1 Mayis Isci Bayrami Metro Ucretsiz Mi Haberleri

1 OCAK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar "1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusunun yanıtını öğrenmek için arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İstanbul’da yaşayanların toplu taşımadan ücretsiz faydalanması için İstanbulkart’larını kişiselleştirmesi gerekiyor. Bilindiği üzere Yeni yıl Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece olacak. Peki, yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

Haber 2023-12-31 17:28:57

1 OCAK 2024 TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İstanbulluların merak ettiği soru!

1 Ocak 2024 tarihinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. İstanbul'da 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim resmi tatillerinde otobüs, metrobüs, Marmaray, metro ve tramvay ücretsiz hizmet vermişti. Peki, 1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da İETT otobüsü, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İşte detaylar...

Haber 2023-12-29 15:44:55

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA KAÇ GÜN ÜCRETSİZ? 1 Temmuz 2023 yarın toplu taşıma ücretsiz mi? Otobüs, metro, metrobüs...

Kurban Bayramı'nın sonuna gelinirken toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı ve bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz ekranı sorgulanıyor. Sevdiklerine bayram ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar, toplu taşıma ile ilgili araştırmalarına hız vermiş durumda. Peki, BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA KAÇ GÜN ÜCRETSİZ? 1 Temmuz 2023 yarın toplu taşıma ücretsiz mi? Otobüs, metro, metrobüs...

Haber 2023-06-30 16:08:14

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ücretsiz mi? 2023 Kurban Bayramı'nda İETT otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı? Toplu taşıma tarifesi

Bayramda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı 28 Haziran Çarşamba gününün gelmesi ile birlikte merak konusu oldu. Bilindiği üzere Kurban Bayramı tatili devlet kurumlarında çalışan memurlar için 9 güne çıkartıldı. Toplu taşıma araçlarına ilişkin karar ise Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? 28-29-30 Haziran-1 Temmuz 2023 Kurban Bayramı'nda İETT otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Haber 2023-06-28 01:19:20

Üsküdar Çekmeköy metrosu arıza giderildi mi? 1 Haziran 2023 Üsküdar Çekmeköy metrosu çalışıyor mu? Metro İstanbul'dan açıklama

Üsküdar Çekmeköy metrosu ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. 1 Haziran 2023 Pazartesi günü Üsküdar-Çekmeköy metro hattında yaşanan teknik arıza nedeniyle metro seferleri bir süre durmuştu. Son durum İstanbul'da yaşayan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Üsküdar Çekmeköy metrosu arıza giderildi mi? Üsküdar Çekmeköy metrosu çalışıyor mu?

Haber 01-06-23 11:31

1 Mayıs bugün otobüsler bedava mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs toplu taşıma ücretsiz mi?

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs, metro, marmaray ve metrobüs gibi topla taşıma aracı kullanacak olan kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda raylı toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak. Karar 25 Nisan 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs gibi toplu ulaşım ücret tarifelerinde son durum...

Haber 01-05-23 09:23

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI 2023: En güzel, en yeni Emek ve Dayanışma Günü sözleri ile resimli 1 Mayıs İşçi Bayramı tebrik mesajları sizlerle!

1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları resimli, güzel, anlamlı ve etkileyici seçenekleriyle araştırılmaya başlandı. Birçok kişi arama motorlarında Emek ve Dayanışma Günü mesajlarıyla ilgili araştırma yapıyor. Biz de sevdiklerinizin bu özel gününü kutlamanız için en yeni, güzel, Emek ve Dayanışma Günü sözleri ile resimli 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajlarına haberimizde yer verdik. İşte en yeni resimli 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları...

Haber 01-05-23 08:46

1 Mayıs İşçi Bayramı metro, Marmaray ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta raylı toplu taşıma bedava mı? Resmi Gazete'de yayımlandı

1 Mayıs İşçi Bayramı için metro, Marmaray, Başkentray ve İzban seferlerine ilişkin alınan karar 25 Nisan 2023 Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımladı. Konuya ilişkin detaylar İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, 1 Mayıs İşçi Bayramı metro, Marmaray ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta raylı toplu taşıma bedava mı?

Finans 25-04-23 08:04

1 Ocak 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı? Yeni yılın ilk günü toplu taşımada son durum!

Bugün, yeni yılın ilk günü olması sebebiyle toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermediği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 1 Ocak 2023 Pazar günü Marmaray, metro, metrobüs, otobüs ya da tramvay kullanacak birçok kişi internette konuya dair araştırma yapmaya başladı. Peki, bugün toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün Marmaray, metrobüs, metro ve tramvaylar bedava mı? İşte 1 Ocak 2023 Pazar günü toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 01-01-23 09:32

BUGÜN toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs yılbaşında bedava mı? İşte 1 Ocak 2023 Pazar günü ücretsiz olacak toplu taşımalar!

Yılbaşında toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı, merak konusu oldu. İstanbul'da yaşayan ve 1 Ocak 2023 Pazar günü İETT, metro, metrobüs, tramvay gibi toplu taşıma araçlarını kullanacak kişiler, 'bedava mı' 'ücretsiz mi' sorularının yanıtını sorguluyor. Peki 1 Ocak yarın toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs yılbaşında bedava mı? İşte 1 Ocak ücretsiz olacak toplu taşımalar!

