Aslıhan Malbora Haberleri

Kasığına kadar yırtmacıyla olay oldu! Kübra'nın güzeli Aslıhan Malbora bakana bir daha baktırdı

Şimdilerde Netflix'in heyecanla beklenen dizisi Kübra ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Aslıhan Malbora dizisinin galasına tarzıyla damga vurdu. Siyah elbisesiyle geceye katılan ünlü isim derin yırtmacıyla bakana bir daha baktırdı.

Magazin 18-01-2024 18:01

Aile Hükümeti filmi oyuncuları kimler? Aile Hükümeti filmi konusu nedir, nerede çekildi? 2 Eylül Fox TV yayın akışı

Aile Hükümeti filmi ile ilgili aramalar filmin FOX TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora'nın başrolde olduğu komedi filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Aile Hükümeti filmi oyuncuları kimler? Aile Hükümeti filmi konusu nedir, nerede çekildi? 2 Eylül Fox TV yayın akışı

Magazin 02-09-2023 19:50

Aslıhan Malbora kimdir, sevgilisi var mı? Aslıhan Malbora Aytaç Şaşmaz düeti O Ses Türkiye sahnesini yıktı geçti

Aslıhan Malbora bu akşam O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü konukları arasında yer alıyor. Darmaduman dizisindeki partneri Aytaç Şaşmaz ile muhteşem bir düet sergileyen Aslıhan Malbora hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki, Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 01-01-2023 05:25

Darmaduman'ın Ece'si Aslıhan Malbora'nın sevgilisi bakın kim çıktı! 9 yıllık büyük aşk...

Üç Kuruş dizisinde yakaladığı çıkış sonrası ekranların aranan yüzlerinden olan Aslıhan Malbora, Darmaduman dizisiyle televizyona geri döndü. Özel yaşamıyla merak uyandıran Aslıhan Malbora'nın sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 01-11-2022 14:15

Darmaduman dizisinin yıldızı Mert Yazıcıoğlu yarı çıplak pozlarını paylaştı! 'Mert Bey ne yapıyorsunuz?'

Başrollerini Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz ile paylaştığı Darmaduman dizisiyle ekrana dönen yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Instagram hesabından paylaştığı yarı çıplak pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 28-10-2022 10:44

Darmaduman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Darmaduman ne zaman başlıyor? Yerli Beverly Hills!

Darmaduman dizisi Fox Tv'nin yeni sezon dizi yapımlarından biri olarak karşımıza çıkacak. Darmaduman, Amerikan yapımı Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlama gençlik dizisidir. Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Darmaduman dizisi hakkında detaylar dizi severler tarafından merak konusu oldu. Peki, Darmaduman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Magazin 27-10-2022 22:54

Darmaduman nerede çekiliyor? Darmaduman dizisi çekim yerleri merak konusu oldu

Darmaduman dizisinin çekim yerleri seyirciler tarafından merak konusu oldu. 27 Ekim Perşembe akşamı Fox Tv'de yayın hayatına başlayacak olan Darmaduman dizisinin başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor. Darmaduman, Amerikan yapımı Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlama gençlik dizisidir. Peki, Darmaduman nerede çekiliyor? Darmaduman dizisi çekim yerleri ve detaylar...

Magazin 27-10-2022 22:53

Darmaduman hangi diziden uyarlama? Darmaduman oyuncuları kimler? İşte merak edilenler

Darmaduman dizisinin hangi diziden uyarlama olduğu seyirciler tarafından araştırma konusu oldu. Fox Tv'nin yeni dizisi Darmaduman ile beraber dizi hakkında birçok detay merak konusu oldu. Her perşembe akşamı seyirciyle buluşacak olan Darmaduman dizisinin başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor. Peki, Darmaduman hangi diziden uyarlama? Darmaduman oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 27-10-2022 22:51

Yerli Beverly Hills Gelecek Uzun Sürer dizisine yeni bir oyuncu daha! Bakın o sarışın güzel kimmiş?

