Deri Ceket Haberleri

Her kadının dolabında olması gereken 7 temel parça! Kapsül dolapta neler olmalı?

Her kadının dolabında modaya uygun ve çeşitli kombinler oluşturabileceği belirli temel parçalar bulunmalıdır. İster kapsül dolap sistemini uyguluyor olun ister sadece pratik kombinler yapın dolabınızda olması gereken 6 temel parçayı bilmek işinize yarar. Bu parçalar her mevsimde kullanılabilir ve farklı stillerde kombinler yaparak şık görünümler elde etmenize yardımcı olabilir. İşte, her kadının dolabında olması gereken bu temel 6 parça ve onları nasıl kullanabileceğinizle ilgili ipuçları...

Kadin 19-01-2024 14:22

Serin havalarda sizi sıcacık ve şık tutacak deri ceketler

Bahar aylarının şık ve kurtarıcı giysisi şüphesiz deri ceketler. Hem pantolon hem eteklerle kombinlenebilen bu parçaların modası asla geçmiyor. Geçmişten günümüze popülerliğini sürdüren deri ceketler, her dönem kadın ve erkek gardıroplarının baş tacı. Peki, serin havaların hissedildiği şu günlerde içinizi ısıtacak ve şıklığınızı koruyacak deri ceketlere birlikte bakmak ister misiniz?

Haber 30-10-2023 16:58

Deri tutkunlarının en sevdiği havalar yaklaşıyor! Deri ağırlıklı kombinler oluşturmanız için öneriler

Sonbahar ve kış ayları, deri kıyafetler giymeyi sevenlerin favori dönemi. Deri tutkunları bu dönemde ceketlerden eteklere kadar pek çok farklı kıyafeti kombinleme özgürlüğüne kavuşuyor. Kaliteli deri parçaları bulup satın almak ise zaman zaman zor olabiliyor. Siz de deri parçaları kombinlerinizde kullanmaktan keyif alıyorsanız kaliteli modellerin yer aldığı bu seçkiye mutlaka göz atmalısınız.

Haber 13-10-2023 15:35

Havaların serinlemesiyle gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken parçalar

Kavurucu sıcakların ardından yavaş yavaş serinlemeye başlayan hava, kombinlerde de gözle görülür değişikliklerin yapılmasına neden oluyor. Özellikle akşam saatlerinde serinleyen havadan etkilenmemek için kendinize yeni kıyafetler almayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Birbirinden şık ve rahat baharlık giyim parçalarını sizler için bir araya getirdik, incelemeye hazır mısınız?

Haber 28-09-2023 16:37

Diğer Haber Etiketleri

beyaz gömlek biker ceket Oyuncu ayakkabı gömlek ceket tayt mont kolye elbise trençkot kaban hırka pantolon sweatshirt Deri Göz Alina Boz sonbahar spor ayakkabı alışveriş moda etek kombin altınyıldız altınyıldız classic altınyıldız classics altınyıldız gömlek altınyıldız mont abiye çanta modelleri deri ceket erkek deri ceket kadın deri elbise deri etek deri mont deri mont erkek deri pantolon deri tayt blazer blazer ceket blazer ceket erkek blazer ceket kadın bomber ceket bot kadın ceket erkek ceket modelleri eşofman takımı eşofman takımı erkek eşofman takımı kadın erkek blazer ceket erkek ceket erkek ceket modelleri erkek deri ceket erkek kolej ceket erkek kot ceket erkek spor ceket gardırop güzellik giyim gömlek modelleri ayakkabı çeşitleri emsan emsan çaydanlık emsan çelik tencere seti emsan düdüklü tencere emsan granit tencere seti emsan hamur yoğurma makinesi emsan kahvaltı takımı emsan tencere emsan tencere seti dolap yelek yelek modelleri kazak mont erkek mont kadın kot kot ceket kot ceket erkek peluş mont şişme mont stil tayt modelleri sweatshirt erkek sweatshirt kadın spor ayakkabı erkek spor ayakkabı kadın spor ayakkabı markaları kadın blazer ceket kadın ceket kadın deri ceket kadın takım elbise kıyafet kolej ceket erkek kolej ceketi kolej ceketi kadın kayla trençkot erkek trençkot kadın triko takım topuklu bot topuklu bot modelleri bacak boyu karakteri tüvit ceket yağmurluk tişört topuk deri etek kombinleri

