Tom Hanks Haberleri Ve Son Dakika Tom Hanks Haberleri

Tom Hanks Haberleri Ve Son Dakika Tom Hanks Haberleri

Ünlü Hollywood oyuncusu Tom Hanks, 1956 yılında Amerika'da dünyaya geldi. Okul yıllarında küçük oyunlar oynadı. Oyuncu olmaya karar vermesinin ardından New York'a geldi. Başlangıçta daha çok romantik komedi filmlerinde küçük roller aldı. Philadelphia filmi ile esas çıkışını yakaladı. Bu filmin ardından gelen başarısı Forrest Gump filmi ile devam etti. Bu iki filmle üst üste iki yıl En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı kazandı. Tarihte bunu başaran ikinci oyuncu olan Hanks, Er Ryan'ı Kurtarmak ve Yeni Hayat filmleri ile başarılarına devam etti. 1988 yılında Rita Wilson ile evlendi. Tom Hanks'in ikisi bu evlilikten olmak üzere toplam dört çocuğu bulunmaktadır. Mart 2020'de koronavirüse yakalan Hanks ve eşi, hastalığı yenmiştir.

Tom Hanks Haberleri

Akıllara Tom Hanks'in Terminal filmini getirmişti! İstanbul Havalimanı'nda personelin yardımıyla yaşayan İranlı akademisyen için karar

Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen İranlı akademisyen Dr. Shiva Kavani, yaklaşık 2 aydır İstanbul Havalimanı'nda yaşıyordu. Havalimanı personelinin de yardımcı olduğu Kaviani'nin durumu Tom Hanks'in başrolünü oynadığı Terminal filmini akıllara getirmişti. İran'a da gitmek istemeyen akademisyen Dr. Shiva Kaviani havalimanı polisi tarafından Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Haber 15-03-2024 17:35

Tom Hanks'in filmi gerçeğe dönüştü: İstanbul Havalimanı evi oldu! Günlerdir sandalyelerde uyuyor, yemek ve duş...

Tom Hanks'in ünlü filmi Terminal, İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! Bir aydır, bir akademisyen havalimanında yaşıyor. İranlı Shiva Kaviani, oturum süresi dolduğundan vize alamadığı için Kanada'ya gidemiyor. Siyasi yasaklı olduğu için de ülkesine dönemeyen Kaviani, günlerdir zorluk içinde havalimanında yaşıyor. Sandalyelerde uyumaya çalışan yaşlı kadın, beslenme ve duş konusunda ise zorluk yaşadığını belirtti.

Haber 13-03-2024 10:39

Melekler ve Şeytanlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Melekler ve Şeytanlar filmi nerede çekildi?

Melekler ve Şeytanlar (Angels & Demons) filmi, Dan Brown'ın aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. 20 Ocak akşamı Kanal D ekranlarında sinema severler ile buluşacak olan Melekler ve Şeytanlar filminin oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak konusu oldu. Peki, Melekler ve Şeytanlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Melekler ve Şeytanlar filmi nerede çekildi?

Trend 20-01-2023 19:17

'Terminal' filmine ilham vermişti! İranlı sığınmacı Mehran Karimi Nasseri, Fransa'da 18 yıl yaşadığı havalimanında hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü yönetmen Steven Spielberg'in yönetmenliğini yaptığı ve Tom Hanks'in başrolde oynadığı Terminal filmine ilham veren İranlı sığınmacı Mehran Karimi Nasseri hayatını kaybetti. Fransa'daki Roissy-Charles-de-Gaulle Havalimanı'nda, 1988-2006 yılları arasında yaşayan Nasseri, yine aynı havalimanında doğal sebeplerle öldü. "Sir Alfred" lakabıyla bilinen Nasseri'nin birkaç hafta önce, 18 yıl boyunca kaldığı havalimanına yeniden geldiği kaydedildi.

