Kaan Yıldırım Haberleri Ve Son Dakika Kaan Yıldırım Haberleri

Kaan Yıldırım Haberleri Ve Son Dakika Kaan Yıldırım Haberleri

2020 yılında Hadise'yle yaşadığı sürpriz aşk ile magazin gündemine damga vuran Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 İstanbul doğumludur. İngiltere'de Londra Brunal Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun olan Yıldırım, oyunculuk eğitimini Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp dizisindeki Kadir karakteriyle oyunculuk kariyerine başlayan Yıldırım, "Ulan İstanbul" isimli dizideki rolüyle çıkış yakaladı. 2015 yılında yayınlanan Adı Mutluluk dizisinde Batu karakterini canlandırım Yıldırım, rol arkadaşı Ezgi Eyüpoğlu ile 2016 yılında evlendi. Evliliğine 2019 yılında son veren Yıldırım, Bölük adlı sinema filminin başrol kadrosunda yer aldı. Şu an Hadise ile aşk yaşamaya devam eden oyuncu, Hekimoğlu dizisindeki Mehmet Ali Çağlar karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştır.

Kaan Yıldırım Haberleri

Kaan Yıldırım'ın son paylaşımı olay oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım yeğeni ile araba kullandığı anları paylaştı. Hareket halindeki arabada kucağına aldığı yeğeni ile araba kullanan oyuncunun paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 24-02-2024 17:52

Kopuk dizisi reytinglere yenildi! 5. bölümde final kararı

Adı NOW olarak değişen Fox'un yeni dizilerinden Kopuk reytinglerde istenilen başarıyı yakalamayınca final kararı alındı. Dizi 5. bölümün ardından final yapacak.

Magazin 18-02-2024 15:26

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in ablası adı gibi Huri çıktı! Doğum gününü kutladı, beğeni butonu çöktü

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, ablasının doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu paylaşımına "Çabuk ablamın güzelliğine bakın!" notunu düştü. Huri Deniz duru güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Magazin 21-12-2023 12:00

Kaan Yıldırım müjdeyi verdi! Pınar Deniz ile evleniyor

Ailelerinden evlilik baskısı gördükleri söylenen Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz aşkı tam gaz devam ediyor. Kaan Yıldırım güzel oyuncu Pınar Deniz ile evleneceklerini açıkladı.

Magazin 25-10-2023 15:08

Kaan Yıldırım yeni imajını paylaştı! Sevgilisi Pınar Deniz kayıtsız kalamadı

En son Sipahi dizisinde rol alan Kaan Yıldırım başarılı oyunculuk kariyeri ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Şimdilerde Yargı dizisinin başrolünde yer alan Pınar Deniz ile beraber olan Yıldırım yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isme yorum yapanlar arasında sevgilisi de yer aldı.

Magazin 25-10-2023 10:31

Kaan Yıldırım’dan evlilik teklifi aldığı iddiasıyla gündem olan Pınar Deniz'in kombinlerine alternatif ürünler

Oyuncu Pınar Deniz'in bir süredir birliktelik yaşadığı Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi aldığı iddiaları son dönemde çokça konuşuluyor. Ünlü oyuncu, yaşadığı birlikteliğin yanı sıra birbirinden şık kombinleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. Eğer Pınar Deniz'in hem evlilik teklifi aldığı söylenen gün hem diğer zamanlarda tercih ettiği kıyafetlere alternatifler arıyorsanız doğru yerdesiniz! Güzel oyuncunun tarzına uygun olarak seçtiğimiz alternatif parçalara göz atmaya hazır mısınız?

Magazin 15-08-2023 17:57

Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Pınar Deniz tektaşını böyle gösterdi

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz bir süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım'la aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Deniz sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tektaşını gösterdi. Güzel oyuncunun o karesi sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-08-2023 17:20

Kaan Yıldırım'ın ablasından Pınar Deniz'e görümce jesti! Pozlarına beğeni yağdı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz bir süredir Kaan Yıldırım ile mutlu bir beraberlik sürdürüyor. Evlilik hazırlıklarına başlayan Deniz'e sevgilisinin ablasından sürpriz bir jest geldi. Deniz’in fotoğrafını paylaşan Nilüfer Yıldırım’ın paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 15-08-2023 09:43

Pınar Deniz'den sonra Kaan Yıldırım aşkını ilan etti, yüzük göründü! Ünlü çift evleniyor

Yargı'da canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ rolüyle son dönemde popüler olan oyuncu Pınar Deniz, bir süredir ilişki yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım’dan iddialara göre evlilik teklifi aldı. Kaan Yıldırım aşk dolu bir paylaşım yapınca yüzük de göründü.

