Ahmet Melih Yılmaz Haberleri Ve Son Dakika Ahmet Melih Yılmaz Haberleri

Ahmet Melih Yılmaz

Ahmet Melih Yılmaz Haberleri

Cinsiyet değiştirmişti... Meli Bendeli saçlarını pembe yaptı! Yeni imajı şaşırttı

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan ve Cam Tavanlar dizisinde de Şinasi'yi canlandıran Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirmesiyle uzun süre gündemde kaldı. Çeşitli ameliyatlar olarak değişen ve adını da Meli Bendeli yapan başarılı oyuncu yeni imajıyla da dikkat çekti.

Magazin 18-03-2024 07:29

Cinsiyet değiştirmişti! Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimi sonrası hayatına Meli Bendeli olarak devam etme kararı almıştı. Başarılı oyuncu son halini paylaşarak beğeni topladı.

Magazin 12-03-2024 09:29

Cinsiyet değiştirmişti! Ahmet Melih Yılmaz'ın jartiyerli pozları tepki çekti

Cinsiyet değiştiren isimler arasından yer alan Ahmet Melih Yılmaz adını da Meli Bendeli olarak kullanmaya başlamıştı. 1 ayda 5 ameliyat olan ve değişimiyle gündeme gelen başarılı oyuncu jartiyerli pozlarıyla tepki çekti.

Magazin 31-01-2024 11:19

Cam Tavanlar'ın Şinasi'si cinsiyet değiştirmişti! Ünlü oyuncu küçücük iç çamaşırıyla poz verdi! Olay paylaşım

Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakteriyle bilinen ve Cam Tavanlar'da da Şinasi rolüne hayat veren Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdikten sonra sık sık adından söz ettiriyor. Meli Bendeli olarak adını değiştiren oyuncu pembe saçlarından sonra minicik iç çamaşırıyla ayna karşısına geçti.

Magazin 09-01-2024 11:22

Ahmet Melih Yılmaz

Ahmet Melih Yılmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ahmet Melih Yılmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cinsiyet değiştirmişti... Ahmet Meli Yılmaz pembe ve saçı ve mini elbisesiyle olay oldu

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçen yıl trans olduğunu açıklamış ve adını Meli Bendeli olarak değiştirdiğini duyurmuştu. Cinsiyet değiştiren ve pek çok estetik yaptıran başarılı oyuncu imajıyla dikkat çekti.

Magazin 08-01-2024 07:14

Cinsiyet değiştirdikten sonra bambaşka biri oldu! Meli Bendeli son haline gelen o yoruma dayanamadı

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, trans olduğunu açıklamış ve adını Meli Bendeli olarak değiştirdiğini duyurmuştu. Değişimiyle dikkat çeken Meli Bendeli 1 ayda 5 ameliyat geçirdi ve imaj tazeledi. Dekolteli pozlarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu gelen bir yoruma ise tepkisiz kalmadı.

Magazin 20-11-2023 15:22

Cinsiyet değiştirmişti! Meli Bendeli yatakta şoke eden bir pozunu paylaştı

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçen yıl trans olduğunu açıklamış ve adını Meli Bendeli olarak değiştirdiğini duyurmuştu. Sık sık değişimine dair paylaşımlar yapan Meli Bendeli son olarak yatakta bir adamla pozunu paylaşarak şoke etti.

Magazin 01-10-2023 13:34

Cinsiyet değiştirmişti! Ahmet Melih Yılmaz iç çamaşırlı pozlarla yeni fiziğini sergiledi

Çukur dizisindeki Timsah Celil rolüyle hafızalarımıza kazınan ve cinsiyet değiştirerek adından söz ettiren Ahmet Melih Yılmaz son dönemde pozlarıyla dikkat çekiyor. Yeni adı Meli Bendeli olan oyuncu küçük iç çamaşırlarıyla yeni bedenini paylaştı.

Magazin 03-09-2023 09:07

Ameliyat yaraları iyileşti... Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'dan iç çamaşırlı poz!

Çukur dizisindeki Timsah Celil olarak tanınan ve geçtiğimiz yıl trans birey olduğunu açıklayan başarılı oyuncu Ahmet Melih Yılmaz yeni adıyla Meli Bendeli geçirdiği ameliyatlara dair açıklama yapmasıyla gündeme gelmişti. Oyuncu son olarak iç çamaşırlı poz verdi.

Magazin 04-08-2023 09:55

Timsah Celil rolüyle tanınan Ahmet Melih Yılmaz 5 ameliyat geçirdi! Kolay mı kadın olmak?

