Dustin Hoffman Haberleri

Uraz Kaygılaroğlu'ndan esprili Kaan Yıldırım paylaşımı! 'Tom Cruise ile Dustin Hoffman gibiyiz'

Son zamanlarda Erşan Kuneri dizisinde rol almasıyla sık sık gündeme gelen Uraz Kaygılaroğlu, son paylaşımı ile dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Melis İşiten ve kızı ile yaptığı paylaşımla adından söz ettiren ünlü oyuncudan bu kez esprili bir paylaşım geldi. Oyuncu arkadaşı Kaan Yıldırım ile yaptığı paylaşıma Hollywood yıldızlarını etiketlemesi hayranlarını güldürdü.

Magazin 13-06-2021 14:36

Oyunculuğun doruklarına çıkarak rolü için kadın kılığına giren 15 aktör

Oyunculuk bir dönem gençlerin en büyük arzusu olan meslek olarak karşımıza çıktı. Sanılanın aksine oyunculuk büyük bir tutku ve arzu işidir. Beraberinde getirdiği ün ise büyük başarıların sonucudur. Filmlerde kendini oynamak bile büyük bir emek gerektirirken, hiç tanımadığınız birini oynadığınızı hayal edin. Hatta karşı cinsi oynadığınızı? Ne büyük başarı değil mi? Bu dünyaca ünlü isimler filmlerde kadın kılığına girerek seyircilere rolleri için yapamayacakları şey olmadığını gösterdiler.

Trend 21-01-2021 10:49

Hollywood'dan bir tecavüz itirafı daha! 'Ed Westwick bana tecavüz etti'

Hollywood’da ünlü yapımcı Harvey Weinstein'a yöneltilen suçlamalar ile başlayan cinsel taciz skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kevin Spacey ve Dustin Hoffman’a uzanan suçlamaların ardından son olarak oyuncu Kristina Cohen, Gossip Girl dizisinin yıldızı Ed Westwick’in üç yıl önce kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Magazin 07-11-2017 21:30

Parkta koşarken hayat kurtardı

ABD’li ünlü aktör Dustin Hoffman’ın koşu yaparken kalp krizi geçiren Sam Dempster’ın hayatını kurtardığı ortaya çıktı.

Haber 08-05-2012 16:35

Dustin Hoffman

Dustin Hoffman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dustin Hoffman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.