Aşkı Memnu Haberleri

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-2024 09:36

Evlilik aşkı öldürür mü? sorusuna Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bakın nasıl cevap verdi!

Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz ikilisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 15 yıl sonra aynı filmde partner oldu. İstanbul İçin Son Çağrı filminin başrollerini canlandıran çift, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusuna bakın nasıl yanıt verdi.

Magazin 25-11-2023 11:02

Şıklığıyla galaya damga vurmuştu! Hande Ataizi'nin bilekliğinin fiyatı ortaya çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Uzun zamandır büyük bir heyecanla beklenen, Halid Ziya Uşaklıgil'in romanı Aşk-ı Memnu'dan uyarlanan Bihter filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi şıklığıyla galaya damga vurdu. Ataizi'nin kombinini tamamlayan yılan tasarımlı bilekliğinin fiyatı ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 17-11-2023 14:12

Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurdu! Farah Zeynep Abdullah ile ateşli anları gündem oldu

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filminin galası dün akşam gerçekleşti. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Bihter filmi bugün ise izleyiciyle buluştu. Filme Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un sevişme sahnesi damga vurdu. Boran Kuzum'un çırılçıplak anları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 16-11-2023 15:35

Gözler onu aradı... Bihter filminin Adnan Bey'i Osman Sonant'ın galada olmayışı dikkatlerden kaçmadı! Sebebi bakın neymiş

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu romanı, televizyon ekranlarının ardından, şimdi de Bihter filmi ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Hande Ataizi ve Osman Sonant'ın kadrosunda yer aldığı filmin galası dün akşam gerçekleştirildi. Galada Adnan Bey'i canlandıran Osman Sonant'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 16-11-2023 14:20

Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Nebahat Çehre milyonluk reklam teklifini reddetti! Sebebi bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre bir inşaat firmasının milyonluk teklifini reddetti. Ünlü oyuncunun 10 milyon TL ve ev teklifine hayır demesinin sebebi bakın neymiş...

Magazin 15-11-2023 16:01

Efsane dizi Aşk-ı Memnu 80'lerde çekilseydi nasıl olurdu? O video sosyal medyayı salladı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun 1980'lere uyarlanan versiyonu sosyal medyada paylaşıldı. Final yapmasının üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen hala ara ara gündeme gelen dizinin o videosuna sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-10-2023 15:05

Farah Zeynep Abdullah 'Bihter' yorumuna dayanamadı! Verdiği yanıt olay oldu

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu efsanesi 'Bihter' ismiyle filme uyarlandı. Heyecanla beklenen filmin ilk fragmanı da geldi. Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter rolüne, Boran Kuzum'un Behlül rolüne hayat verdiği film tanıtımıyla büyük ses getirdi. Sosyal medyada eleştirilere neden olan filmle ilgili yapılan bir yoruma Farah Zeynep Abdullah kayıtsız kalamadı. Ünlü oyuncunun yorumu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 25-10-2023 16:11

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı! Aşk dolu karelerine yorum yağdı

2000'li yılların unutulmaz yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu hala özet bölümleriyle gündeme geliyor. Beren Saat, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in başrollerinde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Cemile karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Ermiş yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu bu defa sevgilisi ile pozlarıyla gündeme geldi. Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 26-09-2023 14:38

Aşk-ı Memnu setinden hiç görülmemiş fotoğraf yıllar sonra ortaya çıktı! Sosyal medyada yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizisi Aşk-ı Memnu'nun setinden hiç görülmemiş bir fotoğraf ortaya çıktı. O kare sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Magazin 11-08-2023 16:33

Farah Zeynep Abdullah bikinisiyle sere serpe uzanıp poz verdi! Beğeni yağdı

Bir süredir "Aşk-ı Memnu" uyarlaması olan "Bihter" filmiyle gündemden düşmeyen Farah Zeynep Abdullah özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah'ın tatil paylaşımı olay oldu. Bikinisiyle uzanıp poz veren ünlü oyuncunun son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 10-08-2023 08:24

Bihter filmi bakın nerede yayınlanacak! Yeni Aşk-ı Memnu'nun yayın tarihi belli oldu

Bir dönemin efsane dizisi Aşkı Memnu'nun hikayesi film oluyor. Oyuncuları arasında Boran Kuzum, Farah Zeynep Abdullah, Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Bihter filminin nerede yayınlanacağı ve yayın tarihi belli oldu.

Magazin 14-07-2023 13:41

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i Baran Akbulut'u görenler tanıyamıyor! Son hali gündem oldu

Bir dönemin efsane dizisi Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği Beşir karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Baran Akbulut'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Yeni imajıyla şaşırtan Akbulut'u görenler tanıyamadı.