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçen yıl trans olduğunu açıklamış ve adını Meli Bendeli olarak değiştirdiğini duyurmuştu. Değişimiyle dikkat çeken Meli Bendeli 1 ayda 5 ameliyat geçirdi ve kadın olmak istemenin bedelini ödediğini söyledi.

Magazin 04-08-2023 09:53

Cinsiyet değiştirip TikTok yayınları yapan Ahmet Melih Yılmaz'ın son hali olay oldu! Yüzündeki dikişler şaşırttı

Cinsiyet değiştirmesiyle bir anda magazin gündeminin merkezine oturan Çukur'un Timsah Celil'iAhmet Melih Yılmaz, uzun süredir TikTok yayınları yapıyor. Geçirdiği estetik operasyonlarla da adından sıkça söz ettiren Yılmaz, son haliyle olay oldu.

Magazin 07-07-2023 18:38

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli'nin son hali dikkat çekti! Yorum yağdı

Çukur dizisinde hayat verdiği Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçen yıl cinsiyet değiştirdikten sonra adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla sık sık gündeme gelen Meli Bendeli'nin son paylaşımına yorum yağdı. Ünlü ismin zayıflığı dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 16-06-2023 08:31

Çukur'un Timsah Celil'i cinsiyet değiştirmişti! Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı

Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirince sık sık gündeme gelmişti. Meli Bendeli olarak hayatına devam eden başarılı son halini paylaştı.

Magazin 14-05-2023 08:56

Çukur'un Timsah Celil'iydi! Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli'den iddialı pozlar

Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ olarak öne çıkan ve ardından da Cam Tavanlar dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirikten sonra hayatını baştan kurdu. Yılmaz ismini Meli Bendeli olarak değiştirdi ve yeni bir sosyal medya hesabı kurdu. Sosyal medyayı aktif kullanan Bendeli'nin son haline ise yorum yağıyor.

Magazin 07-04-2023 15:11

Çukur'un Timsah Celil'iydi! Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'ın göğüs dekolteli pozları sosyal medyayı salladı

Bir dönem ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı.

Magazin 03-03-2023 08:34

Cinsiyet değiştirmişti! Ahmet Melih Yılmaz iki göğsünün ortasına yeni dövme yaptırınca...

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, trans olduğunu açıklamıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu iki göğsünün ortasına yaptırdığı dövmesini göstermek için dekolte tercih etti.

Magazin 26-02-2023 13:39

Kızılcık Şerbeti dizisindeki zorla imam nikahı sahnesi gündem oldu! Resmen kanım dondu

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolünde oynadığı Kızılcık Şerbeti dizisinin zorla imam nikahı sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Sevgilisi Umut'a kaçmaya çalışan Nursema, tanımadığı bir kişiyle zorla imam nikahı kıyılarak evlendirilince dizinin o sahnesine tepki yağdı.

Magazin 26-02-2023 13:28

Oyuncu Ahmet Melih Yılmaz deprem gündeminde selfie paylaşınca... Canım sıkıldı bunaldım

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimiyle adını da değiştirmişti. Büyük deprem sonrası yardıma paylaşımları yapan Bendeli daha sonra kendi pozunu paylaşınca tepki çekti.

Magazin 10-02-2023 09:24

Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz aylık hormon masrafını açıkladı! Travestilikten yoruldum

Ünlü oyuncu Meli Bendeli, Selim Akar’ın Youtube’da yayınlanan “Selim Akar Sorarsa?" programına konuk oldu. Cinsiyet değişim sürecinde adını değiştiren Ahmet Melih Yılmaz açıklamasında "Travestilikten yoruldum" dedi. Oyuncu hormon masrafının aylık ne kadar olduğunu da açıkladı.

Magazin 05-02-2023 10:45

Cinsiyet değiştirince Şahmaran dizisine istenmemişti! Meli Bendeli neredeyse frikik veriyordu

Netflix’te yayına giren ‘Şahmaran’ dizisinde kendisine rol teklif edildiğini fakat etek giydiği için rolünün geri alındığını söyleyen oyuncu Meli Bendeli pozlarıyla dikkat çekti. Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz adını da değiştirmişti. Meli Bendeli olarak hayatına devam eden oyuncu son tercihiyle neredeyse frikik veriyordu.

Magazin 02-02-2023 14:37

Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'dan olay Şahmaran iddiası! Beni dışarıda etekle gördüklerinden...

Çukur dizisinde Timsah Celil karakteriyle tanınan ve cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz adını da Meli Bendeli olarak değiştirmişti. Başarılı oyuncu Bendeli, Netflix'te Mert Ramazan Demir, Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisiyle ilgili olay bir paylaşım yaptı.

