Cansel Haberleri

Kısmetse Olur Cansel Çördük hayranlarından tam not aldı! Çok değişmişsin yorumları gecikmedi

Kısmetse Olur yarışmasıyla hafızalara kazınan Cansel Çördük sık sık değişimiyle gündeme geliyor. Yurt dışında yaşayan Çördük yine seçimleriyle adından söz ettirdi. Cansel' "Bu halin çok güzel" yorumları yağdı.

Magazin 26-03-2024 10:33

Cansel Çördük ile aşkı çok konuşulmuştu! Eser West'ten olay paylaşım ve iddia

Kısmetse Olur yarışmasında Cansel Çördük ile yaşadığı aşkla tanınan ve kariyerini Survivor ile tamamlayan Eser West uzun yıllardır gözlerden uzakta yaşıyor. Eser West son olarak kendisi hakkında yapılan bir paylaşıma öyle bir yanıt verdi ki ağızlar açık kaldı.

Magazin 12-02-2024 11:48

Kısmetse Olur Cansel Çördük göğüslerini bantladı! Pozları ağızları açık bıraktı

Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, Eser West ile yaşadığı aşkla hafızalara kazındı. Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 30-01-2024 14:15

Kısmetse Olur Cansel Çördük frikik vermemek için emojili önlem aldı! Son hali dikkat çekti

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Son dönemde verdiği pozlarla dikkat çeken Çördük sütyensiz tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 28-01-2024 08:25

Kısmetse Olur Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı! İddialı pozlarına yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, Eser West ile yaşadığı aşkla hafızalarımıza kazındı. Programdan sonra Amerika'ya taşınıp kendine yeni bir hayat kuran Cansel şimdilerde değişimiyle adından söz ettiriyor. Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu. Son halini görenler tanıyamadı...

Magazin 02-12-2023 16:48

Kısmetse Olur Cansel Çördük değişimiyle şaşırtıyor! Deri tarzıyla dikkat çekti

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmıştı. Erotik paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-11-2023 13:34

Hababam Sınıfı'nın kıvırcık Ömer'iydi! Talip Güran'ı görenler tanıyamıyor! Ömer'e ne yaptın

Türk sinema tarihinin unutulmaz filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfı filminin oyuncuları dönem dönem konuşulmaya devam ediyor. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin ekrana gelmesiyle birlikte filmde Ömer karakterini canlandıran Talip Güran gündem oldu.

Magazin 03-09-2023 21:37

Kısmetse Olur'da diskalifiye şoku! Öykü Serter 'Bu anonsu daha önce de yaptık' diyerek açıkladı! 2 yarışmacı birden...

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur 5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformunda izleyicisinin karşısına çıkmaya başladı. Her bölümüyle olay olan Kısmetse Olur'da bu defa diskalifiye şoku yaşandı. Öykü Serter diskalifiye haberini yeni bölüm tanıtımında verirken fenomen gelin ve damat adayından açıklama gecikmedi.

Magazin 11-08-2023 14:37

Serdar Ortaç ve Kısmetse Olur Cansel'den samimi pozlar! Gündem oldular

Son dönemde çektiği videolarla hayranlarını korkutan Serdar Ortaç, Kısmetse Olur yarışmasının fenomen yarışmacılarından Cansel ile görüştü. Cansel ve Serdar Ortaç'ın pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-07-2023 07:04

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'un Ayşe'siydi! Annesi Yeşilçam'ın yıldızı çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde hayat verdiği Ayşe karakteriyle tanınan Zümrüt Cansel şimdilerde 60 yaşında. Duru güzelliğiyle büyük beğeni toplayan ünlü isim son haliyle zaman zaman gündem oluyor. Zümrüt Cansel'in annesinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırtıyor. Cansel'in annesi meğer kendisinden de ünlü bir isimmiş. Zümrüt Cansel'in gözü önünde öldürülen annesi herkesin tanıdığı Yeşilçam'ın yıldızıymış.

Magazin 08-07-2023 10:14

Kısmetse Olur Cansel bu sefer minicik bikini altıyla olay oldu

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmış ve burada şarkıcılık yapmaya başlamıştı. Değişimi ve erotik paylaşımlarıyla dikkat çeken Cansel son olarak minik bikinisiyle poz verince yine olay oldu.