Magazin 08-08-2023 08:15

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz evlilik teklifi mi aldı? O kare kafaları karıştırdı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz son paylaşımıyla olay oldu. Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatilde olan Pınar Deniz Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaştı. Deniz'in bu karesinin ardından, sevgilisinden evlilik teklifi aldığı iddiaları gündeme geldi.

Magazin 07-08-2023 08:59

Ünlü çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan flaş gelişme! Evlilik yolunu işaret etti

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz meslektaşı Kaan Yıldırım ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Kaan Yıldırım'ın ablası Nilüfer Yıldırım'ın Pınar Deniz ile beraber paylaşımıyla aileye girdi dedirten ünlü oyuncu bu kez müstakbel kayınvalidesini Instagram hesabından takibe aldı. Akıllara evlilik sorusu geldi.

Magazin 22-07-2023 17:32

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan romantik yıldönümü kutlaması! Senedir...

Yargı dizisindeki Ceylin rolüyle büyük başarı toplayan Pınar Deniz ve oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor. İlişkilerini gizlemeden yaşayan çiftten yıldönümleri için romantik bir paylaşım geldi.

Magazin 03-07-2023 00:53

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz o şarkıyı söyledi, sosyal medya yıkıldı! Kaan Yıldırım gözlerini alamadı

Pınar Deniz, son dönemin popüler isimlerinden biri olan Aybüke Albere’yi dinlemeye gitti. Sahneye çıkıp şarkı söyleyen Deniz’in “Delikanlım” performansı sosyal medyada gündem oldu. Kaan Yıldırım’ın sevgilisini izlediği anlar ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 20-06-2023 10:33

Kaan Yıldırım Pınar Deniz için 1 milyon 800 bin TL'lik tekne kiraladı mı? Asla vermem

Oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Pınar Deniz ile tatil yapmak için bir tekne kiraladığı ve bu tekneye 1 milyon 800 bin TL ödeyeceği dedikodularıyla ilgili konuştu.

Magazin 11-05-2023 11:48

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz göğüs dekolteli pozlarıyla mest etti! Takipçilerinden yorum yağdı

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, rekortmen dizi Yargı'da Ceylin rolüne hayat veriyor. Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Pınar Deniz'in son olarak paylaştığı dekolteli pozlarıyla takipçilerini büyüledi. Deniz'in paylaşımlarına beğeni ve yorumlar yağdı.

Magazin 04-04-2023 22:11

Oyuncu Hande Erçel kısa taytını giyip ayna karşısına geçti! Zayıflığı gözlerden kaçmadı

Özel hayatıyla gündeme gelen oyuncu Hande Erçel, şu sıralar iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor. Oyuncu Hande Erçel sosyal medyada son halini paylaştı. Güzel oyuncu kısa taytıyla verdiği pozla gündeme geldi.

Magazin 21-03-2023 15:43

Ünlü oyuncular tek yürek oldu! Yenikapı'da deprem kolilerini tek tek taşıdılar! Serenay Sarıkaya, Kaan Yıldırım, Burcu Biricik ve daha fazlası...

Türkiye 6 Şubat 2023 Pazartesi günü son yüzyılın en yıkıcı iki depremini yaşadı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından 7,6 büyüklüğünde ikinci depremle sarsıldık. 10 ili etkileyen ve büyük yıkımlara neden olan bu depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Ünlü oyuncularda tek yürek oldu ve Yenikapı'daki Deprem Yardım Merkezi'ndeki faaliyetlere katıldılar....

Magazin 11-02-2023 09:24

Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu?

Sipahi dizisi final kararı gündem oldu. Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık yer almaktaydı. Sipahi dizisinin hayranlarını üzen final kararı sonrası detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Sipahi dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Sipahi dizisi neden final yapıyor? İşte final tarihi...

