Çarkıfelek Haberleri

Çarkıfelek'in ilk sunucusu Tarık Tarcan gözlerden uzak yaşıyor! Yıllar sonra gelen itiraf ve Mehmet Ali Erbil yorumu

Bir dönemin yakışıklı manken ve oyuncularından olan Tarık Tarcan Çarkıfelek'in ilk sunucusu olarak hafızalarda yer etti. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan ve şehir terk eden Tarcan yıllar sonra Çarkıfelek itirafıyla ve Mehmet Ali Erbil yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 22-02-2024 08:28

Şöhretin zirvesinde İstanbul'u terk etmişti! Çarkıfelek'in efsane hostesi Tarık Tarcan'ın son hali gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Çarkıfelek yarışmasının efsane hosteslerinden biri olan Tarık Tarcan son haliyle gündem oldu. Sempatik halleri, karizması ve yakışıklılığıyla 90'lı yıllara damga vuran Tarık Tarcan şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp İstanbul'u terk etmişti. Şimdilerde 66 yaşında olan Tarcan'ın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 11-01-2024 17:47

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş değişimiyle herkesi şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran daha sonra da Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Emel Özkızıltaş uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Son olarak 2021 yılında Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programında izleyicisinin karşısına çıkan Emel Özkızıltaş son haliyle gündem oldu.

Magazin 26-12-2023 14:40

Şöhreti ardında bırakıp İstanbul'u terk etmişti! Çarkıfelek'in efsane hostesi Tarık Tarcan'ın son hali ortaya çıktı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Çarkıfelek yarışmasının efsane hostesi Tarık Tarcan sempatik halleri, karizması ve yakışıklılığıyla 90'lı yıllara damga vurmuştu. Uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam süren ünlü isim şöhreti geride bırakıp İstanbul'u terk etmişti. Tarık Tarcan'ın son hali ortaya çıktı.

Magazin 29-11-2023 16:06

Çarkıfelek yarışması yeniden başlıyor! Sunucusu bakın kim olacak

Bir döneme damga vuran Çarkıfelek programı sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Halit Kıvanç ve daha sonra Mehmet Ali Erbil’in sunumu ile hafızalara kazınan program ekranlara geri dönüyor. Çarkıfelek’in yeni sunucusunun kim olacağı ortaya çıktı.

Magazin 22-11-2023 16:35

Çarkıfelek'in efsane hostesiydi... Özlem Yıldız ekim ayının sonunda denize girdi! Mayolu pozlarına yorum yağdı

Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programıyla ünlenen Özlem Yıldız sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme geliyor. Ünlü sunucu bu defa ekim ayının sonunda denize girmesiyle gündem oldu. Ünlü ismin beyaz mayosuyla verdiği pozlara sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 25-10-2023 15:41

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş'ın son hali gündem oldu! Adeta bambaşka biri

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran daha sonra Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Emel Özkızıltaş, son haliyle sosyal medyayı salladı. Estetik operasyonla adeta bambaşka birine dönüşen Özkızıltaş'ı görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 12-08-2023 15:26

Çarkıfelek'in hostesi Yasemin Koşal yıllara meydan okuyor! Son halini gören şaştı kaldı

Hem Tarık Tarcan'lı hem de Mehmet Ali Erbil'li Çarkıfelek'te hosteslik yapan Yasemin Koşal güzelliği ile hafızalara kazındı. Gözlerden uzak bir yaşam süren eski model Koşal'ın son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 26-07-2023 08:59

Özlem Yıldız o yorumu görünce adeta çıldırdı: Allah kimseye kalp çirkinliği vermesin!

İş insanı Mete Vardar ile yeni bir aşka yelken açan ünlü sunucu Özlem Yıldız, sosyal medyada oğlu Demir'e yapılan 'çirkin' yorumu üzerine sinirlendi. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek yarışması ile bir döneme damga vuran ünlü sunucu "Allah kimseye kalp çirkinliği vermesin" ifadesini kullandı. İşte Özlem Yıldız'ın gündem olan o sözleri...

