Bensu Soral Haberleri Ve Son Dakika Bensu Soral Haberleri

Bensu Soral Haberleri Ve Son Dakika Bensu Soral Haberleri

23 Mart 1991 İnegöl, Bursa doğumlu olan Bensu Soral oyuncudur, Kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral’ın kardeşidir. Çocukluğu İnegöl’de geçmiş ve ilk, orta ve lise eğitimini burada almıştır. Yüksek öğretimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik üzerinde yapmayı tercih eden Soral’ın oyuculuğa başlaması ablası Hande Soral’ın desteği ile olmuştur. 2012’de Yol Ayrımı dizisi ile başlayan kariyeri Vicdan, Boyjnu Bükükler, Tatlı Küçük Yalancılar, İçerde ve Cam TAvanlar yapımları ile devam etmiştir. 2018 yılında Hakan Baş ile evlenmiştir.

Bensu Soral Haberleri

Bensu Soral mini eteğinin fermuarını açıp poz verdi! File çorap detayı...

Son olarak Tuzak dizisinde boy gösteren Bensu Soral, Hello Dergisi için cesur pozlara imza attı. Bensu Soral mini etekli tarzıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-02-2024 14:23

'Estetiğim yok' dedi sosyal medya yıkıldı! Bensu Soral'ın son haline bakan bir daha baktı

Son olarak Tuzak dizisinde hayat verdiği 'Ceren Gümüşay' karakteriyle büyük beğeni toplayan Bensu Soral rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü isim bu defa estetik açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 27-11-2023 17:31

Bensu Soral yaz sıcağında evde bot giyince sosyal medyanın diline düştü! Eleştirilere dayanamadı

Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Bensu Soral ev kombiniyle dikkat çekti. Yazın sıcağında askılı ve şortunun altına bot giymeyi tercih eden güzel oyuncu sosyal medyanın diline düştü. Eleştirilere kayıtsız kalamayan Bensu Soral bakın nasıl cevap verdi.

Magazin 26-08-2023 17:22

Tuzak'ın Ceren'i Bensu Soral şezlong pozlarıyla nefes kesti! Bu güzellik fazla

Bensu Soral yaz tatiline son gaz devam ediyor. Bikinili fotoğraflarını sık sık paylaşan ünlü oyuncu fit vücudu ile oldukça dikkat çekiyor. Son olarak şezlongda uzanırkenki hallerini paylaşan Soral'a adeta beğeni yağdı.

Magazin 02-07-2023 22:17

Oyuncu Hande Soral oğlu Ali'nin yüzünü ilk kez gösterdi! Bakın kime benzetildi

Oyuncu Hande Soral meslektaşı İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz mayıs ayında oğulları Ali'yi kucaklarına alan çift ilk kez bebeklerinin yüzünü paylaştılar. Çiftin "Çekirdek ailem" pozlarına takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 04-04-2023 23:13

Tuzak dizisi final mi yapıyor? Tuzak dizisi neden bitiyor? Final tarihi belli oldu!

19 Ekim 2022'de TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Tuzak dizisi sezonun iddialı yapımlarından biriydi. Dizinin sevenlerini üzecek haber geldi. Bensu Soral ve Akın Akınözü gibi ünlü isimlerin yer aldığı Tuzak dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Peki Tuzak dizisi neden bitiyor? İşte detaylar...

Magazin 04-01-2023 13:07

Bensu Soral'dan 'çocuk' itirafı! 'Kesinlikle...'

'Tuzak' dizisinin Ceren'i Bensu Soral, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle konuşan Soral, küçük çocukların setlerde çalıştırılmasına karşı olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, "Kendi çocuğum olsaydı kesinlikle setlerde çalıştırmazdım" dedi.

Magazin 12-11-2022 09:59

Tuzak dizisinin yıldızı Bensu Soral süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi! Tişörtünü kaldırıp...

Başrollerini Akın Akınözü, Rıza Kocaoğlu ve Talat Bulut ile paylaştığı Tuzak dizisiyle ekrana dönen güzel oyuncu Bensu Soral, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozlarıyla kendine hayran bıraktı. Soral'ın beyazlar içindeki tarzına beğeni yağdı.

Magazin 11-11-2022 16:33

Tuzak'ın Ceren'i Bensu Soral son bölümdeki o sahneyle gündemde! Tüylerim diken diken oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisinde Ceren rolüne hayat veren oyuncu Bensu Soral son bölümdeki performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Çocuklarının elinden alındığı sahnelerde yaptığı oyunculukla adından söz ettiren Bensu Soral'a "İçim titredi", "Tüyler diken diken" yorumları yağdı.