Beverly Hills, 90210 adlı Amerikan yapımından uyarlama olan Gelecek Uzun Sürer dizisi yakında FOX Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Son olarak okulun en havalı kızı olan Derin'in annesi karakteri ile yeni bir isim dahil oldu.

Magazin 16-08-2022 13:52

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora kumlara uzanarak bikinili poz verdi! Efe komiser görmesin

Üç Kuruş dizisinde Leyla Çaka Tekin rolüne hayat veren Aslıhan Malbora, tatil keyfini takipçileriyle paylaştı. Bikinisiyle kumlara uzanıp poz veren Malbora'ya beğeni yağdı.

Magazin 25-07-2022 22:54

Üç Kuruş dizisi Leyla ölüyor mu? Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora diziden ayrılıyor mu?

Üç Kuruş dizisinin hayranları Leyla karakterinin akıbetini merak ediyor. Show TV ekranlarında yayınlanan dizi her hafta pazartesi akşamları ekrana geliyor. Dizide Leyla karakterine hayat veren Aslıhan Malbora’nın yeni bölüm fragmanında vurulması izleyicinin aklında bazı soru işaretleri oluşturdu. İşte Üç Kuruş dizisinin Leyla'sının ölüp ölmeyeceğine dair mera edilen detaylar!

Magazin 11-04-2022 15:25

Üç Kuruş 22. yeni bölüm 2. fragmanı! Düğünde vurulan Leyla ölüyor mu?

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'un 22. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'ta Leyla ile Efe'nin düğününde keyifli anlar yaşanırken Kılıç'ın hamlesi her şeyi altüst ediyor. Kartal ve Leyla karşılıklı oynarken düğüne gelen Kılıç, Leyla'yı vurarak herkesi şoke ediyor. Üç Kuruş'ta vurulan Leyla'ya ne olacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Magazin 11-04-2022 02:45

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora: Ailem oyuncu olduğuma hala inanmıyor

Show TV'de ekranlara gelen Üç Kuruş dizisinin sevilen yıldızı Aslıhan Malbora, katıldığı Youtube programında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunan Üç Kuruş'un Leyla karakteri, oyuncu olduğuna ailesinin hala inanmadığını ve sektöre atılmadan önce onu vazgeçirmeye çalıştıklarını anlattı.

Magazin 20-02-2022 21:09

Üç Kuruş neden yok? Üç Kuruş yeni bölümü ne zaman?

Kadrosunda Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Üç Kuruş dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. Dizinin 10 Ocak Pazartesi günü yayın akışında yer almaması, ''Üç Kuruş neden yok?'' ve ''Üç Kuruş yeni bölümü ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin 10-01-2022 17:30

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora 8 yıllık sevgilisiyle pozlarını paylaştı!

Kadrosunda Aslıhan Malbora, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Üç Kuruş dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük ilgi gördü. Dizide hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Aslıhan Malbora, 8 yıllık sevgilisi Metin Temel ile pozlarını paylaştı.

Magazin 20-12-2021 15:08

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora küfür etti! Stüdyo yıkıldı

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Nursel Köse gibi isimlerin paylaştığı Üç Kuruş dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitledi. Dizideki kıvrak dansıyla günlerce adından söz ettiren güzel oyuncu Aslıhan Malbora, İbrahim Selim'in konuğu oldu.

Magazin 16-12-2021 10:04

Üç Kuruş dizisi 8. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı! Üç Kuruş'ta Leyla'yı heyecanlandıran Efe sorusu!

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Üç Kuruş 7. son bölümüyle ekrana geldi. Üç Kuruş'un 8. yeni bölümünden de ön izleme sahnesi yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un yeni bölüm sahnesinde Halide'nin Leyla'yı Efe hakkında sorgulaması dikkat çekiyor. Heyecanlanan Leyla ise çareyi konuyu değiştirmekte buluyor. Konyalı'nın Halide'ye talip olduğunu söyleyen Leyla, Efe hakkında kaçamak cevaplar veriyor.

