Banu Alkan Haberleri Ve Son Dakika Banu Alkan Haberleri

Banu Alkan Haberleri Ve Son Dakika Banu Alkan Haberleri

Banu Alkan, 1 Nisan 1958 yılında Hırvatistan’da doğmuştur. Yugoslav kökenli olan Türk şarkıcı ve oyuncunun ilk adı Liz Remka Rebronja’dır. ”Afrodit” lakabıyla bilinmektedir.1996 yılında Balıkesir’in Erdemit ilçesine ailesiyle birlikte göç etti. Ailesi, Türk vatandaşı olarak soyadını “Alkan” olarak aldı. Hırvatça “yaban gülü” anlamına gelen Remba ismini önce Yaprak sonra da Banu olarak değişti. Lise öğrenimine Kartal Maltepe Lisesi’nde başladı fakat 2.sınıfta bıraktı. 16 yaşında LLC kurslarına giderek hayalindeki mankenlik kariyerine adım attı. 17 yaşındayken Gürbüz Hanif ile evlendi ve 20 yıl boyunca devam eden evlilik, Hanif’in kanser nedeniyle vefat etmesiyle son buldu. Alkan, 1989 yılında çektiği son filmin ardından uzun süre ortada görünmedi. 1998 yılında “Neremi” adlı albümüyle gündeme oturdu. Birçok reklam, dizi ve filmde rol aldı ve birçok ödüle layık görüldü.

Banu Alkan Haberleri

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan kocasına yapılan yoruma dayanamadı! Bomba yanıt geldi

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabından sık sık eşiyle paylaşımlar yapıyor. Alkan takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.

Magazin 19-03-2024 16:50

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan'dan olay 'bebek' itirafı: Ünlü bir şarkıcı yüzünden...

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan, YouTube'daki 'Dünya Güzellerim Masada' programında çarpıcı bir itirafta bulundu. Müzik piyasasının acımasız olduğunu belirten ünlü isim, canını yakan bir olayı anlattı.

Magazin 01-03-2024 10:01

İtiraflarıyla gündem olmuştu! Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Masada programından ayrıldı! Adı geçince tepki gösterdi

Bülent Ersoy; Banu Alkan ve Safiye Soyman'la birlikte yaptığı Dünya Güzellerim Masada programından ayrıldı. Projeden 1 ay önce kendi isteğiyle ayrıldığını dile getiren Ersoy, yeni bölüm tanıtımında adının yer almasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Magazin 15-02-2024 17:07

Sessiz sedasız evlendi! Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan'ın düğün detayları ortaya çıktı

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Evlilik haberiyle çok konuşulan Banu Alkan'ın düğün detayları ortaya çıktı.

Magazin 14-02-2024 12:49

Diğer Haber Etiketleri

Banu Alkan

Banu Alkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Banu Alkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan'ın iki katlı evi göz kamaştırdı! Yatak odasını göstermedi

Evrim Akın bu hafta Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan’ın Anadolu Yakası’ndaki evine konuk oldu. Alkan'ın antika eşyalarla döşenmiş evi göz kamaştırdı. Ayrıca Alkan, "Büyük aşkım" dediği Kemal Yıldız ile evlendiklerini açıkladı.

Magazin 12-02-2024 10:35

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan yaptığı ilginç dansla çok konuşuldu! Dansı kısa sürede gündem olmayı başardı! İçimden geldiği gibi

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Alkan, bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Oyuncu Instagram hesabından ilginç dansını paylaştı. Paylaşıma kısa sürede yorum yağdı. Alkan, daha önce de dünyaca ünlü isimler Hailey Bieber’ın ve Kylie Jenner'ın kendisini taklit ettiğini iddia etmişti.

Magazin 27-01-2024 09:18

Mayolu fotoğrafını paylaştı! Banu Alkan bu kez de Hailey Bieber'i hedef aldı: Taklit etti

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Alkan, bu kez Hailey Bieber paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu, dünyaca ünlü model Hailey Bieber’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti. Alkan, daha önce de “Kylie Jenner beni taklit ediyor. Kezban Kylie” demişti.

