Doğum Lekesi Haberleri

Doğum lekesi zannediyordu! Gerçek bambaşka çıktı... Tüm yüzünü kaplayınca doktor doktor gezerek çare aradı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Dallas bölgesinde yaşayan 24 yaşındaki Jordan Lopez isimli bir kadın yüzünde bir doğum lekesiyle dünyaya geldi. Doğum lekesinin başlarda saçlarıyla gizleyebileceği kadar küçük olduğunu belirten Lopez, doğum yaptıktan sonra lekenin büyüdüğünü ve tüm yüzünü kapladığını fark ederek doktora başvurdu. Lopez hastanede doğum lekesinin nadir görülen genetik bir bozukluk olduğunu öğrendi.

Trend 01-06-2023 09:36

Bebeğinin doğum lekesini lazerle sildirmek istedi! Eleştiri oklarının hedefi oldu

33 yaşındaki Brooke Atkins ve 27 yaşındaki sevgilisi Kewene Wallace, Ocak ayında Kingsley adını verdikleri çocuklarını kucaklarına aldı. Minik Kingsley’in yüzünün bir tarafından kocaman bir doğum lekesi olduğunu fark eden anne Atkins, oğluna lazer tedavisi yaptırmaya karar verdikten sonra sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kadin 25-07-2022 11:00

Doğum esnasında elektrikler kesildi! Bebeğin kulağı...

Meksika’da yaşanan olayda sezaryen doğum esnasında hastane elektrikleri kesildi. Elektrikler kesilince doktor doğuma telefon ışıkları ile devam etti. Kısıtlı görüşe ve ortama rağmen doğuma devam eden doktor, az kalsın çoğun kulağını baştan başa kesiyordu. Bebeğin anne ve babası, doktordan şikayetçi oldu.

Haber 22-06-2022 07:53

Burnundaki doğum lekesiyle alay edenlere meydan okudu! Beden pozitifliğini savundu

Raeven isimli bir sosyal medya kullanıcısı burnundaki doğum lekesi nedeniyle sert eleştirilere maruz kaldığından bahsetti. Kendisini ve bedenini beğendiğini dile getiren toplumsal tabulara rağmen asla değişmeyeceğini söylüyor. Reaven, TikTok’ta vücut pozitifliğine yönelik olarak paylaşımlar yapıyor.

Trend 03-12-2021 11:12

Yakın arkadaşının doğumuna girdi, bebeğin babası kocası çıktı! Doğum lekesini görünce...

ABD'de yaşanan bir olay duyanları adeta şaşkına çevirdi. Yakın kız arkadaşının doğumuna giren kadın, doğan bebeği görünce dünyası başına yıkıldı. Çünkü dünyaya gelen bebekteki doğum lekesi, eşi ve eşinin tüm ailesinde bulunan özel bir izdi. İşte ilginç olayın tüm ayrıntıları!

Haber 17-11-2021 18:16