Magazin 16-07-2023 16:34

İstanbul'u terk etmişti! Çarkıfelek’in efsane sunucusu Tarık Tarcan son haliyle ağızları açık bıraktı

Çarkıfelek yarışmasıyla gönüllere taht kuran, sayısız filmde rol alan Tarık Tarcan Yeşilçam’ın efsane isimleri arasında yer alıyor. Yakışıklılığı ile dikkat çeken ünlü oyuncu ve sunucu bir dönem Hülya Avşar, Müjde Ar gibi isimlerle başrolü paylaşmıştı. Tası tarağı toplayıp İstanbul’u terk eden Tarık Tarcan’ın son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 02-06-2023 16:49

Çarkıfelek'in unutulmaz hostesi Yasemin Koşal'ın son hali şaşırttı! Güzelliğiyle yıllara meydan okuyor

Bir dönemin efsane programı Çarkıfelek'in hostesi olarak tanıdığımız ve 1983 Türkiye ikinci güzeli Yasemin Koşal'ın son hali herkesi şaşırttı. Uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat süren Koşal fit görüntüsü ve güzelliğiyle adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 29-05-2023 17:37

Çarkıfelek'in hostesi Emel Özkızıltaş'ın son hali şaşırttı! Bakan bir daha baktı

İşte Benim Stilim yarışmasının ardından Çarkıfelek programındaki sunumu ve tavırlarıyla hafızalara kazınan Emel Özkızıltaş sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son haliyle şaşırtan Emel Özkızıltaş değişimiyle dikkat çekiyor.

Magazin 20-05-2023 23:11

Çarkıfelek'in unutulmaz hostesi Yasemin Koşal gözlerden uzak yaşıyor! Son hali şaşırttı

Hem Tarık Tarcan'lı hem de Mehmet Ali Erbil'li Çarkıfelek'te hosteslik yapan Yasemin Koşal artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Eski model Yasemin Koşal'ı görenler ise tanımakta zorlanıyor. Güzelliğiyle bir döneme damga vuran Yasemin Koşal'ın son hali sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 29-12-2022 15:34

Özlem Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özlem Yıldız ve eski eşi Sinan Serter hakkında bilgiler!

Özlem Yıldız, 27 Ekim 2022 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e özel açıklamalarda bulundu. 90'lı yıllarda Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Çarkıfelek ile tanınan ünlü isim 2005 yılında evlendiği Sinan Seter'den 2013 yılında ayrılmıştı. Peki, Özlem Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Özlem Yıldız ve eski eşi Sinan Serter hakkında bilgiler....

Magazin 27-10-2022 09:55

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş tarzıyla büyüledi! 41 kere maşallah

Son zamanların popüler isimlerinden biri olan eski Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş, sosyal medya pozlarıyla ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda iddialı pozlarıyla anılan Özkızıltaş bu defa tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 23-09-2022 01:39

Çarkıfelek'in hostesi olarak tanınmıştı! Yasemin Koşal'ın son hali

Çarkıfelek'in güzel hostesi ve 1983 Türkiye i kinci güzeli Yasemin Koşal, Yasemin Koşal'ın son hali gündeme geldi. Koşal'ın fit görüntüsü ve güzelliğini görenler "Yıllara meydan okuyor" yorumları yaptı.

Magazin 16-09-2022 15:25

Alanya'da yetiştirilen tropikal meyve çarkıfelekte üretim alanı 50 dekarı geçti

Alanya Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar: - "Ülkemizde tanınmayan bir meyve ama bizde üretimi artmış durumda. Bununla birlikte pazar boyutuna da geldi"

Yurthaber 22-08-2022 15:03

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş'tan mini şortlu poz!

Moda yarışmasıyla ünlenen Emel Özkızıltaş, Çarkıfelek programında hosteslik yaptı. Tavırları ve fiziğiyle dikkat çeken Özkızıltaş, Instagram pozuyla gündemde yerini aldı.

Magazin 30-07-2022 13:25

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş mini şortuyla bacak bacak üstüne atıp poz verdi!

Moda yarışmasının ardından Çarkıfelek programındaki sunumuyla ve tavırlarıyla akıllara kazınan Emel Özkızıltaş son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla göze çarpıyor.

Magazin 28-06-2022 00:03

Cinsel gücü artırıyor, depresyonu azaltıyor! İşte çarkıfelek meyvesinin 7 faydası

Egzotik bir meyve olan çarkıfelek meyvesinin ana vatanı Amerika'dır. Ağrı kesici özelliği bulunan bu meyve, Amerika kıtasından dünyaya yayılmıştır ve 400 kadar çeşidi vardır. İçerisinde C vitamini, B1 vitamini, B2 vitamini, B5 vitamini bulunur. İşte çarkıfelek meyvesinin 7 faydası...

Haber 23-05-2022 18:51

Eski Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş'tan mini etekli paylaşım!

Sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil'in üstlendiği Çarkıfelek programında hosteslik yapan Emel Özkızıltaş konuşmaları ve sempatik tavırlarıyla akıllara kazınmıştı. Moda yarışmasına da katılan Özkızıltaş, sosyal medya pozlarıyla takipçilerinden tam not alıyor.

Magazin 15-05-2022 16:36

Squat şovuyla gündeme gelmişti! Emel Özkızıltaş'ın pozunda göğüs detayı dikkat çekti

Çarkıfelek, Bu Tarz Benim gibi programlarla boy gösteren ve adını geniş kitlelere duyuran Emel Özkızıltaş şimdilerde sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu da yapan Özkızıltaş'ın pozundaki göğüs detayı dikkat çekti.

Magazin 24-04-2022 14:44

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş'tan squat şov! O anları saniye saniye kaydetti

Bir zamanlar Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği Çarkıfelek programının hostesi olan Emel Özkızıltaş, düzgün fiziğiyle görenleri büyülüyor. Emel Özkızıltaş taytıyla squat yaptığı anları saniye saniye kaydetti.

Magazin 16-04-2022 00:14

Mehmet Ali Erbil müjdeyi verdi! 'Çarkıfelek'le geri dönüyor

Yakalandığı hastalık sebebiyle uzun süre ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil’den sevindirici haber geldi. Başarılı sunucu, önümüzdeki aylarda Çarkıfelek programı ile tekrar ekranlara döneceğini müjdeledi.

Magazin 11-04-2022 14:08

Cinsel gücü anında artırıyor! Passiflora bitkisinin meyvesi

Çarkıfelek meyvesi ülkemizde çok az biliniyor olsa da son dönemde faydalarının ortaya çıkmasıyla rağbet görmeye başladı. Doğal ağrı kesici olan çarkıfelek aynı zamanda cinsel gücü artıran özelliğiyle ön plana çıkıyor. “Passion Fruit” olarak da bilinen tropikal bir meyve olan çarkıfelek B1 vitamini, B2 vitamini, B5 vitamini, kalsiyum, fosfor ve protein bakımından oldukça zengin. Çarkıfelek meyvesi lif ve A ve C vitamini bakımdan zengin bir antioksidan kaynağıdır ve 500’den fazla çeşidi bulunur.

Haber 12-03-2022 07:29

Atın üstündeki pozları binlerce beğeni almıştı! Çarkıfelek'in sunucusu Emel Özkızıltaş'ın asıl mesleği bakın neymiş...

Emel Özkızıltaş Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Bugün Ne Giysem?' programıyla dikkat çekmiş ve farklı zamanlarda Mehmet Ali Erbil ile Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Çarkıfelek programının sunuculuğunu yaparak ününe ün katmıştı. Instagram'da da oldukça aktif olan Emel Özkızıltaş'ın asıl mesleği şaşırttı.

Magazin 21-12-2021 14:03

Çarkıfelek'in sunucusu Emel Özkızıltaş bakın kim çıktı! Pozları Instagram'ı salladı

Emel Özkızıltaş, ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Çarkıfelek'in sunuculuğunu yapmıştı. Konuşma tarzı ve enerjik hareketleriyle yarışmada dikkatleri üzerine çeken Emel Özkızıltaş bakın kim çıktı.

Magazin 08-12-2021 10:59

Tropikal meyve ihracatı yüzde 172 arttı

Tropikal meyvelerin yoğun şekilde üretildiği Batı Akdeniz'den 9 ayda yaklaşık 1 milyon 312 bin dolarlık yaban mersini, 330 bin dolarlık kivi, 106 bin dolarlık avokado, 37 bin dolarlık çarkıfelek ihraç edildi - Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu: - "Hemen hemen tüm ülkelere ürün gönderiyoruz. Yaban mersini Avrupa'nın tüm bölgesine gidiyor, avokado ve ejder meyvesi de daha çok Ukrayna'dan alıcı buluyor. Rusya da yavaş yavaş başlamış durumda"

Yurthaber 09-10-2021 11:08

Sevgilisiyle çıplak poz bile vermiş! İşte Mehmet Ali Erbil'in ağızları açık bırakan aşk listesi

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, şüphesiz Türk magazin tarihinin en renkli figürlerinin başında yer alıyor. Özellikle hızlı aşk hayatıyla adından söz ettiren Erbil'in unutulmaz skandallarına, gelin hep birlikte göz atalım.