Magazin 22-01-2024 09:08

Aldatılma hikayesini anlatan Bülent Ersoy şoke etti! Ekmek bıçağını elime aldım

Bülent Ersoy'un aldatılma hikayesi herkesi şaşırttı. Ersoy, YouTube’da Banu Alkan ve Safiye Soyman ile yaptığı Dünya Güzellerim Masada adlı programda çarpıcı itiraflarla gündem oldu. Eski eşi Cem Adler tarafından nasıl aldatıldığını detaylarıyla anlatan Ersoy, olay anında eline ekmek bıçağı alığını söyledi.

Magazin 27-12-2023 23:04

Bülent Ersoy'un Dilan Polat yorumu sosyal medyayı salladı! Önce O çorcular dedi, sonra verdi veriştirdi: Sonradan görme!

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, Dünya Güzellerim Masa'da programında Dilan Polat - Engin Polat çiftine ilişkin değerlendirmede bulundu. Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, "Türkiye'nin gündeminde 2-3 aydır bir isim var: Dilan Polat. Tanıyor musunuz?" sorusuna "Yok ben tanımıyorum. Ama son zamanlarda ismini duydum o çorcuları demiyor musunuz?" yanıtını verdi. Ünlü isim "Sonradan görme! Varoş işler." diyerek tepki gösterdi.

Magazin 20-12-2023 07:54

Bülent Ersoy açık açık söyledi, Safiye Soyman ile Banu Alkan şaşırdı! Cinsel ilişki sözleriyle herkesi şaşırttı: 15 dakika çok

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan yıllar sonra yeniden bir araya geldiler. Geçtiğim yıllarda Show TV'de yayınlanan ve Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı 'Dünya Güzellerim' adlı programla adlarından uzun süre söz ettiren fantastik üçlü, 'Dünya Güzellerim Masada' adlı programla ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Programda Ersoy'un cinsel ilişki süreleriyle ilgili sözleri kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi.

Magazin 16-12-2023 22:42

Bülent Ersoy trene bindi, sosyal medya yıkıldı! Ekonomik kriz hepimizi vurdu

Türk sanat müziğinin sevilen ismi Bülent Ersoy sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Türkiye'de yaptığı ilk tren seyahatini paylaşan ünlü şarkıcının yayımladığı video gündem oldu. Bülent Ersoy'a gelen yorumlar da en az paylaşım kadar sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Magazin 26-11-2023 17:08

Selin Ciğerci'den havuz başında kalça şov! Banu Alkan göndermesi olay oldu

Son dönemde verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Şu sıralar Bodrum'daki yazlığında tatil yapan ünlü isim havuz başındaki dansıyla olay oldu. Ciğerci, Banu Alkan göndermede bulunmadan da edemedi.

Magazin 08-07-2023 11:39

'İbrahim Tatlıses'in şarkısını da okurum' dedi, Benim eserimde onun ne işi var? diyerek çıkıştı! Banu Alkan mahkemede konuştu! Ses tonumu dünya biliyor

Müzisyen Nicole Rona'nın sesini izinsiz olarak kendine aitmiş gibi kullandığı iddiasıyla yargılanan, 'Afrodit' lakaplı ünlü şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan hakkında mahkeme kararını verdi. Banu Alkan mahkemede yaptığı açıklamada 'Beyaz Orkide' adlı şarkı piyasaya çıkmadığı için maddi kazanç sağlamadığını söyledi. "Benim eserimde onun ne işi var?" diyen Banu Alkan " İbrahim Tatlıses’in de şarkısını okuyabilirim" diye konuştu.

Magazin 19-06-2023 12:09

Banu Alkan'dan güzellik sıralaması! ''Birinci ben, ikinci Hülya Avşar''

Yeni yıla aşk açıklamalarıyla damga vurarak giren Banu Alkan bu defa da güzellik sıralaması yaptı. Afrodit'in ''Hep bu kıyaslama vardı ya, ben Hülya'yı çok beğeniyorum ama birinci ben ikinci o kesinlikle'' sözleri oldukça dikkat çekti.

