Kol Saati Haberleri

Pierre Cardin kol saatlerinde Sevgililer Günü'ne özel %70 indirim

"Kendinizi özel hissetmek istediğinizde, şıklığınızı tamamlayacak bir aksesuarın gücü tartışılmaz. Pierre Cardin kol saatleri, tasarım ve kaliteyi bir araya getiren benzersiz modelleriyle şimdi daha da erişilebilir hale geliyor. Bu muhteşem indirim fırsatıyla, stil sahibi olmak sizin için çok daha kolay olacak. Hem kendi tarzınızı yansıtacak hem de günün her anında şıklığınızı koruyacak bir saat arıyorsanız, Pierre Cardin indirimlerini kaçırmayın!"

Haber 13-02-2024 12:23

Klasik ve spor kombinlerin baş tacı en kullanışlı ve şık deri kordonlu erkek kol saatleri

Saatler kombinlerin tamamlayıcısı ve zarif bir aksesuar olmanın yanı sıra vazgeçilmezlerimiz arasında yer alıyor. Şıklığınızı ve tarzınızı yansıtan saatler pek çok farklı seçenek ile üretiliyor. Klasik, modern, minimalist, retro, spor... Peki sizin seçiminiz hangisi? İşte hem gündelik kullanım hem özel davetlerde tercih edebileceğiniz tarzınıza uygun deri kordonlu saat önerileri!

Haber 05-12-2023 17:54

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaklaşık 7,6 milyon liralık 15 kol saatine el konuldu

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, piyasa değeri 7 milyon 552 bin lira olan 15 kol saati ele geçirildi.

Yurthaber 03-10-2023 11:18

Herkesin gözü kolunuzdaki saatte kalacak! İşte en havalı Casio saat modelleri

Kol saati, günlük rutinlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz aksesuarların başında gelir ve hem kadın hem erkeklerin kombinlerini tamamlayan en önemli parçalardan biri olarak karşımıza çıkar. Kol saati denilince akla gelen markaların başında ise şüphesiz ki Casio gelir. Casio, tasarladığı şık ve işlevsel modelleriyle kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına hitap etmeyi başarır. Peki, en iyi Casio saat modelleri hangisi?

Haber 26-07-2023 16:26

Kol Saati

Kol Saati Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kol Saati Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger, Armani... Dünyaca ünlü markaların saatlerinde indirim

Dünyaca ünlü markaların her tarza ve beğeniye uygun saatlerinde indirimler başladı! Armani Exchange, Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger ve daha birçok markanın saatlerini keşfetmeye ne dersiniz? İster kendinize ister sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kaliteli saatlerle tanışmak için acele edin.

Haber 21-07-2023 09:26

Casio'dan Lacoste'a her beğeniye uygun kol saatlerinde Prime Day indirimi

Prime Day fırsatlarından yararlanarak kaliteli markaların kol saatlerine yarı fiyatına varan indirimlerle sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Hem şık ve fonksiyonel hem bütçenize uygun indirimli kol saati modellerini sizin için derledik. Beklentilerinizi karşılayacak nitelikteki kol saatine ulaşmak için listemize göz atabilirsiniz.

Haber 12-07-2023 18:49

Modadan kozmetiğe bütçe dostu alışveriş için ünlü markaların indirimlerini keşfedin

İhtiyaçlar hiç bitmiyor, özellikle yaz aylarında daha da artıyor. Siz de herkes gibi modadan kozmetiğe ihtiyacınız olan ürünleri indirimli fiyatlarla satın almak ve bütçenizi korumaktan yanaysanız bu indirim dönemi tam da size göre! En sevilen markaların trend ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin. Sizin için bayram öncesi indirimleriyle öne çıkan markaları derledik. İşte detaylar!

Haber 22-06-2023 10:05

Her baktığında sizi hatırlasın isterseniz sevdiklerinize hediye edebileceğiniz her bütçeye uygun saatler

Sevdiklerinize hediye almakta zorlananlardansanız sizi buraya davet edelim! Şüphesiz, saatler her özel günün vazgeçilmez hediyelerinden biri. Özellikle sevdiklerinizin baktığında sizi hatırlayacak olması, paha biçilemez. Peki uygun fiyatlıdan pahalıya her bütçeye uygun, hem kadına hem erkeğe oldukça yakışacak, birbirinden farklı özelliklerdeki en şık saatleri birlikte keşfetmeye ne dersiniz? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 21-06-2023 17:23

