Bağırsak Paraziti Haberleri

Çocuklarda bağırsak paraziti neden olur?

Çocuklar yetişkin olana kadar birçok hastalık geçirebilir. Bunlardan biri de bağırsaklarda görülen parazitlerdir. Zaman içinde çocuğun yaşam kalitesini düşüren bu rahatsızlık, önlem alınmazsa tüm aile fertlerine bulaşabilmektedir.

Kadin 20-05-2021 10:50

Bağırsak paraziti nedir? Bağırsak paraziti tedavisi nasıl olur? Bağırsak paraziti belirtileri nelerdir?

Bağırsak parazitleri sandığınızdan daha büyük tehlike oluşturuyor. Pek çok ebeveynin zor fark ettiği bağırsak parazitleri çeşitleri ile çocuklar için tartışmasız tehdit unsuru. Çocuğun gelişimini olumsuz etkileyen bağırsak parazitleri tedavisi kesinlikle yapılması gereken bir hastalık. Peki bağırsak paraziti ilacı nedir ve bağırsak paraziti için hangi bölüme gidilir? İşte bağırsak paraziti belirtileri ve bağırsak parazitleri alınacak önlemler ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Haber 09-08-2018 14:27

Bağırsak parazitleri zekayı etkiliyor

Tokat Tabipler Odası Başkanı Dr. Mete Bayburtlu, bağırsak parazitlerinin çocukların zihinsel ve bedensel gelişimini engelleyebileceğini söyledi.

Haber 07-05-2005 13:55

Bağırsak parazitlerine karşı mücadele

Şanlıurfa'da sıkça görülen bağırsak parazitiyle mücadele için Dünya Sağlık Örgütü'ne siparişi verilen 5 bin 562 dolarlık ilacın gelmesi bekleniyor.

Haber 05-03-2005 11:05

Diğer Haber Etiketleri

Parazitler hastalık saçıyor

Ağır hastalığa yol açmayan; ancak yaşam kalitesini bozan parazitler, kirli sular, pişmemiş et gibi birçok yoldan bulaşabiliyor. Hastalık ise kendini karın ağrısı, kramplar ve burun kaşıntısı olarak gösteriyor.

Haber 10-01-2005 13:34