Berkay Ateş Haberleri Ve Son Dakika Berkay Ateş Haberleri

Berkay Ateş Haberleri Ve Son Dakika Berkay Ateş Haberleri

19 Şubat 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve anne tarafından Malatyalı, baba tarafından Ardahanlı olan Berkay Ateş, Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olan ve 1.80 metre boyundaki oyuncu, 2013 yılından bu yana birçok film, televizyon dizisi ve tiyatro sahnesinde faaliyet göstermiştir. Türkiye Fransa ve Katar ortak yapımı Abluka filminde hayat verdiği Ahmet karakteri ile 22. Altın Koza Film Festivali'nde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen Ateş, İstanbul Sokakları, Anne, Gülizar ve Çukur gibi dizilerde yer almıştır. Berkay Ateş, 2017 yılında Hakikat, Elbet Bir Gün isimli tiyatro oyunu ile Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü kazanmıştır.

Berkay Ateş Haberleri

Voleybolcu Hande Baladın doğum gününü ünlü isimlerle kutladı! Beğeni yağdı

Avrupa Şampiyonluğu ile tarihi başarısını devam ettiren Filenin Sultanları ülkeye dönüş yaptı. Doğum gününü maçlar olduğu için kutlayamayan Hande Baladın ülkeye döner dönmez arkadaşlarıyla doğum günü kutladı. Hande Baladın'ın kutlamasında Berkay Ateş ve Güven Murat Akpınar gibi ünlü isimler dikkat çekti.

Magazin 07-09-2023 14:49

Oyuncu kadrosu sosyal medyada gündem yaratan “Magarsus” dizisinin fragmanı paylaşıldı! Yayın tarihi de belli oldu

Başrollerini Merve Dizdar, Çağlar Ertuğrul, Berkay Ateş ve Ercan Kesal’ın paylaştığı “Magarsus” dizisinin fragmanı paylaşıldı. 10 Ağustos’ta BLuTV’de ilk iki bölümüyle yayın hayatına başlayacak dizinin fragmanı bile sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 26-07-2023 15:37

Magarsus dizisinin çekimleri başladı! Ercan Kesal, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar başrollerde

Çukur'daki İdris Koçovalı karakteriyle hafızalara kazınan, usta oyuncu Ercan Kesal ''Magarsus" isimli diziyle ekranlara dönüyor. Blu TV'de ekrana gelecek olan Magarsus dizisinde Teşkilat'a veda eden Çağlar Ertuğrul, Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ile ünlü oyuncular Berkay Ateş ve Sümeyye Aydoğan başrollerde oynuyor. İddialı kadrosuyla dikkat çeken diziden ilk kareler de yayınlandı.

Magazin 26-10-2022 21:08

Milli voleybolcu Simge Aköz'ün sevgilisi ünlü oyuncu çıktı! Görenler şaşkına döndü

Türkiye Milli Voleybol Takımı'ndaki başarılarıyla göğüs kabartan ünlü voleybolcu Simge Aköz, yalnızca kariyeriyle değil, özel yaşamıyla da merak uyandırıyor. Simge Aköz'ün sevgilisi kendisinden de ünlü bir isim çıktı.

Magazin 23-10-2022 10:12

Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film Ödülü, Berkay Ateş ve Sibel Kekilli'nin başrolündeki 'Karanlık Gece'nin...

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kazananları belli oldu. Özcan Alper'in imzasını taşıyan 'Karanlık Gece', en iyi film ödülüne layık görüldü. En İyi Erkek Oyuncu Selahattin Paşalı olurken En İyi Kadın Oyuncu ise Merve Dizdar oldu.

Magazin 09-10-2022 15:32

Karanlık Gece filminin oyuncular Altın Portakal'da buluştu! Pınar Deniz: Filmde 3 yıl önceki kendimi izledim

Ünlü oyuncular Berkay Ateş, Pınar Deniz, Taner Birsel, Sibel Kekilli ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun başrollerde oynadığı Karanlık Gece filmi Altın Portakal Film Festivali'nde yarışıyor. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alan Karanlık Gece'nin oyuncuları, yönetmen Özcan Alper ile senaryoyu birlikte kaleme aldığı Murat Uyurkulak filmin söyleşisinde buluştu. Yargı dizisiyle gündemde olan Pınar Deniz, 2019'da çekilen film için "3 yıl önceki kendimi izledim, çok ilginçti" dedi.