Levi's, Altınyıldız, Saat&Saat... Saatten ayakkabıya, klasik giyimden spor giyime indirimli ürünleri keşfedin

Gömlekten tişörte, ayakkabıdan saate her beğeniye uygun ürünlerle gardırobunuzu yenilemek ister misiniz? Yanıtınız "Evet" ise doğru yerdesiniz. Altınyıldız Classics, Saat&Saat, Levi's gibi ünlü markaların yeni ve eski sezon ürünlerinde indirimler başladı. Gardırobunuza yeni bir soluk getirecek en şık parçaları indirimlideyken keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 10-06-2023 01:50

Erkeklerin şıklığını pekiştirip kombinlerini tamamlayacak en iyi kol saatleri

Özenle seçtiğiniz aksesuarlarla şekillendireceğiniz bir stile sahip olmak için kaliteli ve şık saatlerden yardım alabilirsiniz. Sosyal hayatta ve iş yerinde kullanılmaya uygun saat modelleri ile farklı tarzlardaki kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz. Haydi gelin, şıklığınızı pekiştirecek o saatleri beraber inceleyelim!

Haber 23-05-2023 16:53

Saat & Saat koleksiyonundaki kaliteli saatlerde Anneler Günü'ne özel indirimler

Dünyaca ünlü markaların, her tarza ve beğeniye uygun kol saatlerini keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik Anneler Günü'ne özel indirimler varken... Saat & Saat koleksiyonundaki kaliteli saatlerdeki indirimleri kaçırmayın, stilinizi güçlendirin.

Haber 11-05-2023 11:52

Hem şık hem kullanışlı bir saat isteyenlere Welder marka saat önerileri

Saat; bazıları için kombinleri süsleyen bir aksesuar, bazılarınız içinse zamanı takip edebilmeye imkân tanıyan bir yardımcı. Her bir modeli özenle tasarlayan Welder her iki kesim için de en özel saatleri piyasaya sunuyor. Siz de dünyaca ünlü markanın imzasını taşıyan kaliteli saatlere sahip olmak istiyorsanız en iyi Welder saat modellerini derlediğimiz listemize göz atabilirsiniz!

Haber 08-05-2023 17:59

Zamanı takip etmenin en şık yolu! Ünlü saat markalarında Babalar Günü Fırsatı

Armani Exchange, Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger gibi dünyaca ünlü birçok markanın kol saatlerinde Babalar Günü'ne özel fırsatlar başladı. İster kendinize ister babanıza hediye edebileceğiniz kaliteli onlarca saat ile tanışmak için acele edin. Saat&Saat'in koleksiyonunu gelin birlikte keşfedelim.

Haber 12-04-2023 12:09

Saatim olmadan asla! diyenlere en kaliteli en iyi saat markaları 2023

Saatler fonksiyonellikleriyle sadece zamanı ölçmekle kalmayıp aynı zamanda kişisel tarzımızı yansıtarak günlük yaşantımıza özgünlük katıyor. Bu yılın öne çıkan saatleri zarafetle teknolojiyi bir araya getirerek kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. Estetik tasarımları, güçlü özellik setleri ve kullanım kolaylıklarıyla öne çıkan bu saatler moda tutkunları ve teknoloji severler arasında büyük ilgi görüyor. İşte 2023'ün saat dünyasında kendine sağlam bir yer bulan bu şıklık abidelerinden bazıları…

Haber 27-02-2023 16:33

Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı! Çaldığı saati vajinasına saklamıştı ama...

ABD'de yaşanan ilginç hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. Sarah Richards isimli bir kadın, kimliği açıklanmayan bir erkeğin daveti üzerine geceyi onunla geçirmek üzere otel odasına gitti. Ancak ilerleyen saatlerde genç adam yalnız başına uyandı. Uyandığında yaşananlar genç adamı şaşkına çevirdi. Gerçekler, Richards polisler tarafından aranınca ortaya çıktı.

Trend 17-12-2022 15:13

Şık tasarımıyla göz dolduran ve kalitesiyle öne çıkan kol saati modelleri

Tarzınıza uygun olarak seçeceğiniz bir kol saati sizi olduğunuzdan daha havalı gösterir. Siz de "Kombinlerime hava katacak kaliteli bir saate ihtiyacım var." diyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için şık tasarımıyla göz dolduran ve kalitesiyle öne çıkan kadın erkek kol saati modellerini derledik. Seiko'dan Casio'ya, Fossil'den Guess'e işte en havalı saat modelleri!

