Batgirl Filmi Haberleri

Batgirl filmi için beklenmedik karar! Çekimleri aylar öncesinde tamamlanmıştı ama...

Warner Bros. çekimleri aylar öncesinde tamamlanan Batgirl filmini yayınlamama kararı aldı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği filme dair verilen karar sevenlerini üzdü. Çekimleri 90 milyon dolara mal olan filmin tüm gösterimlerinin iptal edildiği açıklandı.

Trend 03-08-2022 17:35

Ivory Aquino, ilk büyük transseksüel karaktere hayat verecek! Çekimleri devam ediyor

İlk olarak 2011 yılında Gail Simone tarafından yazılan Batgirl çizgi romanında okurların karşısına çıkan Alysia Yeoh, ana akım bir çizgi romanda, çağdaş bir bağlamda yazılmış ilk büyük transseksüel karakter olarak kabul ediliyor. HBO'nun "Batgirl" filminin kadrosuna katılan Aquino, Alysia Yeoh karakterine hayat verecek.

Trend 25-01-2022 17:36

Yönetmen Adil El Arbi, Batgirl filminin çekimlerinin başladığını duyurdu

Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetilen HBO Max filmi Batgirl'ün çekimleri başladı. Yönetmen Adil El Arbi, filmin çekimlerinin başladığını sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu.

Trend 01-12-2021 17:45

Batgirl filminin oyuncu kadrosu şekillendi! Brendan Fraser, 'Firefly’ karakteri için imzayı attı

The Mummy serisiyle tanınan Bredan Fraser, Batgirl filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Fraser, Batgirl’ün düşmanı olan Firefly karakterini canlandıracak.

Trend 26-10-2021 16:37

Diğer Haber Etiketleri

Batgirl filminin yönetmeni belli oldu! Yönetmenler yapım şirketiyle anlaştı

Kadın süper kahraman Batgirl’ün sinema uyarlaması için yönetmenler Adil El Arbi ve Bilall Fallah, Warner Bros. ile anlaştı.

Trend 20-05-2021 17:55