Magazin 06-10-2022 21:19

Şarkıcı Berkay'dan kötü haber! Hastanelik oldu

Şarkıcı Berkay'ın, kavga ettiği iddiasıyla birkaç gündür hastanede yattığı ortaya çıktı. Yüzünde izler olduğu belirtilen ünlü popçunun menajeri, şarkıcının neden hastanede yattığını açıkladı.

Magazin 06-04-2022 14:42

Berkay'dan Gülşen'e esprili cevap: Ben de mi Lolipop yiyeyim?

Popçu Berkay Şahin, son dönemde giydiği kostümler ve sahne şovları nedeniyle eleştirilen meslektaşı Gülşen'e destek çıktı. Erkek şarkıcıların bu konuda ne kadar cesur olabilecekleri sorusu yöneltilen Berkay, Gülşen'in yeni şarkısı 'Lolipop' üzerinden esprili bir cevap verdi.

Magazin 18-03-2022 14:08

Berkay Ateş'ten 'Simge Aköz' açıklaması! Keyifle yaşıyorum

Önceki gün voleybolcu sevgilisi Simge Aköz ile birlikte Rumelihisarı'nda objektiflere yansıyan Berkay Ateş, ilişkisiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, "Keyifle yaşıyorum. Şu an güzel, her şey yolunda gidiyor" şeklinde konuştu.

Magazin 23-02-2022 09:35

Simge Aköz sevgilisi Berkay Ateş'i paylaştı! Ebrar Karakurt hemen yorum yazdı

Milli voleybolcumuz Simge Aköz sevgilisi Berkay Ateş'in doğum gününde yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Sadakatsiz'in yıldızı Berkay Ateş ile bir fotoğrafını paylaşan Simge Aköz paylaşımına "İyi ki" notunu düştü sosyal medyada yorum yağdı. Ebrar Karakurt da ünlü çiftte "Allah nazarlardan saklasın amin" dedi.

Magazin 20-02-2022 10:35

Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Berkay Ateş filmleri nelerdir?

Berkay Ateş, Sadakatsiz'de canlandırdığı Aras karakteri dolayısıyla izleyiciler tarafından merak ediliyor. İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde Aras Ateşoğlu karakterini canlandıran Berkay Ateş, geçirdiği kaza sonucu hafıza kaybı yaşamış ve Asya'nın yardımıyla her şeyi hatırlayıp Asya'ya aşık olmuştur. Peki Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Berkay Ateş filmleri nelerdir? İşte Berkay Ateş'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 19-02-2022 16:26

Sadakatsiz 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aras ve Asya Ali yüzünden ayrılacak mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 47. son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'in 48. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ali'nin iftirası Asya ve Aras'ın yollarının ayrılmasına sebep oluyor.Ali, ısrarla Aras'ın ona vurduğunu söyleyince, Asya için işin rengi değişiyor. Aras ise ne dese kendine inandıramıyor. Aras içinde bulunduğu bu durumda daha fazla kalmak istemiyor. Asya ve Aras bu olay yüzünden ayrılacak mı?

Magazin 03-02-2022 02:20

Sadakatsiz bu hafta yok! Berkay Ateş de koronavirüse yakalandı

Sadakatsiz yeni bölüm iptal edildi. "Sadakatsiz neden yok?" diye merak eden izleyiciler kötü haberi öğrendi. Cansu Dere'nin ardından başrol oyuncularından Berkay Ateş'in de koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Magazin 25-01-2022 13:29

Sadakatsiz 46. son bölüm final sahnesi! Öfke patlaması yaşayan Aras, Asya, Volkan ve Derin'i korkuttu!

Sadakatsiz dizisi ekrana verdiği 2 haftalık aranın ardından 46. son bölümüyle seyirciyle buluştu. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'in son bölümünde, Asya'nın evini izlediğini öğrenen Aras çılgına döndü. Öfke patlaması yaşayan Aras, soluğu Volkan'ın evinde aldı. Aras, kimsenin bilmediği bir yönüyle herkesi tanıştırdı. Volkan ve Derin ise Aras'ı durduramadı. Aras'ın o hallerini gören Asya ise dondu kaldı.

Magazin 20-01-2022 01:45

Sadakatsiz 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Volkan ve Aras'ı gören Asya şoke oluyor!

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz'in 46. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Ekranlara iki hafta ara veren dizinin yeni bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşanacak. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'in yeni bölümünde, Asya'nın evinde ortaya çıkan gizli kamera Aras'ı delirtiyor. Volkan ve Derin'in evini basan Aras adeta öfkeden çıldırıyor.

