Black Friday Haberleri

Emily Ratajkowski bu sefer Black Friday için soyundu! Olay pozlar

Defalarca kez aldatıldığı ortaya çıkınca Sebastian Bear-McClar'dan boşanan Emily Ratajkowski son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Güzel model bu sefer de Black Friday reklamı için soyundu.

Magazin 26-11-2023 09:28

Kasım indirimleri çılgınlık seviyesine ulaştı! Alışveriş yapmak isteyenler saça saça baş başa kavga etti... Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu

Efsane Cuma, Şahane Cuma isimleriyle anılan Kasım indirimleri Türkiye'nin pek çok noktasındaki mağazalarda izdihama neden oldu. Daha ucuza alışveriş yapmak isteyenler mağazalara akın ederken ortaya birbirinden ilginç görüntüler çıktı. Sosyal medyadan trend olan konular arasındaki yerini alan indirim hallerinde yurdun pek çok noktasından birbirinden tuhaf kareler geldi.

Trend 25-11-2023 10:34

Yılın son büyük indirimleri başladı! Yalnızca bugüne özel fırsatlar ve dahası

Yılın son büyük indirimleri başladı! Yalnızca bugüne özel fırsatlar ve dahası

Haber 24-11-2023 15:12

Kasım indirimlerinde akın akın mağazalara gidiyorlar! Metrelerce kuyruk oluştu... Sıranın sonu bile gözükmedi

Efsane Cuma, Şahane Cuma gibi isimlerle Türkiye'de de gelenek haline gelen Black Friday indirim günleri tüm müşterileri etkisi altına aldı. Kasım indirimlerinden yararlanarak daha ucuza ürünlerine kavuşmak isteyenler mağazaların önlerinde metrelerce kuyruk oluşturdu. Esenyurt’ta bir AVM’de Kasım ayı indirimleri nedeniyle oluşan metrelerce kuyruk drone ile havadan görüntülendi.

Trend 24-11-2023 14:24

Black Friday

Black Friday Hakkındaki Haberler Mynet'te. Black Friday Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gülümseten Kasım devam ediyor! Öne çıkan indirimleri sizin için seçtik

Gülümseten Kasım devam ediyor! Öne çıkan indirimleri sizin için seçtik

Haber 17-11-2023 15:30

Black Friday 2023 ne zaman, hangi gün? Black Friday (Kara Cuma) bu yıl ne zaman başlayacak ve bitecek?

Black Friday 2023 yılında da merak ediliyor. Black Friday bir diğer adıyla Kara Cuma indirimleri, her yıl kasım ayında gerçekleşiyor. Dünyanın her yerinde bilinen Black Friday (Kara Cuma), indirim günü olarak gerçekleşiyor. Kasım ayının gelmesinin ardından Black Friday 2023 günü sorgulanmaya başladı. Peki, Black Friday 2023 ne zaman, hangi gün? Black Friday (Kara Cuma) bu yıl ne zaman başlayacak ve bitecek?

Haber 10-11-2023 16:36

Black Friday 2023 hangi güne denk geliyor? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Black Friday (Kara Cuma) gününe az bir zaman kala tarih araştırmaları yoğunluk kazandı. Ülkemiz dışında pek çok ülkede gerçekleşen Black Friday gününde binlerce mağaza ve markanın ürünleri yüksek tutarda indirime giriyorlar. Bu indirim günününden faydalanarak alışveriş yapmak isteyen birçok kişi detaylı bilgilere ulaşmak istiyor. Peki, Black Friday 2023 hangi güne denk geliyor? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Haber 31-10-2023 23:45

Black Friday 2023 ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri hangi gün?

Black Friday yani Kara Cuma indirimleri her sene Kasım ayında gerçekleşiyor. Black Friday (Kara Cuma) dünyanın her yerinde bilinen ve yılda belirli bir günde yapılan indirim günü olarak gerçekleşiyor. Aynı zamanda ülkemizde Efsane Cuma olarak da adlandırılıyor. Kasım ayının yaklaşmasıyla beraber Balck Friday 2023 günü merak edildi. Peki, Black Friday 2023 ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri hangi gün?

Haber 12-10-2023 00:15

Fiyatı 8800 TL'ye düştü! Robot süpürgede büyük indirim

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları tüm hızıyla devam ediyor. Binlerce üründeki büyük fırsatlar, alışveriş severlerin yüzünü güldürüyor. Yılın son büyük indirim haftasını geride bırakırken siz de fırsatlardan yararlanmak isterseniz sizin için seçtiğimiz bugüne özel flaş fırsatlara mutlaka bakmalısınız! Üstelik şu an robot süpürgede 2000 TL'lik indirim var. İşte detaylar!

Haber 25-11-2022 16:03

Büyük gün geldi! Efsane Cuma indiriminin kaçırmamanız gereken ürünlerini sizin için derledik

Büyük gün, bugün! Kasım ayı boyunca süren indirimleri taçlandıran Efsane Cuma geldi çattı! Siz de "Yılın son büyük indiriminden ne alsam?" diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Onlarca kategorideki binlerce ürünün müthiş indirimlerle satışa sunulduğu bu büyük alışveriş etkinliğinden yüksek indirim oranına sahip parfüm, saat ve güneş gözlüklerini sizin için derledik. Haydi durmayın, acele edin. İşte detaylar!

