Çinli Haberleri

Kimyager komşunun akılalmaz planının detayları ortaya çıktı! Kapının arasından gizemli bir karışım enjekte etmiş... O yüzden aile dehşeti yaşadı!

36 yaşındaki Çinli kimyager, komşularının kapısının altından zehir enjekte etti. Komşularından nefret eden Çinli kimyagerin görüntüleri güvenlik kamerasına böyle yansıdı. Kimyagerin zehri yüzünden evdeki çiftin bebeğinin saçları döküldü. İşte akılalmaz olayın tüm detayları!

Haber 31-08-2023 13:59

Çinli ekip istedi! Özel harekat ekibi devreye girdi! Malatya’da dikkat çeken anlar…

Kahramanmaraş depremi sonrasında kurtarma çalışmaları Malatya’da da hız kesmeden devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları sırasında tam sessizliğin sağlanması için özel harekat ekipleri de devreye girdi. İlaçlarını almak için girdiği evde ikinci depreme yakalanan Muzaffer Öğüt’ü kurtarmak için Çinli ekip çalışmalarına devam ederken bölgeden gelen görüntüler dikkat çekti.

Haber 10-02-2023 12:12

Çinlilerin ve Rusların gizli sırrı! Alüminyum folyo ile sardıktan sonra gerçekleşenlere inanamayacaksınız

Sağlıklı ve kuvvetli olmak adına çok çeşitli yöntemler deneniyor. Dünya üzerinde yüzyıllardan beri kullanılan çeşitli sağlık kürleri bulunuyor. Rus ve Çinli hekimlerin kullandığı alüminyum folyo yöntemi dünyada birçok kişi tarafından bilinse de ülkemizde yeteri kadar bilinmiyor. Vücuda alüminyum folyo sarmanın faydaları şaşırtıyor.

Haber 14-12-2022 11:07

Uzak Doğu'dan iş vaadiyle getirdikleri kişileri evlere kapatıp zorla çalıştırdıkları iddiasıyla 4 Çinliye dava

İstanbul'da 40'tan fazla mağdurun kurtarıldığı operasyonlar sonucu başlatılan soruşturmada, pasaportlarını alıp evlerde zorla tuttukları mağdurları yasa dışı bahis işinde çalıştırdıkları iddia edilen sanıklar hakkında 9'ar yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası istendi

Yurthaber 07-10-2022 11:12

Çinli

Çinli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çinli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.