Adriana Chechik Haberleri

Yetişkin yıldız Adriana Chechik'ten çok konuşulacak itiraf! Bahçemde çıplak gezemeyeceğim için evimi satmaya karar verdim

Yetişkin yıldız Adriana Chechik, evini satıp taşınması gerektiğini çünkü bahçesinde artık çıplak olamayacağını söyleyince sosyal medyanın gündemine yerleşti. Fenomen isim bahçesinde rahat bir şekilde hareket edemediğini çünkü komşularının onu sürekli olarak izlediğini ifade etti. Ünlü isim dert yandığı konu sosyal medya kullanıcılarına, "Ne dertler var ama" dedirtti.

Trend 21-02-2024 13:45

Dünyaca ünlü yıldız Adriana Chechik’in tatil için adresi Türkiye oldu! Bodrum pozu sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada 4 milyonu aşkın takipçisi bulunan dünyaca ünlü yıldız Adriana Chechik tatil için Türkiye’yi seçti. Bodrum’da tatil yapan Chechik, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Türkiye’nin tadını çıkarttı. Türkiye’nin geleneksel yiyecek ve içeceklerinin tadına Chechik’in paylaşımları kısa sürede gündem yarattı.

Trend 31-05-2023 14:50

Sektörün sırlarını ifşa etti! Yetişkin film yıldızı Adriana Chechik’in itirafı gündem yarattı! “Korkunç yaralanmalar...”

Yetişkin film yıldızı Adriana Chechik çekimlerin perde arkasını anlattı. Konuk olduğu podcastte Adriana Chechik sette çoğu zaman zorlandığını ve çekimler sırasında travmatik yaralanmalara maruz kaldığını söyledi.

Trend 10-05-2023 09:30

Yetişkin film yıldızı Adriana Chechik çekimler sırasında sakatlanmıştı! Belinin kırıldığını açıklayan isim iç çamaşırlı pozuyla geri döndü

Yetişkin film yıldızı Adriana Chechik geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen bir sosyal medya çekimi sırasında içi kağıt köpüklerle dolu bir havuza atlayarak belini sakatlamıştı. Sırtına iki adet metal çubuk yerleştirilen fenomen isim sosyal medya hesaplarından iyileşme sürecini de anbean paylaşmıştı. Yaşadığı talihsiz olayın sonrasında Chechik sosyal medyaya iç çamaşırı takımıyla verdiği pozla geri döndü.

Trend 11-03-2023 09:32

Diğer Haber Etiketleri

Adriana Chechik

Adriana Chechik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Adriana Chechik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yetişkin film yıldızı Adriana Chechik, ideal sevgilisinin özelliklerini paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Adriana Chechik, ideal ilişkideki beklentilerini ve potansiyel sevgili adayının özelliklerini anlattı. Dış görünüşün kendisi için önemli olmadığını dile getiren Chechik, ideal ilişkide birkaç maddenin yerine getirilmesinin yeterli olacağını söyledi. Chechik’in söyledikleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Trend 02-08-2022 17:09