Deri Ceket

Deri Ceket Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deri Ceket Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

GAP, Derimod, Altınyıldız Classics... Spor ve klasik giyimin en havalı parçaları şimdi indirimde

Stilinize havalı bir dokunuş mu katmak istiyorsunuz? Birbirinden şık parçalara, aksesuarlara mı ihtiyacınız var? Öyleyse, doğru yerdesiniz. Anneler Günü'ne özel ünlü markalardaki indirimler siz alışveriş severleri bekliyor. İndirimlerin kısa süre geçerli olduğunu unutmayın, bütçe dostu alışveriş için acele edin.

Haber 13-05-2023 13:34

Ceketle gelen bahar şıklığı! Bahar ayında hem üşütmeyecek hem terletmeyecek ceket önerileri

Baharlık ceketler özellikle serin havaların kurtarıcısı olan parçalar. Hem terlememek hem soğuktan korunmak istediğimizde baharlık ceketlere başvuruyoruz. Kolej ceketlerden blazerlara, kot ceketlerden deri ceketlere kadar yediden yetmişe her yaş grubuna hitap edebilen modellerde, her tarza en uygun baharlık ceketleri sizin için seçtik.

Haber 20-04-2023 17:22

Daha havalı görünmek isteyenlere özel: Kombinlerinizi tamamlayacak deri ceket modelleri

Deri ceketler, bahar aylarının değişmeyen gözde parçaları arasında yer alıyor. Farklı modelleri, kesimleri ve renkleriyle birçok kombine rahatlıkla uyum sağlayan deri ceketler sayesinde tarzınızı daha şık ve havalı hâle getirebilirsiniz. Gelin, kombinlerinize ekleyebileceğiniz en şık deri ceketlere hep birlikte göz atalım.

Haber 18-04-2023 15:53

Rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanızı sağlayacak kıyafet önerileri

Kış geldiğine göre gardırobunuzu da elden geçirmenizin tam zamanı! Eğer dolabınızı şık ve bir o kadar da rahat parçalarla doldurmak istiyorsanız doğru yere geldiniz. İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanızı sağlayacak en güzel kıyafet önerileri!

Haber 02-12-2022 14:33

Bir Peri Masalı dizisinin son bölümünde Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Son dönemlerde izlenme oranlarıyla dikkat çeken Bir Peri Masalı dizisinde Alina Boz'un giydiği kıyafetler çok konuşuluyor. Dizide canlandırdığı Melis karakterini çok seven izleyiciler, Alina Boz'un giydiği birbirinden farklı tarzdaki parçaları da araştırıyor. Özellikle Melis'in etek ve ceket kombinleri şimdiden en çok konuşulanlar arasına girdi bile! İşte, Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif öneriler!

Magazin 21-10-2022 14:36

Kış için mutlaka göz atmanız gereken en trend ve şık parça önerileri

Sonbahar mevsimi geldi gelecek derken kış kapıya dayandı! Soğuk kış aylarına sayılı günler kala gardıroplar gözden geçirildiğinde bazı eksiklikler göze çarpabilir. Her mevsim şıklığını önemseyen kadınların bu kış da trend parçaları kombinlerine taşımak istediğine eminiz! Yaklaşan soğuk havalarda şıklığınıza şıklık katacak birbirinden kaliteli parçaları araştırdık! Konforlu bir kış için okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16

Bu sonbahar ve kışın trendi olacak mont ve deri ceket modelleri

Her sezon giymekten asla sıkılmayacağınız birbirinden şık deri mont ve ceket önerileriyle geldik! Kış ve sonbahar aylarında hep üzerinizde taşımak isteyeceğiniz modellerle kombinlerinizi tamamlayabilir, yumuşacık montların içerisinde konforun tadına varabilirsiniz. Soğuğa meydan okumanızı sağlayacak birbirinden havalı mont ve deri ceket modellerine bakmaya hazırsanız daha fazla vakit kaybetmeden listemize göz atın!

