Beauty And The Beast Filmi (Güzel Ve Çirkin) Haberleri

Ona unutulmaz bir hediye verin! İşte Babalar Günü'nde babanızla birlikte izleyebileceğiniz filmler

Babalar Günü, babanızı mutlu etmek için harika bir fırsattır ve ona verebileceğiniz en değerli hediyelerden biri de zamanınız ve ilginizdir. Bu Babalar Günü'nde babanızla keyifli zaman geçirmek isterseniz, birlikte film izleyebilirsiniz. Babanızın gününü unutulmaz kılmak için izleyeceğiniz filmler, onunla daha derin bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Sizin için Babalar Günü'ne özel aile temalı Disney Plus filmlerini seçtik. İşte detaylar!

Magazin 15-06-2023 16:08

Vücudunun tamamı kıllarla kaplıydı! Güzel ve Çirkin Masalına ilham olan Petrus Gonsalvus’un gerçek hikâyesi

Masallar çoğu zaman hayal gücünün bir ürünü olarak ortaya çıkar. 1991 yılında Disney’in en sevilen yapımlarından biri olarak kabul edilen Güzel ve Çirkin Masalı, aslında gerçek bir hikâyeden uyarlanarak çocukların beğenisine sunuldu. Masalın gerçek kahramanı 1537-1618 yılları arasında yaşayan ve hipertrikoz hastalığının ilk temsilcilerinden olan Petrus Gonsalvus’tan başkası değildi.

Trend 18-11-2021 09:53

Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan ‘Güzel ve Çirkin’ masalının gerçek kahramanları

Güzel ve Çirkin 1991 yılında Disney’in en sevilen masallarından biri olarak piyasaya çıktı. Ancak bu masalın yazılış hikayesi oldukça farklıydı. Herkesin bildiği masal gerçekte yaşanan bir olaydan yola çıkarak oluşturuldu.

Trend 25-03-2021 11:58