Magazin 06-07-2023 15:41

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün tarzı olay oldu! Göğüslerinin yarısı açık kaldı, yırtmacını ise zar zor kapadı

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı izdivaç programında gelin adayı olan Cansel Çördük yurt dışında yaşıyor. Değişimiyle sık sık adından söz ettiren eski yarışmacı müstehcen pozlarıyla da dikkat çekiyor. Cansel son olarak göğüs dekoltesi ve kasığına kadar uzana yırtmacıyla olay oldu.

Magazin 30-06-2023 09:42

Kısmetse Olur Oğulcan Yılmaz ve Mika Raun birlikte tatilde! Pozları gündem oldu

Kısmetse Olur programında aylarca ilişki yaşayan ve programın şartlarında kısıtlayıcılığından rahatsız olup evden ayrılan Cansel ve Oğulcan bir süre önce ilişkilerini sonlandırdı. Ayrılıktan sonra Oğulcan Yılmaz'ın Mika Raun ile görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 27-06-2023 11:48

Katarsis'e katılan Cansel, çıplak görüntüleri sorulunca bakın ne dedi

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmacıları arasında yer alan Cansel Ayanoğlu sık sık konuşmaları ve estetikleri ile gündem oluyor. Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis’e katılan Ayanoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel bir süre önce ortaya çıkan çıplak görüntülerine de açıklık getirdi.

Magazin 09-06-2023 10:43

Kısmetse Olur Cansel Çördük, mini şortunun düğmelerini açıp poz verdi' Eski haline dönüyorsun

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmıştı. Şarkıcılık yapan Kısmetse Olur Cansel erotik pozları ve değişimiyle gündemdeydi. Cansel Çördük son pozunu paylaşınca "Eski haline dönüyorsun" yorumları aldı.

Magazin 22-05-2023 14:42

Kısmetse Olur'da rejiden gelen ses her şeyi ortaya çıkardı! Cansel ve Oğulcan'ın kavgası kurgu çıktı

5 yıl aradan sonra YouTube platformu üzerinden Öykü Serter'in sunumuyla izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde rejiden gelen ses izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Programda Cansel ve Oğulcan'ın kavgası sırasında rejinin verdiği sufle, kurgu söylentilerini güçlendirdi.

Magazin 25-04-2023 09:14

Kısmetse Olur Cansel Ayanoğlu gelinlik giydi, sosyal medya yıkıldı! Cansel ve Oğulcan evlendi mi?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü tüm hızıyla devam ediyor. 5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformu üzerinden yayınlanmaya başlanan program sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Son olarak programın favori gelin adayı Cansel Ayanoğlu'nun gelinlikli fotoğraflarını yayınlanması gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 14-04-2023 12:43

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün son pozlarını görenler Silikon mu taktırdın? dedi

Kısmetse Olur eski yarışmacısı olarak tanındıktan sonra Türkiye'yi terk eden ve müstehcen pozlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük son pozlarıyla yine dikkat çekti. Kısmetse Olur Cansel'in son pozlarını görenler "Silikon mu taktırdın?" dedi.

Magazin 14-04-2023 11:43

Kısmetse Olur Oğulcan Cansel için 'Ken' tişörtü giydi! Sosyal medyanın diline düştü

5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformu üzerinden izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur'un her bölümü çok konuşuluyor. Kısmetse Olur'un yeni bölümüne Cansel ve Oğulcan'ın Ken-Barbie tişörtü giymeleri damga vurdu. Kısmetse Olur yarışmacısı Oğulcan giydiği tişört yüzünden sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 13-04-2023 16:01

Kısmetse Olur yarışmacıları Oğulcan ve Sedat'ın İngilizce ile imtihanı sosyal medyayı salladı

5 yıl aradan sonra YouTube platformu üzerinden yeniden yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur'da bu defa güldüren dakikalar viral oldu. Programın popüler isimlerinden Oğulcan Yılmaz ve Sedat Polat'ın kızlar evine gitmek için İngilizce konuşmaya çalışması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 30-03-2023 14:52

Hababam Sınıfı’nın Ayşe’si son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler çok şaşırdı

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden olan Zümrüt Cansel, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları arasında yer alıyordu. Güzelliği ile büyüleyen Zümrüt Cansel adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 11-03-2023 12:45

Yeşilçam’ın erotik güzeli Feri Cansel’in hikayesi herkesi çok şaşırttı! Canice öldürüldü

Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Feri Cansel’in hikayesini duyanlar kulaklarına inanamadı. 1944 yılında dünyaya gelen Yeşilçam’ın erotik güzeli bir dönem Yılmaz Güney’le de beraber olmuştu. Cansel son sevgilisi tarafından canice öldürüldü.

