Cem Özer Haberleri Ve Son Dakika Cem Özer Haberleri

Cem Özer Haberleri Ve Son Dakika Cem Özer Haberleri

Cem Özer, 5 Ekim 1959 yılında Kahramanmaraş da dünyaya gelmiş olup, annesi ermeni kökenli, babası ise Çerkez kökenlidir. Eğitim hayatına İstanbul Üniversitesi hukuk fakültesinde başlayan Özer, eğitimini yarıda bırakarak farklı topluluklarda çalışmaya başlamıştır. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan aynı zamanda sunucu ve yazarlık yapmış ünlü sanatçı ‘ Laf lafı açıyor’ adlı televizyon programı ile tanınmıştır. Tarkan, Cem Yılmaz gibi isimleri ilk kez televizyona çıkartmıştır. Cem Özer, kariyer hayatına çeşitli film ve dizilerde rol alarak devam etmiştir. Toplamda beş kez evlenen Özer’in bir kızı ve bir oğlu vardır. 1976 yılında yazdığı film senaryosu ‘Yirmidört saat’ sanatçının ilk eseridir. Günümüzde izlenen ve izlenmiş olan Payitaht Abdülhamit, Tatlı Şeyler, O Hayat Benim gibi birçok eserde rol almıştır.

Cem Özer Haberleri

Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer'in ilginç evlilik açıklaması şaşırttı! 'En büyük başarım...'

Beş kez nikâh masasına oturan oyuncu Cem Özer, eşi Pınar Dura Özer'le konuk olduğu bir programda yaptığı evliliklerle ilgili ilginç açıklamalar da bulundu. Pınar Dura Özer'le evli olan Özer, önceki evliliklerini "büyük bir hata" olarak nitelendirdi.

Magazin 13-02-2024 16:13

Cem Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2 çocuğum da istemeden oldu demişti! Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer 2. Sayfa'da!

Cem Özer 12 Ocak 2023 Perşembe günü Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. 2004 yılında Nurgül Yeşilçay ile evlenen ünlü oyuncunun evliliği 2010 yılında son bulmuştu. İkilinin Osman Nejat Özer adında bir çocukları bulunuyor. Cemre Özer ise ünlü oyuncunun Sebla Pekcan ile olan evliliğinden kızıdır. Ünlü oyuncu Cem Özer yaptığı bir açıklamada "2 çocuğum da istemeden oldu" ifadesini kullanmıştı. Peki, Cem Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 12-01-2023 09:43

46 yaşındaki Nurgül Yeşilçay yine çok cesur! Göğüs dekolteli pozuna sevgilisi dayanamadı

1998 yılında İkinci Bahar dizisiyle başladığı oyunculuk kariyerini aktif olarak sürdüren güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, iddialı Instagram paylaşımlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Bu defa kırmızı takım elbiseli pozlarıyla beğeni toplayan Nurgül Yeşilçay, göğüs dekoltesiyle bakana yeniden baktırdı.

Magazin 08-12-2022 16:25

Ünlü oyuncu Cem Özer'den 14 sene sonra gelen kavga itirafı: Şafak Sezer'e bir tane vurdum uçtu, sonrasında mafya...

2009 yılında vizyona giren "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filminde birlikte çalışan Cem Özer ve Şafak Sezer'in kavgası uzun süre gündem olmuştu. Konu hakkında Sezer, "Cem Özer o cüsseyle beni yerden yere vurur, ama onda o yürek yok." demişti. Yıllar sonra konu hakkında açıklama yapan Cem Özer, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 11-11-2022 17:09

Cem Özer

Cem Özer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cem Özer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İmren Çapanoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu İmren Çapanoğlu'nun hayatı ve biyografisi!

İmren Çapanoğlu 11 Kasım 2022 Cuma günü Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa magazin programına Cem Özer ile birlikte konuk oldu. Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki, İmren Çapanoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'nın konuğu İmren Çapanoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 11-11-2022 09:54

Cem Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer 2. Sayfa'da!

