Behzat Ç: Çekiç Ve Gül Dizisi Haberleri

Erdal Beşikçioğlu kızı Derin Beşikçioğlu'yla karşılıklı göbek atarak kurtlarını döktü! Yemeğe ikilinin dansı damga vurdu

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi dizisi seyircisiyle buluşmak için gün sayarken dizinin galasında oyuncular eğlenceli anlar yaşadı. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, projede birlikte rol aldığı kızı Derin Beşikçioğlu ile Ankara havası çalarken karşılıklı oynadı. O anlar sosyal medyada da çok konuşuldu.

Magazin 06-12-2023 10:41

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. dizisinde Harun neden yok? Erdal Beşikçioğlu açıkladı: Fatih Artman güçlü oyuncu ancak...

Fenomen dizisi Behzat Ç.'nin yıldızları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal, Az Önce Konuştum'a konuk oldu. Sezon finali yapan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yeni bölümlerinin müjdesini de veren ekip, diziyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, dizinin ilk sezonlarının sevilen ismi Harun'u canlandıran Fatih Artman'ın neden rol almadığını da açıkladı. Beşikçioğlu, "Kendisi güçlü oyuncu, olsaydı güzel olurdu. Endişe duymuş olabilir" dedi.

Magazin 25-01-2023 08:29

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinden 2. sezon müjdesi! Behzat Ç.'nin sezon finali öncesi açıklandı

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde oynadığı fenomen dizi Behzat Ç. yeni hikayesi "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" ile ekranlara dönmüştü. Blu TV'de 8. bölümüyle sezon finali yapacak olan Behzat Ç.'den hayranlarına 2. sezon müjdesi geldi.

Magazin 23-01-2023 22:24

'Bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz!' Ankaragücü'nden Behzat Ç.'ye büyük tepki!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü Kulübü, dijital platformda yayınlanan fenomen dizi Behzat Ç. Çekiç ve Gül ile ilgili flaş bir açıklama yayımladı. Sarı - lacivertli kulüp, dizideki bir sahneye tepki gösterirken; senarist, yapımcı ve yayıncı kuruluştan özür beklediklerini duyurdu. İşte açıklamanın detayları...

Spor 28-12-2022 08:06

Behzat Ç. yıllar sonra ekrana döndü! Başrol oyuncuları Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisini birlikte izledi

Fenomen dizi Behzat Ç. 4 yıllık aradan sonra yeniden ekranlara döndü. Behzat Ç'nin yeni macerası "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" dizisinin ilk bölümünü başrol oyuncuları birlikte izledi.

Magazin 06-12-2022 23:20

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ekrana gelmek için gün sayıyor! Yeni kareler yayınlandı

Fenomen dizi Behzat Ç., yeni macerası ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' ile ekranlara dönüyor. 3 yıl sonra yeniden seyirciyle buluşacak olan Behzat Ç. için geri sayım başladı. Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’tan oluşan kemik kadroya yeni oyuncular da dahil oldu. Blu TV tarafından yayın tarihi de açıklanan Behzat Ç.'den yeni kareler geldi.

Magazin 29-11-2022 22:48

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikaye dizisi ne zaman yayınlanacak? Tarih belli oldu

Fenomen dizi Behzat Ç., yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' ile hayranlarıyla buluşacak. Merakla beklenen Behzat Ç. dizisinin yeni sezon çekimlerinin başlamasının ardından yayın tarihi de belli oldu. Blu TV'de yayınlanacak olan dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’tan oluşan kemik kadroya yeni isimler de katıldı.

Magazin 31-08-2022 21:10

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da sürpriz ayrılık! Behzat Ç.'ye katılan Evliya Aykan veda etti

Yılmaz Erdoğan'ın yönetimindeki Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de yeni sezon öncesi sürpriz bir veda yaşandı. Yeniden çekilmeye başlanan Behzat Ç.’nin kadrosunda yer alan oyuncu Evliya Aykan, "Elveda ÇGH, elveda gençliğim" mesajıyla Çok Güzel Hareketler Bunlar’a veda etti.

Magazin 04-08-2022 22:05

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikaye dizisinin çekimleri başladı!

Fenomen dizi Behzat Ç.'nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' için Ankara’da çekimler başladı. Blu TV'de yayınlanacak olan dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’tan oluşan kemik kadroya yeni isimler de katıldı. Sonbaharda seyirciyle buluşacak olan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin setinden kareler de paylaşıldı.