Magazin 10-07-2023 12:35

Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya o yorumu affetmedi! ''Onurum zedelendi''

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Bülent karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve son olarak Survivor yarışmasıyla ekrana gelen Batuhan Karacakaya, sosyal medyada yapılan eleştirilere karşı harekete geçti. Kendisine yapılan yorumlardan rahatsız olan oyuncu, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Magazin 07-07-2023 12:02

Tam 13 yıl oldu! Aşkı Memnu'nun efsanesi Bihter Ziyagil ölüm yıldönümünde yine unutulmadı

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin ana karakteri Bihter Ziyagil, ölümünün 13. yıldönümünde yine unutulmadı. Dizide Beren Saat'in hayat verdiği Bihter karakteri, 13 yıl önce bugün, yani 24 Haziran 2010 tarihinde, Behlül ve Adnan'ın gözü önünde intihar etmişti. Bihter Ziyagil'in ölüm yıl dönümü için atılan tweetler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-06-2023 09:58

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş aşkını ilan etti! Sevgilisi bakın kimmiş

Başrollerini Beren Saat, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Cemile karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Ermiş sonunda aradığı aşkı buldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Ermiş, bu defa aşkını ilan ettiği video ile gündem oldu.

Magazin 22-06-2023 16:28

Aşkı Memnu'nun Firdevs'i Nebahat Çehre'den şaşırtan Kızılcık Şerbeti itirafı! Meğer o rol ilk ona teklif edilmiş

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre uzun zamandır ekranlarda yer almıyor. Ünlü oyuncu şimdilerde Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti hakkında şaşırtan bir açıklama yaptı. Nebahat Çehre, dizideki o rolün ilk önce kendine teklif edildiğini söyledi.

Magazin 14-06-2023 15:34

Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle! Yeni Bihter olmuştu şimdi de...

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan ve Aşk-ı Memnu dizisinin hikayesini beyazperdeye taşıyan "Bihter" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Filmde yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de filmin yapım ortağı oldu.

Magazin 05-05-2023 13:16

Boran Kuzum Aşk-ı Memnu filminin setinden ilk kareleri paylaştı! Behlül'den pozlar geldi

Bir dönemin en çok izlenen dizisi Aşkı Memnu'nun hikayesi film oluyor. Aşk-ı Memnu filminde 'Behlül' karakterine hayat veren Boran Kuzum, setten kareleri takipçileriyle paylaştı.

Magazin 02-05-2023 00:46

İşte yeni Bihter ve Behlül… Aşk-ı Memnu’dan gelen kareye yorum yağdı

Sosyal medyadaki yorumlarıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile Boran Kuzum’un başrolü paylaştığı yeni Aşk-ı Memnu’dan ilk kare geldi. Sosyal medyada yeni Bihter ve Behlül'e yorum yağdı.

Magazin 24-04-2023 12:09

Yeni Aşk-ı Memnu'dan ilk kare geldi! Farah Zeynep Abdullah Bihter'i paylaştı

Bir dönemin efsane dizisi Aşkı Memnu'nun hikayesi beyaz perdeye taşınıyor. Bihter ismi ile çekimlerine başlanan film büyük bir heyecanla bekleniyor. Bihter filminden ilk kare ortaya çıktı.

Magazin 15-04-2023 09:06

Aşkı Memnu'nun Cemile'si son haliyle şoke etti! İddialı pozlarına beğeni yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Aşkı Memnu'da hayat verdiği Cemile karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Ermiş son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü oyuncu iddialı ve cesur pozlarıyla bakana bir daha baktırdı.

Magazin 14-04-2023 08:52

Yıllar sonra ortaya çıktı! Aşk-ı Memnu'daki çekim hatası seyircinin gözünden kaçmadı

Halit Ziya Uşaklıgil'in eserinden uyarlanan ve yayınlandığı döneme damga vuran Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle hala çok izleniyor ve gündemden düşmüyor. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aşk-ı Memnu'da öyle bir çekim hatası yapılmış ki yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 07-04-2023 17:10

Bihter filminin kadrosu netleşti! Yeni Bülent ve Nihat da belli oldu...

Bir dönemin efsane dizisi Aşk-ı Memnu, Bihter ismiyle yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Filmin çekimlerinin 21 Mart'ta başlaması planlanırken kadroda netlik kazandı. Bihter, Adnan, Firdevs rollerinin ardından yeni Bülent ve Nihat da belli oldu..

Magazin 08-03-2023 17:34

Aşk-ı Memnu filminin Firdevs'i belli oldu! Hande Ataizi kimdir, kaç yaşında? Hande Ataizi hangi dizilerde oynadı, evli mi?

Heyecanla beklenen Aşk-ı Memnu filminin Firdevs'i de belli oldu. Üç sezon boyunca Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi yeni Firdevs Yöreoğlu olacak. Bu bomba transferin ardından Hande Ataizi kimdir, kaç yaşında? Hande Ataizi hangi dizilerde oynadı, evli mi? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. İşte tüm detaylar...