Magazin 13-01-2022 02:40

Simge Aköz ve Berkay Ateş yeni yıla birlikte girdi! Aşk pozu

2021 yılının son günlerinde Simge Aköz ve Berkay Ateş aşkı gündem olmuştu. Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile Berkay Ateş yeni yıla da birlikte girdi. İkilinin aşk pozu da ortaya çıktı.

Magazin 02-01-2022 10:42

Sadakatsiz 44. son bölüm final sahnesi! Asya ve Aras'ın evlilik kararı! Volkan gizli kamerayla her şeyi izledi!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 44. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Sadakatsiz son bölümde Asya, Aras'ın evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi. Asya ve Aras romantik bir gecede evlilik yüzüklerini taktı. Ancak annesinin evleneceğini öğrenen Ali ise bıraktığı bir notla evi terk etti. Final sahnesinde Volkan, Asya'nın evine gizli kamera koyduğu ortaya çıktı. Volkan'ın 24 saat eski eşi Asya'yı gizlice izlediği gerçeği izleyenleri şaşırttı.

Magazin 23-12-2021 01:36

'Sadakatsiz'in 'Aras'ı Berkay Ateş ve Simge Aköz yakalandı! Aşk bacayı sardı

Alev Alev'den sonra Sadakatsiz ile ekrana dönen Berkay Ateş, yeni aşk yaşamaya başladığı voleybolcu Simge Aköz ile görüntülendi. Görüntü vermemek için mekana ayrı ayrı giren ikili, yan yana oturunca objektiflerden kaçamadı. Ateş ve Aköz'ün ilişkisi geçtiğimiz günlerde başlamıştı.

Magazin 17-12-2021 08:58

Sadakatsiz dizisi 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aras'ın evlenme teklifi yaptığı Asya'ya Leyla şoku!

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz'in 43. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'in yeni bölümünde Aras'ın Asya'ya evlilik teklifi yaparken gören Ali ve Volkan çılgına dönüyor. Ali annesine bağırırken, Asya ise Volkan'a evlilik teklifi konusunda henüz kararını vermediğini açıklıyor. Daha sonra ise Aras'ın evine giden Asya, Leyla'yı evde görünce büyük şok yaşıyor.

Magazin 13-12-2021 02:19

Sadakatsiz 42. son bölüm final sahnesinde Aras'tan Asya'ya evlenme teklifi! O anlara şahit olan Volkan ve Ali yıkıldı

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 42. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Cansu Dere, Melis Sezen, Berkay Ateş, Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölüm finalinde, Asya ile romantik bir gece geçiren Aras, yüzüğü çıkarttı ve diz çökerek evlenme teklifi yaptı. Asya bu teklif karşısında duygusal anlar yaşarken, evin penceresinden içeriye bakan Ali ve Volkan ise bu anlara şahitlik etti. Asya'nın oğlu Ali ise gördükleri karşısında çılgına döndü.

Magazin 09-12-2021 01:54

Sadakatsiz dizisi 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aras'tan Asya'ya evlenme teklifi! Volkan ve Ali şoke oluyor

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz'in 42. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'in yeni bölümünde Aras ve Asya aşkında sürpriz bir gelişme yaşanacak. Aras romantik bir akşamda diz çökerek yüzüğü çıkarıyor ve Asya'ya evlilik teklifinde bulunuyor. Asya'nın oğlu Ali ile Volkan da o anları evin penceresinden görüyor.

Magazin 07-12-2021 22:46

'Sadakatsiz'in 'Aras'ı Berkay Ateş ve Simge Aköz aşk mı yaşıyor?

'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras' karakterine hayat veren Berkay Ateş'in yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündem oldu. 34 yaşındaki ünlü oyuncunun Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile aşk yaşadığı konuşuluyor.

Magazin 06-12-2021 09:14

Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş, İhsan Hala'yı yaşadığı köyünde ziyaret etti!

Sadakatsiz dizisinde Aras karakterini canlandıran Berkay Ateş, Manisa'nın 'İhsan Hala'sı Ali İhsan Çolak'ı yaşadığı köyünde ziyaret etti. Berkay Ateş, köyde trans birey olarak yaşayan ve komşuları tarafından sevilen İhsan Hala'yı ziyaretinden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 03-12-2021 02:47

Sadakatsiz 41. yeni bölüm fragmanı! Asya ve Aras'ın karşısına çıkan Leyla ne yapacak?