Haber 13-11-2022 00:56

Tom Hanks

Tom Hanks Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tom Hanks Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

2022 KPSS Tom Hanks Forrest Gump sorusunun cevabı nedir? Forrest Gump filminde Tom Hanks'i kim seslendirdi?

Tom Hanks Forrest Gump sorusunun cevabı nedir? 2022 KPSS lisans sınavının Genel Kültür – Genel Yetenek oturumundan çıkan kişiler internette araştırma yapmaya başladı. Robert Zemeckis'in yönetmenliğini üstlendiği film, 11 Kasım 1994 yılında Türkiye'de gösterime girmişti. Peki, Forrest Gump filminde Tom Hanks'i kim seslendirdi? İşte KPSS'deki Tom Hanks Forrest Gump sorusunun cevabı...

Egitim 18-09-2022 14:53

Tom Hanks'in son görüntüsü hayranlarını endişelendirdi

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu Tom Hanks, son görüntüsüyle sevenlerini korkuttu. Yeni filmi 'Elvis'in galası için Avustralya'ya giden ünlü aktör, konuşma yaptığı esnada sağ elinin titremesini kontrol altına almakta güçlük çekti. Bu durum, Hanks'in hayranları arasında endişeye yol açtı.

Magazin 15-06-2022 14:08

Cannes Film Festivali’nde gösterilecek! Elvis Presley’in hayatını anlatan filmden yeni kare paylaşıldı

Yönetmen koltuğunda Baz Luhrmann’ın oturduğu ve başrollerini Austin Butler ve Tom Hanks’in paylaştığı Elvis Presley’in hayatını anlatan Elvis filminin prömiyeri Cannes Film Festivali’nde yapılacak. Filmin vizyon tarihine kısa bir süre kala yapımında yeni fotoğraf geldi.

Trend 06-04-2022 12:25

Tom Hanks'li Pinokyo filminden ilk kare yayınlandı

Tom Hanks'in Geppetto karakterine canlandırdığı canlı aksiyon türündeki Pinokyo filminden ilk kare yayınlandı.

Magazin 12-03-2022 09:36

Herkes “Er Ryan'ı Kurtarmak” filmine hayran, Tom Hanks’ın favorileri ise bambaşka

Oscar ödüllü oyuncu Tom Hanks, sinema dünyasına kazandırdığı dizi ve filmlerle adından söz ettiremeye devam ediyor. 65 yaşındaki usta oyuncu kariyeri boyunca onlarca projede yer almasına rağmen en sevdiği üç filmini açıkladı. Hayranlarının aksine Tom Hanks listesine izlenme rekorları kıran yapımları almamayı seçti.

Trend 11-11-2021 11:56

Tom Hanks, Jeff Bezos'un uzay yolculuğu davetini reddettiğini açıkladı: 28 milyon dolar ödemem

Oyuncu Tom Hanks, ABD'li iş insanı Jeff Bezos tarafından Blue Origin'in uzay yolculuğuna davet edildiğini ancak 28 milyon dolar ödemek istemediği için daveti reddettiğini açıkladı.

Magazin 04-11-2021 21:12

Tom Hanks’ten evlenen çifte sürpriz

Oscar ödüllü oyuncu Tom Hanks geçen hafta Santa Monica'da deniz kıyısındaki düğüne sürpriz bir şekilde katılmaya karar verdi. Çift ile fotoğraf çektiren Hanks'in görüntüleri kısa sürede sosyal medyada ilgi çekti.

Magazin 29-10-2021 11:23

Tom Hanks'in yol arkadaşı ünlü oyuncu Peter Scolari kansere yenik düştü

Hollywood sinemasının en önemli karakterlerinden ünlü oyuncu Peter Scolari 66 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 23-10-2021 15:10

Scarlett Johansson, Wes Anderson’ın yeni filminin kadrosuna katıldı! Yıldızlar geçidine döndü

Yakın zamanda Disney’e açtığı davayla gündeme gelen Scarlett Johansson, yeni bir anlaşmaya imza attı. Scarlett Johansson, Wes Anderson’ın Tilda Swinton ve Bill Murray’li yeni filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Margot Robbie, Tom Hanks ve Adrien Brody’nin de rol aldığı filmin çekimleri kısa bir süre önce İspanya’da başladı.

