Biricik Haberleri

Anne olmak için gün sayıyor! Ünlü oyuncu Burcu Biricik deniz sezonunu açtı

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile hafızalara kazınan Burcu Biricik deniz sezonunu açtı. 5 aylık aylık hamile olan Biricik kırmızı bikinisiyle verdiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-04-2024 19:53

Biricik Suden bu sefer ilginç tarzıyla gündemde! Makyajsız daha güzelsin”

Mazhar Alanson’un spor tutkunu eşi Biricik Suden, bir arkadaşının doğum günü partisinde tarzıyla dikkat çekti. Suden’e takipçileri “Makyajsız daha güzelsin” yorumları yazdı.

Magazin 10-03-2024 10:13

4 aylık hamile... Camdakı Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik davet tarzıyla olay oldu!

Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine ünlü isimler akın etti. Bu isimlerden biride Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile hafızalara kazınan Burcu Biricik oldu. 4 aylık hamile olan Biricik davet tarzıyla çok beğenildi.

Magazin 09-03-2024 08:27

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden spor salonundan paylaştı! 'Bacaklar büyüsün'

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Spor salonundan pozlarıyla çok konuşulan Suden bu defa 'Bacaklar büyüsün' notu ile paylaşım yaptı. Suden'in spor salonundan pozu sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-02-2024 15:03

'Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten hamilelik pozları geldi... Eşi ve arkadaşlarıyla göbeğini yarıştırdığı esprili poz gündem oldu

'Camdaki Kız' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Burcu Biricik, sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaştı. Oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-02-2024 12:34

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden yıllara meydan okuyor... Spor yaptığı anları paylaştı! 'Yok artık' dedirtti

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim yine spor salonundan fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Ünlü isim, son paylaşımında spor yaptığı anları paylaştı. Paylaşımı gündem oldu.

Magazin 20-01-2024 15:53

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik müjdeyi verdi! Anne oluyor

'Camdaki Kız' dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik'ten müjdeli haber geldi. Emre Yetkin ile evli olan Burcu Biricik hamile olduğunu açıkladı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu

Magazin 18-01-2024 12:57

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden spor taytını giyip kalça kasını sergiledi!

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim yine spor salonundan fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Giydiği taytla adeta kas şovu yapan Suden'in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 09-01-2024 13:32

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden o yorumlara kayıtsız kalamadı! Fotoğraflı yanıtı sosyal medyayı salladı! 'Saklayacak bir şey göremedim'

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Spor salonundan pozlarıyla çok konuşulan Suden bu defa takipçilerine verdiği yanıtla gündem oldu. Suden'in 'Saklayacak bir şey göremedim' sözleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-12-2023 13:22

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'den spor sonrası poz! Taytmış çıplak sandım

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, spor yapmasına gelen eleştiriye damarları belirginleşen kolunun fotoğrafını paylaşarak yanıt vermişti. Spor paylaşımlarına devam eden Suden son pozuyla olay oldu.

Magazin 01-12-2023 13:35

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik davet tarzıyla çok beğenildi! Güzelliğiyle büyüledi

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Nalan karakteriyle büyük beğeni toplayan Burcu Biricik son olarak katıldığı bir davetten pozlarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim güzelliğiyle adeta mest etti.

Magazin 17-11-2023 13:19

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in kol kasları sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim yine spor salonundan fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Suden'in bu defa kol kasları sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-10-2023 13:59

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in yeni mesleği şaşırttı! Bakın ne yapıyor

En son Camdaki Kız dizisinde Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan gibi isimlerle başrolü paylaşan Burcu Biricik bir süredir ekranlardan uzak. Güzelliği ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Biricik’in yeni mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 18-10-2023 10:53

Biricik Suden'in kaslı fotoğrafını gören arkadaşı kocası Mazhar Alanson'u arayıp bakın ne demiş! Ünlü isim isyan etti

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, spor pozlarıyla ve kaslarıyla sık sık gündeme geliyor. Suden son olarak bir arkadaşının eşini aradığını ve "Birick'in damarları çıkana kadar spor yapması hoş mu?" diye sorduğunu söyleyerek isyan etti.

Magazin 01-10-2023 15:05

Biricik Suden'in karın kasları çok konuşuldu! 'Seksilik yok' diyen takipçisine verdiği yanıt sosyal medyayı salladı

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Suden son olarak Instagram sayfasında karın kaslarını sergilediği bir fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Ünlü isim, bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı. Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.

Magazin 20-09-2023 17:10

Camdaki Kız'ın Laz Kızı’nın son halini görenler tanıyamadı! Yeni imajı olay oldu

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Laz Kızı karakterine hayat veren Alya, güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Estetiksiz hali bir dönem gündem olan Alya’nın yeni imajını görenler çok şaşırdı.