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz'in 41. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'in yeni bölümünde geri dönen Aras, Volkan'ın karşısına çıkarak Leyla'dan boşanacağını söylüyor. Diğer yandan ise Leyla, Asya ve Aras'ın evine gelerek karşılarına çıkıyor. Asya ve Aras, Leyla'yı görünce büyük şok yaşıyor.

Magazin 29-11-2021 02:45

Sadakatsiz 40. son bölümde Aras Ateşoğlu gerçeği ortaya çıktı! Asya'nın hastanesini satın alıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 40. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Cansu Dere, Melis Sezen, Berkay Ateş, Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölüm finalinde ise Aras gerçeği herkesi şaşırttı. Aras Ateşoğlu'nun dünyaca ünlü bir Türk yazılımcı olduğu ve Türkiye'ye döndüğü haberi televizyonda yer aldı. Aras'ın Asya'nın çalıştığı Tekirdağ'daki özel hastaneyi de satın alacağı da ortaya çıktı.

Magazin 25-11-2021 02:02

Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş ve Ebrar Karakurt buluştu

Sadakatsiz dizisiyle ekranda olan Berkay Ateş ve voleybolcu Ebrar Karakurt bir etkinlikte buluştu. İkilinin paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 16-11-2021 09:54

Sadakatsiz 38. son bölüm final sahnesi! Volkan, Asya'nın sevgilisi Aras'ın Leyla ile evli olduğunu öğrendi

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 38. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Cansu Dere, Melis Sezen, Berkay Ateş, Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölüm final sahnesinde Leyla, eşi Aras'ın izini buldu. Aras'ı Asya ile gören Leyla çılgına döndü. Leyla'nın konuşmalarını duyan Volkan ise Aras'ın evli olduğunu öğrendi. Asya'yı kazanabilmek için son kozunu da oynayan Volkan, eski eşine Aras gerçeğini açıklamak istedi.

Magazin 11-11-2021 02:53

Sadakatsiz 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Volkan, Aras ve Leyla'nın evli olduğunu Asya'ya açıklayacak mı?

Kanal D'de 2. sezonuyla ekranlarda olan Sadakatsiz'in 38. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı dizinin yeni bölümünde Volkan, Leyla'nın Aras'ın eşi olduğunu öğreniyor. Aras ve Asya'nın yanına giden Volkan öğrendiği gerçeği açıklamak istiyor. Peki Sadakatsiz'de Asya, Aras ve Leyla gerçeğini öğrenecek mi?

Magazin 08-11-2021 02:40

Sadakatsiz 37. son bölüm final sahnesinde, Asya ve Aras'a Leyla şoku! Aslı Orcan, Sadakatsiz'e damga vurdu

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 37. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Cansu Dere, Melis Sezen, Berkay Ateş, Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz'e yeni katılan ünlü oyuncu Aslı Orcan, Leyla karakterini canlandırmaya başladı. son bölümünde Derin, Aras'ın sırrını çözmek için Leyla ile iletişime geçti. Aras'ın geçmişinde önemli bir yere sahip olan Leyla, Tekirdağ'a geldi. Final sahnesinde ise Asya ve Aras karşılarında Leyla'yı görünce büyük şok yaşadı.

Magazin 04-11-2021 01:54

Sadakatsiz 36. son bölüm final sahnesi! Yeni sevgililer Asya ve Aras davete el ele geldi! Volkan yıkıldı

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 27 Ekim Çarşamba akşamı 36. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Cansu Dere, Melis Sezen, Berkay Ateş, Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümünde, Asya ve Aras aşkı başladı. Yeni sevgililer Asya ve Aras, Volkan'ın da olduğu bir davete el ele geldi. Çifti görenler büyük şok yaşarken, Volkan ise eski eşini yeni sevgilisiyle görünce yıkıldı. Sadakatsiz'de Asya'nın intikamı sosyal medyada da olay oldu.

Magazin 28-10-2021 01:44

Sadakatsiz 36. bölüm fragmanı yayınlandı! Asya’dan uzak duracaksın

Sadakatsiz 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz yeni bölüm fragmanına; Volkan ve Aras’ın kavgası damga vuruyor.

