Doğalgaz Faturası Haberleri

Doğal gaz faturaları ne zamana kadar, ne kadar ücretsiz? Havalar soğudu, kombiler yanmaya başladı... Herkes bunu merak ediyor

Havaların soğumasıyla beraber kombiler de yanmaya başladı. Bu gelişmeyle beraber kombilerini yakmaya başlayan vatandaşların gündeminde doğal gaz faturaları yer aldı. Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervleriyle bir kısmı bedavaya gelen faturaların ne kadarının, ne zamana kadar ücretsiz olacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Finans 20-11-2023 19:28

Yüksek doğal gaz faturası derdine son! Ustasından düşük doğal gaz faturası tüyoları

Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar doğal gaz faturasını düşürmenin yollarını arıyor. Evlerinin daha sıcak olmasını isteyen doğalgaz kullanıcıları yüksek fatura derdine bir çare aramaya başladı. Hem evinizin ısınacağı hem de cebinizin yanmayacağı bir kış geçirebilmek mümkün.

Finans 16-11-2023 22:47

Doğalgaz hangi tarihten itibaren bedava? Bu ay doğalgaz bedava mı, fatura gelmeyecek mi?

Doğalgazın hangi tarihten itibaren bedava olacağına dair araştırmalar hız kazandı. Ücretsiz doğalgaz müjdesinin üzerinden geçen kısa sürenin ardından Resmi Gazete detaylar açıklandı. Karadeniz'den çıkarılan doğalgaz münasebetiyle ilk ay doğalgazın bedava olacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili kararı imzaladı. Peki, Doğalgaz hangi tarihten itibaren bedava olacak? Bu ay doğalgaz bedava mı, fatura gelmeyecek mi? İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Finans 02-05-2023 09:06

Doğalgaz indirimi ne zaman yapılacak? Ücretsiz doğalgaz ne zaman verilecek? Erdoğan müjdeyi verdi

Doğalgaz indirimi aramaları, Erdoğan'ın müjdeyi açıklamasının ardından sıklık kazandı. Evlerinde ücretsiz doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşlar, indirimin faturalara ne zaman yansıyacağını merak ediyor. Peki, Doğalgaz indirimi ne zaman yapılacak? Ücretsiz doğalgaz ne zaman verilecek? Erdoğan müjdeyi verdi.

Finans 25-04-2023 17:29

Doğalgaz Faturası

Doğalgaz Faturası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Doğalgaz Faturası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Doğalgaz faturası ne zaman ücretsiz olacak 2023? Doğalgaz indirimi ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi

Doğalgaz faturasının ne zaman ücretsiz olacağı merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada tarih verdi. Bir yıl boyunca her ay 25 metreküp doğalgaz ücretsiz verilecek, bir aylık faturalardan ise ücret alınmayacak. Birçok kişi konuya ilişkin arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, doğalgaz faturası ne zaman ücretsiz olacak, indirimi ne zaman başlayacak?

Finans 24-04-2023 09:11

Erdoğan müjdeyi verdi! Doğalgaza indirim mi geliyor? Doğalgaz indirimi ne kadar olacak?

Doğalgaz indirimi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Milyonlarca doğalgaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi araştırıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamalarda bulunmasının ardından araştırmalar hız kazandı. Peki Doğalgaza indirim mi geliyor? Doğalgaz indirimi ne kadar olacak? Konuya dair detaylar haberimizde...

Finans 29-03-2023 13:48

Bu yöntemlerle faturanızı yarı yarıya azaltabilirsiniz! İşte doğal gaz faturanızı azaltacak ipuçları

Dondurucu soğuklar, kabarık doğal gaz faturalarını da beraberinde getiriyor. Soğuklarla baş ederken doğal gaz faturasını azaltmanın basit ama etkili yolları olduğunu biliyor muydunuz? Cevabınız "Hayır" ise doğal gaz faturanızın ev ekonomisini sarsacak seviyelere ulaşmasını engellemek için hemen elinize bir kâğıt kalem alın ve size vereceğiniz tüyoları not edin!

Haber 16-02-2023 17:47

Çok gelmesin diye yapıyoruz ama doğal gaz faturasını ikiye katlıyoruz: Doğal gaz faturasını düşürmenin basit yolları

Doğal gaz faturaları havaların soğumaya başlamasıyla şimdiden kara kara düşündürmeye başladı. Kış aylarının korkulanı doğal gaz faturası her sene tedirginlik yaşanmasına neden oluyor. Birçok insan doğal gaz faturasının daha geç gelmesi için kombiyi açmayı erteliyor. Ancak artan soğuklar ile birlikte açılan kombilerin bakımına dikkat etmek ve doğal gaz faturasını düşürmek için uygun yolları izlemek faturalarınızın çok daha düşük gelmesini sağlayabilir.

Kadin 19-11-2022 08:38

Bu özelliği bilinmiyor: Doğalgaz faturasını katlıyor! Evi daha sıcak tutmak için kontrol edin

Sonbahar aylarının sonlarına yaklaşırken havalar oldukça üşütmeye başladı. Birçok kişi kaloriferlerini yakmaya başladı bile. Kışın gelen yüksek doğalgaz faturalarından şikayet edenler bu sene faturalara yansıyacak fiyatları tedirginlikle bekliyor. Birçok kişi doğalgaz faturasını düşürmenin yollarını arıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak için doğru yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 24-10-2022 09:48

Kışın doğalgaz faturanızı daha az getirecek yöntem! Evinizi sıcacık yapacak

Kış ayları yaklaşırken ev bütçesini düşünenler faturalar konusunda tedirginlik yaşıyor. Her sene artış görülen fatura fiyatları ev ekonomisine zarar veriyor. Birçok insan doğalgazı fazla yakmadan ısınmanın yöntemlerini arıyor. Uzmanlar doğalgaz faturanızdan tasarruf yapmanızı sağlayacak o basit yöntemi paylaştı.

Kadin 19-10-2022 07:55