Haber 25-11-2022 10:48

Yılın son büyük indirimleri başladı! Binlerce üründe müthiş fırsatlar sizi bekliyor

Nihayet yılın son büyük indirim dönemine girdik! Elektronikten modaya, kişisel bakımdan ev yaşama onlarca kategorideki binlerce ürün çılgın fiyatlarla satışa sunulmaya başladı. Bu büyük alışveriş etkinliğinde elini çabuk tutan kazanıyor, çünkü stoklar her an tükenebiliyor. Bize kalırsa alışveriş listenizi çıkarın ve hemen sepete eklemeye başlayın! İşinizi bir nebze kolaylaştırmak için indirimdeki ürünleri ve ürün gruplarını sizin için derledik. Keyifli alışverişler!

Haber 23-11-2022 14:11

Elektronikten modaya farklı kategorilerde yılın son büyük indirimlerini sizin için derledik

Beklenen vakit geldi. Black Friday haftasına girdik ve yılın son büyük indirimleri başladı. Moda, elektronik, kozmetik, ev yaşam, bebek bakım kısacası aklınıza gelen her kategoride binlerce ürün yüzde 50'lere varan indirimlerle sizleri bekliyor. İhtiyacınız olan ürünleri sepetinize eklemenin şu an tam zamanı! Sizin için indirimdeki ürün gruplarından bir seçki hazırladık. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim.

Haber 22-11-2022 14:20

Black Friday ne zaman? 2022 Kara Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? Balck Friday (Kara Cuma) 2022!

Black Friday yani Kara Cuma indirimleri her sene Kasım ayında gerçekleşiyor. Black Friday (Kara Cuma) dünyanın her yerinde bilinen ve yılda belirli bir günde yapılan indirim günü olarak gerçekleşiyor. Aynı zamanda ülkemizde Efsane Cuma olarak da adlandırılıyor. Kasım ayının yaklaşmasıyla beraber Balck Friday 2022 günü merak edildi. Peki, Black Friday ne zaman? 2022 Kara Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? Balck Friday (Kara Cuma) 2022...

Haber 18-11-2022 22:34

Black Friday ne zaman? Black Friday (Muhteşem Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Alışveriş meraklıları Black Friday (Muhteşem Cuma) indirim gününün ne zaman başlayacağını merak ediyor. Her yıl kasım ayında Muhteşem Cuma indirimleri başlıyor ve dünya çapında çok sayıda ürün satılıyor. Peki Black Friday ne zaman? Black Friday (Muhteşem Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Haber 16-11-2022 10:43

Black Friday yaklaşırken şimdiden sepetinize eklemeniz gereken ürünler

Black Friday indirimlerinde başta teknolojik cihazlar olmak üzere birçok farklı ürün indirime girerek önemli ölçüde fiyat avantajı yaratıyor. Hâliyle Black Friday indirimlerinde kaçırılmaması gereken birçok ürün bulunuyor. Sizler de en kaliteli ve kullanışlı ürünleri uygun fiyattan satın almak istiyorsanız Black Friday indirimi gelmeden önce sepetinize eklemeniz gereken en gerekli ve kullanışlı ürünleri incelemelisiniz!

Haber 14-11-2022 17:57

Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? Black Friday (Kara Cuma) indirimleri başladı mı?

Alışveriş tutkunları için heyecan dorukta. Black Friday (Kara veya Efsane Cuma) indirimlerinin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Birçok ürünün uygun fiyatıyla müşteriye sunulduğu bu dönemde dünya çapında ticaret hacmi artıyor. Peki Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? Black Friday (Kara Cuma) indirimleri başladı mı? İşte merak edilenler...

Trend 11-11-2022 15:17

Black Friday (Kara Cuma) nedir? 2022 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak? Efsane Cuma yaklaşıyor

Kasım ayının gelmesiyle Black Friday araşırmaları hız kazandı. Black Friday, Kara Cuma ya da Efsane Cuma adlarıyla da alınıyor. Bu günde birçok ürün indirimli fiyatıyla müşterilere sunuluyor. Peki Black Friday (Kara Cuma) nedir? 2022 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Haber 02-11-2022 14:45

Black Friday nedir, ne zaman başlayacak? 2022 Black Friday (Kara Cuma) kaç gün sürecek?

Black Friday, ekim ayının ortalarına gelinmesiyle alışveriş severlerin gündeminde yer aldı. Her yıl kasım ayında yapılan Black Friday (Kara Cuma) gününde birçok ürün indirimli fiyatıyla müşterilere sunuluyor. Black Friday aynı zamanda 'Efsane Cuma' adıyla da biliniyor. Peki Black Friday nedir, ne zaman başlayacak? 2022 Black Friday (Kara Cuma) kaç gün sürecek? İşte detaylar...

Trend 16-10-2022 12:06

2022 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak? Black Friday hangi güne denk geliyor? Kara cuma indirim tarihi!

Black Friday (Kara Cuma) ya da ülkemizde kullanılan adıyla efsane Cuma indirimlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere Black Friday'de dünyanın dört bir yanında alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Konuya ilişkin detayları merak eden vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, 2022 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak, hangi güne denk geliyor?

Haber 20-09-2022 14:26