Magazin 28-01-2023 15:43

64 yaşındaki Banu Alkan'dan bebek haberi!

Kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız'la nikah masasına oturmaya hazırlanan Türk sinemasının Afrodit'i Banu Alkan yaptığı bebek açıklamasıyla duyanları şaşırttı. 17 yıl önce yumurtalarını dondurttuğunu söyleyen Alkan, anne olabileceğinin sinyallerini verdi.

Magazin 21-12-2022 09:22

Banu Alkan'dan müjdeli haber! Genç nişanlısı Kemal Yıldız'la ilkbaharda evleniyor

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan nişanlısı Kemal Yıldız'la ilkbaharda evleniyor! İlk kez yan yana kamera karşısına geçen çift, birbirlerini öpmelere doyamadı. Kendisinden 16 taş küçük Kemal Yıldız'la evliliğe doğru adım adım giden Banu Alkan, "20 bin fitteyim sürekli" dedi ve sevgilisine olan aşkını haykırdı.

Magazin 30-10-2022 13:40

Banu Alkan sessizliğini bozdu! Genç nişanlısına 'dolandırıcı' denmişti

Banu Alkan'ın nişanlısı Kemal Yıldız hakkında dolandırcı, evli ve bir çocuk sahibi olduğu iddiaları öne sürülmüştü. Banu Alkan sessizliğini bozdu. Nişanlısı Kemal Yıldız ile ilgili iddialara ilk kez cevap verdi.

Magazin 31-08-2022 10:54

Banu Alkan'a büyük şok! 'İyi eğitimli varlıklı' denilen nişanlısı engelli parası ile geçiniyor iddiası

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız ile ilişki yaşadığını ilan etmişti. Dolu dizgin bir ilişki yaşayan Alkan'ın sevgilisi hakkında şoke eden bir iddia daha ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde evli olduğu iddia edilen Yıldız'ın şimdi de engelli maaşı ile geçindiği iddia edildi.

Magazin 24-08-2022 07:38

Banu Alkan'ın nişanlısı Kemal Yıldız hakkında şoke eden iddia! Her şeyi yalan çıktı

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız ile ilişki yaşadığını ilan etmişti. Dolu dizgin bir ilişki yaşayan Alkan'ın sevgilisi hakkında şok eden bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre asıl adı Yunus olan Kemal Yıldız'ın hali hazırda evli olduğu ve uçan kuşa borcu olduğu ortaya çıktı.

Magazin 15-08-2022 16:28

Banu Alkan kaç yaşında? Banu Alkan’ın sevgilisi kimdir? Kemal Yıldız kaç yaşında?

Afrodit takma adıyla bilinen Banu Alkan sosyal medya hesabı üzerinden sevgisi Kemal Yıldız’a sevgi dolu sözcüklerde bulunmaya devam ediyor. Banu Alkan ile evlenecekleri öğrenilen Kemal Yıldız’ın kim olduğu ve yaşı Afrodit’in sosyal medya takipçilerini merak ettirdi.

Magazin 08-08-2022 17:35

Banu Alkan'ın 20 yaş genç nişanlısı Kemal Yıldız merak konusu oldu! İyi eğitimli, oldukça zengin...

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız ile ilişki yaşadığını ilan etti. Dolu dizgin bir ilişki yaşayan Alkan, Instagram hesabını sevgilisinin fotoğraflarıyla doldururken, Kemal Yıldız merak konusu oldu.

Magazin 01-08-2022 12:50

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan evleniyor! Hollandalı iş insanıyla nişanlandı

Türk sinemasının "Afrodit" lakaplı oyuncusu Banu Alkan, mutluluğa 'evet' dedi. Gittiği bir mekanda tanıştığı iş insanı ile nişanlanan 64 yaşındaki Alkan, evlilik hazırlığı yapıyor.