Magazin 07-10-2021 11:35

Tarık Tarcan yıllara meydan okuyor! Beyazların her birinde yaşanmışlık gizli

Çarkıfelek yarışmasıyla gönüllere taht kuran Tarık Tarcan, Türkiye'nin en yakışıklı erkeklerinden biriydi. Mankenlik, oyunculuk, sunuculuk yaparken bir anda mesleği bıraktı. Tarık Tarcan şimdi son haliyle gündemde...

Magazin 08-08-2021 11:19

Çarkıfelek’in ünlü hostesi Zeynep Ece Akengin hem değişimi hem de açıklamalarıyla şaşırttı

2015 yılında Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında hosteslik yapan Zeynep Ece Akengin, yıllar sonra ortaya çıktı. Aynı dönemde adı Mehmet Ali Erbil’le anılan Zeynep Ece Akengin hem değişimi hem de yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

Magazin 09-06-2021 07:34

Mehmet Ali Erbil’den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı! Mehmet Ali Erbil kimdir?

İlk olarak evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, bir süredir kaçış sendromu ile mücadele ediyor. Geçtiğimiz haftalarda hastaneden taburcu olarak evine yerleşen Erbil’den sevenlerini üzecek yeni bir haber geldi. Bir zamanların efsane yarışma programı Çarkıfelek ile ekranlara döneceği iddia edilen Mehmet Ali Erbil'in, tekrar hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Magazin 07-06-2021 18:14

Mehmet Ali Erbil’e sürpriz partner

Yıllar sonra yeniden Çarkıfelek programıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Mehmet Ali Erbil’e programda sürpriz bir partner eşlik edecek. İki yıl önce ölümden dönen ünlü şovmenin, yeni yarışma programındaki partneri ise kızı Yasmin Erbil olacak.

Magazin 29-05-2021 23:45

Mehmet Ali Erbil el sıkıştı! Çarkıfelek ile dönüyor

Uzun yıllardır kaçış sendromu ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil sağlığına kavuşmaya başladı. Ünlü şovmen Çarkıfelek ile ekrana dönmeye karar verdi.

Magazin 24-05-2021 12:02

Funda Aksu İlk Kez Konuştu: Mehmet Ali Erbil o resmi kolaj ile yapmış!

Geçtiğimiz günlerde kadınlara artık İnstagramdan yürüyorum demesiyle çok konuşulan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bu kez de genç bir kadınla kolajlı fotoğrafını profil resmi yapması ile gündeme geldi. Kendisinden yaşça küçük genç kadının kim olduğu merak konusu olurken, o kişi ortaya çıkarak iddiaları yalanladı.

Magazin 23-05-2021 16:15

Mehmet Ali Erbil takipçilerini yıllar öncesine götürdü! En efendi fotoğrafım

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, paylaştığı çocukluk fotoğrafıyla dikkat çekti. İlkokul yıllarına ait siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşan Erbil "En efendi fotoğrafım" notunu yazdı.

Magazin 17-05-2021 21:29

Mehmet Ali Erbil'den itiraf! | “Sık sık türbe ziyaretleri yapıyorum. Hacca gitmek istiyorum.

Mehmet Ali Erbil, geçirdiği hastalık sonucu zor günleri atlattıktan sonra geçtiğimiz günlerde efsaneleşen yarışması “Çarkıfelek” ile ekranlara geri döneceğini açıklamıştı. Ünlü şovmen bir dönem büyük bir aşk yaşayıp evliliğin kıyısından döndüğü Nefise Karatay ile ilgili de özel açıklamalarda bulundu. Yaşadığı hastalık sebebiyle zor günler geçirdiğini dile getiren Erbil, “Yaşadığım her şeyi kader olarak görüyorum.” Dedi.

Magazin 10-05-2021 12:56

Çarkıfelek geri mi dönüyor? Çarkıfelek ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haber!

Uzun süredir tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den Çarkıfelek müjdesi geldi. Hayranlarını özlediğini belirten usta şovmen sevilen yarışma Çarkıfelek ile yakında ekranlara geri döneceğini açıkladı. Peki Çarkıfelek ne zaman ve hangi kanalda başlayacak?

Magazin 09-05-2021 18:14

Mücbir Sebepler'e katılan Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen 'baton salam' itirafı

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram üzerinden yaptığı program Mücbir Sebepler'in dün geceki konukları Kuşum Aydın ve Mehmet Ali Erbil oldu. Kahkahanın eksik olmadığı yayında Mehmet Ali Erbil, seyircinin ağzına baton salam soktuğu anlarla ilgili beklenmedik itirafta bulundu.

