Değirmen Haberleri

Her sofrada mutlaka olmalı! Sofranıza şıklık, yemeklerinize lezzet katacak tuz biber değirmen setleri

Tuz ve biber değirmen setleri, yemeklerinizin tadını zenginleştirmenin en pratik ve keyifli yollarından birisi. Yemeğin lezzetini artırmanın yanında estetik görünümleriyle de mutfak ve sofralara şıklık katan baharat değirmenlerini sizler için derledik. Manuel modellerden otomatik ve ışıklı tasarımlara kadar birçok seçenek arasından size en uygun olanı seçerek mutfak deneyiminizi daha da keyifli hale getirmenizi sağlayacak 10 değirmen modeline gelin, birlikte bakalım.

Yemek 08-02-2024 16:08

Yozgatlı çiftçi köyünde kurduğu değirmende aspirden yağ elde ediyor

Yozgatlı çiftçi kurduğu aspir soğuk sıkım değirmeniyle hem yağ elde ediyor hem de aspir posasıyla hayvanların yem ihtiyacını karşılıyor.

Yurthaber 09-10-2023 11:52

Adana'da korkunç olay! Değirmen taşına sıkıştı, feci şekilde hayatını kaybetti

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, alınan bilgiye göre, değirmen taşına sıkışan kadın feci şekilde hayatını kaybetti. Savcılık incelemesinin ardından kadının cansız bedeninin Kozan Devlet Hastanesi morguna götürüldüğü, olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

Haber 10-05-2023 11:28

Tarihi değirmenin taşları 150 yıldır dönüyor

Sinop'un Erfelek ilçesinde 150 yıl önce kurulan su değirmeni köy halkına hizmet etmeyi sürdürüyor - Köy muhtarı Ferhat Demirol: -"Kotların düşmesiyle değirmenlere gelen sular azaldı. O nedenle bazı değirmenler çalışamaz durumda ama bu değirmenimiz aktif"

Yurthaber 14-09-2022 11:03

Değirmen

Değirmen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Değirmen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.