Casio Haberleri

Herkesin gözü kolunuzdaki saatte kalacak! İşte en havalı Casio saat modelleri

Kol saati, günlük rutinlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz aksesuarların başında gelir ve hem kadın hem erkeklerin kombinlerini tamamlayan en önemli parçalardan biri olarak karşımıza çıkar. Kol saati denilince akla gelen markaların başında ise şüphesiz ki Casio gelir. Casio, tasarladığı şık ve işlevsel modelleriyle kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına hitap etmeyi başarır. Peki, en iyi Casio saat modelleri hangisi?

Haber 26-07-2023 16:26

Erkeklerin vazgeçilmezi! Şık ve kusursuz en iyi erkek saat önerileri

Her anın farkında olmayı sağlayan kol saatleri, aynı zamanda erkeklerin en çok kullandığı aksesuarlar arasında yer alıyor. Bu aksesuarlar, barındırdığı özellikler ve yaratıcı tasarımlarıyla birbirlerinden ayrılıyor. Her türlü ihtiyaca ve tarza uygun birçok farklı erkek saat modeli bulunuyor. Gelin, en iyi erkek saat çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 01-12-2021 21:15

Casio’nun yeni saati, Pac-Man oyunundan esinlendi

Casio daha öncelerde kronometre, dijital alarm ve takvim özellikleri sunan F-10 isimli bir cihaz sunmuştu. Söz konusu saat o zamanlar satın alabileceğiniz en gelişmiş saatlerden biriydi. Saat, belki de en çok 1979 yapımı Alien filmindeki Ripley ve diğer karakterlerin taktığı saat olmasıyla ün kazanmıştı.

Haber 22-07-2021 10:27

Casio

Casio Hakkındaki Haberler Mynet'te. Casio Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.