Magazin 31-08-2023 08:59

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu aşka geldi! Sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer ünlü spikerle...

Haziran ayında final yapan Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu sevgilisiyle aşk dolu bir karesini paylaştı. Şerifoğlu'nun paylaşımına beğeni yağarken, sevgilisinin kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-08-2023 17:20

Biricik Suden sırt kaslarını paylaştı! Eski haliniz daha güzel denince...

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Kısa süre önce Özkan Uğur'un ölümü sonrası spor yaptığı için eleştirilen Suden şimdi de sırt kaslarını paylaşınca olay oldu.

Magazin 11-08-2023 07:02

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi

Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Nalan karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burcu Biricik'in estetiksiz hali ortaya çıktı. Güzel oyuncunun yıllar önceki hallerini görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi. Bir dönem "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde rol alan oyuncunun setten bir karesi, sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-08-2023 10:33

Kaslı vücuduyla konuşuluyordu! Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden son paylaşımıyla şaşırttı: Yapacak bir şeyim yok

MFÖ grubu solisti Özkan Uğur'un vefatının ardından yaptığı paylaşımlarla adından uzun süre söz ettiren Biricik Suden, son paylaşımıyla gündem oldu. Yalnızca yüzünü çekip paylaşan Suden, kendisi ile ilgili gelen tepkilere verdiği cevapla şaşırttı.

Magazin 05-08-2023 21:01

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden paylaşımıyla tepki çekmişti! 'Şimdi de tatile gidiyorum' dedi ortalık kızıştı

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayata gözlerini kapadı. Bu acı haber sonrası yakınları ve sanat camiası yasa boğuldu. O isimlerden biri de Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'di. Özkan Uğur'un yakın arkadaşı Biricik Suden, son olarak spor salonundan paylaşımlar yapınca tepkilerin hedefi olmuştu. Biricik Suden'den yeni bir paylaşım daha geldi ve sosyal medya ikiye bölündü.

Magazin 18-07-2023 11:24

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden eleştirilere dayanamadı! 44 yıllık arkadaşım diyerek açıkladı

Usta sanatçı Özkan Uğur 8 Temmuz’da hayatını kaybetti. Uğur’un yakın arkadaşı olan Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden’in spor salonundan paylaşım yapması sosyal medyada tepki çekti. Ünlü isim "Haddinizi aşmayın, aksi halde ben sizi uygun olduğunuz yere koyarım" diyerek eleştirilere ateş püskürdü.

Magazin 15-07-2023 13:30

Victoria Beckham ve David Beckham'ın kızı Harper Seven 12 yaşına girdi! Doğum günü pozlarını paylaştı

Victoria ve David Beckham'ın biricik kızları Harper Seven 12 yaşına girdi. Beckham çifti, kızları için doğum günü partisi düzenledi. Harper Seven doğum günü pozlarını sosyal medyaya da paylaştı.

Magazin 12-07-2023 15:37

Camdaki Kız'ın Levent'i Tuğrul Tülek aşkını ilan etti! Sevgilisi bakın kim çıktı! Çöp Adam'ın yıldızıyla...

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Levent rolüyle tanınan Tuğrul Tülek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşkını ilan etti. Tülek, kendisi gibi oyuncu Ezgi Çelik ile birlikteliğini Akyaka tatilinden karelerini paylaşarak duyurdu.

Magazin 07-07-2023 12:29

Enis Arıkan tuvalette kilitli kaldı! Ezgi Mola'dan olay yanıt: Hak ettiğin yerdesin

Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinin final yapmasının ardından soluğu Londra'da aldı. Ünlü oyuncu, gittiği bir mekanın tuvaletinde 15 dakika boyunca kilitli kalınca yakın arkadaşı Ezgi Mola kayıtsız kalamadı. Ünlü oyuncunun "Ay hak ettiğin yerdesin..." sözleri görenleri gülümsetti.

Magazin 03-07-2023 09:09

Kim der 60 yaşında diye! Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden kaslarıyla şov yaptı

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden yaptığı paylaşımla bir kez daha şaşırttı. Haftanın 5 günü ağırlık çalışan Biricik Suden kaslarını paylaşınca gündem oldu.

Magazin 01-07-2023 11:28

Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor? Camdaki Kız bugün var mı? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız dizisi büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Tamer Levent, Enis Arıkan, Nur Sürer ve Devrim Yakut gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi, perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Kullanıcılar Camdaki Kız'ın final tarihini araştırıyor. Peki, Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor? Camdaki Kız bugün var mı? İşte son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı...

Magazin 08-06-2023 19:58

Ünlü şarkıcı, Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın diline düştü: Allah sizin bin türlü belanızı...