Magazin 11-11-2022 07:58

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi?

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmin başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan, filmin yönetmenliğini de üstlenmektedir. Bu akşam Star Tv'de yayınlanacak olan aksiyon ve komedi türlerini içeren film Organize İşler Sazan Sarmalı hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 08-11-2022 18:41

Sütyen giymeyen Mina Ceran dekoltesinin her detayını paylaştı! Mahsun Kırmızıgül'ün gelin adayıydı...

Bir dönem adı Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş ile aşk dedikodularına karışan sosyal medya fenomeni Mina Ceran, Netflix'in dün gece gerçekleşen etkinliğine katıldı. Geceye iç çamaşırsız gelen Mina Ceran, göğüs dekoltesinin her detayını paylaştı.

Magazin 04-11-2022 10:39

Tuzak dizisi nerede çekiliyor? Akın Akınözü ve Bensu Soral’lı Tuzak dizisi çekim yerleri

Tuzak dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Yeni dizi her hafta çarşamba akşamları ekrana gelecek. Tuzak dizisi oyuncuları arasında Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Onur Durmaz, Rıza Kocaoğlu, İlayda Çevik gibi isimler yer alıyor. Peki, Tuzak dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 19-10-2022 20:24

Tuzak dizisi Ceren kimdir? Bensu Soral kaç yaşında, nereli? Bensu Soral’ın ablası da çok ünlü bir isim

Tuzak dizisindeki Ceren karakteri merak ediliyor. TV 8 ekranlarında her hafta çarşamba akşamları yayınlanacak olan Tuzak dizisinde Ceren karakterine Bensu Soral hayat verecek. Soral’ın daha önce rol aldığı diziler arasında İçerde ve Cam Tavanlar da yer alıyor. Peki, Bensu Soral kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 19-10-2022 20:23

Tuzak dizisi ne zaman başlayacak? Tuzak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Akın Akınözü yeni imajıyla şaşırttı!

Tuzak dizisi TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Yakında seyircisiyle buluşacak olan Tuzak dizisi geçtiğimiz aylarda sete çıktı. Dizinin başrollerinden Akın Akınözü'nün kirli sakallı imajı ise dikkat çekti. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin senaryosu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'na ait. Peki, Tuzak dizisi ne zaman başlayacak? Tuzak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Akın Akınözü'nün yeni imajı ve dizi hakkındaki detaylar..

Magazin 19-10-2022 20:21

Tuzak dizisinin Luna'sı İlayda Çevik kimdir, kaç yaşında? İlayda Çevik nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Tuzak dizisinin Luna'sı dizide dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Tuzak dizisi 19 Ekim Çarşamba akşamı itibariyle yayın hayatına başlayacak olan sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Dizide Luna karakterine can veren İlayda Çevik'in yaşı, memleketi, rol aldığı diziler gibi hayatına dair detaylar merak konusu oldu. Peki, Tuzak dizisinin Luna'sı İlayda Çevik kimdir, kaç yaşında? İlayda Çevik nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Magazin 19-10-2022 20:03

Bensu Soral'ın son hali sosyal medyada tartışma yarattı!

Şimdilerde 'Tuzak' adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Bensu Soral, estetik modasına uydu. Yeni imajıyla adeta bambaşka birine dönüşen güzel oyuncunun eski halinden eser kalmadı. Soral'ın uzayan çenesi ve dolgun dudaklarına sosyal medyadan yorum yağdı.

Magazin 07-10-2022 15:03

Bensu Soral'dan dolandırıcılık uyarısı: Eski telefon numaram ile...

Ünlü oyuncu Bensu Soral'ın başı dolandırıcılarla derde girdi. Eski telefon numarasını kullanarak dolandırıcılık girişiminde bulunan kişi veya kişiler olduğunu belirten oyuncu Bensu Soral, takipçilerine uyarılarda bulundu.

Magazin 26-09-2022 20:00

Bensu Soral ile sarmaş dolaş yakalanmıştı! Edis'ten flaş açıklama

Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çiftinin düğününe çekilen görüntüler sosyal medyada gündeme oturmuştu. Bensu Soral ile sarmaş dolaş hallerine gelen tepkilere Edis, daha fazla sessiz kalamadı. Ünlü şarkıcı konu ile ilgili esprili eleştiriler yapan sosyal medya kullanıcılarına bakın nasıl cevap verdi.

