Alpay Göltekin kimdir?

Alpay Göltekin kimdir?

Başarılı bir müzisyen olan Alpay Gültekin; 2 Nisan 1972’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ailesinin isteği üzerine Deniz Harp Okulunu bitirse de müziğe yönelmiştir. Uzun yıllar müzik ve sahne çalışmaları yapan Göltekin; 2002 yılından itibaren 2 yıl boyunca Melih Kibar’ın yanında çalışarak onun asistanlığını yapmıştır. Bu süre zarfında Zeki Alasya’nın kızı olan Zeynep Asyalı ile tanışarak hayatını birleştirmiştir ve Ali adında bir çocukları vardır.

Çeşitli firmalar için reklam, dizi ve film müzikleri hazırlayan Göltekin; Diriliş; Ertuğrul, Poyraz Karayel, Aşkın Yolculuğu Yunus Emre ve Kuruluş Osman yapımları için hazırladığı müziklerle tanınmıştır. Ancak bir süredir beyninde bulunan tümör nedeniyle tedavi görmekte olan Alpay Göltekin; 11 Mayıs 2020 tarihinde aramızdan ayrıldı.

Alpay Göltekin Haberleri

Müzisyen Alpay Göltekin son yolculuğuna uğurlandı

Kiralık Aşk ve Poyraz Karayel başta olmak üzere birçok dizi ve filmin müziklerine imza atan müzisyen Alpay Göltekin, Zinrcirlikuyu Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 12-05-2020 16:13

Müzisyen Alpay Göltekin hayatını kaybetti! Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ acı haberi duyurdu!

Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Aşkın Yolculuğu Yunus Emre ve Mehmetçik Kûtulamâre dizilerinin müzikleri yapan müzisyen Alpay Göltekin hayatını kaybetti. Acı haberi Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 12-05-2020 01:49

Diğer Haber Etiketleri