Magazin 28-07-2022 20:54

Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini alan Banu Alkan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Dünyada ağlayacağım tek adam

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı oyuncusu Banu Alkan, ölümüyle herkesi yasa boğan Cüneyt Arkın'ı anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Alkan, Arkın için "Dünyada ağlayacağım tek adam" dedi.

Magazin 28-06-2022 14:08

Banu Alkan 68 bin TL'ye kurbanlık satın aldı! Tartışma yaratan görüntü

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, kurban alışverişiyle gündeme geldi. Alkan, Pendik'teki bir çiftlikten 68 bin liraya kurbanlık aldı. O anlar sosyal medyaya düşerken ünlü oyuncu, sevenlerini ikiye böldü.

Magazin 28-06-2022 11:26

Fezi Altun'un 'Buna Alkan' göndermesi Meryem Can'ın ağzını açık bıraktı: Ben de memelerime soğuk su tutacağım!

Fezi Altun ve Seçkin Süngüç, YouTube programlarında ünlü YouTuber Meryem Can'ı konuk etti. Seçkin Süngüç Meryem Can'ın yüzünün sağ kısmına Fezi Altun ise sol kısmına K-pop makyajı yaptı. Ünlü makyör bir konu üzerine 13 yaşında izlediği bir programda Banu Alkan'a yöneltilen soruyu ve ünlü şarkıcının verdiği olay 'meme' yanıtını yanıtını hatırlayıp anlatınca kahkahalar havada uçuştu. Fezi Altun'un sözleri Seçkin Süngüç ve Meryem Can'ın ağzını açık bıraktı.

Magazin 05-06-2022 18:57

Banu Alkan'dan genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye olay sözler! Kalın belleriyle taklit yapıyorlar...

Eski şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan, sosyal medyada yaptığı Aleyna Tilki paylaşımıyla adeta olay yarattı. Aleyna Tilki'nin önceki gün 'Aşk Ateşi' parçasının etkinliğinde yaptığı dansla, kendi dansını kıyaslayan Alkan, genç şarkıcıya söylediği sözlerle gündem oldu.

Magazin 04-06-2022 12:50

Banu Alkan kendine iltifat etti! Göğüs dekolteli videosunun altına bakın ne yazdı...

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan bir zamanların en çok konuşulan isimlerinden biriydi. 2014 Türk Sineması’nın Gelmiş Geçmiş Yaşayan En Güzel Kadını ödülünü alan Banu Alkan, Instagram'da paylaştığı video ile şaşırttı.

Magazin 13-05-2022 23:27

Kimi 'Sözleri çok anlamlı, dillere marş olur' dedi, kimi anlamsız buldu! Ünlü isimler Tarkan'ın çok tartışılan 'Geççek' şarkısını Mynet'e yorumladı

Tarkan'ın dün gece yayınlanan yeni klibi gündem oldu! Megastar Tarkan'ın 'Geççek' şarkısının sözlerine AK Parti ve MHP cephesinden tepki gelirken İYİ Parti ve CHP, şarkıya destek verdi. 'Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek' sözünün siyasi mesaj taşıyıp taşımadığı tartışılırken sanat camiasının ünlü isimlerinden Tarkan yorumu geldi. Mynet özel haber ekibi, ünlü sanatçılarla 'Geççek' şarkısını konuştu.

Magazin 18-02-2022 16:19

Kimi 'Sözleri çok anlamlı, dillere marş olur' dedi, kimi anlamsız buldu! Ünlü isimler Tarkan'ın çok tartışılan 'Geççek' şarkısını Mynet'e yorumladı

Tarkan'ın dün gece yayınlanan yeni klibi gündem oldu! Megastar Tarkan'ın 'Geççek' şarkısının sözlerine AK Parti ve MHP cephesinden tepki gelirken İYİ Parti ve CHP, şarkıya destek verdi. 'Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek' sözünün siyasi mesaj taşıyıp taşımadığı tartışılırken sanat camiasının ünlü isimlerinden Tarkan yorumu geldi. Mynet özel haber ekibi, ünlü sanatçılarla 'Geççek' şarkısını konuştu.