Cem Özer, 11 Kasım 2022 Cuma günü Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa magazin programına İmren Çapanoğlu ile birlikte konuk oldu. Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi 2004 yılında Nurgül Yeşilçay ile evlenen ünlü oyuncunun evliliği 2010 yılında son bulmuştu. İkilinin Osman Nejat Özer adında bir çocukları bulunuyor. Cemre Özer ise ünlü oyuncunun Sebla Pekcan ile olan evliliğinden kızıdır. Peki, Cem Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Cem Özer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 11-11-2022 09:46

Nurgül Yeşilçay Cem Özer'den olan oğlu Nejat'ı paylaştı! Görenler şoke oldu

Sosyal medyanın aktif ünlülerinden olan Nurgül Yeşilçay, Cem Özer'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer'i, sosyal medyadan paylaştı. Yeşilçay'ın paylaşımına düştüğü not dikkat çekti.

Magazin 25-10-2022 14:45

Cem Özer: Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati ile tanışmak isterim!

Oyuncu ve sunucu Cem Özer, tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Eski eşi Nurgül Yeşilçay’ın yeni ilişkisi hakkında konuşan Özer, "Necati Kocabay'ın Nurgül’e çok iyi geldiğini düşünüyorum" dedi.

Magazin 13-04-2022 15:42

Cem Özer kimdir? 2. Sayfa konuğu Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay ne zaman boşandı? Kaç defa evlendi?

Cem Özer 2. Sayfa magazin programının 13 Nisan Çarşamba günü canlı olarak ekrana gelen bölümünde magazin gündemini değerlendirip özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünlü isim gündem oldu. Peki Cem Özer kimdir? 2. Sayfa konuğu Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay ne zaman boşandı? Kaç defa evlendi? Ünlü oyuncuya ilişkin detaylar haberimizde.

Magazin 13-04-2022 10:12

57 yıl sonra Süzet Halfon ismini sildiren Esin Maraşlıoğlu kimdir? Esin Maraşlıoğlu kaç yaşında, nereli?

Esin Maraşlıoğlu, bilindiği gibi ünlü bir modacıdır. Maraşlıoğlu, şu ara 57 yıl sonra açtığı dava ile anılıyor. Esin Maraşlıoğlu, 57 yıl sonra kardeşleri İzzet Maraşlıoğlu ve Seza Halfon ile mahkemeye başvurarak ‘Süzet Halfon’ isminin nüfustan silinmesini talep etti. Bu olay sonrası Esin Maraşlıoğlu'nun kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Magazin 18-02-2022 20:00

Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer çiftinin oğulları Nejat koca adam oldu! Babasının kopyası!

2010 yılında boşanan Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer çiftininin oğulları Nejat, 16 yaşında bir delikanlı oldu. Osman Nejat'ın, babası Cem Özer'e benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 12-10-2021 09:22

Cem Özer karısının bikinili pozlarını paylaştı!

2017 yılında Pınar Dura ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Cem Özer karısının bikinili pozlarını paylaştı. Pınar Dura'nın pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 26-09-2021 14:43

Cem Özer: İçine kapanık biriydim

Ünlü oyuncu Cem Özer, kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Talk show programı yapmadan önce çok çekingen ve içine kapanık bir adam olduğunu söyleyen Özer, "Ağzımdan kerpetenle laf çıkardı. Kendime talk show karakteri yaratıp ve onu oynadım" dedi.

Magazin 23-05-2021 14:05

Cem Özer'den şaşırtan lahmacun ve ayran çıkışı!

Ünlü oyuncu Cem Özer, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Üç yıldır Bodrum’da beach işleten ünlü oyuncu, astronomik tatil fiyatlarının mal sahiplerinden kaynaklandığını söyleyip, “Mal sahipleri fırsatçılık yapıyor, fiyatlar o yüzden yüksek. İnsanlar bir lahmacun ve bir ayrana dünyanın paralarını vermesinler” diye konuştu.

Magazin 22-05-2021 08:15

Cem Özer'den olay açıklama! 'Erdoğan benim sayemde belediye başkanı oldu'

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, sunucu Cem Özer, katıldığı YouTube programında yıllar önce televizyonda yayınlanan 'Laf Lafı Açıyor' programıyla ilgili 'Zülfü Livaneli'ye İstanbul Belediye Başkanlığı'nı kaybettiren benim. Benim programda kaybetti. Bu sebeple Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanı oldu' dedi.

