Duşakabin Haberleri

Mucize yöntem! Duşakabin camlarındaki su lekelerini tek seferde çıkarıyor

Duşakabinde kalan su ve sabun lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Duşakabin camlarındaki su lekelerinden kurtulmak için sağlığa zararlı kimyasal ürünler kullanmak yerine evde doğal ürünler ile etkili sonuçlar alabilirsiniz. İşte duşakabin lekelerini tek seferde çıkarmanın kolay yöntemi...

Kadin 31-08-2023 10:49

Camda tek bir su lekesi bile bırakmayan temizlik tüyosu! Camlarınızı ayna gibi parlatacak

Cam temizliği oldukça zorlu olabiliyor. Camı ne kadar temizlersem temizleyeyim üzerinde iz kalıyor diyorsanız aşağıda yer alan temizlik tüyosunu denemeniz gerekiyor. Bu temizlik tüyosu camdaki su lekelerini geçirmekle kalmıyor camı aynı gibi parlatıyor.

Kadin 27-04-2023 10:39

Camda kalan su lekeleriyle vedalaşın! Bu yöntem camlarınızı ayna gibi pırıl pırıl yapacak

Temizlik bir terapi gibi mutlu edebiliyor. Ancak temizlik sırasında zorluk çıkaran alanlar can sıkıcı olabiliyor. Camların pırıl pırıl ayna gibi parlaması istense de su lekeleri istenmeyen durumlara neden oluyor. Camdaki su lekeleri nasıl gider? En çok aratılan temizlik soruları arasında yer alıyor. Camlarınızı tertemiz yapacak yöntemlerle su lekelerine veda edebilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 13:07

Ne kadar silersem sileyim su izi kalıyor diyorsanız bir de bunu deneyin! Duşakabindeki su izlerini şıp diye çıkaracak

Temizlik yaptıktan sonra herkese bir rahatlama geliyor. Temizlenen alanların ferahlığı bile ruh halini etkiliyor. Ancak temizlikten sonra her yerin pırıl pırıl görünmesini isterken duşakabinde kalan su lekeleri oldukça sinir bozucu olabiliyor. Duşakabinin su lekelerini çıkarmak isteyenler bu durumla zorlu bir şekilde mücadele ediyorlar. Duşakabindeki su lekeleri nasıl geçer? diye araştırmalar yapılıyor. Bu su lekelerini çıkarmanın yolu aslında oldukça basit!

Kadin 16-10-2022 07:18

Duşakabin

Duşakabin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Duşakabin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ordu'da fıkra gibi olay! Duşa girmek istedi, başına gelmeyen kalmadı... Sosyal medyada çok konuşulan görüntüler

Otel odasında banyo yapmak isteyen vatandaşın başına gelenler anlattığı anlar izleyenleri güldürdü. Odanın sıradışı mimarisi nedeniyle duş kabinine girene kadar bin dereden su getiren vatandaş, çıktıktan sonra da pek rahat edemedi. Vatandaşın o zorlu süreci anlattığı anlar sosyal medyada viral oldu.

Haber 25-09-2022 10:49