Çarpışma Dizisi Haberleri

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı ‘Çarpışma’ dizisine açılan davada bilirkişi raporu geldi

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı ‘Çarpışma’ dizisinin senaryosunun kendisine ait olduğunu iddia eden emekli polisin açtığı davada bilirkişi, davacının fikri hakkına tecavüzün oluştuğunu kaydetti.

Magazin 12-04-2022 10:27

Kıvanç Tatlıtuğ’un kız kardeşiyle fotoğrafı olay yarattı!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un kız kardeşi Melise Tatlıtuğ ile olan fotoğrafları ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ’un fotoğrafını görenler, “genlere hayran kalmamak mümkün değil” yorumunda bulundu.

Magazin 26-10-2021 09:22

Kıvanç Tatlıtuğ dizileri: Her şey Acemi Cadı ile başladı...

Ülkemizin tescilli yakışıklılarından olan Kıvanç Tatlıtuğ dizileri ile de gündemden düşmeyen isimlerden biridir. İlk dizisinden son dizisine hepsinde bambaşka karakterlerle izleyici karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ Netflix dizisi ile de gündemden düşmeyecek gibi görünüyor.

Trend 26-01-2021 11:57

Çarpışma dizisi davalık oldu!

Emekli polis Selçuk Olcay, Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Çarpışma isimli dizinin senaryosunun kendisine ait olduğu iddiasıyla mahkemeye başvurdu.

Magazin 08-10-2020 21:31

Çarpışma Dizisi

Çarpışma Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çarpışma Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çarpışma dizisinde flaş ayrılık! Hangi oyuncu veda ediyor?

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Onur Saylak'ın başrollerinde oynadığı sevilen dizi Çarpışma'nın yeni bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

Magazin 16-04-2019 20:21

Çarpışma dizisinde Cansız kim? Cansız Kadir'in babası mı? Çarpışma 11. son bölüm izle!

Çarpışma dizisi 11. son bölümüyle nefes kesti. Çarpışma'da hücre evine giren Kadir herkesi etkisiz hale getirdikten sonra kalan son adama, eşini ve kızını kaybettiği saldırıyı kimin planladığını soruyor. Kadir adamdan 'Cansız' ismini alınca yeni düşmanının peşine düşüyor. Veli ise Cansız'la buluşuyor. Veli'nin 'Gel bakalım Kadir'in sevgili babası Cansız' demesi dikkat çekiyor. Peki Çarpışma'da Cansız kim? Cansız Kadir'in babası mı? İşte Çarpışma 11. son bölüm final sahnesi ve yaşananlar.

Trend 22-02-2019 03:27

Çarpışma, sosyal medya etkileşiminde dünyada ilk üçe girdi!

Ay Yapım’ın, Show TV’de ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’, WIT (Uluslararası Medya İletişim Platformu) verilerine göre, Şubat ayında dünyada en çok sosyal medya beğenisi kazanan üç yapımdan birisi oldu.

Trend 19-02-2019 21:05

Çarpışma dizisi final mi yapıyor? Flaş açıklama

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun başrolünde oynadığı Çarpışma dizisiyle ilgili ortaya atılan iddialara yanıt gecikmedi. Çarpışma dizisi final mi yapıyor? İşte o açıklama.

Magazin 19-02-2019 17:31

Çarpışma dizisine yeni oyuncu! Seyfi rolünü kim oynuyor?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma'ya yeni bir oyuncu katılıyor. Çarpışma'da Seyfi rolünü kim oynuyor? İşte Çarpışma 11. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 19-02-2019 02:50

Çarpışma'da Kadir'den Zeynep'e Sevgililer Günü sürprizi! Çarpışma dizisi 10. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Çarpışma dizisinin merakla beklenen 10. yeni bölümünden bir fragman daha yayınlandı. Çarpışma yeni bölümde Kadir, Zeynep'e sürpriz yapıyor. Silahlı soyguna kalkışan Yakup ve Cemil ile onlara destek veren sürpriz bir isim, girdikleri evden çıkıp, tam yakayı kurtardık dedikleri anda karşılarında hiç ummadıkları birini buluyor! Veli’den habersiz Selim’in ofisine gelen Asiye ile Zeynep’in karşı karşıya geldikleri anlarda ise heyecan yükseliyor. İşte Çarpışma 10. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 13-02-2019 02:30

Çarpışma'da şoke eden ihanet! Muhbir kim çıktı? Çarpışma dizisi 10. yeni bölüm fragmanı izle!

Çarpışma dizisinin 10. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Çarpışma'nın son bölümünde herkesi şaşırtan bir ihanet yaşandı. Kadir'in ekibinde en güvendiği isim olan Adem köstebek çıktı. Çarpışma 9. bölüm final sahnesinde ise Adem, sevdiği kadın olan Meltem'i keskin nişancı tüfeğiyle vurdu. Peki Çarpışma'da Meltem öldü mü? Kadir, Adem'in hain olduğunu anlayacak mı? Çarpışma 10. yeni bölüm fragmanında ise Adem bu defa Veli'ye silah çekiyor ve 'Artık senden de nefret ediyorum' diyor.

