Antre Haberleri

Şevval Şahin, spor salonundan paylaştı! Fit vücuduyla dikkat çekti!

Cesur paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Şevval Şahin son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Spor salonunda antrenman yaparken çekildiği fotoğrafları paylaşan ünlü ismin fit fiziği dikkat çekti.

Magazin 19-02-2024 18:11

Survivor kınası yaktı! Nagihan Karadere göbek atıp, kurtlarını döktü! O anlar çok konuşuldu

Son dönemde ailesi tarafıdan reddedildiği iddialarıyla gündeme gelen Nagihan Karadere hakkında çıkan iddiaları yalanlamış ve kameralar önünde babasını aramıştı. Kardeşi ile sorunlar yaşadığını söyleyen ünlü isim bu defa 'Survivor kınası' ile gündeme geldi. All Star kadrosuna dahil olan Karadere, Survivor için kına gecesi organize edip sosyal medyada paylaştı.

Magazin 11-12-2023 17:24

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Zehra Güneş ödülü Hatay Kadın Voleybol Takımı'na bağışlamıştı! Nedeni ortaya çıktı

Ünlü voleybolcu Zehra Güneş güzelliği ve başarılarıyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı olan Güneş Kim Milyoner Olmak İster’e katılmış ve ödülü Hatay Kadın Voleybol Takımı'na bağışlamıştı. Takımın antrenörü Mehmet Bekmez konu ile ilgili açıklama yaptı.

Magazin 11-11-2023 11:07

Filenin Sultanları’ndan Hande Baladın iddialı pozlarıyla büyüledi! Olay tarz

Filenin Sultanları’nın dikkat çeken isimlerinden biri olan Hande Baladın güzelliği ile de ilgi odağı oluyor. Başarılı spor kariyeriyle beğeni toplayan Baladın dekolteli pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaştı.

Magazin 02-10-2023 15:28

Antre

Antre Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Antre Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Filenin Sultanları'ndan Ayça Aykaç ile antrenör Mert Altıntaş evlendi! İşte düğünden kareler

Milli voleybolcu Ayça Aykaç ile antrenör Mert Altıntaş dünya evine girdi. Filenin Sultanları'ndan Ayça Aykaç'ı en mutlu gününde takım arkadaşları yalnız bırakmadı.

Magazin 30-09-2023 16:37

Survivor All Star'a katılacak olan Turabi'nin elindeki baston dikkat çekti! Fizik tedavi sürecim...

Survivor 2024 All Star kadrosuna dahil olan Turabi Çamkıran'ın sağlık sorunları yaşadığı biliniyor. Doktorunun antreman izni vermediği Turabi bastonlu halini paylaşarak sağlık durumuna dair açıklama yaptı.

Magazin 24-09-2023 12:42

'Kova Yaşar' lakabıyla anılıyordu! 8-0'lık İngiltere mağlubiyetinin simge ismi Yaşar Duran'ı görenler tanıyamıyor!

Fenerbahçe ve milli takımın efsane kalecilerinden Yaşar Duran, yıllar sonra ortaya çıktı. 1986 FIFA Dünya Kupası elemelerinde İngiltere ile oynanan 8-0'lık İngiltere mağlubiyetinin simge ismi olan Duran'ın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 10-09-2023 22:24

Survivor Hikmet Tuğsuz başcazgıra sopayla saldırdı! Şoke eden görüntüler sonrası paylaştı

Survivor yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz şoke eden bir olayla gündemde. Survivor eski yarışmacısı, Antalya'da başcazgır Bayram Ali Dede'ye sopayla saldırdı. Aldığı darbeler sonucu Dede hastanelik oldu. Survivor Hikmet ise paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 21-07-2023 12:03

Filenin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Santarelli'nin eşi bakın kim çıktı! Görenler çok şaşırdı

2023 FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı kupayı kazandı. Şampiyonluğun ardından A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda, Giovanni Guidetti’den boşalan başantrenörlük görevine gelen Daniele Santarelli merak konusu oldu. Santarelli’nin eşinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 17-07-2023 11:42