Daniel Pancu Haberleri

Pancu'nun Fenerbahçe deplasmanında giydiği eldivenler, Beşiktaş Müzesi'ne teslim edildi

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Daniel Pancu'nun 17 Nisan 2005 tarihinde siyah-beyazlı ekibin Fenerbahçe deplasmanında 4-3 kazandığı maçta giydiği eldivenler, Beşiktaş Müzesi'ne getirildi. İşte detaylar...

Spor 17-04-2023 16:53

Spor camiasından yardımlar devam ediyor! Beşiktaş Yöneticisi Emre Kocadağ, Daniel Pancu'nun Kadıköy'de giydiği eldivenleri satın aldı! Bağış miktarı açıklandı...

Spor camiası, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından adeta tek yürek oldu ve afet bölgesine göndermek üzere yardım tırlarını yola çıkardı. 6 Şubat'ta yaşanan felaket sonrasında adeta seferber olan spor kulüplerinin destekleri devam ediyor. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu da 2005 yılında Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe maçında giydiği kaleci eldivenlerini satışa çıkarmıştı. Siyah - beyazlı yönetici Emre Kocadağ, eldivenleri satın aldı.

Spor 10-02-2023 08:02

Daniel Pancu, kaleye geçtiği Fenerbahçe maçındaki eldivenlerini depremzedeler için satıyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem sonrası Türkiye'nin dört bir yanından yardım tırları harekete geçerken, arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor. Cumhuriyet tarihinde görülen en büyük felaketlerden biri olan depremlerin ardından spor camiası da duruma kayıtsız kalmadı ve yardımlarını en hızlı şekilde yönlendirmek için çalışmalarına başladı. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu da efsaneleştiği Fenerbahçe maçındaki eldivenlerini satışa çıkardı.

Spor 09-02-2023 21:20

Beşiktaş’ın eski yıldızı yıllara yenik düştü! Kadıköy Panteri Daniel Pancu'yu bir de şimdi görün

2005 yılında Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında siyah-beyazlıların kalesini koruyarak hafızalara kazınan Daniel Pancu, şimdilerde ülkesi Romanya'da spor yorumculuğu yapıyor. Bir süredir Voluntari Futbol Akademisi'nde teknik koordinatör olarak kariyerine devam eden eski futbolcu Daniel Pancu'nun son halini görenler tanımakta zorlandı. Yıllar, Beşiktaş'ın eski yıldızı Daniel Pancu'ya acımadı.

Spor 16-11-2022 15:46

'Kadıköy Panteri' Pancu'dan derbi paylaşımı

Süper Lig'de bu akşam oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine saatler kala siyah-beyazlıların ‘Kadıköy Panteri' lakaplı eski futbolcusu Daniel Gabriel Pancu'dan flaş bir paylaşım geldi.

Spor 21-03-2021 14:37