Magazin 30-01-2023 18:34

Sipahi dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Sipahi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Sipahi dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla dizi severlerin gündeminde yer almayı başardı. Her hafta Pazartesi akşamı ekranlara gelen Sipahi, Show Tv'de yayınlanıyor. Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı Sipahi dizisinin bu akşam tekrarı yayınlanacak. Peki, Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Sipahi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Magazin 21-12-2022 20:44

Sipahi dizisi Korkut Ali kimdir? Sipahi'nin Korkut Ali'si Kaan Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli?

Show Tv'nin yeni dizisi Sipahi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Milli İstihbarat Teşkilatı odaklı hikayeleri ile öne çıkan Sipahi dizisi, aksiyonu bol ve çok heyecanlı bir yapım olarak izleyicisiyle buluşacak. Kaan Yıldırım, dizide Korkut Ali Türkoğlu isimli çok yetenekli bir ajan karakteri ile yer alacak. Peki, Sipahi dizisi Korkut Ali kimdir? Sipahi'nin Korkut Ali'si Kaan Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 12-12-2022 13:00

'Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti' deniliyordu! Kaan Yıldırım'dan aşk pozu ve sitem

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım Hadise ve Hande Erçel ilişkisinden sonra son günlerde konuşmasıyla dalga konusu olan Pınar Deniz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Doludizgin giden aşkın kısa sürdüğü iddia edilirken Yıldırım iddialara sitem etti. Kaan Yıldırım paylaşımında "Biz, bize ait küçük dünyamızda çok mutluyuz. Lütfen rahat bırakın bizi” dedi.

Magazin 06-12-2022 15:43

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı! Sır gibi saklıyordu ama...

Yönetmenliğini Ali Bilgin, senaristliğini Sema Ergenekon'un üstlendiği Yargı dizisinde fırtınalar estiren Kaan Urgancıoğlu'nun sır gibi sakladığı sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 05-12-2022 16:51

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Pınar Deniz, 3 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 03-12-2022 11:36

Sipahi dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün? Sipahi konusu ne, oyuncuları kimler?

Show Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi Sipahi'nin yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı dizinin yapımını CNP Film, yapımcılığını ise Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat üstleniyor. Peki, Sipahi dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün? Sipahi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 01-12-2022 11:35

Sipahi dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda olacak? Sipahi dizisi uyarlama mı? İşte konusu ve oyuncuları!

Sipahi dizisi seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Fragmanıyla dikkat çeken Sipahi dizisi 'Vatan için her yerde!' sloganıyla yayınlandı. Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel gibi isimlerin yer aldığı Sipahi dizisi hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki Sipahi dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda olacak? Sipahi dizisi uyarlama mı? İşte konusu ve oyuncuları!

Magazin 28-11-2022 15:55

Kaan Yıldırım James Bond partisine katıldı!

Kaan Yıldırım James Bond’un 60. yılını kutlamak için Daniel Craig’in katılımıyla Londra’da düzenlenen davete katıldı.

Magazin 25-11-2022 15:52

Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sipahi ne zaman başlıyor? Kaan Yıldırım ve Özge Gürel başrolde

Sipahi dizisi 'Vatan için her yerde!' sloganıyla ilk tanıtımını sosyal medya hesabında yayınladı. Büyük ilgi gören Sipahi dizisinin tanıtımı sonrası dizi hakkında araştırmalar hız kazandı. Sipahi yakında Show Tv'de yayın hayatına başlayacak. Dizinin başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem alışık gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Peki, Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sipahi ne zaman başlıyor?

Magazin 22-11-2022 23:31

MİT ajanlarının nefes kesen hikayesini anlatıyor! Sipahi dizisinden ilk görüntüler geldi

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı Sipahi dizisinden ilk tanıtım seyirciyle buluştu. Show TV'de ekrana gelecek olan Sipahi dizisi, Türkiye’ye yönelik tehditleri büyük fedakarlıklarla engelleyen MİT ajanlarının hikayesini anlatıyor.

Magazin 21-11-2022 21:14

Ezgi Eyüboğlu'nun estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu! 'Sen de mi Ezgi...'

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'a veda ederek sevenlerini üzen Ezgi Eyüboğlu'nun yıllar içindeki değişimi, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-11-2022 12:43

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz iç çamaşırlı duş pozuyla Instagram'ı salladı! Takipçileri yorum yağdırdı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'da fırtınalar estiren güzel oyuncu Pınar Deniz, iç çamaşırlı duş pozuyla yorum yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncunun paylaşımı, kısa sürede 100 bine yakın beğeni aldı.

