Aspir Yağı Haberleri

Aspir yağı yüze kullanılır mı? Aspir yağının cilde faydaları nelerdir?

Cilt bakımı güzellik ve sağlık arayışında olanların vazgeçilmez bir parçasıdır. Sağlıklı ve parlak bir cilt, sadece güzellik standartlarını yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda öz güveni artırır. Doğal yağlar cilt bakım rutinlerinin önemli bir bileşenini oluşturur ve son yıllarda büyük bir ilgi görmektedir. Doğal yağların cilt bakımında kullanımı binlerce yıl öncesine dayanan geleneksel uygulamalardan günümüze kadar gelmiştir. Aspir yağı da bu bağlamda kullanılan bir yağdır.

Kadin 27-10-2023 12:18

Yozgatlı çiftçi köyünde kurduğu değirmende aspirden yağ elde ediyor

Yozgatlı çiftçi kurduğu aspir soğuk sıkım değirmeniyle hem yağ elde ediyor hem de aspir posasıyla hayvanların yem ihtiyacını karşılıyor.

Yurthaber 09-10-2023 11:52

Kayseri'de 100 dönümde hasat edilecek aspirin yağı ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak

Kayseri'de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 100 dönüm alana ekilen aspirden elde edilecek yağı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacaklarını bildirdi.

Yurthaber 07-09-2023 13:23

Aspir yağını kimler kullanamaz? Aspir yağının zararları nelerdir, mideye iyi gelir mi?

Aspir yağı genel olarak tansiyonu düşürmesiyle bilinen bir yağdır. Aspir yağı da diğer doğal yağlar gibi metabolizma sağlığına iyi gelir. Salatalara ve yemeklere 1 tatlı kaşığı ekleyerek tüketilebilen aspir yağı bazı alerjik reaksiyonlara ya da sağlık problemlerine yol açabilir. Hipertansiyon yani yüksek tansiyon hastalarına uzman doktor gözetiminde tavsiye edilir. Doğru ve bilinçli tüketildiği zaman faydalarından yararlanılabilen aspir yağı faydaları nedir, ne için kullanınır?

Haber 08-11-2022 11:02

Aspir Yağı

Aspir Yağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aspir Yağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Herkesin zayıflamak için içtiği yağ kanseri tetikliyor!

Başta kilo vermek üzere birçok faydasından yararlanmak için tercih edilen aspir yağının tehlike saçtığı ortaya çıktı. Zayıflattığı iddiasıyla son dönemde popülerleşen aspir yağı ile ilgili uyarılarda bulunan uzmanlar, başta kanser olmak üzere, inflamasyona yol açan ve çeşitli zararlı etkileri olan insan sağlığı için tehlikeli bir yağ olduğunu belirtti.

Haber 02-08-2022 07:27

'Ekilmedik toprak bırakmayacağız' dedi! Kuru öksürüğü, gribal enfeksiyonu bıçak gibi keser...

Anavatanı Arabistan Yarımadası olan ve faydalarıyla dikkatleri üzerine çeken bitki için ülkemiz harekete geçti. Merkezi Kayseri olan bitki, yüzyıllardır gribal enfeksiyonlara karşı kullanılıyor. Kuru öksürüğü bıçak gibi keser, stres ve depresyona karşı olumlu etkileri bulunur. Salatalara koyup yiyebileceğiniz gibi çayını yapıp içebilirsiniz. Yapılan araştırmalarda metabolizmayı hızlandırdığı için obezite tedavisinde kullanıldığına dikkat çekiliyor.

Haber 20-04-2022 10:46

Tarlaya öyle bir şey ekti ki, 15 yıl sonra verim aldı

Bingöl'de, Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen projeyle 15 yıldır ekildiği hiçbir üründen verim elde edilemeyen arazide aspir üretildi. 100 dönümlük araziye aspir eken çiftçiler 15 yıl sonra araziden verim alarak 15 ton ürün elde etti.

Finans 20-08-2021 16:00

Kocaeli'de aspir yağ tesisi kurulacak

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün: - "Tesis hizmete girince vatandaşlar belki de üretimini 2 katına çıkaracak. Bir yerde bu teşvik olacak"

Yurthaber 10-06-2021 11:33

Aspir yağının faydaları! Cilde, saça ve zayıflamaya bir yararı var mı?

İnsanlığın en eski ürünlerinden biri olan ve günümüzde de hala kullanılımı devam eden aspir yağının faydalarını içeren uzun bir liste hazırladık. Söz konusu makalede aspir tohumu yağının nasıl kullanıldığını saça ve cilde nasıl yarar sağladığını da bulabilirsiniz.

Kadin 21-01-2020 14:02