Magazin 18-02-2022 15:49

Banu Alkan kendi kendine konuşmuştu! Perde arkasını anlattı

Teve2'de sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner'in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı 'Teve2 Magazin Masası'na bugün, Yeşilçam yıldızı Banu Alkan telefonla bağlandı.

Magazin 04-01-2022 14:11

Banu Alkan'ın kendi kendine konuştuğu video olay oldu! Öpücük atıp iyi yıllar diledi ama...

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın yılbaşı paylaşımı olay oldu. Paylaştığı videoda kendi kendine konuştuğu görülen Alkan'ın boşluğa da öpücük yollaması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-01-2022 15:15

Kylie Jenner hakkındaki ifadeleri ile çok konuşulmuştu! İşte Banu Alkan'ın Instagram'ındaki dikkat çeken detay!

Aşk ve güzellik tanrıçası anlamına 'Afrodit' adıyla anılan Banu Alkan'ın, dünyaca ünlü manken Kylie Jenner'ın kendisini kıskandığı, taklit ettiği iddiaları uzunca bir süre konuşulmuştu. Kylie Jenner'ın, kendisinin giyim tarzını taklit ettiğini ifade eden Banu Alkan'ın Instagram'ındaki detay dikkat çekti.

Magazin 26-12-2021 20:00

Banu Alkan ve Serpil Çakmaklı, Nihat Doğan için kavga mı etti? Açıklama geldi

"Al Sana Haber"de Seyhan Soylu, türkücü Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan’ın birbirine girdiğini iddia etmişti. Banu Alkan söz konusu iddialara açıklık getirdi.

Magazin 01-12-2021 09:39

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'dan dolar yorumu! Bir kez daha anladık ki...

Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile kavga ettiği iddiasıyla gündeme gelen Banu Alkan dolara dair yapılan bir yoruma sessiz kalmadı. Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın paylaşımı herkesi şaşırttı.

Magazin 26-11-2021 10:17

Seyhan Soylu’dan iddia: Nihat Doğan ve Serpil Çakmaklı...

Al Sana Haber programında yaşananlar gündem olmaya devam ediyor. Seyhan Soylu Nihat Doğan'ın 17 yaşındayken Serpil Çakmaklı ile aşk yaşadığını iddia etti.

Magazin 25-11-2021 09:13

Banu Alkan'dan Kadir İnanır'lı paylaşım! Yorum yağdı!

Yeşilçam ekranlarının cesur oyuncusu Banu Alkan, Instagram hesabında paylaştığı videoyla dikkat çekti. Alkan'ın, Kadir İnanır ile yer aldığı 'Aşkların En Güzeli' filminden paylaştığı sahneye, kısa sürede birçok yorum geldi.

Magazin 08-11-2021 09:51

Yeşilçam’ın Afrodit’i Banu Alkan’dan Cüneyt Arkın’lı paylaşım

Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından Banu Alkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda kendisine yöneltilen 'Hiç unutamadım' dediğiniz bir öpüşme sahnesi oldu mu?' sorusuna verdiği Cüneyt Arkın yanıtı sonrası yaptığı paylaşım olay oldu.

Magazin 07-10-2021 11:42

Banu Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası

Şarkıcı Nicole Rona, Banu Alkan'ın Beyaz Orkide şarkısının nakarat kısmındaki sesin kendisine ait olduğunu ileri sürdü. Şarkının nakarat kısmında Banu Alkan'ın playback yaptığını iddia eden Rona sesini izin almadan kullandığını öne sürdüğü Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Magazin 18-09-2021 12:20

Banu Alkan sosyal medya hesabından Serenay Sarıkaya'nın ayaklarını paylaştı

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, sosyal medya hesabından 29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaştı. Alkan'ın bu hareketine sosyal medya kullanıcıları anlam veremedi.

