Adnan Oktar Kedicikleri Haberleri

Adnan Oktar cezaevinde taciz ediyor! 'Kız getirme sistemi' aktif, skandal iddiayı Mynet'e duyurdu

Adnan Oktar denilen sapkın kişiyi birçok insan kediciklerinden hatırlıyor. A9 kanalındaki şovlarıyla sosyal medyadaki editlere konu olan Adnan Oktar'ın varlığı ve insanlar üzerindeki etkisi mizah etkeninin çok üstünde! On binlerce genç kızın, ailelerinin hayatlarını karartan Adnan Oktar aynı zamanda bir sapık.

Haber 19-02-2024 08:19

'Kız getirme sistemi' aktif, skandal iddiayı Mynet'e açıkladı: Adnan Oktar genç avukatları cezaevinde taciz ediyor!

Adnan Oktar denilen sapkın terör örgütünü birçok kişi kediciklerinden hatırlıyor. A9 kanalındaki şovlarıyla sosyal medyadaki editlere konu olan Adnan Oktar'ın varlığı ve insanlar üzerindeki etkisi mizah etkeninin çok üstünde! On binlerce genç kızın, ailelerinin hayatlarını karartan Adnan Oktar aynı zamanda bir sapık.

Haber 19-02-2024 08:11

2019'dan sonra ilk defa okuyacaksınız! Sapkın Adnan Oktar cezaevindeyken yaşandı 'Büyük aşklar böyle başlar'

5 yıl sonra ilk kez duyacaksınız! Bir yanda istismar tarikatının sapkın lideri Adnan Oktar bir yanda S isimli genç avukat! Takvim yaprakları 11 Temmuz 2018'i gösterdiğinde Adnan Oktar ve sapkın örgütüne operasyon düzenlendi. Bu kirli örgütün elebaşıyla birlikte mensupları da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 16-02-2024 22:11

Diğer Haber Etiketleri

Adnan Oktar Kedicikleri

Adnan Oktar Kedicikleri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Adnan Oktar Kedicikleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.