Magazin 13-11-2020 17:00

Evli kadına attığı çıplak fotoğrafları ifşa olmuştu! Cem Özer eşiyle el ele

Oyuncu ve sunucu Cem Özer, eşi Pınar Dura ve oğlu Osman Nejat ile birlikte Zorlu AVM'de görüntülendi. Özer karısının elini bir an olsun bırakmadı.

Magazin 28-10-2020 14:00

Özel mesajları ifşa olmuştu! Cem Özer aşka geldi

Geçtiğimiz günlerde evli ve iki çocuk babası Cem Özer’in bir hayranlığıyla aralarında geçen yakınlaşma basında yer almıştı. Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında kadın takipçisi Cem Özer’in kendisine uygunsuz fotoğraflar göndererek taciz ettiğini belirtmişti. Cem Özer’den eşi Pınar Dura’yla romantik paylaşım geldi.

Magazin 17-10-2020 09:11

İfşa haberlerinden sonra Cem Özer aşka geldi! Eşiyle romantik paylaşım yaptı!

Geçtiğimiz günlerde evli ve iki çocuk babası Cem Özer’in bir hayranlığıyla aralarında geçen yakınlaşma basında yer almıştı. Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında kadın takipçisi Cem Özer’in kendisine uygunsuz fotoğraflar göndererek taciz ettiğini belirtmişti. Haberlerin gölgesinde Cem Özer’den eşi Pınar Dura’yla romantik paylaşım geldi.

Magazin 16-10-2020 17:30

Skandalın ardından Cem Özer'in eşinden açıklama

Evli ve iki çocuk babası Cem Özer'in bir takipçisine uygunsuz fotoğraflar göndererek taciz ettiği iddiası ortaya atıldı. Beyaz TV kanalında Söylemezsem Olmaz programında açıklanan olayın ardından Cem Özer'den ve eşi Pınar Dura'dan açıklama geldi.

Magazin 06-10-2020 11:23

Cem Özer’in özel fotoğrafları ifşa oldu! Ünlü isim ilk kez konuştu!

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumculuğunu yapan Seren Serengil ünlü sanatçı Cem Özer hakkında önemli bir iddiayı ortaya attı. Bir döneme damga vuran ünlü şovmen ve oyuncu Cem Özer’in uygunsuz fotoğrafları takipçisi tarafından ifşa edildi. Cem Özer’in takipçisiyle konuşan Serengil’in sözlerine ünlü sanatçıdan jet yanıt geldi.

Magazin 05-10-2020 14:49

Cem Özer: Onları bu plaja almayacağım

Geçtiğimiz yıl Bodrum'da plaj işletmeciliğine başlayan Cem Özer, "Şezlonga günlük 1000 TL vereni, buraya almayacağım" dedi.

Magazin 15-06-2020 11:05

Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncuları kimler? Cem Özer Payitaht Abdülhamid'de hangi rolde oynuyor?

TRT 1’in sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’e bu hafta itibariyle yeni karakterler geliyor. Ekranların sevilen, yetenekli isimlerinden Cem Özer, Burç Kümbetlioğlu, Tuğçe Kumral, Faik Ergin ve Esra Kılıç’ın dahil olacağı yeni karakterler dizinin tansiyonunu yükseltecek bölümleri de beraberinde getirecek.

Magazin 06-03-2020 21:33

Payitaht Abdülhamid dizisine 4 flaş transfer! Cem Özer hangi rolde oynayacak?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna bomba transferler yapıldı. Dizinin kadrosuna uzun süredir ekranlardan uzak olan Cem Özer'in yanısıra, Burç Kümbetlioğlu, Faik Ergin ve Tuğçe Kumral katıldı.

Magazin 14-02-2020 20:47

Bülent Ersoy Cem Özer'in kucağına oturdu

Geçtiğimiz günlerde "Çıplaklar kampında bronzlaşıyorum" açıklamasıyla gündeme gelen Bülent Ersoy, kendisini dinlemeye gelen oyuncu Cem Özer'in kucağına oturdu.