Magazin 14-09-2021 10:29

Banu Alkan'ın hedefinde Ajda Pekkan vardı! Taklit edilmek harika bir duygu

Yeşilçam’ın 'Afrodit'i Banu Alkan, 'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan'ın kendisini taklit ettiğini iddia etti. Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Pekkan'a kendine has üslubuyla seslendi.

Magazin 01-09-2021 16:26

Biri Bizi Gözetliyor'un filozofuydu! İşte Eray Sezer'in son hali!

Eray Sezer, 2001 yılında yayınlanan, sunuculuğunu Öykü Serter ile Tan Sağtürk'ün üstlendiği bir zamanlara damga vuran yarışma "Biri Bizi Gözetliyor"da tavırları ve konuşmaları ile dikkat çeken isimlerin arasındaydı. İşte Biri Bizi Gözetliyor programının filozofu olarak anılan Eray Sezer'in şimdiki hali!

Magazin 30-08-2021 15:22

Büyük buluşma! Banu Alkan’la Atilla Saral yıllar sonra bir araya geldi

Afrodit lakaplı Banu Alkan ile Vahşi ve Güzel filminde birlikte rol aldığı yakışıklı oyuncu Atilla Saral yıllar sonra bir araya geldi. Banu Alkan, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 22-07-2021 10:03

Banu Alkan gençlik fotoğraflarını paylaştı sosyal medya yıkıldı

Afrodit lakaplı oyuncu Banu Alkan, 1987 yılında başrolünde yer aldığı ve fenomen olan Türk filmi Afrodit'ten bir sahne paylaştı. Instagram kullanıcıları Banu Alkan’ın paylaştığı fotoğrafa öyle yorumlar yaptı ki...

Magazin 17-06-2021 08:00

Cenk Eren'den Serenay Sarıkaya'ya Banu Alkan benzetmesi

Cenk Eren, Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı bikinili pozları eleştirirken, güzel oyuncuyu Banu Alkan'a benzetti.

Magazin 12-06-2021 09:05

Banu Alkan'ın acı günü! Ablası hayatını kaybetti

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Banu Alkan'ın ablası Fehime Alkan'ın bu sabah Altınoluk'ta hayatını kaybettiğini duyurdu.

Magazin 04-04-2021 23:30

Gerçek isimleri çok az kişi tarafından bilinen ünlüler!

Hepimizin yakından tanıdığı bu ünlülerin gerçek adını öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız! İşte gerçek isimleri çok az kişi tarafından bilinen ünlüler...

Trend 18-03-2021 09:47

Kylie Jenner Banu Alkan'a mesaj atmış! 'Yeter, kapa çeneni!'

Bomba yazışma sosyal medyayı salladı! Kylie Jenner iddiaya göre Banu Alkan'a mesaj attı. Geçtiğimiz günlerde "Yeter artık, taklitçi kezban!" diyerek isyan eden Banu Alkan, bu kez Kylie Jenner'ın kendisine mesaj attığını öne sürdü.

Magazin 29-11-2020 07:40

Banu Alkan'dan bomba açıklama: Bakan olmak istiyorum

Bülent Ersoy ile yeniden ekranlara döneceğini söyleyen Banu Alkan, Türkiye'nin Kültür Bakanı olmak istediğini ifade etti.

Magazin 14-11-2020 16:12

Banu Alkan Kylie Jenner'ın peşini bırakmıyor! 'Korkudan mesajlara da bakıyor'

Yeşilçam'ın 'Afrodit'i olarak hafızalara kazınan Banu Alkan, Kylie Jenner'ın kendisini taklit ettiğini söyleyerek, ünlü yıldıza 'Taklitçi kezban' demişti. Jenner, Alkan'ın kendisiyle ilgili yaptığı paylaşımlarını yayınlayan bir sayfanın mesajlarını gördü.

Magazin 13-11-2020 09:12