Magazin 03-09-2022 09:26

Bensu Soral ve Edis'in sarmaş dolaş halleri Oğuzhan Koç Demet Özdemir düğününü gölgede bıraktı

Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çiftinin düğününe ünlüler akın ederken, düğünden yaypılan paylaşımlar sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Instagram'da yapılan bir paylaşımda eşi Hakan Baş ile boşanmanın eşiğinden dönen oyuncu Bensu Soral'ın şarkıcı Edis ile samimi görüntüleri dikkat çekti. İkilinin sarmaş dolaş halleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 29-08-2022 17:41

Hande Soral'den takipçisine şaşırtan Bensu Soral yanıtı: Bence hiç benzemiyoruz

Daha önce Küçük Kadınlar, Çalıkuşu, İsimsizler gibi pek çok dizide yer alan ve son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ayla karakterine hayat veren oyuncu Hande Soral, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 2017 senesinde İsmail Demirci ile hayatını birleştirmiş olan isim, bu defa sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Magazin 23-08-2022 11:07

Bensu Soral'in göğüs dekolteli göbeği açık paylaşımı olay oldu! Güzelliğin zekatını veriyor musun?

Tatlı Küçük Yalancılar ve İçerde gibi dizilerde rol alan ve son olarak ekranlarda Cam Tavanlar dizisi ile yer alan Bensu Soral, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü isim, bu defa göbeği açık kıyafeti ve dekolteli pozuyla sosyal medyada olay oldu.

Magazin 04-07-2022 15:22

İçerde'nin Melek'i Bensu Soral çiçekli bikinisiyle mest etti!

Bensu Soral asıl çıkışını 2016-2017 yılları arasında yayınlanan İçerde dizisindeki Melek rolüyle yaptı. Son zamanlarda da özel hayatıyla gündeme gelen Soral, sosyal medyada paylaştığı bikinili pozuyla dikkat çekti.

Magazin 02-07-2022 01:29

Bensu Soral'in tekne pozları nefes kesti! Pembe elbisesiyle paylaştı: Allah'ım bu ne güzellik

Tatlı Küçük Yalancılar ve İçerde gibi dizilerde rol almış olan ve son olarak ekranlarda Cam Tavanlar dizisi ile izlediğimiz Bensu Soral, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Soral, bu defa teknede çekildiği pembe elbiseli pozlarıyla olay oldu.

Magazin 03-06-2022 13:14

Oyuncu Hande Soral'dan pembeler içinde hamilelik pozu! Az kaldı diyerek paylaştı! Ünlü isimlerden yorum yağdı

Küçük Kadınlar, Çalıkuşu, İsimsizler gibi pek çok dizide yer alan ve son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ayla karakterini canlandıran oyuncu Hande Soral, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 2017 yılında İsmail Demirci ile hayatını birleştiren isimden, bu defa karnı burnunda bir hamilelik pozu geldi.

Magazin 12-05-2022 11:44

Bensu Soral'in bornozlu ve ıslak saçlı pozuna yorum yağdı! Bu kadar güzel olman normal mi?

Daha önce İçerde, Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde rol alan ve son olarak Cama Tavanlar dizisi ile ekranlarda yer alan oyuncu Bensu Soral, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Soral'den bu defa bornozu ve ıslak saçlarıyla çekildiği çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Magazin 26-04-2022 12:56

Cam Tavanlar'ın Leyla'sı Bensu Soral güzelliğiyle büyüledi! Kutu bebek gibi

Çukur dizisindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Bensu Soral, Cam Tavanlar dizisinde Leyla rolü ne hayat verdi. Ancak Soral'ın, diziden yana yüzü gülmedi. Cam Tavanlar 8. bölümde ekranlara veda etti. Son zamanların dikkat çeken oyuncularından biri olan Soral, güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 18-04-2022 21:50

Bensu Soral eşi Hakan Baş'la romantik bir pozunu paylaştı

2018 yılında nikah masasına oturan ve geçtiğimiz sene boşanmanın eşiğinden dönen oyuncu Bensu Soral ile Hakan Baş çifti, evliliklerine bir şans daha verdi. Aralarındaki buzları eriten çiftten Soral, dün sosyal medya hesabından eşiyle romantik bir pozunu paylaştı.

Magazin 05-02-2022 08:41

Bensu Soral ile Hakan Baş arasındaki buzları Paris'te eritti! Bensu Soral'ın kıyafeti olay oldu!

