Akıllı Cep Telefonu Haberleri

iPhone 4S ne zaman çıktı? iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu dünyasında geçmişten günümüze kadar pek çok önemli yenilik ve gelişmeler olmuştur. Bu yeniliklerden biri de Apple firması tarafından imal edilen ve mobil dünyaya kazandırılan iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4S de bu firmanın geçmiş zamanlarda cep telefonu piyasasına sunduğu bir teknolojik cihazdır. Peki, iPhone 4S ne zaman çıktı, iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-2024 19:13

iPhone 4 ne zaman çıktı? iPhone 4 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Amerikan teknoloji firması olarak öne çıkan Apple firmasının geçmişinde piyasaya sürdüğü birçok farklı cihaz yer almaktadır. Apple denildiğinde akla gelen ilk cihazlardan biri iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4 de bu akıllı cep telefonu cihazları arasında bulunmaktadır. iPhone 4, piyasaya çıktığı tarihte özellikleri ile dikkat çekmiştir. Peki, iPhone 4 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-2024 19:11

iPhone 3GS ne zaman çıktı? iPhone 3GS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Akıllı cep telefonu denildiğinde ilk akla gelen markaların başında iPhone serisi gelmektedir. İlk çıktığı zamandan itibaren kısa sürede çok sayıda kullanıcıya sahip olan bu markanın üretici firması ise Apple olarak bilinen Amerikan çok uluslu bir şirkettir. Apple tarafından imal edilen birçok farklı akıllı cihaz mevcuttur. iPhone 3GS de bu akıllı cihazlardan biridir. Peki, iPhone 3GS ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-2024 19:09

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-2024 19:08

Diğer Haber Etiketleri

Akıllı Cep Telefonu

Akıllı Cep Telefonu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Akıllı Cep Telefonu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cep telefonu ve tablet üreten firma, Samsun'daki eski tütün hangarlarını teknoloji üssüne çevirdi

Reeder Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral: - "Karadeniz Bölgesi'ndeki ilk yazılım AR-GE Teknoloji Merkezi unvanını alarak teknoloji geliştirme firması haline dönüştük" - "Hemen yanımızdaki 21 tütün hangarı da teknoparka dönüştürüldü. Samsun'da ciddi bir teknoloji hamlesinin paydaşı durumundayız"

Yurthaber 05-10-2022 13:33