Magazin 12-11-2022 23:12

Yargı'nın başrolü Pınar Deniz'in babası bakın ne iş yapıyor! Kimse tahmin edemedi

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ceylin Erguvan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar deniz, özel yaşamıyla da merak uyandırıyor. Güzel oyuncunun babası bakın ne iş yapıyormuş...

Magazin 11-11-2022 14:43

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'den aşk dolu pozlar! 'Hep gülelim'

Sevgilisi Pınar Deniz’e geçtiğimiz gün doğum günü sürprizi yapan Kaan Yıldırım aşk dolu bir paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Yıldırım paylaşıma “Hep gül, hep gülelim. İyi ki varsın, nice yaşlara sevgilim” notunu düştü.

Magazin 04-11-2022 16:45

Sipahi dizisi konusu nedir? Sipahi dizisi oyuncuları kimler?

SHOW Tv ekranlarında yayınlanacak olan 'Sipahi' dizisinin okuma provaları yapıldı. Sipahi, Türkiye üzerinde büyük planları olan düşmanların karşısında durmaya ve her daim vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaya çalışan kahraman MİT personelinin birbirinden farklı hikayelerini anlatacak. Peki Sipahi dizisi oyuncuları kimler? Sipahi dizisi konusu nedir? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 30-09-2022 14:46

Aşklarını ilan eden Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz’den yeni hamle! Pınar Deniz, Kaan Yıldırım’ın ablasıyla sosyal medyadan takipleşmeye başladı

Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım’la birlikteliklerini geçtiğimiz hafta sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla ilan etmişti. İlişkilerinin yolunda gittiğini ifade eden ikiliden Pınar Deniz, Kaan Yıldırım’ın ablası Nilüfer Yıldırım’la sosyal medyadan takipleşmeye başladı.

Magazin 24-09-2022 15:01

Teşkilat'ın Ceren'i Ezgi Eyüboğlu kırmızı mini elbisesiyle sosyal medyayı yaktı!

Reyting rekortmeni Teşkilat dizisinde Ceren rolüyle ekranlara gelen Ezgi Eyüboğlu bu defa güzelliğiyle gündemde yerini aldı. Oyunculuk kariyerine tam gaz devam eden Eyüboğlu, kırmızı elbiseli pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-09-2022 01:26

Pınar Deniz-Kaan Yıldırım'dan evlilik açıklaması!

Geçtiğimiz hafta birlikteliklerini ilan eden Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti, basın mensuplarının "evlilik" sorularını yanıtladı. Taze aşıklar, "Çok iyi giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Her dakika çekilmek istemiyoruz ama hayatımızı yaşıyoruz ve etkinliklere katılıyoruz. Bizim için her şey çok güzel" dedi.

Magazin 16-09-2022 09:32

Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den ilk paylaşım! Çok kalp...

Oyuncu meslektaşlar Pınar Deniz (28) ile Kaan Yıldırım (35), sosyal meydadan da birlikteliklerini ilan ederek karşılıklı ilk paylaşımlarını yaptı.

Magazin 13-09-2022 12:38

Aralarını Uraz Kaygılaroğlu yapmış! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan aşk pozu geldi! Sosyal medya yıkıldı

Uraz Kaygılaroğlu'nun aralarını yaptığı iddia edilen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım tatil pozlarını paylaştı. Hadise ve Hande Erçel ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım'a dair sosyal medyada pek çok poz yapıldı. Kimi "Kaan aradığını buldu" dedi kimi ise "Kaan bunu da bırakır" diyerek dikkat çekti.

Magazin 13-09-2022 07:46

Yılın aşk bombası! Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım el ele görüntülendi

Hadise ile evliliğin eşiğinden dönen sonrasında adı Hande Erçel'le anılan Kaan Yıldırım, geçen haftalarda meslektaşı Pınar Deniz ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla gündem olmuş ve ikilinin Polenezköy'de birlikte görüldüğü öne sürülmüştü. Konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan çift, Melike Şahin konserinde el ele objektiflere yansıdı.

Magazin 07-09-2022 11:09

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkını görüntüler ele verdi! Meğer yıllar önce onu seçmiş...