Evliliklerinde bir süredir sorunlar yaşayan ve boşanmayı tartışan Bensu Soral ile Hakan Baş çifti aralarındaki buzları Paris'te eritti. Bensu Soral yılbaşı için tercih ettiği elbisesiyle de sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 02-01-2022 08:53

Bensu Soral ile Hakan Baş barıştı! Yeni yıla Paris'te girdiler

2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, bir süredir evliliklerinde kriz yaşıyordu. Aralarındaki buzları eriten ünlü çift, yeni yıla Paris'te girdi.

Magazin 01-01-2022 12:32

Hande Soral-İsmail Demirci çiftinden müjdeli haber! Hande Soral hamile olduğunu duyurdu

Hande Soral-İsmail Demirci çiftinden bebek müjdesi geldi. Ünlü oyuncu Hande Soral, hamile olduğunu Instagram hesabından paylaştığı ultrason görüntüsüyle duyurdu. Kendisi gibi oyuncu kardeşi Bensu Soral ise "Teyze oluyorum" diyerek ablasının mutluluğunu paylaştı.

Magazin 21-12-2021 19:53

Hakan Baş’la evliliğinde kriz yaşayan Bensu Soral’dan Kubilay Aka itirafı

Eşi Hakan Baş'tan boşanacağı konuşulan Bensu Soral, önceki akşam Kuruçeşme'de benzin istasyonunda görüntülendi. Cam Tavanlar dizisindeki rol arkadaşı Kubilay Aka ile çekilen samimi fotoğrafları hatırlatılan Soral, iddialarla ilgili psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Magazin 12-11-2021 21:23

Sosyal medya tarafını seçti! Hande Erçel'den Bensu Soral'a milyonluk fark

Hande Erçel ile Bensu Soral, ABD seyahatleri sırasında, aynı marka kıyafetlerle gökdelenlerin arasında fotoğraf çekildi. O anları sosyal medya hesaplarından yayınlayan Hande Erçel ile Bensu Soral, çok konuşuldu.

Magazin 03-11-2021 17:13

Bensu Soral New York’tan paylaştığı dekolteli pozlarla sosyal medyayı salladı

Başarılı oyuncu Bensu Soral, Hande Erçel ve bir grup arkadaşıyla soluğu New York’ta aldı. Göğüs dekolteli pozlarını yayınlayan Soral’a beğeni yağdı.

Magazin 29-10-2021 22:31

Bensu Soral’ın kocası Hakan Baş’la anılan Mina Ceran bakın nerede görüntülendi

Oyuncu Bensu Soral ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşan iş insanı Hakan Baş, geçtiğimiz günlerde ünlü fenomen Mina Ceran’la görüntülenmişti. Sosyal medyanın en popüler fenomenleri arasında yer alan Mina Ceran, önceki gün kız arkadaşı Berrin Keklikler ile Beyoğlu'nda görüntülendi.

Magazin 28-10-2021 07:36

Bensu Soral'dan boşanma açıklaması: Karar veremedik

2018 yılında nikah masasına oturan Bensu Soral ile Hakan Baş’ın boşandığı iddia edilmişti. Soral konuyla ilgili açıklamasında "Boşanmadık, boşansak gizlemeyiz" dedi.

Magazin 15-10-2021 10:12

Hassas süreç atlatılamadı! Bensu Soral ile Hakan Baş boşandı

Son birkaç aydır evliliklerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme gelen Bensu Soral ile Hakan Baş'tan kötü haber geldi. Üç yıl önce dünyaevine giren ünlü ikili, anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.

Magazin 14-10-2021 15:00

Hakan Baş’ın başka kadınla görüntülenmesi sonrası Bensu Soral’dan göndermeli paylaşım

Başarılı oyuncu Bensu Soral, evliliğinde zor günler geçirmeye devam ediyor. Magazin dünyasının gözde çifti olarak gösterilen Hakan Baş ile Bensu Soral, bu dedikoduların üzerine aralarında sorun olduğunu ve herkesin saygı göstermesini bekleyen bir açıklama yapmışlardı. Bensu Soral’ın eşi Hakan Baş geçtiğimiz günlerde bir partiden şarkıcı Edis’in asistanlığını yapan Simge İnce ile görüntülenmişti. Bu olayın üzerine Bensu Soral’dan olay bir paylaşım geldi.