Trend 20-07-2019 11:36

Cem Özer: Laikliği alkole ve sekse indirgeyen…

Geride bıraktığımız yıl uzun bir süre yoğun bakımda kalan ve sevenlerini korkutan oyuncu Cem Özer, şimdilerde sağlığını geri kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

Magazin 25-06-2019 10:12

Cem Özer: Haberim yoktu, gözlerim doldu!

Geride bıraktığımız yılın ekim ayında rol aldığı filmin setinde geçirdiği kaza sonrasında uzun bir süre hastanede yatan ve yoğun bakımda geçirdiği süre zarfında sevenlerini bir hayli meraklandıran oyuncu ve şovmen Cem Özer, sosyal medya hesabından kendisini son derece etkileyen bir gelişmeyi takipçileriyle paylaştı.

Magazin 24-06-2019 09:49

Cem Özer eşinin arkadaşıyla el ele görüntülendi! Açıklaması şaşkına çevirdi

Sette geçirdiği kaza sonrası uzun süre yoğun bakımda kalan oyuncu Cem Özer, eşiyle ortak arkadaşları olan bir kadınla el ele görüntülendi. Konu hakkında açıklama yapmak için 2. Sayfa programına telefona bağlanan Özer, çileden çıktı.

Trend 28-05-2019 12:14

Cem Özer'den olay sözler: Ben bu ülkenin diktatörü olsam...

'Parazit kadın' paylaşımıyla gündem olan Cem Özer eleştirilerine devam etti. Özer açıklamasında "Ben bu ülkenin başına gelsem değil, diktatörü olsam 'Anneler Günü' reklamlarının tamamını yasaklarım" dedi.

Trend 11-03-2019 11:20

Cem Özer'den tartışma yaratan paylaşım! 'Parazit kadın'

Usta oyuncu Cem Özer'in 'Parazit kadın' paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 09-03-2019 16:46

Cem Özer isyan etti! 'O paraları çatır çatır alacağım'

Yönetmen Sinan Çetin ve oyuncu Cem Özer arasındaki hastane masrafları polemiğinin yankıları devam ediyor. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya telefonla bağlanan Cem Özer, bu işin peşini bırakmayacağını ve hastane masraflarını da Sinan Çetin'den çatır çatır alacağını söyleyerek, geri adım atmadı.

Magazin 08-02-2019 00:29

Sinan Çetin'den olay Cem Özer açıklaması

Oyuncu Cem Özer ile Sinan Çetin arasında gerilim artıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına özel açıklama yapan Sinan Çetin, Cem Özer hakkında ilk kez konuştu.

Trend 29-01-2019 10:41

Cem Özer, Mehmet Ali Erbil'i koma halinden nasıl çıkardı?

Mehmet Ali Erbil ile aynı dönemde rahatsızlanıp yoğun bakımda tedavi gören Cem Özer, Mehmet Ali Erbil'in uyanması için ne yaptı? Ailesi Cem Özer'i dinleyince ne oldu? Yoğun bakımda koma halinde iken neler yaşadı?

Magazin 24-12-2018 13:44

Cem Özer: Lüks arabamla gezerken otobüsü görünce utandım!

42 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuşan Cem Özer, katıldığı magazin programında yıllar önce üstü açık arabasıyla bir halk otobüsünün yanından geçerken utancından arabasının üstünü kapattığını ve hak etmediğini düşündüğünü anlattı.

Trend 24-12-2018 11:55

Cem Özer yoğun bakımdan sonra ilk kez konuştu

Sinan Çetin'in yönettiği 'İstasyon' filminin çekimleri sırasında ayağını kıran Cem Özer daha sonra oksijen tedavisinde kötüleşmiş ve yoğun bakıma alınmıştı! Cem Özer günler sonra ilk kez açıklama yaptı.

Magazin 23-11-2018 10:10

Cem Özer'den haber var!

Film çekimleri sırasında sette kaza geçiren oyuncu Cem Özer, tedavi gördüğü hastanede yarın saat 10.00'da basın toplantısı düzenleyecek

Magazin 22-11-2018 17:06

Bayburt'ta mandıra sahibi bıçaklanarak öldürüldü

Bayburt'ta mandıra sahibi bıçaklanarak öldürüldü

Haber 07-11-2018 22:29

Cem Özer'in kızı Cemre Özer güzel haberi verdi

19 gün önce film çekimleri sırasında sette kaza geçiren ünlü oyuncu Cem Özer’in durumu iyiye gidiyor.