Haber 01-12-2022 22:49

Kış kombinlerinizi daha havalı hale getirecek şık ve kullanışlı saat modelleri

Kombinlerin tamamlayıcısı aksesuarlar, aksesuarların en şık parçası ise saatler! Siz de kış kombinlerinizi çok daha havalı hâle getirecek, kullanışlı saat önerileri arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Metal saatlerden deri kayışlı ürünlere ve akıllı seçeneklere kadar birbirinden kaliteli, her bütçeye hitap eden modelleri listeledik. Zevkinize en çok hitap edeni bulmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 28-11-2022 10:15

Büyük gün geldi! Efsane Cuma indiriminin kaçırmamanız gereken ürünlerini sizin için derledik

Büyük gün, bugün! Kasım ayı boyunca süren indirimleri taçlandıran Efsane Cuma geldi çattı! Siz de "Yılın son büyük indiriminden ne alsam?" diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Onlarca kategorideki binlerce ürünün müthiş indirimlerle satışa sunulduğu bu büyük alışveriş etkinliğinden yüksek indirim oranına sahip parfüm, saat ve güneş gözlüklerini sizin için derledik. Haydi durmayın, acele edin. İşte detaylar!

Haber 25-11-2022 10:48

Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar nelerdir? Kol saati, cüzdan, yüzük yasak mı? Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar!

Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar bugün MEB tarafından saat 10.00'da yapılacak sınav öncesi vatandaşlar tarafından merak edildi. Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar nelerdir, sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen kişiler internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. MEB tarafından yayımlanan kılavuzda, kol saati, küpe, cüzdan, yüzük, kolye ve bileklik detayı dikkat çekti. İşte Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar...

Egitim 19-11-2022 09:04

11.11 Süper Final! İndirimin son gününde monttan ayakkabıya öne çıkan fırsatlar

Onlarca kategorideki binlerce ürünün çılgın fiyatlarla satışa sunulduğu indirim günleri, 11.11 Süper Final ile bugün son buluyor. "Keşke indirimdeyken alsaymışım." dememek için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Sizin için öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim!

Haber 09-11-2022 12:03

Tarzınıza farklı bir dokunuş yapmanızı sağlayacak kadın vintage saat modelleri

Saat, temel olarak zamanı kontrol etmek için kullanılsa da şıklığından ödün vermeyen kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuar hâline geldi. Saat seçimi ise zevkinizi yansıttığı için dikkate alınması gereken ince bir detay. Bu noktada "Vintage modeller tarzımı yansıtıyor." diyorsanız hazırladığımız listeye göz atmanızda fayda var.

Kadin 16-09-2022 16:19

Hem spor hem şık ve klasik modelleriyle en iyi saat markaları

Her geçen gün gelişen özellikleri nedeniyle yanımızdan ayırmadığımız cep telefonları saat görevini yerine getirmeye başlasa da kol saatini aksesuar olarak kullanmaktan vazgeçemiyoruz. Hem günlük hayatta hem özel günlerde şıklıkları ile kombinlere eşlik eden kol saatleri, zamanı da takip etmemizi sağlıyor. Peki, uzun yıllar boyunca kullanmaya devam edebileceğiniz en iyi kol saatleri hangileri, öğrenmek ister misiniz? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 26-08-2022 15:39

Özil'in sosyal medya paylaşımı gündem oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı kol saati dikkatlerden kaçmadı

Fenerbahçe'den Başakşehir'e transfer olan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Özil'in üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve Cumhurbaşkanlığı forsu bulunan kol saati paylaşımı kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi.

Spor 22-08-2022 15:04

Kol saati takmak isteyenler için hem şık hem spor 2000 tl altı kol saati önerileri

Saat, zamanı takip etmemize yarayan en temel araç. Ancak bu özelliğinden çok sıklıkla aksesuar olarak tercih edilir. Bu nedenle de saatin giyilen kombin ile uyumlu olması önem taşır. Ancak her kombine uyum sağlayan model bulmakta zorlanabilirsiniz. Öyleyse hem spor hem şık görünümlü bir saat tercih ederek onu her türlü kombinde kullanabilirsiniz. Eğer aradığınız tam olarak böyle bir saatse doğru yerdesiniz. Gelin, derlediğimiz spor ve şık saat modellerine birlikte göz atalım.