Magazin 12-10-2021 09:11

Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden üzücü haber

Bir süredir boşanacakları konuşulan Bensu Soral ve Hakan Baş çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 28-09-2021 10:31

Evliliği çatırdayan Bensu Soral’ın bikinili paylaşımı tepki çekti

Genç oyuncu Bensu Soral’ın evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. 2018 yılında iş insanı Hakan Baş ile görkemli bir düğünle evlenen Bensu Soral, şimdilerde kafa dağıtmak için tatile çıktı. Oyuncunun tatilden bikinili paylaşım yapması, takipçilerinin tepkisini çekti.

Magazin 28-09-2021 07:58

Bensu Soral'dan beyaz bikinili havuz pozu!

2018 senesinde görkemli bir düğünle hayatını birleştiren Bensu Soral ve Hakan Baş ikilisi geçtiğimiz haftalarda evliliklerinde yaşadıkları krizle gündeme gelmişti. Bensu Soral, şimdi ise kafa dağıtmak için tatile çıtı.

Magazin 27-09-2021 17:49

Bensu Soral evliliği hakkında konuştu: Değişik, zor bir dönemden geçiyoruz

Bir süredir eşi Hakan Baş ile evliliğinde sorunlar yaşayan Bensu Soral ilk kez konuştu. Soral ihanet iddialarına da yanıt verdi.

Magazin 17-09-2021 16:28

Ve Mina Ceran konuştu! Bensu Soral ve Hakan Baş'ın arasına o mu girdi?

2018'de nikah masasına oturan ünlü oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş'ın evliliğindeki krizde adı geçen Mina Ceran, suskunluğunu bozdu.

Magazin 13-09-2021 11:29

Zamana ihtiyacımız var demişlerdi! Bensu Soral ve Hakan Baş cephesinde sürpriz gelişme

Geçen günlerde "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" diyen Bensu Soral-Hakan Baş çifti, önceki akşam bir arkadaşlarının düğününe katıldı.

Magazin 13-09-2021 09:26

Evliliğinde kriz yaşayan Bensu Soral'ın rol arkadaşı Kubilay Aka ile samimi fotoğrafları ortaya çıktı

Hakan Baş ile evliliğinde kriz yaşadığı iddia edilen oyuncu Bensu Soral'ın çok konuşulacak fotoğrafları ortaya çıktı. Soral'ın geçtiğimiz ay final yapan Cam Tavanlar dizisindeki partneri Kubilay Aka ile çekilmiş samimi fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından Bensu Soral ve Hakan Baş açıklama yaparak, haberleri yalanladı.

Magazin 10-09-2021 11:13

Bensu Soral'dan bikinili yaza veda pozu!

Ünlü oyuncu Bensu Soral, yaz tatilinin son günlerini yaşıyor. Tatilinden fotoğraflarını sık sık takipçileriyle paylaşan Bensu Soral, bu defa siyah bikinisiyle poz verdi.

Magazin 07-09-2021 20:40

Gece yarısı havuza giren Bensu Soral'dan olay paylaşım

Ünlü oyuncu Bensu Soral gece yarısı havuza girdi paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Bir süredir evliliğinde yaşadığı krizle gündeme gelen Bensu güzelliği ile hayran bıraktı.

Magazin 07-09-2021 09:43

Bensu Soral'dan çocuk açıklaması: Ülkemiz bu haldeyken...

Son olarak Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen Bensu Soral yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Soral "Çocuk istiyor musunuz?" sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 13-08-2021 10:12

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede çekildi? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi konusu nedir?

Sevilen film Organize İşler'in devamı niteliğinde olan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi bugün televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral ve Ezgi Mola gibi isimlerin rol aldığı filmin çekim yeri ve konusu merak konusu oldu. Peki Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede çekildi? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi konusu nedir? İşte ayrıntılar...

Magazin 02-08-2021 19:59

Cam Tavanlar final tarihi belli oldu: Cam Tavanlar ne zaman final yapacak? Bensu Soral ve Kubilay Aka'dan diziye veda!

Show TV ekranlarında bu yaz yayın hayatına başlayan Cam Tavanlar dizisi, ekran macerasını 8. Bölüm ile sonlandırma kararı aldı. Kadınların iş hayatında geri planda kalması konusunun metaforundan yola çıkılarak Cam Tavanlar ismini alan dizinin başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka yer alıyor. Bensu Soral’ı uzun bir süre sonra ekranlara geri döndüren Cam Tavanlar dizisinden gelen final kararı ise dizinin hayranlarını üzdü.

Magazin 29-07-2021 11:51