Magazin 25-01-2023 14:26

Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında? Helin Kandemir aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i oluyor

Efsane dizi Aşk-ı Memnu film versiyonuyla yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz günlerde yeni Bihter'in belli olmasıyla birlikte diğer karakterleri kimin canlandıracağı da merak edilmeye başlanmıştı. Hazal Kaya'nın hayat verdiği Nihal karakterini canlandıracak olan yeni isim Helin Kandemir oldu. Peki, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında? Helin Kandemir aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 24-01-2023 14:39

Beren Saat'e Farah Zeynep Abdullah sorulunca bakın ne yaptı! Sosyal medya o hareketi konuşuyor

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin film olarak yeniden izleyici karşısına çıkacağı haberi, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Güzel oyuncu Beren Saat'e, yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olduğu hatırlatılınca bakın ne yaptı.

Magazin 20-01-2023 18:05

Farah Zeynep Abdullah Aşk-ı Memnu eleştirilerine yanıt verdi

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu, bir dönem Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmişti. Başrollerinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı efsane dizinin, film olarak yeniden izleyici karşısına çıkacağı ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'ın oynayacağı iddia edildi. Eleştiri oklarının hedefinde yer alan Farah Zeynep Abdullah, tepkiler karşısında sessizliğini bozdu.

Magazin 12-01-2023 15:33

Farah Zeynep Abdullah'dan Bihter paylaşımı! Aşk-ı Memnu ile ekranlara dönüyor! Hayranları çıldıracak

Aşk-ı Memnu efsanesi bu defa film olarak geri dönüyor. Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin rol aldığı efsane dizi Aşk-ı Memnu şimdi de dijital bir platformda izleyici karşısına çıkacak. Son olarak Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah ise yeni Bihter Ziyagil olacak.. 1900'lerin büyülü atmosferinde geçecek olan filmde Bihter'i canlandıracak olan Farah Zeynep Abdullah ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 12-01-2023 10:29

Hande Sarıoğlu oyunculuğa geri dönüyor! ''Benim için büyük bir deneyim'' deyip bombayı patlattı

Kariyerinin ilk yıllarında Aşk-ı Memnu dizisinde rol alan Hande Sarıoğlu, sonrasında sunucu olarak kamera karşısına geçmişti. Instagram hesabından paylaştığı oryantal videosu nedeniyle Habertürk'teki işinden ayrılan ve bir süredir YouTube'da sunuculuk yapan Hande Sarıoğlu, yeni projesini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 26-12-2022 12:27

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Survivor Batuhan Karacakaya ve Ayşe Aslan'dan güzel haber! Kucak pozunu paylaştı

Survivor'da iki sezon peş peşe yarışan ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya, özel yaşamıyla magazin aleminin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları konuşulan Batuhan Karacakaya ve Ayşe Aslan çiftinden güzel haber geldi.

Magazin 31-10-2022 12:07

Aşkı Memnu’nun Cemile’si son hali ile şaşırttı! 40 yaşındaki Pelin Ermiş’ten iddialı pozlar

Aşkı Memnu dizisindeki Cemile karakteri ile hafızalara kazınan Pelin Ermiş son günlerde sosyal medyadaki paylaşımları ile gündemde. Özellikle Beren Saat’in canlandırdığı Bihter ile olan sahneleri çok konuşulan Ermiş’in son hali takipçilerini hayran bıraktı.

Magazin 29-10-2022 23:23

İşte gelmiş geçmiş en iyi 25 Türk dizisi! IMDb seçti! Kurtlar Vadisi ve Aşk-ı Memnu yer almadı! Listede sürpriz yerli diziler var

IMDb, Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi 25 yerli diziyi seçti. Seyirci puanlamalarına göre yapılan IMDb sıralamasında, en iyi Türk dizileri arasında Aşk-ı Memnu, Kurtlar Vadisi gibi yapımların olmaması şaşırttı. Listede düşük reyting aldığı için kısa sürede yayından kaldırılan bazı dizilerin de yer alması dikkat çekti. Ünlü oyuncu Ali Atay, başrolünü paylaştığı Leyla ile Mecnun'un yanı sıra 2 dizisiyle daha listede buldu. En iyiler arasında Avrupa Yakası, Behzat Ç., Ezel gibi yapımlar da yer aldı.

Magazin 27-10-2022 01:16

Havuz pozuna tepki yağmıştı! Survivor Batuhan Karacakaya ve sevgilisi Ayşe Aslan'dan kötü haber

Survivor 2021 ve 2022 sezonlarında yarışarak dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya, bir süredir Ayşe Aslan ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde havuz pozuyla gündem olan ikiliden kötü haber geldi.

Magazin 21-10-2022 14:00

Keloğlan'ın güzeller güzeli Fatma'sı bakın kim çıktı! Duyanlar ''Yok artık'' dedi

Yönetmenliğini Sırrı Gültekin'in üstlendiği Keloğlan Aramızda filmi, Türk sinemasının unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. 1971 yılında yayınlanan filmde hayat verdiği 'Fatma' karakteriyle kendine hayran bırakan güzeller güzeli yıldızın kim olduğunu duyanlar ''Yok artık'' demeden edemiyor.

Magazin 04-10-2022 11:17