Altın Portakal Film Festivali Haberleri

İptal edilen Altın Portakal Film Festivali için tarih verdi! Muhittin Böcek canlı yayında duyurdu: 'Tüm Türkiye bunu görecek'

Türkiye 60. Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edilmesini konuşuyor. Festivalde yer alan 'Kanun Hükmü' adlı belgesel film seçkisinden iki kez çıkarılması tartışmalarında beraberinde getirmişti. Festivalin iptal edildiğini duyuran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek dün akşam katıldığı canlı yayında festivalin yeniden düzenlenmesine ilişkin ses getirecek bir açıklama yaptı.

Haber 01-10-2023 09:18

SON DAKİKA | Gençlik ve Spor Bakanlığı, Altın Portakal Film Festivali'nden çekildi

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildiğini açıkladı. Bakanlık ayrıca, Antalya Spor Salonu’nun festival için tahsisinin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 29-09-2023 15:51

Bakan Ersoy'dan 'Altın Portakal Film Festivali' açıklaması! Terör örgütü propagandası yapılmasına karşıyız diyerek tepki gösterdi

60’ıncı Altın Portakal Film Festivali'nden çıkartılan 'Kanun Hükmü' belgesiyle ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan açıklama geldi. Bakan Ersoy, "Festivalde sanatın gücü kullanılarak terör örgütü propagandası yapılmasına karşıyız" ifadelerini kullandı.

Magazin 29-09-2023 10:51

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Böylesi önemli bir festivalde, sanatın gücü kullanılarak mağduriyet algısı üzerinden FETÖ terör örgütü propagandası yapılmasına vesile olunması son derece üzücüdür" ifadelerine yer verildi.

Magazin 28-09-2023 10:03

Altın Portakal Film Festivali

Altın Portakal Film Festivali Hakkındaki Haberler Mynet'te. Altın Portakal Film Festivali Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

60. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Yarışma filmleri açıklandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 7-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alacak 10 film belli oldu.

Trend 06-09-2023 15:50

Melike Demirağ sanat yaşamında yarım asrı geride bıraktı

Caz şarkıcısı Rüçhan Çamay ile yapımcı-yönetmen Turgut Demirağ'ın kızı Melike Demirağ, oyunculuk ve müzikle devam eden kariyerini anlattı: - "Arkadaş ve Sürü, Türk sinema tarihinin en önemli filmlerinden. Ne mutlu bana ki çok iyi iki filmde oynayabildim. Sonra da uzun yıllar film teklifleri gelmesine rağmen müzikle devam ettim. Filmi seviyordum ama şarkı söylemek benim için çok farklı bir maceraydı"

Yurthaber 14-10-2022 12:59

Sanatçı Gülsen Tuncer, 55 yıllık sanat yaşamını anlattı:

"Hayatım ikiye bölünmüştü, bir tarafta tiyatro, bir tarafta sinema. Keşke sinemaya daha çok ağırlık vermiş olsaydım, benim pişmanlığım bu" - "Kurallarım var, şiddet olmayacak çalıştığım projede. Negatif unsurlar olmayacak, bir de aile kavramını zedeleyici unsurlar bulunmayacak."

Yurthaber 11-10-2022 13:04

Tişörtündeki yazı kırmızı halıya damga vurdu! Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı Altın Portakal'ın açılış gecesi

Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı. Öte yandan jüri üyelerinden Azra Deniz Okyay, ölümü İran’da infial yaratan Mahsa Amini’nin isminin yazılı olduğu tişört ile geceye katılarak kırmızı halıya damga vurdu.

Magazin 01-10-2022 21:54

Ünlüler geçidi... Altın Portakal 2 yıl aranın ardından kortejle başladı! Aracı bakın kim kullandı

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin bu sene 59’uncusu düzenleniyor. Festival, sanatçı ve oyuncuların halkla buluştuğu geleneksel kortej ile başladı. Pandemi sebebiyle 2 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu sene tekrar düzenlenen korteje yoğun ilgi oldu. Kortejde Perihan Savaş, Erkan Can, Mustafa Alabora, Hatice Aslan, Nurgül Yeşilçay ve Salih Güney gibi ünlü isimler de yer aldı.

Magazin 01-10-2022 18:06

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamındaki film forumunda yarışacak projeler açıklandı

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamındaki film forumunda yarışacak projeler açıklandı

Yurthaber 05-09-2022 16:30

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Yarışma Jürisi açıklandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 1- 8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59'uncu Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisi belli oldu.

Trend 02-09-2022 17:27

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Yarışma Jürisi açıklandı

Başkanlığını Yeşim Ustaoğlu'nun üstlendiği Jüride Ahmet Mümtaz Taylan, Azra Deniz Okyay, Harun Tekin, Haydar Ergülen, Nurgül Yeşilçay ve Uğur İçbak yer aldı

Yurthaber 02-09-2022 11:19