Ankara Avmler Haberleri

Optimum Ankara Outlet AVM çalışma saatleri nedir? Optimum Ankara Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ankara’da bulunan birçok alışveriş merkezinden biri olan Optimum Ankara Outlet AVM, ziyaretçilerine çeşitli imkânlar sunmaktadır. Sadece giysi ya da elektrik-elektronik alışverişi tanımakla kalmayan Optimum Ankara Outlet AVM, eğlence alanında da farklı yaş gruplarına etkinlikler düzenlemektedir. Birden fazla etkinliğe ve markaya ev sahipliği yapan Optimum Ankara Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-2022 17:30

Taurus AVM çalışma saatleri nedir? Taurus AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri birçok farklı mağazayı ve restoranı bir araya toplayarak alışveriş severlere kolaylık sağlar. Ankara'da sık tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Taurus AVM de ziyaretçilerine çeşitli markalarla dolu bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Ankara - Konya Yolu üzerinde bulunan Taurus AVM çalışma saatleri dâhilinde pek çok farklı etkinlik ve markayla ziyaretçilerine hizmet verir. Peki, Taurus AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-2022 17:28

Kentpark AVM çalışma saatleri nedir? Kentpark AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ankara’da bulunan birçok alışveriş merkezinden biri olan Kentpark AVM, bazı ilklere de ev sahipliği yapmaktadır. Sadece giysi ya da elektrik-elektronik alışverişi tanımakla kalmayan Kentpark AVM, eğlence alanında da farklı seçeneklere sahiptir. Cepa AVM'nin yanında bulunan ve Bilkent-ODTÜ metro duraklarının arasında bulunan Kentpark AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-2022 17:13

Ankara Avmler

Ankara Avmler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ankara Avmler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.