Magazin 11-03-2023 10:43

Erotik pozları tepki çeken Cansel Çördük isyan etti! Müslümanlığımı, ülkeme sevgimi sorgulamak...

Deprem sonrası çekimlerinden pozları paylaşan Kısmetse Olur eski yarışmacısı sosyal medyada dikkat çekmişti. Kısmetse Olur Cansel daha sonra da tangalı pozlarını paylaşınca büyük tepki gördü. Cansel Çördük tepkilerden sonra isyan etti.

Magazin 26-02-2023 07:22

Kısmetse Olur Cansel Çördük paylaşımları yüzünden tepki çekince... 'Para kazanmak zorundayız'

Kısmetse Olur eski yarışmacılarından Cansel Çördük ülkemizden büyük yıkımlara sebep olan depremler sonrasında işlerine döndü. Kısmetse Olur Cansel arkadaşıyla samimi anlarını paylaşınca tepki çekti. Çördük tepkilerden sonra kendini savundu.

Magazin 21-02-2023 09:10

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yırtmacı olay oldu! Her yeri açıktı

Kısmetse Olur'un eski gelin adaylarından biri olan Cansel Çördük değişimi ve tarzıyla dikkat çekmiyor. Kısmetse Olur Cansel son olarak öyle bir kıyafet giydi ki görenler şaştı kaldı.

Magazin 04-02-2023 14:10

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten üstsüz poz! Göğsünü bakın nasıl sansürledi

Bir dönemin fenomen evlilik yarışması Kısmetse Olur ile ünlenen Cansel Çördük son haliyle adından sıkça söz ettiriyordu. Cansel Çördük müstehcen pozlarına bir yenisini ekledi. Üstsüz poz veren Cansel göğsünü ise emojiyle sansürleyip "En iyi hayatımı yaşıyorum" dedi.

Magazin 08-01-2023 13:28

Kısmetse Olur'da kavga! Sevgilini çaldım diye saldırdı

Kısmetse Olur'un dün yayınlanan bölümünde Zeyd ve Oğulcan arasında kavga çıktı. Oğulcan'ın kız arkadaşı Cansel'i kucağına alarak havuza atan Zeyd'in "Sevgilini ödünç aldım" sözleri tansiyonu yükseltti. Çılgına dönen Oğulcan ile Zeyd arasında temaslı bir kavga yaşanırken araya giren diğer yarışmacılar, ikili sakinleştirmeye çalıştı. Gün sonunda ikilinin kavgası hakkında konuşan sunucu Öykü Serter, yarışmacılara uyarı cezası verdi.

Magazin 04-01-2023 07:24

'Ucuz seks işçisi' göndermesi şoke etmişti! Kısmetse Olur Cansel Çördük eski aşkı Eser West hakkında konuştu

Erotik videolarıyla son dönemde dikkat çeken Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Çördük bu paylaşımlardan birini yapınca eski aşkı Eser West 'Ucuz seks işçisi' göndermesi yaparak şoke etmişti. Cansel bu yoruma yanıt vermemişti ancak ilk kez bir canlı yayında eski aşkı hakkında konuştu.

Magazin 30-12-2022 08:01

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan ve Cansel Çördük yıllar sonra barıştı! Eski sevgilimi...

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur yarışmasının iki unutulmaz ismi; Melis Buse Betkayan ve Cansel Çördük... İkisi de hem değişimleriyle hem de paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Erotik pozlarıyla tanınan Cansel Çördük ve küs olduğu Melis yıllar sonra barıştı. İkili TikTok'u salladı.

Magazin 29-12-2022 12:21

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cansel yine uslu durmadı! Ortalık fena karışacak! Oğulcan'a kur yapayım derken...

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yeni bir güne başlayan yarışmacılar, Cansel'in görüntülü bağlantı sırasında kırdığı pot sebebiyle kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Oğulcan'ın Tuğçe Aleyna'nın yarışmadan elenmesine üzüldüğünü söylemesi üzerine tuhaf bir açıklama yapan Cansel'in sözleri izleyenleri önce şaşırttı, ardından da güldürdü. Cansel arkadaşının Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nden elenmesine üzüldüğünü belirtip yaşadıkları durumu ti'ye aldı. İşte Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde güne damga vuran olay...

Magazin 29-12-2022 11:49

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten 'Noel Anne' paylaşımı!

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük sık sık değişimiyle adından söz ettiriyor. Program bittikten sonra Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Cansel, bu defa 'Noel Anne' kombiniyle verdiği pozlarla dikkat çekti.