Trend 17-08-2021 14:50

İsmi sır gibi saklanan yönetmen Wes Anderson’un filminde rol alacak

Philadelphia ve Forrest Gump filmlerindeki performanslarıyla iki kez Oscar ödüllünü alan Tom Hanks’in yeni projesi belli. Hanks, henüz ismi açıklamayan ve yönetmen koltuğunda Wes Anderson’un oturacağı bilinen filmde rol alacak. Projede Hanks’e Tilda Swinton, Bill Murray ve Adrien Brody’un eşlik edeceği söyleniyor.

Trend 02-08-2021 17:30

Oyunculuk sınırlarını zorlayarak rolü için kadın kılığına giren 15 aktör!

Oyunculuk bir dönem gençlerin en büyük arzusu olan meslek olarak karşımıza çıktı. Sanılanın aksine oyunculuk büyük bir tutku ve arzu işidir. Beraberinde getirdiği ün ise büyük başarıların sonucudur. Filmlerde kendini oynamak bile büyük bir emek gerektirirken, hiç tanımadığınız birini oynadığınızı hayal edin. Hatta karşı cinsi oynadığınızı? Ne büyük başarı değil mi? Bu dünyaca ünlü isimler filmlerde kadın kılığına girerek seyircilere rolleri için yapamayacakları şey olmadığını gösterdiler.

Trend 24-02-2021 09:38

Oyunculuğun doruklarına çıkarak rolü için kadın kılığına giren 15 aktör

Oyunculuk bir dönem gençlerin en büyük arzusu olan meslek olarak karşımıza çıktı. Sanılanın aksine oyunculuk büyük bir tutku ve arzu işidir. Beraberinde getirdiği ün ise büyük başarıların sonucudur. Filmlerde kendini oynamak bile büyük bir emek gerektirirken, hiç tanımadığınız birini oynadığınızı hayal edin. Hatta karşı cinsi oynadığınızı? Ne büyük başarı değil mi? Bu dünyaca ünlü isimler filmlerde kadın kılığına girerek seyircilere rolleri için yapamayacakları şey olmadığını gösterdiler.

Trend 21-01-2021 10:49

Tom Hanks saçlarını kazıttı

Geçtiğimiz aylardan corona virüsü yenen Tom Hanks, çekilen bir Elvis Presley filmi için saçlarını ve sakallarını kestirdi.

Magazin 04-01-2021 16:37

Koronavirüsü atlatan Tom Hanks ve Rita Wilson’dan çarpıcı aşı açıklaması!

Hollywood’un sevilen çifti Tom Hanks ve Rita Wilson koronavirüse ilk yakalanan ünlü isimler arasında yer alıyordu. Tüm dünyayı kasıp kavuşan koronavirüse Mart ayında yakalanan çift süreci atlatmıştı. Koronavirüs aşılanma çalışmalarının başlaması üzerine Oscar ödüllü oyuncular aşı olmayacaklarını belirtti.

Trend 23-12-2020 17:37

Tom Hanks'ten koronavirüs aşısı yorumu

Eşi Rita Wilson ile mart ayında koronavirüse yakalanan ve gördüğü tedavinin ardından iyileşen oyuncu Tom Hanks, koronavirüs aşısıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. ABD'de halkın çoğunluğu aşıyı güvensiz bulduğunu söylerken Hanks, aşı olacaklarını ancak şu anda öncelikliler grubunda yer almadıklarını belirtti.

Magazin 22-12-2020 17:00

Tom Hanks’in başrolünü üstlendiği News of the World filminden ilk görüntüler geldi

Paul Greengrass yönetmenliğindeki ve Tom Hanks’in başrolünü üstlendiği News of the World filminden ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Trend 07-10-2020 11:59

Tom Hanks’ten seneler sonra gelen Forrest Gump itirafı

Tom Hanks, 1994 yapımı Oscar ödüllü ikonik filmi Forrest Gump'taki bir sahnenin masraflarını yönetmen Robert Zemeckis’le beraber karşıladığını seneler sonra itiraf etti.

Magazin 25-09-2020 12:03

Tom Hanks ve eşi Reta Wilson Yunan vatandaşı oldu

Holywood yıldızı Tom Hanks ve eşi Reta Wilson Yunan vatandaşı oldu. Yunanistan Başbakanı Kyriakos Mitsotakis ikiliye belgelerini verdi.