Haber 01-01-23 07:17

Yılbaşında toplu taşıma ücretsiz mi? 31 Aralık 2022 - 1 Ocak 2023 metro, metrobüs, Marmaray bedava mı olacak? Yılbaşı gecesi toplu ulaşım!

Yılbaşında toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı hafta sonu gidecekleri yere İETT otobüsü, metro, metrobüs veya Marmaray ile ulaşmayı düşünen kişiler tarafından merak konusu oldu. 31 Aralık, Cumartesiye; 1 Ocak da Pazar gününe denk geliyor. Resmi tatillere göre plan yapan kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki yılbaşında toplu taşıma ücretsiz mi? 31 Aralık 2022 - 1 Ocak 2023 metro, metrobüs, Marmaray bedava mı olacak? İşte yılbaşı gecesi toplu ulaşımda son durum..

Finans 29-12-22 13:55
ibb

29 Ekim İzmir'de otobüsler ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İzmir'de İZBAN metro, ESHOT otobüs gibi toplu taşımada son durum!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İzmir'de ESHOT otobüslerinin ücretsiz mi, yoksa 1 kuruş tutarında mı olduğu merak konusu oldu. Okulların tatil olmasının yanı sıra havanın da güzel olması sebebiyle şehirde gerçekleştirilecek etkinliklere katılmak isteyen vatandaşlar toplu ulaşım konusunda yapılan açıklamayı araştırıyor. Peki, 29 Ekim İzmir'de otobüsler ücretsiz mi? İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İzmir'de İZBAN (metro), ESHOT (otobüs) gibi toplu taşımalarda son durum...

Haber 28-10-22 14:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu: (1)

"Muhalefet inşaatı başlamış metro hatlarına hafriyat dökerken biz bakanlığımız ve belediyelerimiz vasıtasıyla vatandaşlarımızı en hızlı, en güvenli, ekonomik ulaşım ağı olan raylı sistemlere kavuşturmaya devam ediyoruz" - "Birileri bizim yaptığımız bu raylı sistemleri ne yapmak istiyor, sahiplenmek istiyor. Bunların kimler olduğunu anlıyorsunuz değil mi? Ama bunlara en güzel dersi inşallah haziranda vermeye var mıyız? Öyleyse gece gündüz çalışmaya var mıyız? Karşımdaki bu muhteşem katılım zaten bunu ispat ediyor" - "CHP demek çöp demektir, CHP demek çukur demektir, CHP demek çamur demektir. Ve biz dert yükü, mutsuz bir İstanbul devraldık. Fatih'in emanetine asla yakışmayan bu kötü tablo karşısında 'Bismillah' deyip hemen hareket geçtik"

Yurthaber 02-10-22 17:40

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramın 1. günü otobüsler bedava mı? Bayramda otobüs, metro, metrobüs, vapur ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı öncesi pek çok konu araştırılıyor. O araştırılan konulardan biri de toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. 2022 yılında bayram mayıs ayında gerçekleşecek. Müslümanlar bayramın ilk gününü pazartesi günü yaşayacaklar. Bu bayram boyunca da otobüs, metro, metrobüs ve vapur seferlerinin ücretsiz olup olmayacağı sorgulanıyor. İşte milyonlarca insanın merak ettiği o konuya dair detaylar!

Haber 29-04-22 14:17

5-6 MAYIS TATİL Mİ? Bayram tatili 9 güne uzadı mı? Ramazan bayramı tatili kaç gün olacak?

Ramazan bayramı tatili yaklaşırken tatilin uzayıp uzamayacağı konusu vatandaşların gündeminde yer alıyor. Tatil planı yapanlar ya da uzun süredir ailelerini göremeyen öğrenciler memleketlerine gitmek için bayram tatilinin 9 güne çıkıp çıkmayacağını araştırmaya başladı. 1 Mayıs İşçi Bayramının Pazar günü ve Ramazan ayının son günü olması akabinde 3 günlük Ramazan Bayramı ile birlikte toplam 4 gün tatil resmi tatil olmuş olacak. İşte bayram tatiline dair detaylar!

Haber 29-04-22 09:03

1 Ocak Cumartesi toplu taşıma bedava mı? Otobüs, metrobüs, metro, vapur, tramvay, marmaray bugün ulaşım ücretsiz mi?

31 Aralık yılbaşı gecesi toplu taşıma saatlerinde düzenlemeler yapılmıştı. Vatandaşlar, 1 Ocak Cumartesi günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. ''Otobüs, metrobüs, metro, vapur, tramvay, marmaray bugün kaça kadar çalışıyor?'' sorusuna da yanıt aranıyor. İşte detaylar...

Haber 01-01-22 12:03

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİĞİ

  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından Cemal Reşit Rey Konser salonunda etkinlik düzenlendi.  Programa İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1.

Haber 19-05-19 13:42

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİĞİ

  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından Cemal Reşit Rey Konser salonunda etkinlik düzenlendi.  Programa İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1.

Haber 19-05-19 13:03

DHA İSTANBUL - İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

  - 26 bin 174 personelimiz kutlamalarda görev alacaktır - Metro, metrobüs ve marmaray gibi ulaşım araçları ile halkımızın yoğun olarak kullandığı güzergahlarda güvenlik ve trafik tedbirleri alınması öngörülmüştür.

Haber 27-04-18 16:39