend

Sosyal medyada gündem yaratan sözler! O kadar güzelim ki erkekler benimle sevgili olmaya korkuyor

26 yaşındaki sosyal medya fenomeni Lauren Butler neredeyse bir yıldır sevgilisi olmadığını söyledi. Düzenli ilişki yaşamak istediğini dile getiren fenomen isim nedenini ise erkeklerin güzelliğinden korkarak yanına yaklaşamaması olarak gösterdi. Butler'ın sözleri kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend

Beden pozitifliği savunucusu Ariella Nyssa en büyük korkusunun dar kıyafetler olduğunu söyledi! Sınırlarını aşan fenomen tarzıyla beğeni topladı

Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına kafa tutarak kadınların kendi bedenlerinde mutlu olması gerektiğini savunarak fenomene dönüşen Ariella Nyssa, en büyük korkusunun dar kıyafetler giymek olduğunu söyledi. Vücut hatlarını belli eden beyaz dar bir kıyafetle poz vererek korkularının üzerine gittiğini ifade eden fenomen isim, "Korkuyordum ama çok güzel" dedi.

Trend