Camdaki Kız'da canlandırdığı Muzaffer karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Enis Arıkan, izlediği bir görüntüye kayıtsız kalamadı. Ünlü bir müzik grubunun sahne şovunu paylaşan Enis Arıkan, "Allah sizin bin türlü belanızı! Selamün kavlen" diyerek onları ti'ye aldı.

Magazin 04-06-2023 10:17

Camdaki Kız’ın Pera’sı Leyla Feray’ın annesi de ünlü çıktı! Cem Yılmaz detayı şaşırttı

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Pera karakteriyle karşımıza çıkan Leyla Feray başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekmişti. Diziye finalden önce veda eden ünlü ismin özel hayatı da merak konusu oldu. Leyla Feray’ın annesinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 01-06-2023 17:24

Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden kaslarını paylaştı! İlişki düşünmüyorum

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden kendini spora verdi. Haftanın 5 günü ağırlık çalışan Biricik Suden kaslarını paylaşınca sosyal medyada gündeme geldi. Biricik Suden gelen eleştirilere de sert çıktı.

Magazin 25-05-2023 15:00

Mahallenin Muhtarları’nın Fadime’si son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

Yayınlandığı döneme damga vuran unutulmaz yapımlar arasında Mahallenin Muhtarları da yer alıyor. 1992-2002 yılları arasında yayınlanan dizide Temel’in biricik aşkı, muhtarın kızı Fadime karakterine Aydan Burhan hayat veriyordu. Ünlü isim son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 18-05-2023 13:42

Issız Adam'ın Alper’inin eşi Kurtlar Vadisi'nin yıldızı çıktı! Görenlerin ağızları açık kaldı

Issız Adam filminde canlandırdığı Alper karakteri ile hafızalara kazınan Cemal Hünal en son Camdaki Kız’da rol aldı. Oyunculuğu çok beğenilen Hünal’ın eşinin kim olduğunu görenlerin ağızları açık kaldı. 2011 yılında evlenen başarılı oyuncunun eşi de ünlü çıktı.

Magazin 09-05-2023 15:07

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik ve eşi aşka geldi! Öpmelere doyamadı

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Nalan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin, Norveç'in başkenti Oslo'dan dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Ünlü çift aşka geldi. Emre Yetkin, Burcu Biricik'i öpmelere doyamadı. Başarılı oyuncunun eltisi için düştüğü not ise görenleri gülümsetti.

Magazin 30-04-2023 11:13

Hayat Bilgisi’nin Kikirik’i son haliyle herkesi şaşırttı! Çisil Oral estetik harikası oldu

Bir dönem herkesi ekranı başına kilitleyen Hayat Bilgisi dizisi ve oyuncuları ara ara gündeme gelmeye devam ediyor. Dizide 'Kikirik' lakaplı Biricik karakterine can veren oyuncu Çisil Oral yıllar içerisindeki değişimiyle görenlere kendini hayran bırakıyor. İşte Çisil Oral'ın son hali...

Magazin 17-04-2023 21:32

Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik'e büyük övgü! Hüzünlü Nalan ile karıştırmayın deyip nazar boncuğu koydu

Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterinin başına gelmeyen kalmadı. Hüzünlü bir dönem geçiren Nalan, Hayri'nin eşi Türkan ile karşı karşıya geldi. Makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Hüzünlü Nalan ile karıştırmayın" diyerek Burcu Biricik'e methiyeler düzdü.

Magazin 26-03-2023 14:46

Camdaki Kız’ın Nalan’ının eşini görenlerin ağızları açık kaldı! Bakın kimmiş

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Nalan karakterini başarılı oyuncu Burcu Biricik canlandırıyor. Biricik'in eşinin daha önce ünlü isimle beraber olduğunu duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 03-03-2023 08:06

Camdaki Kız bugün var mı, yok mu? Camdaki Kız 68. yeni bölüm ne zaman? 23 Şubat Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız'ın yeni bölümü için bekleyiş sürüyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu ve Selma Ergeç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümleri haftalardır yayınlanmıyor. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından televizyon kanallarında diziler ve programların yerine deprem özel yayınları ekrana geliyor. Peki, Camdaki Kız bugün var mı, yok mu? Camdaki Kız 68. yeni bölüm ne zaman? İşte 23 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı...

Magazin 23-02-2023 10:09

Amcam enkaz altında mesajını paylaşmıştı! Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik gerçeği açıkladı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından dün Hatay’dan üzen haber geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada Hatay’da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde deprem olduğu duyuruldu. Yeni depremin ardından Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik Oğuzhan Uğur'dan enkaz altında kalan bir kişi için yardım istemişti. Biricik yeni bir açıklama yaptı.