Magazin 19-07-2022 20:26

Masur Yavaş'tan Behzat Ç. paylaşımı! Notu dikkat çekti

"Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" için kamera karşısına geçen Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Yavaş, o anları sosyal medya hesabından "Fotoğrafa 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz." notuyla paylaştı.

Magazin 19-07-2022 17:45

Çekiç ve Gül: Behzat Ç. dizisinde Baba'dan flaş transfer! Özge Yağız da kadroda

Fenomen dizi Behzat Ç. üçüncü defa seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Blu TV'de 'Çekiç ve Gül: Behzat Ç.' adıyla yayınlanacak dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor. Kadrosuna yeni isimleri de katan dizinin kadrosuna son olarak Baba dizisinde rol alan genç oyuncu Özge Yağız da dahil oldu.

Magazin 13-07-2022 20:36

Çekiç ve Gül: Behzat Ç. için geri sayım başladı! Behzat Ç.'nin oyuncuları yıllar sonra buluştu

Fenomen dizi Behzat Ç. yeni sezonuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 'Çekiç ve Gül: Behzat Ç.' adıyla ekranlara dönmeye hazırlanan dizinin başrol oyuncuları okuma provasında buluştu. Ünlü oyuncular, 3 yıllık bir aradan sonra yeniden buluşmanın keyfini yaşadı. Erdal Beşikçioğlu'nun da katıldığı buluşmadan kareler de paylaşıldı.

Magazin 07-07-2022 21:55

Behzat Ç.'ye Çukur'dan flaş transfer! Burak Dakak, Çekiç ve Gül: Behzat Ç.'ye katıldı

Fenomen dizi Behzat Ç. yeni sezonuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 'Çekiç ve Gül: Behzat Ç.' adıyla yeniden çekilecek dizi Temmuz ayında sete çıkacak. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynadığı Behzat Ç.'nin kadrosuna sürpriz bir isim de katılıyor. Çukur'da canlandırdığı Akın Koçovalı rolüyle dikkatleri çeken Burak Dakak da Behzat Ç. ile seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 30-06-2022 21:33

Behzat Ç ne zaman başlıyor? Behzat Ç nerede yayınlanacak, hangi kanalda ekrana gelecek, tarih belli oldu mu?

Behzat Ç ne zaman başlıyor? Erdal Beşikçioğlu geçtiğimiz günlerde dizinin yeniden çekileceğini duyurmuştu. Bu açıklama fenomen dizinin geçmiş sezonlarını seyreden izleyicilerini heyecanlandırdı. Peki Behzat Ç nerede yayınlanacak, hangi kanalda ekrana gelecek, tarih belli oldu mu? İşte Erdal Beşikçioğlu'nun açıklaması ve Behzat Ç dizisinin fragmanı...

Magazin 22-06-2022 07:48

Behzat Ç. ne zaman başlıyor? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nden ilk fragman geldi!

Fenomen dizi Behzat Ç. yeni sezonuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Dizide Behzat Ç.'yi canlandıran Erdal Beşikçioğlu geçtiğimiz günlerde dizinin yeniden çekileceğini açıklamıştı. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ismiyle yayınlanacak olan diziden ilk fragman geldi. Fragmanda Behzat Ç.'nin "Cinayetin yalnız adamları bunlar. Sürgün yemişlerdi döndüler" sözleri dikkat çekti.

Magazin 21-06-2022 21:08

Behzat Ç. ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncuları için çalışmalar başladı

Türk televizyonlarının en çok izlenen dizileri arasında bulunan Behzat Ç. yeni oyuncularla birlikte geri dönüyor… ‘Behzat Ç: Çekiç ve Gül’ kitabından uyarlanarak izleyicisiyle buluşacak olan Behzat Ç.’nin hangi mecrada yayınlanacağı da netlik kazandı.

Magazin 06-03-2021 10:23

Behzat Ç geri dönüyor! 'Behzat Ç: Çekiç ve Gül' kitabından uyarlanacak

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Behzat Ç dizisi geri dönüyor. Dizinin yeni bölümleri yazar Emrah Serbes'in "Behzat Ç: Çekiç ve Gül" adlı romanından uyarlanacak.

Magazin 05-03-2021 14:36