Trend 08-02-2019 01:43

Çarpışma'da Veli'den büyük tuzak! 'Kadir için değer mi?' Çarpışma 9. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Çarpışma dizisinin 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çarpışma yeni bölüm fragmanında Veli, Galip'in parasının polisler eşliğinde sevk edileceğini öğrenince pusu kuruyor. Veli'nin adamları polisle çatışmaya girerek paraları çalıyor. Diğer yandan ise Veli, Zeynep'i arayarak, 'Aylin'i de alıp yanıma gelin. Her şeyi size anlatacağım. Kadir için değer, değil mi?' demesi dikkat çekiyor. İşte Çarpışma 9. yeni bölüm 2. fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 05-02-2019 22:40

Çarpışma dizisi sosyal medyayı salladı! Çarpışma 7. yeni bölümden ilk sahne

Çarpışma dizisinin 7. bölümünde heyecan zirveye tırmandı. Adalı ve Veli’nin çatışmaya girdiği, ağır yaralanan Veli’nin bilinci kapanmadan hemen önce Adalı’ya, annesinin yaşadığını ve yerini bildiğini söylediği, Zeynep’in kızı Aylin’e kavuştuğu, Veli’nin hastaneden silahlı bir baskınla kaçırıldığı, Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in aile olma yolunda güçlü adımlar attıkları bölümü, ‘Çarpışma’ tutkunları kelimenin tam anlamı ile nefeslerini tutarak izledi.

Magazin 25-01-2019 20:32

Çarpışma dizisi 8. yeni bölümden çarpıcı fragman! Veli'nin yeni planı ne?

Çarpışma dizisinin 8. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Çarpışma yeni bölüm fragmanında, Veli Demir’e, Kadir’in Belma ile olan videosu üzerinden onu köşeye sıkıştırmaya çalışacağını söyleyip, beraber çalışmayı teklif ediyor. Veli, Demir’e videoyu bulacağını söylerken, karşılığında ise Demir’den kendisi için elini kirletmesini, üstüne kan sıçratmasını istiyor. Demir teklifi kabul ederken, Veli’nin kimin canını yakmayı planladığı ise merak uyandırıyor. İşte Çarpışma 8. yeni bölüm fragmanı.

Trend 25-01-2019 01:31

Çarpışma dizisinden iki ön izleme birden! Çarpışma'da Kadir'in annesi kim?

Çarpışma dizisinin merakla beklenen 7. yeni bölümünden iki ön izleme sahnesi birden yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Çarpışma'nın yeni bölüm fragmanlarında, Kadir ve Kerem’in, Yakup ve arkadaşlarıyla kıyasıya bir kavgaya tutuşuyor. Veli’den, annesinin yaşadığını ve yerini bildiğini öğrenen Kadir şoke olurken, annesini bulmak için harekete geçeceğinin de sinyallerini veriyor. İşte Çarpışma 7. yeni bölüm fragmanları ve yaşanacaklar.

Magazin 23-01-2019 03:02

Çarpışma dizisine Onur Saylak ve Kıvanç Tatlıtuğ'un stadyum sahnesi damga vurdu! Çarpışma 4. son bölüm izle!

Çarpışma dizisi 4. son bölümüyle ekrana geldi. Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma'nın 4. son bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak'ın birlikte oynadığı meyhane ve stadyum sahneleri damga vurdu. Daha önce görev yapan iki polis olan, ancak artık düşmana dönüşen Kadir ve Veli'nin geçmişindeki sırlar ortaya çıktı. Kadir ve Veli'nin birlikte yer aldığı sahnelerdeki oyunculuklar ise izleyenleri hayran bıraktı. İşte Çarpışma 4. son bölümde yaşananlar.

Magazin 14-12-2018 02:41

Çarpışma çekimlerinde gergin anlar

Çarpışma dizisinin Bebek'teki çekimlerinde trafik nedeniyle gergin anlar yaşandı. Set arasında görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ gazetecilerin soruları üzerine Müslüm filmiyle ilgili güzel yorumlar aldığını söyledi.

Magazin 16-11-2018 11:50

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Çarpışma'ya bir ünlü isim daha katıldı! Çarpışma 1. bölüm yeni fragmanı izle

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Çarpışma'ya bir ünlü oyucu daha katıldı. Ay Yapım'ın geçen yıldan beri üzerinde çalıştığı Çarpışma dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Rojda Demirer de katıldu. Ay Yapım imzalı Çarpışma dizisi ne zaman başlayacak? Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu hangi rolde oynuyor? İşte Çarpışma dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve 1. bölüm yeni fragmanı.

Magazin 11-11-2018 20:09

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun dizisi Çarpışma ne zaman başlayacak? Çarpışma'nın oyuncu kadrosu belli oldu

Ay Yapım'ın yeni sezondaki iddialı dizisi Çarpışma'nın çekimleri başladı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Erkan Can'ın yer aldığı Çarpışma dizisi Kasım ayında Show TV ekranlarında olacak.

Magazin 11-10-2018 20:54

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun dizisi Çarpışma'ya yeni oyuncu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun başrollerde oynayacağı ve perşembe akşamları Show TV'de ekrana gelecek yeni dizi Çarpışma'nın hazırlıkları sürüyor. Çarpışma dizisine bir yeni oyuncu daha katıldı.

Magazin 02-10-2018 20:15