Magazin 22-03-2021 13:36

Denemek için ürettiği passifloradan milyonlar kazandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde passiflora (passion fruit) hasadı başladı. 'Çarkıfelek', 'aşk meyvesi', 'gençlik iksiri' gibi isimlerle de anılan passifloranın kilosunu 75 liradan verdiğini söyleyen üreticiler, Türkiye pazarında istedikleri orana ulaşınca Avrupa'ya ve Rusya'ya açıldıklarını söyledi.

Haber 10-03-2021 14:58

Victoria Silvstedt güneşin tadını çıkardı

Dünyaca ünlü model Victoria Silvstedt, Miami'de objektiflere yansıdı. Bir dönem Mehmet Ali Erbil'in sunduğu 'Çarkıfelek' programında hosteslik yapan Silvstedt, güneşin keyfini sürerken kameralara yakalandı.

Magazin 25-01-2021 10:54

İhracatçılar ve üreticiler egzotik meyvelere yöneliyor

Batı Akdeniz'den 7 ayda 274 bin dolarlık yaban mersini, 100 bin dolarlık kivi, 56 bin dolarlık avokado ve 11 bin dolarlık ananas ihracatı gerçekleştirildi - Tropikal meyve ihracatı yapan firmanın genel müdürü Ufuk Güngör: - "Antalya bölgesi, tropik meyve üretiminde önemli bir potansiyele sahip. Bunu üretici, ihracatçı ve ülkemiz açısından bir fırsat olarak görüyoruz"

Yurthaber 19-08-2020 11:23

Hobi amaçlı başladı! Passiflora meyvelerini 100 liradan satıyor

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde hobi amaçlı tropik meyve ve endemik bitkiler yetiştiren Ahmet Tural (64), 5 yıl önce diktiği 5 passiflora (çarkıfelek) ağacından ilk hasadını yaptı. Yaklaşık 10 kilo passiflora meyvesi toplayan Tural, kilosunu 100 liradan satmayı hedefliyor.

Finans 06-07-2020 10:23

Onur Büyüktopçu kimdir? Çarkıfelek sunucusu Onur Büyüktopçu kaç yaşında ve nereli? İşte hayat hikayesi

Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusu oldu. Kanal D'nin ekran klasiği yarışması Çarkıfelek yeni bölümleriyle bayramda yeniden yayınlanmaya başladı. Kiralık Aşk dizisindeki Koriş karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz ve Damat Bayıldı'nın ardından bu defa ise Çarkıfelek'i sunmaya başladı. Peki Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Çarkıfelek sunucusu Onur Büyüktopçu hakkında merak edilenler.

Magazin 24-05-2020 21:41

Çarkıfelek'in yeni sunucusu hangi ünlü isim oldu?

Yeni sunucusuyla ekrana gelecek olan Çarkıfelek'ten ilk tanıtım... Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek, yeni sunucusu ve yeni bölümleriyle bayram ekranında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor...

Magazin 15-05-2020 12:10

Mimar Sinan çarkıfeleği Selimiye'nin kalbine yerleştirmiş

Vakıflar Edirne Bölge Müdürü Osman Güneren: - "Mimar Sinan, çarkıfelekle Allah'tan gelen her şeyin Allah'a dönecek olmasını, sonsuzluğu, evrendeki her şeyin Allah aşkıyla döndüğünü, dönüşün de sonsuz olduğunu sembolleştiriyor"

Haber 12-05-2019 11:18

Mimar Sinan çarkıfeleği Selimiye'nin kalbine yerleştirmiş

Vakıflar Edirne Bölge Müdürü Osman Güneren: - "Mimar Sinan, çarkıfelekle Allah'tan gelen her şeyin Allah'a dönecek olmasını, sonsuzluğu, evrendeki her şeyin Allah aşkıyla döndüğünü, dönüşün de sonsuz olduğunu sembolleştiriyor"

Yurthaber 12-05-2019 11:17

Mehmet Ali Erbil'in 17 yıl önceki hali hem duygulandırdı hem güldürdü!

Duyurduğu kötü haberler nedeni ile magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ olarak ünlenen Onur Akay, yoğun bakımda olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’e geçmiş olsun mesajı yayınladı ve Erbil’in 17 sene önceki görüntülerini paylaştı.

Magazin 26-10-2018 21:34

Rafet El Roman'dan 'makyaj' eleştirilerine ilginç yanıt

Çarkıfelek yarışmasına katılan Rafet El Roman'ın yüzündeki ilginç makyaj olay olmuştu. Rafet El Roman bu eleştirilere sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla yanıt verdi

Magazin 23-08-2018 14:06