SPA Haberleri

Evde âdeta kendi SPA mekânınızı oluşturmanızı sağlayacak ürün önerileri
Yoğun tempoyla geçen günlerin sonunda kendini ödüllendirmek isteyenlerin ilk tercihi güzel bir banyodan yana oluyor. Banyo rutinlerinizde kullanabileceğiniz birbirinden pratik ve yararlı ürünler, âdeta kendinize özel bir SPA yaratmanızı sağlıyor. Banyo alışkanlığını, temizliğin yanı sıra bir terapi olarak görenler için birbirinden kullanışlı ürünleri derledik. Gelin, evde SPA yapabilmenizi sağlayacak ürünlere beraber bakalım!
Yayın Tarihi: 28-11-2022 17:48
Banyoda SPA ortamı yaratmanızı sağlayacak en güzel ürünler
Kişisel bakım, meditasyon, yoga, masaj gibi rahatlatıcı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak etmenler günümüzün en büyük sorunu olan stres düzeyinin düşmesini sağlıyor. SPA da bu rahatlatıcı etkilerden biri. Eğer bir SPA merkezini ziyaret ettiyseniz, mutlaka mekanın o huzurlu havası sizi etkilemiştir. Aynı etkiyi evinize taşımaya ne dersiniz?
Yayın Tarihi: 11-10-2021 17:53
SPA'da heyecana yağmur damgası!
Sağanak nedeniyle startı 3 saat ertelenen yarış, yağmur durmayınca koşulamadı. Prosedür gereği piste çıkıp iki tur atan pilotlar, bulundukları sıraya göre yarım puan aldı.
Yayın Tarihi: 29-08-2021 23:48
Bitkisel yağlardan gelen güzellik! Kullandıkça farka inanmayacaksınız
Hayatın yoğun temposu içinde stres yaşamamak imkansızdır. Gündelik streslerden uzaklaşmak isteyenler spa veya masaj merkezlerine yöneliyor. Kendi evinin rahatlığında rahatlamak isteyenlere ise sakinleştirici özellikteki uçucu yağlar çözüm oluyor.
Yayın Tarihi: 18-08-2021 16:26
3 ayın yorgunluğunu attılar! Hamamlar açıldı vatandaş kese ve masaja koştu
Koronavirüs yasakları dolayısıyla 3 aydır kapalı olan hamam ve SPA'larda yasaklar Bursa'da kalktı. 3 aydır hamam ve SPA'ya gidemeyen vatandaşlar soluğu buralarda aldı. İşletme müdürü, ''Köpük banyosu, sauna, buhar odası, masaj ve havuz hizmeti veriyoruz. 3 aydır hamama gidemeyen vatandaşlar buraya gelerek 3 ayın yorgunluğunu atıyor" dedi.
Yayın Tarihi: 06-03-2021 10:03