Duş Jeli Haberleri

Vücut sabununuz sinekleri kovuyor! Bu yöntemle sivrisinekler artık size gelmeyecek

Sivrisinek ısırıkları, yaz aylarında en sık karşılaşılan sorunlardan biridir ve rahatsız edici olabilir. Ancak, vücut sabunu gibi sıradan bir ürün, sivrisineklerin ısırıklarından kaçınmanın doğal bir yolunu sunabilir. Vücut sabununun sivrisinekleri nasıl uzaklaştırdığını ve bu doğal yöntemin nasıl uygulanacağını haberimizde derledik.

Kadin

Kendinizi şımartın! Evde spa keyfi yaşamanızı sağlayacak ürünler listesi

Spa, bedeninizdeki yorgunluğunu atmak ve kendinizi şımartmak için her zaman etkili bir yoldur. Ancak, vakit bulamamak, halsiz olmak gibi pek çok neden kendimizi rahatlatmamızın önüne geçiyor. Biz de bunun için evinizde size özel bir spa atmosferi oluşturmak için ihtiyacınız olan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. Gelin, kendinizi şımartmanın tadını çıkaracağınız ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin

Üniversiteye ilk kez gideceklerin bavulunda olmazsa olmazlar

Üniversite okumak on binlerce öğrencinin hayallerini süsleyen, en heyecan verici deneyimlerden biri. Eğer bu sene üniversiteye başlayacaklardansanız ilk etapta ihtiyacınız olacak pek çok eşya var. Özellikle şehir dışında üniversite okuyacakların mutlaka bavuluna koyması gereken kurtarıcı ürünleri listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber

Duş jeli nasıl kullanılır? Duş jelinin amacı nedir?

Günlük bakım rutinlerinin başında duş almak gelir. Bazı özel bakım ürünleri duş sırasında, duşa girmeden önce ya da duştan hemen sonra uygulanmalıdır. Duş alırken kullanılan ürünlerden biri de duş jelleridir. Çeşitli formlarda ve farklı cilt tiplerine göre üretilen duş jelleri arasından seçim yaparken hem kokusu hem de cilde yapacağı etki göz ardı edilmemelidir.

Haber

Duş Jeli

Duş Jeli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Duş Jeli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Banyonuzu çiçek bahçesine çevirin: Etkileyici ve kalıcı kokularıyla başınızı döndürecek en iyi duş jelleri

Yoğun ve yorucu geçen bir günün ardından sıcak bir duş almak bütün yorgunluğunuzu yok etmeye yeter. Vücudunuzu nazikçe temizlerken kokusuyla da sizi mest edecek bir duş jeline sahipseniz banyodan çıkmak istemeyebilirsiniz. Gün boyu tazelenmiş hissettirecek, cildinize nazik bakım sağlayan, birbirinden güzel ve kalıcı kokulara sahip duş jeli önerilerini sizler için listeledik. Gelin, duş keyfinizi ikiye katlayacak en iyi duş jeli listemize birlikte göz atalım.

Haber

Duş jelleri ve sabunlardan zehir akıyor! Kokusundan çok içeriğine bakmalısınız: Tahriş, alerji, kanser...

Kişisel hijyenin temel ürünlerinden olan sabun ve duş jelleri, göz ardı edilemeyecek kadar çok zarar veriyor olabilir. Cildinize gösterdiğiniz önemi hatta daha fazlasını duş jeli ve sabun seçerken de gösterebilirsiniz. Cildinize en uygun duş jeli ve sabunu seçerken önceliğiniz kokusu olmamalı. İlk yapmanız gereken arkasını çevirerek içeriğini okumak olmalı.

Haber

Cildinizi yumuşacık yapıp aynı zamanda mis gibi kokmanızı sağlayacak duş jeli önerileri

Uzun bir iş gününün ardından sonra alınan sıcacık bir duş kadar rahatlatıcı bir şey yok. Kendinizi akışına bırakacağınız ılık suyun altında mis gibi kokular saçan duş jeli ve şampuanlar, bütün yorgunluğunuzu alıp götürmeye yeter. Güzel kokulu bir duş jeli, alacağınız yumuşacık bir duş sayesinde temiz bir gün geçirmenize olanak sağlar. Siz de bu zevki tutkuya dönüştürmeye, renkli ve güzel kokulu duş jellerinin içine dalmaya ne dersiniz?

Kadin

Kokusuyla mest edecek en iyi erkek duş jeli tavsiyeleri

Güzel koku herkes tarafından önemsendiği için kozmetik ürünlerinde dikkat ettiğimiz ilk özellik, güzel kokması oluyor. Özellikle duş jellerinin kokusuna ekstra önem veriyoruz. Duş jelinin kalıcı olduğu kadar etkileyici bir kokuya sahip olması gerekir diye düşünüyoruz. En iyi erkek duş jelleri üzerine detaylı bir araştırma yaptık ve uzun bir liste oluşturduk. Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz listemizi inceleyebilirsiniz.

Haber