Büyük Istanbul Depremi Haberleri

8 şiddetinde bekleniyor o ilçelerde yaşayanlar dikkat! Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi uyarısı! 'Orada sağlam ev kalmayacak

Kahramanmaraş depremlerinin ardından gözler büyük İstanbul depremine çevrildi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, kent ve nüfus yoğunluğundan dolayı anormal bir yıkım olacağını belirtirken 8 şiddetinde bir deprem olabileceğini söyledi. Görür açıklamasında en çok hasar alacak ilçeleri de açıkladı.

Haber 30-11-2023 12:51

Uzman isim büyük İstanbul depremi için tarih ve büyüklük verdi! 'Hareketlenme başladı' O depremi işaret etti ve...

Son olarak 23 Kasım'da Düzce'de gerçekleşen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından tekrar "Büyük İstanbul depremi yaklaşıyor mu?" sorusu sorulmaya başlandı. Bu doğrultuda uzmanların açıklamaları merak edilirken Deprem ve zemin mekaniği uzmanı Serhat Durmuş'tan çarpıcı açıklamalar geldi. Deprem olma ihtimalinin her geçen yıl arttığını ifade eden Durmuş, deprem beklediği zaman aralığını söyledi. Ayrıca depremin yaratacağı enerjiyi de belirterek depremin olası büyüklüğüne ilişkin de bilgi verdi.

Haber 24-12-2022 10:42

Büyük Istanbul Depremi

Büyük Istanbul Depremi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Büyük Istanbul Depremi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.