Haber 10-10-2022 15:48

Erkekler için vazgeçilmez şık ve rahat deri ceket modelleri

Deri ceketler, kendine özgü havalı duruşlarıyla şık görünmeyi sevenlerin şüphesiz bir numaralı tercihi. Tarzınıza uygun bir deri ceketle girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Özellikle ilkbahar ve ılık kış günlerinde giyebileceğiniz, birbirinden şık ve rahat deri ceketleri sizler için listeledik. Modası hiç geçmeyen zamansız tasarımları keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 07-10-2022 15:11

Sizi her ortamın yıldızı yapacak kadın ve erkek deri ceket modelleri

Zamana meydan okuyan dış giyim ürünlerinin başında elbette deri ceketler geliyor. Özellikle sonbahar modasının vazgeçilmez parçaları arasında bulunan deri ceketler, hem erkek hem kadın giyiminin bir numaralı parçası desek yeri. Asi duruşunun yanı sıra rahatlığı ve şıklığı bir araya getiren deri ceketlere bu yıl da şans tanımak isterseniz birbirinden güzel modelleri inceleyebilirsiniz.

Haber 29-09-2022 17:51

Fiyatından çok daha pahalı görünen modaya uygun ürün önerileri

Tarzınızı kombinlerinize yansıtmak için yüksek bir bütçe ayırmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Öyleyse size yanıldığınızı söyleyelim. Bazı parçalar var ki zarif duruşlarıyla uygun fiyatına rağmen çok daha pahalı görünür. Eğer siz de kaliteli bir duruş sergileyen kıyafet, ayakkabı veya aksesuar almak istiyor ancak onlar için yüksek bütçe ayıramıyorsanız doğru adrestesiniz. Ayakkabıdan çantaya, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-09-2022 11:45

Henüz sonbahar alışverişi yapmayanların mutlaka alması gerekenler listesi

Eylül ayıyla sonbahar mevsimine adım atmış bulunuyoruz. Sıcak geçen yazın ardından deniz, kum ve güneş üçlüsünü yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Peki, doğayı şairane bir görüntüye bürüyen sonbahar mevsimine hazır mısınız? Dökülen yaprakları ve yağan yağmurları bir fincan sıcak kahveyle izleyeceğiniz sonbaharı, göz kamaştırıcı kombinlerle karşılamanın tam sırası. Siz de elbise dolabınızı yenilemek istiyorsanız işte göz kamaştıran parçalar!

Haber 12-09-2022 14:43

Sonbahar modasının olmazsa olmazlarından en beğenilen 400 TL altı deri ceketler

Yaz bitti bitecek derken nihayet sonbahar geldi. Baharlıklar ve kışlıklar da yavaş yavaş gardıroplardaki yerini almaya başladı. Yazın sıcak ve bunaltıcı havasının hafif serinliğe döndüğü bu mevsimde gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken bir öneriyle geldik: deri ceketler! Sonbahar modasının olmazsa olmazlarından deri ceketlerle tarzınıza tarz katmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz bütçe dostu 400 TL altı ceketlere mutlaka bakmalısınız. İşte detaylar!

Haber 31-08-2022 16:06

Her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça, kapsül dolap nasıl oluşturulur?

Bir sürü kıyafetiniz var ama ne giyeceğiniz bulamıyor musunuz? Bunun nedeni kıyafetlerinizi kombinlemekte zorlanmanız olabilir. Basic olmayan parçaları kombinlemek için çok zaman harcıyor olabilirsiniz. Oysa ki her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça ile çok daha kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz.

Kadin 25-08-2022 17:21