Çağtay Kurukalıp Haberleri

Fenerbahçe'de ayrılık gerçekleşti! 2. Lig takımına imzayı attı...

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK'yı konuk edecek olan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Son olarak Manchester United'dan Fred'i kadrosuna katan ve kaleci takviyesi konusunda da oldukça ciddi adımlar atan sarı - lacivertlilerde ayrılık da açıklandı. Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Çağtay Kurukalıp, 2. Lig ekibine kiralandı.

Spor 12-08-2023 09:38

Çağtay Kurukalıp kimdir, aslen nereli? Fenerbahçe'de forma giyen Çağtay Kurukalıp kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe'de forma giyen Çağtay Kurukalıp'ın hayatı ve yaşı merak edildi. Filip Novak'ın sakatlığı, Ferdi Kadıoğlu'nun cezalı olması sebebiyle genç sol bek, Hatayspor maçına ilk 11'de başlamış oldu. Peki Çağtay Kurukalıp kimdir, aslen nereli? Çağtay Kurukalıp kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte hayatı ve merak edilenler...

Spor 20-02-2022 22:19

Çağtay Kurukalıp kimdir, kaç yaşında? Çağtay Kurukalıp hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe, Kasımpaşa’nın genç yıldızı Çağtay Kurukalıp ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, Çağtay Kurukalıp’ın bonservis bedeli ödenmeden sarı-lacivertli takıma katıldığı belirtildi.

Spor 05-08-2021 12:32

Fenerbahçe, Çağtay Kurukalıp'ı transfer etti iddiası

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, gelecek sezonun ilk transferini gerçekleştirdi.

Spor 07-05-2021 09:24

Çağtay Kurukalıp

Çağtay Kurukalıp Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çağtay Kurukalıp Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.