Çivi Haberleri

Çivi ve tellerle yaptıkları hayrete düşürdü

Düzce’de lise öğrencileri filografi sanatını 2 ayda öğrenip, metrelerce uzunlukta tel ve ip kullanarak ünlü isimlerin portrelerini yaptı. Sultan II. Abdülhamit Han’dan Mustafa Kemal Atatürk’e, Tarık Akan’dan Adile Naşit’e kadar yapılan birçok ünlü ismin portresi okul içinde sergilenmeye başladı.

Haber 27-02-2024 12:36

Korkunç iş kazası! İnşaat işçisinin gözünden giren çivi beynine saplandı... Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı

Malezya'da bir şantiyeden gerçekleşen iş kazası doktorları bile şaşırtmayı başardı. İsmi açıklanmayan inşaat işçisinin çivi çakma makinesinin arızalanmasıyla 3 cm'lik çivi gözünden içeri girerek beynine saplandı. Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran inşaat işçisi görme yetisinin korunmasıyla doktorları şaşırttı.

Trend 13-01-2024 14:27

Korkunç kaza! Elektrikli çivi makinesi bir anda patladı... Diline ve kafatasına çiviler saplandı

Kaliforniyalı bir marangoz çırağı, bir inşaat sahasında elektrikli bir aletin patlayarak diline ve kafatasına çivilerin saplanmasına neden olması sonucu korkunç bir şekilde yaralandı. Olayın ardından iyileşme sürecinin başladığı 28 yaşındaki Timothy Kualii Kahae cihazın kusurlu olduğunu iddia ederek firmayı mahkemeye verdi.

Trend 10-11-2023 10:04

İki asırlık 'çivisiz cami'ye ilgi yoğun! Yapılırken ne çivi ne de yapıştırıcı kullanıldı: Adeta zamana meydan okuyor

Bayburt’un Konursu köyünde çivi ve yapıştırıcı kullanılmadan yapılan bir cami zamana meydana okuyor. 1812 yılında çivi ve yapıştırıcı kullanılmadan birbirine geçmeli parçaların birleştirilmesi ile inşa edilen Konursu Ulu Cami mimarisiyle adeta ilgi odağı haline gelmiş durumda. "Çivisiz cami" 2 asrı aşkın süredir ziyaretçilerini ağırlayıp hizmet veriyor. 7 yıl önce tadilattan geçirilen cami, Türklerin, Orta Asya’dan Anadolu’ya taşıdıkları binlerce yıllık geleneği de yansıtmakta.

Haber 13-11-2022 13:13

Çivi

Çivi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çivi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Duydukları karşısında Müge Anlı'nın bile nutku tutuldu! 815 bin lirası çalınan kadın: Çiviyle kocamı çiviledim!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Remziye Hanım ve eşi Esat Bey'in yaşadıkları akıllara durgunluk verdi. Eşinin yaklaşık 815 bin lirayla kaçıp gittiğini söyleyen Remziye Hanım'ın eşini nasıl dövdüğünü anlattığı anlarda stüdyoda yer yerinde oynadı. Remziye Hanım eşine kafa attığını, vurduğunu ve elindeki çiviyle çivilediğini söyleyince hem Müge Anlı hem de stüdyodakiler şaşkına döndü. Ekran başında programı izleyenleri de şoke eden o anlarda Remziye Hanım, yaşananlara üzülmediğini de söyledi.

Haber 10-11-2022 09:37

Cani üvey baba kız arkadaşının üç yaşındaki kızının kafasına çivi çakarak öldürdü! “Yetiştirmek zorunda kalmak istemedim”

Vietnam’da yaşayan 30 yaşındaki Nguyen Trung Huyen isimli bir üvey baba, sevgilisinin üç yaşındaki kızını kendi hayatını etkilediği gerekçesiyle kafasına dokuz çivi çakarak öldürdü. Üvey babanın mahkemeye verdiği ifadesinden sonra iğneyle idam edilmesine karar verildi.

Trend 19-10-2022 11:10