Haber 12-08-2022 16:29

Şık bir davetten günlük kullanıma kadar her yerde takabileceğiniz kol saati modelleri

Saat zamanı takip etmemizi sağlayan bir araç olmanın yanında aksesuar olarak da kullanılıyor. Bu sebeple de saati giyilen kıyafete, gidilen ortama veya ihtiyaca göre değiştirmek gerekebiliyor. Bazı saatler ise her türlü ortama uyum sağlayabilecek şekilde ara bir tasarıma sahip olabiliyor. Bu şekilde hem iş yerinde resmi kıyafetlerle hem gündelik yaşamda rahat bir giyim tarzıyla kullanabileceğiniz bir saat arıyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, sizin için neler seçtik beraber bakalım.

Haber 20-07-2022 14:26

Sıcak yaz aylarında denize veya havuza girerken çıkarmakla dert etmeyeceğiniz suya dayanıklı kol saati modelleri

Saat keşfedildiğinde “Bunu kolumuza taksak ne güzel durur.” demek kimsenin aklına gelmemiş olacak ki uzun yıllar sadece zaman hesaplamak amacıyla kullanılmış. Günümüzde ise işlevi dışında şık bir aksesuar olarak çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. Hatta saat koleksiyonu yapanlar bile var. Sizin de saatlerle böyle bir bağınız var ve su geçirmeyen en iyi saat markalarını merak ediyorsanız yazımıza göz atmadan geçmeyin!

Haber 28-06-2022 12:42

Saat seven babalara 300 TL altı en güzel saat önerileri

Haziran ayına girdiğimiz şu günlerde Babalar Günü telaşı da arttı. Böyle özel günlerde sevdiklerinize armağan vererek mutlu ve değerli hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Peki, aksesuar kullanmayı seven babanıza şıklığı ve kalitesiyle fark yaratan, tarzına hitap edecek saat hediye etmek ister misiniz? Gelin, zarif tasarımının yanı sıra 300 TL altı fiyatıyla bütçenizi de yormayacak en güzel saat önerilerine birlikte bakalım.

Haber 07-06-2022 10:07

Engin Altan Düzyatan'ın 24 bin İsviçre frangı değerindeki saatine alternatif uygun fiyatlı öneriler

Engin Altan Düzyatan'ın 24.000 İsviçre frangına sipariş ettiği saat oldukça ses getirdi. Şu anki kurla yaklaşık 410.000 TL fiyat biçilen saat, karaborsada daha yüksek fiyatlara alıcı bulabiliyor. Saatin fiyatının yüksek olmasının nedenleri arasında tamamen el yapımı olması, sınırlı sayıda üretilmesi ve teslimatının en az iki yıl sürmesi yer alıyor. Peki, güzel bir saat almak için gerçekten o kadar yüksek maliyetler mi gerekiyor? Tabii ki hayır...

Magazin 02-06-2022 13:46

Klasik giyimi hayat tarzı haline getiren erkekler için 2000 TL altı klasik saat önerileri

Kol saatleri erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarının başında geliyor. Kol saatleri hem zaman yönetimi hem şık bir görünüm için oldukça önem taşıyor. Stil sahibi erkekler ise giyim tarzına uygun saati seçebilmek için detaylı araştırma yapıyor. Saatler modeline, kullanılan malzemesine ve markasına göre farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor. İşte klasik giyimi hayat tarzı hâline getiren erkekler için 2000 TL'nin altında saat önerileri ile karşınızdayız!

Haber 31-05-2022 13:53

Ünlü isimlerin vazgeçemediği hem şık hem spor saat modellerine alternatif öneriler

Kıyafetlerinizin en önemli tamamlayıcılarından biri olan saat seçimlerinizde nelere dikkat ediyorsunuz? Ünlü isimlerin kusursuz görünümlerinde kullandığı saatlerin etkilerine hiç dikkat ettiniz mi? Siz de kusursuz kombinler yaratmak istiyorsanız saat seçimlerinizde dikkat etmeniz gereken noktaları sizler için derledik. Gelin, ünlü isimlerden esinlenerek hazırladığımız önerilere birlikte bakalım.

Haber 23-05-2022 16:22

Dünyanın en ince mekanik saati görücüye çıktı: Fiyatını öğrenince dudağınız uçuklayabilir!

İtalyan bir firma, Octo Finissimo Ultra adını taşıyan dünyanın en ince mekanik saatini üretmeyi başardı. 1,8 mm kalınlığıyla dünya rekoru kıran saat, şaşırtıcı olmayan bir şekilde yüksek bir fiyat etiketi ile geliyor. Üstelik saatin mekanik dünya ile dijital boyutun arasında köprü kuracağı da söyleniyor.