Magazin 28-12-2022 13:39

Kısmetse Olur kim elenecek? Kısmetse Olur elenen kişi ne zaman açıklanacak? Geri sayım başladı!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı tam gaz devam ediyor. Yeni haftanın gelmesiyle, izdivaç programından hangi ismin ayrılacağı merak ediliyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta programdan elenen isim, damat evinden Kaan olmuştu. Peki 27 Aralık Kısmetse Olur kim elenecek? Kısmetse Olur elenen kişi ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Magazin 27-12-2022 09:03

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten seksi 'Noel Anne' paylaşımı! Yatakta çektiği video olay oldu

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük sık sık değişimiyle adından söz ettiriyor. Program bittikten sonra Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Cansel, bu defa 'Noel Anne' kombiniyle yatakta çektiği video ile dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 24-12-2022 07:24

Kısmetse Olur 11. bölüm ne zaman, saat kaçta? Kısmetse Olur 11. bölüm izleme linki!

Kısmetse Olur programı YouTube üzerinden yayınlanıyor. Ekranlara geri dönen izdivaç programı Kısmetse Olur'da 9 gelin adayı ve 9 damat adayı yer alıyor. Geçtiğimiz hafta eve veda eden isim Kaan olmuştu. Bu haftanın finalinde eve veda edecek aday merakla beklenirken 23 Aralık Kısmetse Olur izleme linki de araştırılmaya başlandı. Peki Kısmetse Olur 11. bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte Kısmetse Olur 11. bölüm izleme linki!

Magazin 23-12-2022 19:13

Kısmetse Olur Cansel Çördük gecelikle poz verdi! Yatakta...

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük sık sık değişimiyle adından söz ettiriyor. Program bittikten sonra Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Cansel gecelikle yatağa girdi ve ayıya sarıldı.

Magazin 22-12-2022 11:38

Kısmetse Olur 9. BÖLÜM çıktı mı, saat kaçta? Kısmetse Olur 9. BÖLÜM İZLE!

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur YouTube üzerinden yeniden yayınlanmaya başladı. Öykü Serter’in sunumuyla izleyicisinin karşısına çıkan evlendirme programının bu seneki yarışmacıları oldukça dikkat çekti. Peki, Kısmetse Olur 9. BÖLÜM çıktı mı, saat kaçta, nereden izlenecek? Kısmetse Olur 9. BÖLÜM izleme linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Magazin 21-12-2022 15:21

Kısmetse Olur Furkan kimdir? Kısmetse Olur damat adayı Furkan Can Ağca kaç yaşında ve nereli?

YouTube platformu üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programında ilk hafta geride kaldı. Damat adayı Kaan'ın evden elenmesiyle yerine Furkan Can Ağca geldi. Peki Kısmetse Olur Furkan kimdir? Kısmetse Olur Furkan Can Ağca kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 20-12-2022 11:44

Kısmetse Olur'da ipler geriliyor: Burada en iyi kıvırtan sensin! 20 Aralık 2022 Kısmetse Olur 8. bölüm izle

Kısmetse Olur 8. bölüm izle ekranı, Yeliz ve Tuğçe arasında yaşanan tartışma nedeniyle 20 Aralık 2022 Salı günü vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kanal D'de yayınlandığı dönemde Seda Akgül'ün sunuculuğunu üstlendiği program evlendirme programlarının 5 senedir televizyon ekranlarında yasak olması nedeniyle YouTube'da Öykü Serter'in sunumuyla ekrana geliyor. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü saat kaçta? İşte 20 Aralık 2022 YouTube'daki Kısmetse Olur 8. bölüm izle ekranı...

Magazin 20-12-2022 11:30

Kısmetse Olur Oğulcan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kısmetse Olur Oğulcan Yılmaz hakkında detaylar...

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının damat adayı Oğulcan Yılmaz hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Yılmaz'ın sosyal medyada 25 bin civarında takipçisi bulunuyor. Peki Kısmetse Olur Oğulcan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kısmetse Olur Oğulcan Yılmaz hakkında detaylar...