Magazin 31-10-2018 16:13

Cem Özer'in eşi Pınar Dura Özer hastane sürecini anlattı!

Film setinde ayağının kırılması sonucu hastanede tedavi gören Cem Özer'in, tedavi sırasında beyninde emboli oluşmuş ve yoğun bakıma kaldırıldı. Tedavisi devam eden Cem Özer'in 2016 yılında evlendiği eşi Pınar Dura, duygusal bir yazıyla hastane sürecinde yaşanılanları aktardı.

Magazin 30-10-2018 10:46

Hastane masrafları yapım şirketinden

Sette kaza geçirip ayağı kırılan ve oksijen tedavisi sırasında epilepsi nöbeti geçiren Cem Özer, yoğun bakıma alınmıştı.

Magazin 28-10-2018 10:03

Cem Özer'in sağlık durumu nasıl? İyi haber geldi

İstasyon filminin çekimlerinde kaza yapan Cem Özer'in tedavisi devam ederken bilinci kapanmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Cem Özer'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama geldi

Magazin 25-10-2018 15:13

Nurgül Yeşilçay'dan 'Müslüm' açıklaması! Timuçin Esen’i yalnız bıraktı

Yoğun bakımda olan Cem Özer'in eski eşi Nurgül Yeşilçay, 'Müslüm' filminin dün akşam yapılan galasına katılamadı! Yeşilçay galaya neden gitmediğini açıkladı

Magazin 25-10-2018 10:45

Yoğun bakımdaki Cem Özer'in doktorundan açıklama geldi

İstasyon filminin setinde düşüp bacağını kıran ve daha sonra ise yoğun bakıma alınan Cem Özer'in doktoru açıklama yaptı! İşte Cem Özer'in sağlık durumu

Magazin 24-10-2018 15:51

Mehmet Ali Erbil ve Cem Özer yoğun bakımda! İşte sağlık durumları

Oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil ve Cem Özer yakın zamanda iki ayrı kaza geçirdi ve ikisinden de dün kötü haber geldi! İki ünlü isim tedavi gördükleri hastanede yoğun bakımda tutuluyor. Peki son durumları nasıl? İşte cevabı...

Magazin 24-10-2018 09:22

Cem Özer ve Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu

Evinin banyosunda 5 gün önce düşerek yaralanan ve ameliyata alınan Erbil'in "kaçış sendromu" nüksederken, film setinde düşme sonucu ayağı kırılan Cem Özer de hastanede oksijen tedavisi sırasında fenalaşınca yoğun bakıma alındı

Haber 23-10-2018 20:07

Nurgül Yeşilçay, yoğun bakımda olan eski eşi Cem Özer için dua istedi

Nurgül Yeşilçay yoğun bakımda olan eski eşi Cem Özer için dua istedi.

Magazin 23-10-2018 19:49

Cem Özer yoğun bakımda

Sinan Çetin'in yönettiği 'İstasyon' filminin çekimleri sırasında sette kaza geçiren ünlü oyuncu Cem Özer yoğun bakıma alındı

Magazin 23-10-2018 15:08

Film setinde kaza geçiren Cem Özer’e hastane ziyareti

Oyuncu ve sunucu Cem Özer, geçen gün çekimlerinde olduğu filmin setinde bir kaza geçirmiş ve ayağını kırarak hastaneye kaldırılmıştı.

Magazin 16-10-2018 20:50

Cem Özer'in zor anları! Hastaneye kaldırıldı

Afyonkarahisar’da, Sinan Çetin’in yönettiği ’İstasyon’ filminin çekimleri sırasında rol gereği setteki çukura düşen Cem Özer zor anlar yaşadı! Özer'in sağ ayağı iki yerinden kırıldı

Magazin 12-10-2018 17:35

Cem Özer’in acı günü! 'Bari önce başsağlığı dileseydiniz...'

Sunucu ve oyuncu Cem Özer’in acı günü! Cem Özer'in 90 yaşındaki annesi hayatını kaybetti.

Magazin 13-08-2018 11:23