Magazin 26-07-2020 14:37

Wayfair skandalı ile alakalı tüm detaylar... Meğer çocuklar...

Son günlerde gündemi işgal eden Wayfair skandalı geniş kitlelerce tepkiyle karşılandı. Sosyal medya platformlarında paylaşılan gönderiler tüyler ürpertici olaylardan oluşuyordu. Bunun üzerine konunun birinci muhattabı olan online alışveriş sitelerine yoğun şikayet yağdı. Sonrasında Hollywood yıldızı bir oyuncuya dahi uzanan gelişmeler birçok kişi tarafından yakından takip edildi.

Haber 18-07-2020 16:13

Tom Hanks 'Corona' adlı 8 yaşındaki çocuğa daktilosunu hediye etti

ABD'li ünlü aktör Tom Hanks, kendisine mektupla ulaşarak, ismi 'Corona' olduğu için okuldaki arkadaşlarının salgın sürecinde kendisiyle alay ettiğini söyleyen 8 yaşındaki Avustralyalı çocuğa, Corona marka daktilosunu hediye etti.

Magazin 23-04-2020 16:19

Koronavirüsü yenen Tom Hanks: Yerde sürünmek zorunda kalıyordu

Tom Hanks koronavirüs mücadelesini ilk kez National Defense Radio Show'da anlattı. Hanks, eşi Rita'nın süreci ağır geçirdiğini söyledi ve "Virüs yüzünden yerlerde sürünüyordu" dedi.

Magazin 20-04-2020 13:32

Tom Hanks ile birlikte koronavirüse yakalanan Rita Wilson yaşadıklarını anlattı

Koronavirüse yakalanan ilk ünlü çift olan Tom Hanks ve eşi Rita Wilson o süreçte yaşadıklarını anlattı. Çift, Tom Hanks'in rol aldığı, Elvis Presley'in hayatını anlatan filmin çekimleri için bulundukları Avustralya'da virüse yakalandıklarını açıklamıştı.

Magazin 15-04-2020 14:44

Rita Wilson ölmesi durumunda Tom Hanks’ten istediklerini açıkladı

Avustralya'da film çekimindeyken eşi ile birlikte corona virüsüne yakalanan Rita Wilson, salgın öncesinde çekilen ve yeni yayınlanan bir programda, eşi Tom Hanks'ten önce ölmesi halinde iki isteğini açıkladı.

Magazin 08-04-2020 12:21

Koronavirüsü atlatan Tom Hanks ve Rita Wilson evlerine döndü

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, 13 Mart'ta corona virüsü testlerinin pozitif çıktığını Instagram hesaplarından açıklamış, bu haber sevenlerini de tedirgin etmişi. Avustralya'da iki haftalık karantina sonrası çift, Los Angeles'a geri döndü.

Magazin 28-03-2020 12:10

Tom Hanks'ten yeni mesaj

Eşi Rita Wilson'la birlikte koronavirüs tedavisi gören ünlü aktör Tom Hanks, son durumu hakkında bilgilendirme yaptı. İlk belirtilerin ardından iki hafta geçtiğini söyleyen Hanks, "Daha iyiyiz" diyerek, "Bu da geçecek" mesajı verdi.

Magazin 23-03-2020 15:46

Tom Hanks esprili paylaşımında korona virüse yakalanmasını daktilosuna bağladı

Eşi Rita Wilson ile birlikte korona virüse yakalanan ve dün hastaneden taburcu edilen Tom Hanks, gelişmelerle ilgili paylaşım yapmaya devam ediyor. Hanks sosyal medyada yaptığı son esprili paylaşımında, 'corona'yı daktilodan kaptığını' söyledi.

Magazin 18-03-2020 09:41

Koronavirüs'e yakalanan Tom Hanks-Rita Wilson çiftinden haber var

Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandıkları öğrenilen Tom Hanks-Rita Wilson çiftinden güzel haber geldi. İkilinin tedavilerinin ardından hastaneden taburcu olduğu ve tedbir amaçlı kendilerini evlerinde karantinaya aldığı öğrenildi.

