Çim Biçme Makinesi Haberleri

Bahçıvan bahçedeki çıplak cesedi dekorasyon zannederek çim biçme makinesiyle biçti! Günlerce öylece durdu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinde boş bir evin bahçesinde Robert Owens adındaki bir adamın cansız bedeni çıplak bir şekilde bulundu. İddialara göre boş mülkün bahçıvanı cansız bedeni gerçekçi bir Cadılar Bayramı dekorasyonu sanarak çim biçme makinesiyle biçti. Owens'in ailesi ölümünün şüpheli olduğunu dile getirerek polise şikayette bulundu.

Trend 19-10-2023 09:39

Korkunç son! Bir anlık dikkatsizlik hayatına mâl oldu... Parkta çimlerin arasında uyurken öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 1 çocuk annesi 27 yaşındaki Christine Chaves korkunç bir şekilde öldü. Parkta çimlerin arasında yatan Chaves, çimleri biçmek için gelen işçinin onu fark etmemesi üzerine çim biçme makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti.

Trend 18-07-2023 08:58

Kabus dolu anlar! Çim biçme makinesiyle yanlışlıkla cinsel organını kesen bahçıvan kan kaybından hayatını kaybetti... Cansız bedeni ormanda bulundu

Tayland’daki bir ormanlık alanda 39 yaşındaki Praditsin Chuypad isimli bir bahçıvanın cansız bedenine ulaşıldı. Bahçıvanın çim biçme makinesiyle cinsel organını kestikten sonra kan kaybından hayatını kaybettiği açıklandı. Olay ülkede geniş yankı uyandırdı.

Trend 01-07-2023 08:15

Diğer Haber Etiketleri

Çim Biçme Makinesi

Çim Biçme Makinesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çim Biçme Makinesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.