Magazin 21-02-2023 11:51

Günlerdir depremzedeler için çalışıyordu... Burcu Biricik içini döktü: Kendimi amacını tamamen yitirmiş...

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik büyük yıkımın ardından belediye binalarında hazırlanan yardım kolilerini hazırlamak için çalışmıştı. Günlerdir depremzedeler için çalışan oyuncu sosyal medyadan içini döktü.

Magazin 16-02-2023 14:54

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik depremzedeler için harekete geçti! Hayat devam ediyormuş gibi davranmak istemiyoruz!

Camdaki Kız dizisinde canlandığı Nalan karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Biricik depremzedeler için harekete geçti. Camdaki Kız'da Selen karakterine hayat veren Selma Ergeç ile birlikte Şişli Belediyesi'ne giden Burcu Biricik, depremzedelere gönderilmek üzere gelen eşyaları kolilemek için saatlerce çalıştı.

Magazin 08-02-2023 08:50

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den Camdaki Kız açıklaması: Yakından takip etmeye başladık

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin'den Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisiyle ilgili uyarı geldi. Şahin, Camdaki Kız'ın yayıncısı başta olmak üzere RTÜK’ün uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladıklarını açıkladı.

Magazin 20-01-2023 21:29

Camdaki Kız'ın Feride'si öldü! Feride'ye hayat veren Nur Sürer ölüm ilanını görünce...

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız'da Feride rolü ölerek diziye veda etti. Feride'ye hayat veren usta oyuncu Nur Sürer'in diziden ayrılması sonrasında ölüm ilanı verildi. Usta oyuncu ilanı görünce şoke oldu.

Magazin 05-01-2023 15:40

Camdaki Kız'ın Feride'si öldü! Nur Sürer, Camdaki Kız'a veda eder etmez bakın hangi diziyle anlaştı

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız'da şoke eden bir ölüm gerçekleşti. Camdaki Kız'ın Feride'si öldü. Dizide Feride rolüne hayat veren usta oyuncu Nur Sürer Camdaki Kız'a veda edip Aile ve Çocuk dizileriyle anlaştı.

Magazin 30-12-2022 14:23

Camdaki Kız’ın Feride’sinin eski eşini görenler şaştı kaldı! Herkesin tanıdığı bir isim

Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine hayat veren Nur Sürer’in oyunculuğu izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Oyuncuları arasında Feyyaz Şerifoğlu, Burcu Biricik, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan’ın yer aldığı Camdaki Kız da Nalan ile olan ilişkisiyle çok konuşulan Sürer’in eski eşini görenler şaştı kaldı.

Magazin 30-12-2022 14:13

Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik'in eski halini gören şaşkına döndü! 11 yıl önceki hali gündem oldu

Camdaki Kız dizisinde 'Nalan' rolüne hayat veren Burcu Biricik başarılı oyunculuk performansıyla çok konuşulan isimlerden biri. Güzel oyuncunun 11 yıl önceki katıldığı “Artiz Mektebi” programındaki hali ortaya çıktı. Burcu Biricik'in eski halini görenler tanımakta zorluk çekti. Adeta yıllara meydan okuyan Biricik'in eski hali...

Magazin 22-12-2022 21:01

Camdaki Kız 61. Bölümde yaşananlar! Kanal D Camdaki Kız 61. BÖLÜM İZLE tek parça!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız bu akşam 61. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik'in başrollerinde yer aldığı dizide her hafta heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Dizide bu hafta; Hayri Nalan’ın neden konağa geri döndüğünü anlamakta kararlıdır...

Magazin 15-12-2022 23:38

Camdaki Kız dizisinde yaprak dökümü! O isimler kadrodan ayrılıyor

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı diziye bir isim daha veda ediyor. Camdaki Kız'da Hande Ataizi ve Laçin Ceylan'ın ardından Tolga Çıklaçiftçi de kadrodan ayrılıyor.

Magazin 01-12-2022 20:43

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in kocası da tanıdık çıktı! Meğer bir kızı bile varmış...

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi, perşembe akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da Selen Koroğlu karakterine hayat veren güzel oyuncu Selma Ergeç'in eşi bakın kim çıktı.

Magazin 01-12-2022 16:44

Biricik eş anlamlısı nedir? Biricik kelimesinin eş anlamlısı ve cümle içinde örnek kullanım

Dilimizde birçok kelimenin birden fazla eş anlamı vardır. Bir kelimenin eş anlamlarından önce asıl anlamını bilmek gerekir. Biricik kelimesi farklı eş anlamlara sahip kelimelerden biridir. Eşi benzeri olmayan kişi, durum ya da duygular için kullanılabilir. Biricik kelimesinin eş anlamlısı nedir? Biricik eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 03-08-2022 18:31