Magazin 17-03-2020 11:10

Corona virüse yakalanan Tom Hanks’in oğlundan açıklama: Babam tribe girmedi

Corona virüse yakalanan Tom Hanks ve Rita Wilson'un rap şarkıcısı oğulları Chet Haze, çiftin durumunun iyi olduğunu belirterek, “Endişe etmiyorlar, tribe girmediler” ifadesini kullandı.

Magazin 15-03-2020 13:41

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşinden ilk kare

ABD'li aktör Tom Hanks, kendisinin ve eşi Rita Wilson'ın Avustralya'da koronavirüse yakalandıklarını açıklamıştı. Haber sonrası çiftten ilk kare geldi.

Magazin 13-03-2020 10:43

Amerikalı ünlü aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson koronavirüse yakalandı

Amerikalı ünlü aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson üzerinde yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Magazin 12-03-2020 04:50

Tom Hanks Yunanistan vatandaşı oluyor

İki Oscar ödüllü Tom Hanks, Yunanistan vatandaşı oluyor. Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos, 63 yaşındaki oyuncunun Yunanistan vatandaşı olabilmesi için gerekli evrakları imzaladı.

Trend 30-12-2019 12:57

Tom Hanks Yunanistan vatandaşı oluyor

ABD’li yıldız oyuncu Tom Hanks’in Yunanistan vatandaşı olacağı açıklandı.

Magazin 30-12-2019 10:54

Elvis biyografisinde başrol belli oldu

Avustralyalı yönetmen Baz Luhrmann'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Elvis Presley filminde, başrol Austin Butler’ın oldu.

Trend 16-07-2019 16:44

Elvis Presley'nin hayatının anlatılacağı filmde efsaneyi hangi oyuncu canlandıracak?

İsmi henüz belirsizliğini koruyan Elvis Presley'in hayatının anlatılacağı filmde, Presley’i canlandırması muhtemel 5 aktörün adı ön plana çıkıyor.

Trend 03-07-2019 11:05

Tom Hanks restorandaki herkese yemek ısmarladı

Tom Hanks, eşiyle birlikte gittiği fast food restoranında bulunan herkese yemek ısmarladı, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Sosyal medya paylaşımlarında herkes Hanks’ten övgüyle söz etti.

Magazin 24-12-2018 15:28

Taciz olayları beni şaşırtmadı!

ABD'li aktör Tom Hanks, Hollywood’u sarsan taciz olaylarının kendisini şaşırtmadığını belirtirken, bu konuda geri dönüşün olabileceğini ifade etti.

Magazin 03-12-2017 11:42

Woody'ye hayat veren sadece Tom Hanks değil

Hollywood yıldızı Tom Hanks'in, "Oyuncak Hikâyesi" (Toy Story) adlı animasyon film serisinin başkarakteri kovboy Woody'nin seslendirmesini bazen kardeşi Jim'e yaptırdığı ortaya çıktı

Magazin 16-10-2015 11:19

Ambrosiadou, bu kez Tom Hanks ile birlikte Bodrum'a geldi

Dünyanın en uzun yelkenlisi olarak bilinen süper lüks yat 'The Maltese Falcon' (Malta Şahini) yine Türkiye'de.

Haber 29-07-2015 13:42

Tom Hanks 'artık daha seçici olacak'

'Tip 2 diyabet' tanısı konan ünlü sinema oyuncusu Tom Hanks, bugün Londra'da yaptığı açıklamada "çok fazla kilo almasını gerektiren rolleri artık kabul edemeyeceğini" söyledi.

Haber 10-10-2013 03:28

Tom Hanks Ege kıyılarında

Tatil için Ege koylarını tercih eden Oscar'lı oyuncu Tom Hanks, lüks yatıyla mavi tura çıktı.

Magazin 03-09-2011 17:02

Hanks ve Roberts yeniden!

Oscarlı oyuncular Tom Hanks ile Julia Roberts, 2 yıl aradan sonra yeniden aynı filmde buluşuyor.

Magazin 13-01-2010 13:42