Haber 24-03-2022 16:01

İstanbul'da internet üzerinden sahte ve taklit saat satan şüpheli yakalandı

İstanbul'da internet üzerinden sahte ve taklit saat satan şüpheli yakalandı

Yurthaber 06-02-2022 11:02

Fiyatını görünce bir süre kendinize gelemeyeceğiniz kol saati modelleri

Kol saati, kıyafetlerin tamamlayıcısı olan aksesuarların başında geliyor. Şıklık yarışının zirvede olduğu şu günlerde kol saatleri birbirinden farklı dizaynlarla satışa sunuluyor. Lüks düşkünü kişilerin satın aldığı saatlerin fiyatları ise dudak uçuklatıyor. Birbirinden kaliteli markaların kol saati fiyatlarını merak ediyor musunuz?

Haber 19-01-2022 13:21

Riske girmeden, çok şık ve klasik bir hediye vermek isteyenlere kadın kol saati önerileri

Anneniz, sevgiliniz, kızınız ya da arkadaşınızı mutlu etmek istiyor ancak hediyenizin beğenilmeme riskini göze alamıyor musunuz? Endişelenmeyin, her kadının çok seveceği bir hediye önerimiz var, kol saati! Harika bir hediye seçeneği olan en iyi kadın kol saatlerini sizler için listeledik.

Kadin 14-12-2021 10:52

Erkeklerin vazgeçilmezi! Şık ve kusursuz en iyi erkek saat önerileri

Her anın farkında olmayı sağlayan kol saatleri, aynı zamanda erkeklerin en çok kullandığı aksesuarlar arasında yer alıyor. Bu aksesuarlar, barındırdığı özellikler ve yaratıcı tasarımlarıyla birbirlerinden ayrılıyor. Her türlü ihtiyaca ve tarza uygun birçok farklı erkek saat modeli bulunuyor. Gelin, en iyi erkek saat çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 01-12-2021 21:15

Gerçek gibi duran 250 TL altı kadın altın rengi saat modelleri

Zamanı verimli kullanmak 21. yüzyılda hepimizin sorun yaşadığı bir konu. Özellikle sonbahara girdiğimiz ve işe ya da okula döndüğümüz bu dönemde çok daha fazla yoğun ve koşturmacalı hayatlarımız var. Neyse ki bu noktada kol saatleri hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Siz de hem şık hem de kullanışlı modelleri ile dikkat çeken kol saatleri ile gün planlamalarınızı çok daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Kadin 05-11-2021 10:41

Polis bile şoke oldu! Saatin içinden uyuşturucu çıktı

İstanbul Levent'te takip ettikleri bir aracı durduran Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemede sürücünün kol saatinin çalışmadığını fark etti. Saatin mıknatısla tutturulmuş arka tarafını açan polis, içerisine gizlenmiş satışa hazır kokain ele geçirdi. Polisi bile şok eden olayda araçtaki 2 torbacı gözaltına alındı.

Haber 26-09-2021 10:37

Fossil, akıllı saat ürün yelpazesini Fossil Gen 6 ile genişletti

Fossil Gen 6 fiyatı ve özellikleri belli oldu. Akıllı saat denildiğinde pek çok kişinin aklına standart olarak birkaç model gelecektir. Fakat günümüzde pek çok klasik saat markası da akıllı saat tarafında ürünler geliştiriyor. Nitekim bu markalardan birisi de Fossil.

Haber 21-08-2021 08:31

İyi ki almışım diyeceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı akıllı saatler

Teknolojinin hayatımıza sunduğu şık ve oldukça işlevsel akıllı saat modellerini sizler için derledik.

Haber 17-08-2021 00:57

Casio’nun yeni saati, Pac-Man oyunundan esinlendi

Casio daha öncelerde kronometre, dijital alarm ve takvim özellikleri sunan F-10 isimli bir cihaz sunmuştu. Söz konusu saat o zamanlar satın alabileceğiniz en gelişmiş saatlerden biriydi. Saat, belki de en çok 1979 yapımı Alien filmindeki Ripley ve diğer karakterlerin taktığı saat olmasıyla ün kazanmıştı.

Haber 22-07-2021 10:27

Adnan Menderes’in kol saati Demokrasi Müzesi'nde sergilenecek

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, yapımında sona yaklaşılan Demokrasi Müzesi'nde merhum Başbakan Adnan Menderes’e ait antika kol saati, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan tarafından Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'a sergilenmek üzere teslim edildi.

Haber 20-05-2021 22:58