Magazin 14-12-2021 02:23

Üç Kuruş'un güzeller güzeli Leyla'sı Aslıhan Malbora'dan cesur pozlar! Yorum yağdı

Show TV'nin iddialı yapımlarından Üç Kuruş'ta canlandırdığı 'Leyla' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Aslıhan Malbora, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 13-12-2021 09:20

Cristiano Ronaldo’nun tecavüz skandalı Türk yapımı Etkileyici dizisine ilham kaynağı oldu

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun uzun süre manşetlerden inmediği tecavüz skandalı, Tür yapımı Etkileyici adlı diziye ilham oldu. Başrollerini Bertan Asllani ile Aslıhan Malbora’nın paylaştığı Etkileyici dizisinin yapımcılığını Murat Cemcir üstleniyor.

Magazin 03-12-2021 20:37

Üç Kuruş 5. bölümden yeni ön izleme sahnesi! Leyla'nın Efe'ye olan aşkı ortaya çıkıyor

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'un 5. bölümünden yeni ön izleme sahnesi yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un yeni bölümünde Neriman, Leyla'nın Efe'ye aşık olduğunu anlıyor. Neriman'ın tepkisi sert olurken Leyla, Efe'ye aşık olduğunu inkar ediyor. Neriman'ın "Sen başka o başka, denk değilsiniz" sözleri üzerine gözyaşlarını tutamayan Leyla'nın durumu izleyicileri de derinden etkiliyor.

Magazin 28-11-2021 23:42

Üç Kuruş 5. yeni bölüm ön izleme sahnesi! Evlenen Kartal ve Bahar'dan Nezih'e kötü sürpriz!

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'un 5. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un yeni bölüm fragmanında Kartal, Nezih'in yanında sosyal medyada canlı yayın açarak Bahar ile evliliklerini herkese duyuruyor. Kartal ve Bahar, iki gün sonra düğünleri olduğunu açıklarken Nezih'in gergin hali dikkat çekiyor. Şimdi izleyici merakla Kartal ile Bahar'ın düğününü bekliyor.

Magazin 23-11-2021 23:33

Üç Kuruş 4. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı! Komiser Efe'yi korkutan olay!

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'un 4. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un yeni bölüm fragmanında Efe'nin karşısında 'ayı' görünce büyük bir şaşkınlık yaşadığı tanıtımda Efe'nin annesinin Leyla'ya "Senin benim oğlumla hiçbir ilişkin olamaz!" demesi dikkat çekiyor. Kartal, Efe'yi tehdit ederken İrfan, bir kişiyi daha öldürmeye çalışıyor. Kartal'ın Nezih'i ezebilmek için Bahar'a sunacağı teklif ise büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin 21-11-2021 19:55

Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora, mini şortlu pozlarıyla hayran bıraktı

Show Tv’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Aslıhan Malbora, sosyal medya hesabından paylaştığı mini şortlu pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 20-11-2021 21:49

Üç Kuruş dizisinin Leyla'sı Aslıhan Malbora, Instagram pozlarıyla beğeni topluyor

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'ta Leyla karakterini canlandıran Aslıhan Malbora, ilk bölüme kıvrak dansıyla damga vurmuştu. Çete lideri Kartal'ın kardeşi olan Leyla, komiser Efe'nin ve ağabeyinin önünde Roman havalarıyla göbek atmıştı. Dizideki performansıyla göz dolduran Malbora, pozlarıyla da Instagram'da da fırtına gibi esiyor.

Magazin 03-11-2021 21:56

Üç Kuruş dizisinin güzeller güzeli Leyla'sı Aslıhan Malbora, sevgilisini öpmelere doyamadı!

İlk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Üç Kuruş dizisinin güzel oyuncusu Aslıhan Malbora'nın, gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı Metin Temel ile verdiği aşk dolu pozları dikkat çekti.

Magazin 02-11-2021 16:55