Ünlü ikili Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım hakkında bir süredir aşk dedikoduları dönüyordu. İkilinin sevenleri gözlerini bu dedikoduları doğrulayacak habere çevirmişti. İkiliden, konuyla alakalı beklenen açıklama geldi. Bilindiği üzere Hadise ile Kaan Yıldırım 2021 yılında birliktelik yaşamışlardı. Öte yandan Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Pınar Deniz'in 2017 yılında konuk olduğu O ses Türkiye programında jüri üyelerinden Hadise'yi seçmiş olması da şaşırttı.

Magazin 07-09-2022 11:08

Hande Erçel-Kaan Yıldırım cephesinde flaş gelişme!

Ünlü oyuncular Hande Erçel ve Kaan Yıldırım, kısa süreli birlikteliğin ardından ayrılmıştı. İlişki bittikten sonra 'sadece arkadaşız' diyen Erçel ve Yıldırım cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin 03-08-2022 13:00

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz bikinili pozuyla büyüledi! Beğeni butonu çöktü

Kırımızı Oda dizisinde hayat verdiği Nazlı karakterinden sonra reyting rekortmeni Yargı dizisinde başrol Ceylin rolüne hayat veren Pınar Deniz bu rol ile beğenileri topladı. Dizinin yayın hayatına ara vermesiyle güzel oyuncu soluğu tatilde aldı.

Magazin 11-07-2022 19:02

Kaan Yıldırım Pınar Deniz beraberliği ifşa oldu! Fotoğraftaki o detay...

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’ın yeni bir aşka yelken açtığı ve şimdilerde beraber Urla’da tatil yaptığı dedikodusu sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz yıllarda Hadise ile evliliğin eşiğinden dönen ve Hande Erçel’den yeni ayrılan yakışıklı oyuncunun aşk hayatındaki hızı ise “Güzelleri yıldırım çarpıyor” yorumuna sebep oldu.

Magazin 10-07-2022 12:19

Hande Erçel gömleğinin düğmelerini açarak paylaştı! Araba pozu olay oldu

Ekranlarda son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Erçel, geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım ile ayrılık haberiyle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu bu kez gömleğinin düğmelerini açarak poz verdi.

Magazin 27-06-2022 11:16

Kubilay Aka ve Kaan Yıldırım Bodrum'da! Erkek erkeğe tatil

Yakın dostlar Kubilay Aka ile Kaan Yıldırım, önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta tatil yaparken objektiflere yansıdı. Bodrum'un sıcağından bunalan ikili, kendilerini serin sulara bırakırken objektiflere yakalandı.

Magazin 27-06-2022 09:58

Teşkilat'ın Ceren'i Ezgi Eyüboğlu havuz kenarından poz verdi! Ateş gibisin

Ekranların tanınan simalarından biri olan Ezgi Eyüboğlu son zamanlarda Instagram pozlarıyla magazin gündeminde yer alıyor. En son, Teşkilat dizisindeki Ceren karakteriyle seyircilerle buluşan Ezgi Eyüboğlu mayolu poz verdi.

Magazin 20-06-2022 22:02

İhanet iddiasıyla gündeme gelen Hande Erçel'den Kaan Yıldırım açıklaması!

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım aşkı kısa sürdü. Daha önce de adının birlikte anıldığı kendisi gibi oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden tatil paylaşımları yapan Kaan Yıldırım'ın ihaneti sorulan Hande Erçel “"Hayatımda kimse yok. Kaan hep arkadaşımdı, arkadaşım kalacak" açıklamasında bulundu.

Magazin 14-06-2022 08:25

Hande Erçel'i unutan Kaan Yıldırım Bodrum'da başka bir güzelle yakalandı

Hande Erçel ile ayrıldığı iddia edilen Kaan Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde "Aile dostum" dediği oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerde fotoğraf paylaştı. İlişkisi ihanet yüzünden bittiği söylenen Yıldırım, bu sefer de Bodrum'da bir güzelle baş başa eğlenirken görüntülendi.

Magazin 13-06-2022 08:37

Gündeme bomba gibi düşen ihanet iddiası! Kaan Yıldırım, Hande Erçel'i Tuğçe Açıkgöz ile mi aldattı

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım’ın ayrıldığı iddiası, günün magazin konusu oldu. Yıldırım’ın daha önce de adının anıldığı ve ‘aile dostum’ dediği oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden fotoğraf paylaşmaları, sosyal medyada ihanet haberlerini getirdi.

Magazin 08-06-2022 09:34