Davet Haberleri

Merkez Bankası'ndan Olağanüstü Genel Kurul kararı: Gündem...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) Olağanüstü Genel Kurul düzenleme kararı aldı. Toplantı 28 Mart'ta gerçekleştirilecek. Davet ilanı bankanın sitesinde yayımlandı.

Finans 10-03-2024 09:02

Düğün davetlisi kıyafet seçimiyle viral oldu! Resmen gelini gölgede bıraktı... Sosyal medyadan yorum yağdı

Reddit'te bir kullanıcı 'weddingshaming' alt grubunda düğününe katılan bir davetlinin kıyafet seçimini paylaştı. Ten rengine oldukça yakın bir renkte tamamen çiçek motiflerinden oluşan kıyafetiyle çıplakmış görünen davetli herkesin dikkatini çekti. Misafirin gelini gölgede bırakan seçimine kullanıcılar tarafından da yorum yağdı.

Trend 08-03-2024 13:30

'Gerçekten böyle mi söyledi?' İmamoğlu ve Kurum arasında 'davet' krizi! 'Kendi kendine hayali davetler yapıyor'

Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu’nun ’İlk kez Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim’ sözleriyle ilgili “Biz Ulaştırma Bakanlığımızın yaptığı metro açılışına gideceğiz. Başkan İstanbul’da yaşamadığı için kendi kendine hayali davetler yapıyor. Dün Ulaştırma Bakanımızla beraberdim. Kendisine herhangi bir davet yapılmamış” cevabını verdi. İmamoğlu ise "Bize davet yapıldı. Süreci pazartesi günü değerlendireceğiz. Bakanla görüşmedim. Davetiyeyi gördüm" dedi.

Haber 24-02-2024 15:35

Şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlamıştı... Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey Fransa U21 Milli Takımı'na davet edildi

Galatasaray'ın Rennes'den bonservisiyle birlikte kadrosuna kattığı Sacha Boey performansıyla şampiyonlukta büyük pay sahibi olurken, 22 yaşındaki oyuncu Fransa U21 Milli Takımı'ndan davet aldı. İşte detaylar...

Spor 31-05-2023 18:35

Davet

Davet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Davet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Edirne'yi Kakava-Hıdrellez Şenlikleri coşkusu sardı

Edirne'de düzenlenecek Kakava-Hıdrellez Şenlikleri'ne Roman vatandaşların geleneksel daveti ilgi çekiyor.

Yurthaber 03-05-2023 11:40

AK Parti Milletvekili Şimşek, vatandaşları Malazgirt Zaferi kutlamalarına davet etti

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek: - "Bu yılı her yıldan daha heyecanlı görüyoruz. İnşallah her yıldan daha fazla misafirle orada olacağız"

Yurthaber 21-08-2022 14:12

Demet Özdemir'in nişanında giydiği kıyafeti beğenenler için alternatif öneriler

Yaz etkinliklerinde "Ne giysem?" sorusu herkesin kafasında dönüp duruyor ve seçim yapmak için de birçok model bulunuyor. Bunlardan biri, son dönemin en popüler isimlerinden Demet Özdemir'in nişanında giydiği beyaz elbisesi. Yazın evlilik planınız varsa ya da gideceğiniz özel bir davet yaklaşıyorsa Demet Özdemir gibi bir tarz yakalamanız mümkün. Gecenin en dikkat çekici kişisi olmak ve göz kamaştırmak için Demet Özdemir'in nişanında giydiği elbiseye alternatif önerilerimize mutlaka bakın.

Magazin 26-07-2022 14:36