Magazin 24-10-2021 01:55

Sadakatsiz'de Asya ve Aras sevgili mi oldu? Sadakatsiz 35. son bölümde Asya ve Aras'ı dudak dudağa gören Volkan yıkıldı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı 35. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Cansu Dere, Melis Sezen, Berkay Ateş, Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümünde, hafızası yerine gelmeye başlayan Aras, Asya'ya duyduğu ilgiyi itiraf etti ve ikili dudak dudağa geldi. Asya ve Aras'ın öpüştüğü anları gören Volkan ise büyük bir yıkım yaşadı. Volkan'ın aldattığı eski eşini, yeni sevgilisiyle gördüğü o sahne ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-10-2021 01:39

Sadakatsiz 35. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Volkan, Asya ve Aras'ı öpüşürken görüyor!

Kanal D'de 2. sezonuyla ekranlarda olan Sadakatsiz'in 35. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı dizinin yeni bölümünde Aras ve Asya'nın sürpriz yakınlaşması damga vuracak. Hafızası yavaş yavaş yerine gelen Aras, ismini hatırladığını söylüyor. Bu zorlu süreçte Asya'yla da yakınlaşmaya başlayan Aras her şeyi başlatacak olan öpücükle hamlesini yapıyor. Volkan ise Asya ve Aras'ın öpüştüğü anları görüyor.

Magazin 19-10-2021 22:09

Sadakatsiz 34. son bölüme damga vuran final sahnesi! Derin'in büyük yalanı ortaya çıktı

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 13 Ekim Çarşamba akşamı 34. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Cansu Dere, Melis Sezen, Berkay Ateş, Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümünde Asya, Aras'ın sırlarını araştırmaya devam etti. Diğer yandan ise Aras ve Derin'in daha önceden tanıştıkları ortaya çıktı. Final sahnesinde Melih, Derin'in yalanını öğrendi. Melih, Derin'in tekerlekli sandalyeden kalkarak yürüdüğünü görünce büyük şok yaşadı.

Magazin 14-10-2021 01:12

Sadakatsiz 33. son bölüme damga vuran final sahnesi! Aras ve Asya aşkı başlıyor mu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 6 Ekim Çarşamba akşamı 33. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz'e yeni katılan Berkay Ateş'in canlandırdığı Aras'ın gizemli kişiler düştü. Aras'ın sırrını öğrenmeye çalışan Asya ise onunla yakından ilgilendi. Aras ise ilk defa bir şeyler hatırlamaya başladı. Aras ve Asya'nın sarıldığı anlarda ise onları gözetleyen bir kişi ortaya çıktı.

Magazin 07-10-2021 01:50

Sadakatsiz dizisi 32. bölüme Berkay Ateş damga vurdu! Asya, gizemli kişinin hayatını kurtardı

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 2. sezonuyla ekrana döndü. Sadakatsiz'in 32. bölümünde diziye yeni katılan Berkay Ateş ilk defa seyirci karşısına çıktı. Asya, trafik kazası geçiren gizemli kişinin hayatını kurtardı. Asya sayesinde ölümden dönen Berkay Ateş'in canlandırdığı karakter, hastanede tedavi altına alındı.

Magazin 30-09-2021 00:04

Sadakatsiz dizisinden Berkay Ateş'li ilk görüntüler! Sadakatsiz 32. yeni bölümden çarpıcı fragman

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 2. sezonuyla ekrana dönüyor. Sadakatsiz'in 32. yeni bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Diziye yeni katılan ve canlandıracağı karakterle tüm dengeleri değiştirecek olan Berkay Ateş de ilk defa görüldü. Fragmanda Asya, kaza yapan bir araçtan sürücüyü yaralı olarak çıkarıyor. Berkay Ateş'in canlandırdığı karaktere Asya'nın ilk yardım yaptığı dikkat çekiyor.

Magazin 23-09-2021 23:25

Asena Atalay yıllar sonra ortaya çıktı

Bir döneme damgasını vuran futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay, uzun süre sonra sessizliğini bozdu. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Asena Atalay, sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 09-09-2021 07:47

Berkay'dan, Aleyna Kalaycıoğlu hakkında flaş itiraf!

Önceki gece Kuşadası’nda sahne alan Berkay, sevilen şarkılarını İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda düzenlenen halk konserinde seslendirdi. Survivor 2021 yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu ile şarkı çıkarmaya hazırlanan Berkay, Aleyna'nın burun estetiği yaptırdığını doğruladı.

Magazin 08-09-2021 13:46

Sadakatsiz dizisinde merakla beklenen transfer gerçekleşti!