Magazin 16-12-2022 17:14

Kısmetse Olur 5. BÖLÜM GELDİ Mİ? Kısmetse Olur hangi günler var, saat kaçta, nerede yayınlanıyor? Kısmetse Olur 5. BÖLÜM İZLE

Kısmetse Olur yeni sezonu ve yeni konsepti ile izleyicisinin karşısına çıktı. Bir döneme damga vuran evlilik programı Kısmetse Olur yeni yarışmacılarıyla yeniden izleyicisinin karşısına çıktı ve ilk bölümleriyle sosyal medyada gündemden düşmedi. Kısmetse Olur hangi kanalda, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 5. BÖLÜM linkine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Magazin 16-12-2022 14:50

Cansel Çördük dekolteli pozuyla dikkat çekti! Görenler Kısmetse Olur sensiz eksik dedi

Kısmetse Olur yarışmasının öne çıkan eski yarışmacılarından Cansel Çördük son pozuyla ve değişimiyle yine sosyal medyada gündem oldu. Cansel Çördül'ün dekolteli pozunu görenler hem eski yarışmacının son haline şaşırdı hem de yeniden yayınlanan yarışmayı hatırlatarak "Kısmetse Olur sensiz eksik" dedi.

Magazin 15-12-2022 09:58

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün Cansel'inin boyu kadar kızı çıktı! Cansel Ayanoğlu kimdir, kaç yaşında?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı yarışmacıları arasında Cansel Ayanoğlu da yer alıyor. Youtube’da izleyici karşısına çıkan programın dikkat çeken isimlerinden olan Cansel, Oğulcan ile yaptığı konuşmalarla öne çıkıyor. Peki, Kısmetse Olur Cansel kimdir, kaç yaşında?

Magazin 15-12-2022 09:32

Kısmetse Olur Cansel Çördük imaj değiştirdi! Siyah saçlarını sarı yaptı

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Kısmetse Olur yarışmasından sonra ünlenen Cansel Çördük şarkıcılığa soyunmuştu. Yaptığı paylaşımlarla ve değişimiyle dikkat çeken Kısmetse Olur Cansel siyah saçlarını sarı yaptı. Cansel Çördük'ün son hali sosyal medyada bolca yorum aldı.

Magazin 11-12-2022 14:39

Kısmetse Olur'un hırçın ismi Hazal Atabek değişimiyle şaşırttı! Emre Ubeyli'nin göz bebeğiydi...

2015-2017 yılları arasında ekrana gelen Kısmetse Olur yarışmasından Mehtap Taşkıran, Cansel Çördük ve Ceyda Kırıcı gibi pek çok isim gelip geçti. Uzun zaman sonra yeniden ekrana döneceği konuşulan Kısmetse Olur programı, şimdiden izleyicide büyük heyecan yarattı. Kısmetse Olur programıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hazal Atabek, değişimiyle dikkat çekti.

Magazin 08-12-2022 12:50

Kısmetse Olur ne zaman başlıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda yayınlanacak? Efsane program geri dönüyor!

Kısmetse Olur adlı evlilik programı bir döneme damgasını vurmuştu. İzleyicileri ekranı başına kilitleyen program Kısmetse Olur Aşkın Gücü ismiyle yeniden yayın hayatına dönüyor. 2015 - 2017 yılları arasında yayınlandığı dönemde Ceyda Kırıcı, Cansel Çördük, Hazal Atabek ve Melis Buse Betkayan gibi isimlerin yer aldığı Kısmetse Olur'un yeni sezonunun ne zaman ve hangi kanalda başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Kısmetse Olur ne zaman başlıyor? Kısmetse Olur Aşkın gücü hangi kanalda yayınlanacak?

Magazin 05-12-2022 23:48

Hatırla Sevgili'nin Deniz Gezmiş'i Barış Koçak son haliyle şoke etti! Gören tanımakla zorlandı

Başrollerini Beren Saat, Cansel Elçin ve Okan Yalabık'ın paylaştığı Hatırla Sevgili dizisinde 'Deniz Gezmiş' karakterini canlandıran Barış Koçak yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 01-12-2022 10:53

Kısmetse Olur Cansel'den seksi yatak paylaşımı! Değişimiyle gündemde

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Cesur pozları ve değişimiyle sık sık adından söz ettiren Cansel Çördük, bu defa yatakta verdiği seksi pozla dikkatleri çekti.

Magazin 22-10-2022 11:23

Uzun süredir paylaşım yapmıyordu! Kısmetse Olur Cansel'i görenler Bu kim? dedi

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Cesur pozları ve değişimiyle sık sık adından söz ettiren Cansel Çördük uzun zaman sonra paylaşım yaptı. Kısmetse Olur Cansel'i görenler "Bu kim?" yorumlarında bulundu.

Magazin 20-10-2022 10:03