Magazin 17-01-2023 14:55

Çukur'un Timsah Celil'i olarak tanınmıştı! Süper minili poz

Cinsiyet değiştirme operasyonuyla 2022 yılına damga vuran Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz değişimiyle dikkat çekiyor. Adını Meli Bendeli yapan oyuncu süper mini elbisesiyle verdiği pozlarla dikkat çekti.

Magazin 13-01-2023 12:34

2022 yılında cinsiyet değiştirmişti! Çukur'da Timsah Celil olarak akıllara kazınan Ahmet Melih Yılmaz'dan derin yırtmaçlı pozlar

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan ve trans olan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, 2022 yılında trans birey olduğunu açıklamıştı. Cinsiyet değiştiren başarılı oyuncu adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Meli Bendeli 2023 yılına girerken iddialı pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 02-01-2023 06:58

Çukur dizisinde Timsah Celil olarak tanındı! Meli Bendeli'den yatak pozu

Çukur dizisinde Timsah Celil olarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve bir süre önce cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Adını Meli Bendeli yapan ünlü oyuncu son olarak yataktan iddialı bir pozunu paylaşarak gündeme geldi.

Magazin 13-12-2022 09:04

'Sapıklıklarınızı uzaklarda yaşayın' demişti! Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz bralet sütyenle poz verdi!

"Mesaj kutum korkunç gördükçe boğuluyorum. Lütfen sapıklıklarınızı uzaklarda yaşayın" diyerek sitem eden Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimi sonrası sık sık gündeme geliyor. Adını Meli Bendeli yapan ünlü oyuncu son olarak sütyenli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 06-11-2022 15:32

Timsah Celil olarak tanındı! Cinsiyet değişimi sonrası adını da değiştirdi! Sen bir travestiysen bir fantezi ürünüsün...

Çukur dizisindeki Timsah Celil rolüyle tanınan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değişimi sonrası adını Meli Bendeli yaptı. Katarsis'e katılan Meli, özel hayatında ve sektörde ötekileştirilme öyküsünü anlattı. Tüyleri diken diken eden sözlere imza atan oyuncu, "Beni rahat bırakın hayatımı yaşayayım" dedi. Oyuncu "Sana söyledikleri şey sen bir travestiysen bir fantezi ürünüsün, en fazla birinin metresi olursun" diyerek yaşadığı hayal kırıklığını anlattı.

Magazin 20-10-2022 10:55

Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i süper minisiyle poz verdi! İşte Meli Bendel'nini son hali

Hem tiyatroda hem de dizilerde başarılı oyunculuğuyla tanınan ve Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz yeni hayatında Meli Bendeli adını kullanıyor. Cinsiyet değiştiren oyuncu Yılmaz süper minili pozuyla dikkat çekti.

Magazin 04-10-2022 15:04

Çukur'un ‘Timsah Celil'i cinsiyet değiştirmişti! Adını Meli Bendeli yapan oyuncu bikiniyle poz verdi

Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ olarak büyük beğeni toplayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz bir süre önce cinsiyet değiştirdiğini sosyal medyada ilan etti. Cinsiyet değiştirdikten sonra yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve merak edilen oyuncu adını da Meli Bendeli yaptı. Başarılı oyuncu son olarak da bikinili pozuyla dikkat çekti.

Magazin 20-09-2022 08:58

Çukur'un ‘Timsah Celil'i olarak tanınmıştı! Cinsiyet değiştiren oyuncudan yeni poz

Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterine hayat veren ve ardından Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdi. Trans birey olduğunu açıklayan ve adını da değiştiren oyuncu son hali ve pozlarıyla dikkat çekiyor. Meli Bendeli olarak adını değiştiren oyuncunun son pozuna "Bu ne güzellik" yorumları yağdı.

Magazin 02-09-2022 11:25

Çukur'un Timsah'ı Meli Bendeli Instagram'a hızlı girdi! Seksi pozlarına yorum yağdı

Armağan Çağlayan'a yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Çukur'un oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıklayarak Meli Bendeli ismini almıştı. TikTok paylaşımlarıyla dikkat çeken Bendeli, şimdi de Instagram'da paylaştığı seksi pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 27-07-2022 15:51

Çukur'un Timsah'ı Meli Bendeli'den mini etekli dansı olay oldu! Yorum yağdı

Armağan Çağlayan'a yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Çukur'un oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıklayarak Meli Bendeli ismini almıştı. TikTok paylaşımlarıyla dikkat çeken Bendeli, mini etekli kıvrak dansıyla dikkat çekti. Başarılı oyuncuya sosyal medyadan yorum yağdı.