Kanal D ekranında ilk sezonu çok beğenilen Sadakatsiz dizisi ekibi ikinci sezon için yakında bir araya gelecek. Dizinin ikinci sezonunda neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 29-08-2021 21:45

Sadakatsiz dizisine bomba transfer

Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damga vuran Sadakatsiz dizisi yeni sezona yeni oyuncular ekleyerek ekrana gelmeye hazırlanıyor. İddialara göre; Cansu Dere’nin Anne dizisinde birlikte rol aldığı, son olarak Alev Alev dizisinde rol alan Berkay Ateş’e teklif gitti

Magazin 19-08-2021 15:51

Alev Alev dizisi mutlu sonla final yaptı! Demet Evgar ve Berkay Ateş'ten Alev Alev'e veda paylaşımları

Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi 27 Mayıs Perşembe akşamı final yaparak ekrana veda etti. Alev Alev'in 28. ve final bölümünde Cemre ile Ozan evlenirken Rüya ile Ömer çifti ise bebek sevinci yaşadı. Çelebi ise akıl hastanesine kapatıldı. Dizinin Cemre'si Demet Evgar ile Ozan rolündeki Berkay Ateş'ten Alev Alev'e veda paylaşımları geldi.

Magazin 28-05-2021 01:10

Alev Alev dizisi bitiyor mu? Alev Alev final bölümü ne zaman?

Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi final yaparak ekrana veda edecek. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve usta oyuncu Zuhal Olcay'ın başrollerde oynadığı Alev Alev dizisinin final tarihi de belli oldu.

Magazin 21-05-2021 02:36

Görülmüştür filminin ekibinden Oscar adayı The Letter Room filmine intihal suçlaması

Oscar Isaac’in başrolünü üstlendiği Letter Room isimli kısa filmin Berkay Ateş’in başrolünü üstlendiği Görülmüştür filmine olan benzerliği izleyicileri şaşkına uğrattı. Görülmüştür ekibi, hukuki yollara başvurmaya hazırlanıyor.

Magazin 24-04-2021 23:21

Alev Alev yeni bölüm fragmanı! Cemre büyük bir risk alıyor

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev 20. yeni bölümü ile bu akşam seyircilerin karşısına çıkıyor. Yeni bölüm fragmanında Cemre', mücadelesinden vazgeçtiğini söyleyerek şaşırtıyor ve Çelebi'den isteği kafalarda soru işareti bırakıyor. Ömer ile Rüya ilişkilerinde ciddi bir sorun yaşarken, Arzu'nun "İskender sana aşık oldu!" sözleri karşısında Çiçek'in ne diyeceği merakla bekleniyor.

Magazin 25-03-2021 10:59

Oyuncu Berkay Ateş’ten Tarkan itirafı: Korumalığını yaptım ama onu hiç görmedim

YouTube'da yayımlanan "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk olan oyuncu Berkay Ateş, Tarkan'la ilgili anılarını anlattı. Show TV'de ekrana gelen Alev Alev dizisinde başrolde oynayan Berkay Ateş, "Dört gün Tarkan'ın korumalığını yaptım ama Tarkan'ı hiç görmedim" dedi.

Magazin 25-02-2021 22:50

Berkay'dan Arda Turan açıklaması: Pişman olacağım şeyler yaşayabilirdim

Geçtiğimiz yıl futbolcu Arda Turan ile yaşadığı olay sonrası mahkemelik olan Berkay, "O an öfkelenseydim belki de çok daha pişman olacağım şeyler yaşayabilirdim” dedi.

Magazin 25-12-2020 14:00

Alev Alev dizisinde koronavirüs şoku! Set durdu...

Başrolünü Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Deniz Çiçek, Cihangir Ceyhan ve Berkay Ateş gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Alev Alev dizisinin setinde koronavirüs şoku yaşandı. Tüm set teste girdi.

Magazin 03-11-2020 09:23

Çukur'dan ayrılan Cihangir Ceyhan ve Berkay Ateş, Alev Alev dizisiyle ekrana dönüyor!

5 Kasım Perşembe akşamı Show TV'de ekranlara gelmeye hazırlanan, Ay Yapım imzalı, yılın en güçlü kadın hikayesi olacak Alev Alev, erkek karakterleri ve onların hikayesiyle de çok konuşulacak. Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel, hikayenin kilit isimlerine hayat vererek üç kadının 3 farklı kaderinin seyrini değiştirecek.

Magazin 02-11-2020 21:29