Dişçi Haberleri

Akılalmaz olay! 2 dişini çekeceklerdi 18 dişini çektiler! Diş hekimi hakkında öyle iddialarda bulundu ki…

İki dişi ağrıdığı için gittiği diş hekimi iddiaya göre uyuşturucu iğne yaptıktan sonra 18 dişini birden çekti. Yemek yiyemeyen hatta doğru düzgün konuşamayan kadın ‘hayatım karardı’ diyerek o hekimden şikayetçi olduğunu açıkladı. Yaşadıklarını ise şu sözlerle anlattı: “Hiçbir tane diş yok, yemek yemeyi çok özledim. Ben zaten neye uğradığımı şaşırdım. Ben bilemedim maalesef hayatım zaten o günden sonra da karardı”

Haber 01-01-2024 08:04

5 yaşındaki çocuğun ölümü sonrası o dişçi ile ilgili önemli gelişme!

Bursa'da, diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel diş kliğinde genel anestezi yapılarak 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan, eve geldikten sonra fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra oksijen azlığına bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Deniz Sönmez’in (5) ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, İl Sağlık Müdürlüğü diş kliniğini mühürleyip 1 ay süreyle kapattı.

Haber 18-11-2023 12:15

Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak dişçiye gitti, hayatı kabusa dönüştü! 'Ağzımda atom bombası taşıyorum'

Bir döneme damga vuran 'kemancı' şarkısının söz yazarı ünlü müzisyen Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği bir klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak hastaneye kaldırıldı. Yüzüak doktordan şikayetçi oldu. Yüzüak "Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda" dedi.

Haber 17-10-2023 07:32

Dişleri için 10 bin TL ödedi, tedavi edenin kim olduğunu öğrenince soluğu mahkemede aldı! Bu kez de sahte diş doktoru vakası...

Sahte doktor, sahte mimar derken bu kez de İstanbul'da bir sahte dişçinin foyası ortaya çıktı. Diş ağrısı çeken R. K., akrabasının önerisi üzerine evine F. B.'yi (40) çağırdı. F. B. kendini Murat adında bir diş doktoru olarak tanıtarak eve diş tedavisi araç gereçleriyle geldi. İşlemin ardından 10 bin TL ödeyen R. K., evine gelen kişinin kim olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.

Haber 18-01-2023 08:33

Dişçi

Dişçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dişçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Diş tedavisi için Danimarka'dan gelmişlerdi! Kabusu yaşadılar: Ağzını bile kapatamıyor!

Danimarka'da pahalı olduğunu için İstanbul'a diş tedavisi için gelen ikizler Alicia ve Melissa, ilk gittikleri klinikte aradıklarını bulamayınca, başka bir yer arayışına geçti. Suriyelilere ait ve kaçak olduğunu belirttikleri ikinci klinikte iddiaya göre ikizlerin çene yapıları bozuldu. Yaşadıklarına isyan eden Alicia Nicolajsen "Yemek yiyemedik, 8 kilo kaybettik. Kız kardeşim ağzını bile kapatamıyor." diye konuştu.

Haber 25-12-2022 11:45

Dünyanın en büyük ağzına sahip kadını dişçi muayenesine gitti! Kırmızı halı serilince sosyal medyada gündem oldu

Samantha Ramsdell dünyanın en büyük ağzına sahip kadını olarak Guinness Rekorlar Kitabına girmeyi başardı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Ramsdell, TikTok’tan yaptığı paylaşımda bir dişçi randevusunun perde arkasında yaşananları gösterdi. Ramsdell’in paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 09-09-2022 10:53