Magazin 01-06-2022 12:38

Armağan Çağlayan'ı ağlatmıştı! Trans birey olan ve Meli Bendeli ismini alan Ahmet Melih Yılmaz'dan mini etekli dans

Armağan Çağlayan'a yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Çukur'un oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıklayarak Meli Bendeli ismini almıştı. TİkTok paylaşımlaroyla dikkat çeken Bendeli, mini etekli dansıyla dikkat çekti. Başarılı oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 23-05-2022 15:10

Ahmet Melih Yılmaz sözleriyle Armağan Çağlayan'ı ağlattı! Bu kadar sert bir şey beklemiyordum

Armağan Çağlayan'ın Gör Beni serisine konuk olan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz açıklamalarıyla dikkat çekti. Cinsiyet değiştiren ve adını Meli Bendeli yapan başarılı oyuncu sözleriyle Armağan Çağlayan'ı ağlattı. Oyuncunun o sözleri sonrası Çağlayan gözyaşlarını tutamadı ve "Bu kadar sert bir şey beklemiyordum" dedi.

Magazin 13-05-2022 13:30

Armağan Çağlayan'ın konuğu Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Ahmet Melih Yılmaz (Meli Bendeli) hangi filmlerde oynadı? Meli Bendeli Instagram hesabı nedir?

Meli Bendeli, Armağan Çağlayan'ın YouTube programında hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Gerçek adı Ahmet Melih Yılmaz olan ünlü oyuncu Çukur, Cam Tavanlar gibi dizilerde ve birçok tiyatro oyununda oynamıştır. Peki Meli Bendeli kimdir? Trans birey Meli Bendeli Instagram hesabı nedir? Ahmet Melih Yılmaz hangi filmlerde oynadı? İşte detaylar...

Magazin 13-05-2022 12:49

Trans birey olduğunu açıklayan Meli Bendeli (Ahmet Melih Yılmaz) hikayesini anlattı! Ben kendinden vazgeçmiş bir transım

Çukur, Cam Tavanlar dizilerinde oynayan dizi ve tiyatro oyuncusu Meli Bendeli (Ahmet Melih Yılmaz) trans birey olduğunu açıklamıştı. Bir YouTube programına konuk olan Meli Bendeli, hayat hikayesini anlattı.

Magazin 13-05-2022 00:18

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Ahmet Melih Yılmaz kaç yaşında ve nereli?

Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz'ın hayatı araştırılıyor. Oyuncu Ahmet Melih Yılmaz kariyer hayatı boyunca birçok tiyatro, film ve dizi projelerinde rol aldı. Yılmaz, Çukur dizisinde Timsah Celil rolüne hayat verdi. İşte Ahmet Melih Yılmaz hakkında detaylar...

Magazin 10-04-2022 11:12

Trans olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz: Artık memelerim var

Çukur'da hayat verdiği Timsah Celil rolüyle şöhrete kavuşan Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu duyurmuştu. Dobra açıklamalar yapan Yılmaz, "Değişim için ilk ameliyatımı oldum" dedi.

Magazin 09-04-2022 13:18

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz hangi filmlerde oynadı?

Ahmet Melih Yılmaz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından gündem oldu. Bir dönem Çukur dizinde Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Peki Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz hangi filmlerde oynadı? Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz ile ilgili detaylar haberimizde...

Magazin 18-02-2022 10:34

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan bomba sözler! Ailenizin travestiçisi olacağım

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu açıklayınca gündem olmuştu. Başarılı oyuncu "Erdal Beşikçioğlu bana babalık yapıyor" derken piyasadan çekildiğini de açıkladı ve şunları söyledi: "Evime dönüyorum. Başka bir ifadeyle, doydum ve masadan kalkıyorum. Doymayanlar utansın..." Ahmet Melih Yılmaz kimseden onay beklemediğini de sözlerine ekledi.

Magazin 18-02-2022 09:23

Trans birey olduğunu açıklamıştı! Ahmet Melih Yılmaz'ın annesi Arkasındayım dedi

Çukur dizisiyle ünlenen başarılı oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu sosyal medyadan duyurmuştu. Ahmet Melih Yılmaz'ın annesi Zuhal Yılmaz ilk kez konuştu. Ahmet Melih Yılmaz'ın annesi oğluna destek olarak "Arkasındayım" açıklaması yaptı.

Magazin 31-01-2022 13:19

Trans olduğunu açıklayan Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz 'Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü' istemiş

Tiyatro ve dizi oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıkladı. Yılmaz'ın, 2020'de 27’nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ alırken, sahnedeki konuşmasında, "Bir de bunun ‘Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü'nü alırsam bu iş benim için tamamdır" dediği ortaya çıktı.

Magazin 21-01-2022 11:18