Ayhan Işık Haberleri

Ayhan Işık kimdir? Ölüm yıldönümünde filmleri ile anılıyor...

Türk sinemasının usta sanatçılarından olan Ayhan Işık, ölüm yıldönümünde filmleri ile anılıyor. "Ayhan Işık kimdir?" sorusunun yanıtı araştırılıyor. Ayhan Işık, oyunculuk kariyeri boyunca onlarca yapımda rol almış ve oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik, yapımcılık, senaristlik, ressamlık, seslendirme gibi alanlarda da rol almıştır. Asıl ismi Ayhan Işıyan'dır.

Magazin 16-06-2021 00:10

Türk sinemasının Taçsız Kralı: Ayhan Işık

Yeşilçam'da genellikle "tuttuğunu koparan, mert, bıçkın mahalle delikanlısı" karakterlerine hayat veren ve "Osmanlı-Türk erkek görünümünün en tipik temsilcisi" olarak işaret edilen Türk sinemasının "Taçsız Kral"ı Ayhan Işık, hayatı boyunca 200'e yakın filmde rol aldı - Ayhan Işık, 1952'de Türk sinemasında geçiş dönemini bitiren ve sinemacılar dönemine giriş yapıtı olarak kabul edilen Ömer Lütfi Akad'ın çektiği "Kanun Namına" filmindeki oyunculuk yeteneği ile büyük üne kavuştu

Haber 15-06-2019 11:10

Karayolunu 2 saat trafiğe kapattılar: Kaymakam ikna etti

Aydın'ın Germencik İlçesi’nde 2 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından toplanan bir grup, Aydın-İzmir Karayolu’nu kazalara karşı önlem alınmadığını öne sürerek trafiğe kapattı. Jandarma ve polis ekiplerinin uzun süren çabalarına rağmen yolu trafiğe açmayan grubu yanlarına gelen Germencik Kaymakamı Ayhan Işık söz vererek ikna etti. Yaklaşık 2 saat kapalı kalan yol trafiğe açıldı. Yörede oturanlarla yoldan geçmekte olan sürücüler arasındaki gerginliği jandarma önledi.

Haber 27-08-2017 08:45

Kenan İmirzalıoğlu partner beğenmiyor

Yakışıklı oyyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yeni projesi için partner beğenmiyor.İmirzalıoğlu,12 kadın oyuncuya da 'hayır' dedi.

Magazin 23-10-2016 16:19

Ayhan Işık

Ayhan Işık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayhan Işık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.